بیاین ببینید چه خاکی به سرم شد.....

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
بابا من 3 روزه نشستم دینامیک خوندم ... بعد پاشدم رفتم سره جلسه امتحان بدم ....
برگه ها رو که توزیع کردن دیدم:eek:
اینا که ترمودینامیکه....

آب یخ انگار ریختن روم ... نگو من فردا امتحان دینامیک دارم ... امروز امتحانم ترمو دینامیکه ... من برعکس فکر می کردم...
:crying::crying::crying2:
واسم دعا کنید قبول شم ... هرچی چرت و پرت از قبل یادم بود نوشتم ... ولی چی بگم که فقط چرت و پرت نوشتم:w19:
من ترمودینامیکم خیلی خوب بود فقط نیاز بود یه مرور کنم برم سر جلسه ولی افسوس که باید ترم بعد بخونم...
ایییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...................................:w09:

ولی بد نشد یه خاطره شد ....
دیگه باید حواسم و خوب جمع کنم :razz:
بابا این که خوبه تو باز اشتباه گرفتی ... منو چی میگی که یه هفته روزی 15-16 ساعت برا امتحانه بتن خونده بودم ... 3 دور کتاب و جزوه هارو مرور کرده بودم و تمام مسائلش رو چند بار حل کرده بودم ... رفتم سره جلسه نیم ساعته اول داشتم فکر میکردم این امتحان چه درسیه !!! :دی ... بقیرو نگا کردم ... یکی بهت زده داشت دیوارو نگا میکرد ... یکی برگرو سروته گرفته بود و از این قبیل .. :دی
برو خدارو شکر کن حداقل یه دلیل قانع کننده برا افتادنت داری ...

tm-civil

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه واسه ما اگه از دروس انتخابیت اگه یکیشو ...فقط یه درس سر امتحان نری و غیبت بکنی اون درس غیبت موجه میشه!!!!
بیشتر از یه دونه نه!!!! غیر موجه و صفر میشه!!!!

mohmp

اخراجی موقت

کدوم برگه ؟؟؟؟ کدوم پست رو می گی؟:razz:

کلی گفتم، جواب میده !!

10 دقیقه که دیر بری، برگه امتحانی رو صندلی هست !

تا صورت جلسه رو بیارن خدمتت جهت امضاء، شما یه بار کل سوال ها را دیدی !!!

اگه نخواستی هم که پا می شی، میری !!!

:gol:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نگران نباش مهندس
ترمودینامیک درس قشنگیه، دوباره می‌گیریش بیشتر یاد می‌گیری :دی

waffen

اخراجی موقت
کامپایلر 18 شدی؟ :eek::eek::eek:
باریکلا.. کدوم دانشگاهییی... اینجا کشتن ما رو... تو ساختمان داده فقط 10 نفر پاس شده...

استاد ما هم از کلاس 43 نفری 6 نفر رو پاس کرد. مرتیکه ... :razz: منم توشون نبودم :cry:
در ضمن من یه سوال دارم. شما چطوری دینامیک بلدی ؟ مگه نرم افزار نمی خونی ؟ :surprised:

waffen

اخراجی موقت
بابا این که خوبه تو باز اشتباه گرفتی ... منو چی میگی که یه هفته روزی 15-16 ساعت برا امتحانه بتن خونده بودم ... 3 دور کتاب و جزوه هارو مرور کرده بودم و تمام مسائلش رو چند بار حل کرده بودم ... رفتم سره جلسه نیم ساعته اول داشتم فکر میکردم این امتحان چه درسیه !!! :دی ... بقیرو نگا کردم ... یکی بهت زده داشت دیوارو نگا میکرد ... یکی برگرو سروته گرفته بود و از این قبیل .. :دی
برو خدارو شکر کن حداقل یه دلیل قانع کننده برا افتادنت داری ...

خیلی باحال بود.
منم همیشه سر امتحان :surprised: میشم.

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد ما هم از کلاس 43 نفری 6 نفر رو پاس کرد. مرتیکه ... :razz: منم توشون نبودم :cry:
در ضمن من یه سوال دارم. شما چطوری دینامیک بلدی ؟ مگه نرم افزار نمی خونی ؟ :surprised:

:w02::w02::w02: بله اونا به شوخی بود....

fargol_2408

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرگل جون بازم واست زحمت دارما!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
دوشبنه هفته بعد تحویل نهایی همون پروژه اس!!!!
طرحامو تا جمعه تموم میکنم میذارم که رفع اشکال کنی!!!!!!!!!!!!!
.:victory:
قربون دستت!!!
خواهش ميكنم.حتما فقط وقتي گذاشتي خبرم كن چون منم تحويل دارم كم ميام و وقتي ام ميام زود ميرم و زياد تاپيكاي مختلف رو نگاه نميكنم.

waffen

اخراجی موقت
بچه ها من پس فردا امتحان ايستايي دارم

استاده اينقده داغونه هميشه فقط براي خودش درس ميداد و ميرفت
و بچه ها هم فقط نگاش ميكردن و با تعجب ميگفت يعني نفهميدين:biggrin::biggrin::biggrin:

آخییییی.
اینقدر از این تاپیک هایی که مربوط به بدبختی دانشجو ها هست خوشم میاد که نگو :redface: هر چی میخونم سیر نمیشم. همشم برام اتفاق افتاده.
ما هم یه استاد الکترونیک داشتیم همینطوری بود. کلا این آقا خیلی خل بود. :confused:
من در تمام طول ترم هیچ وقت نفهمیدم چی میگه. خدا رو شکر که یه کتاب داشتم.

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
من پارسال امتحان زبان داشتم
شب تا صبح نشستم خوندم
در حد تیم ملی
امتحانم ساعت 9 بود
ساعت نزدیکای شش شد که گفتم یه نیم ساعتی بخوابم و استراحت کنم که سر حال برم سر جلسه امتحان
جاتون خالی خوابیدم
وقتی بیدار شدم دیدم ساعت 10 شده

tm-civil

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یکی که والا تا حالا استادی ندیدم که اگه جزوه شوبگیری بتونه لب از لب وا کنه!!!!!!!!!!
استادای امروزم درس مث دانشجوها هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
خودمونیم دیگه!!!!!!
والا استادای ما که همه آبکی ان!!!!!
حالا خیر سرم سراسری اونم روزانه میخونم!!!(دانشگاشو نپرسین لطفا!!!چون تا حالا به هیشکی نگفتم غیر فرگل جون!!!!!!!!)

The SAW

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یکی که والا تا حالا استادی ندیدم که اگه جزوه شوبگیری بتونه لب از لب وا کنه!!!!!!!!!!
استادای امروزم درس مث دانشجوها هستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
.
خودمونیم دیگه!!!!!!
والا استادای ما که همه آبکی ان!!!!!
حالا خیر سرم سراسری اونم روزانه میخونم!!!(دانشگاشو نپرسین لطفا!!!چون تا حالا به هیشکی نگفتم غیر فرگل جون!!!!!!!!)

من که می دونم کدوم دانشگاهی :whistle:

یاکاموز

عضو جدید
حالا که دوستان لطف کردین تا اینجا تشریف آوردین بیایید بخونید ببینید که چه خاکی بر سر منه فلک زده شده آخهههههههههههه...

امروز یکشنبه 4/10/88.
از اول ترم میای شروع می کنی هر جلسه هر چیز جدیدی که استاد میگه رو پیاده می کنی روی پلانهات تمام جلسات جزوه می نویسی طوری میشه که توی کلاس هر کی میگه که استاد فلان چیزو بهمون نگفتید ،استاد رجوع می کنه به جزوه های تو و معلوم میشه که گفته.
از اول ترم کلی وقت میزاری نقشه هاتو کامل می کنی تا شب تحویل راحت سرتو بزاری رو بالش و بخوابی.بعد 15 روز مونده به تحویل یه شب میای روی فایل پروژه ی طراحی فنی دابل کلیک می کنی ولی یه پیغام میاد بالا که میگه این فایل قابل باز شدن نیست.
اولش باورت نمیشه خودتو به آب و آتیش می زنی تا بازش کنی ولی نه نمیشه.
این فقط یه معنی داره اونم اینکه باید بشینی تمام کارهایی که توی 3 ماه نم نم انجام دادی رو دوباره انجام بدی منتها توی دو هفته.صرف نظر از این که یه امتحان و دوتا تحویل پروژه ی دیگه هم داری.....خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:hypocrite:

حالا دو ترم پیشم امتحان اندیشه داشتم صب بلند شدم گفتم خووووب تا 10 خیلی وقت دارم اول یکمی مرور کنم بعد برم دوش بگیرم بعد برم دانشگاه....خلاصه خوندم بعدشم رفتم دوش گرفتم ساعت 9/30 بود که گفتم بزار حالا که دارم حاضر میشم ببینم کدوم کلاسه امتحانم که ییهو دیدم امتحانم ساعت 8/30 بود....به عبارت دیگه یه ترم دیگه هم باید می خوندم این درسو تا پایم قوی بشه:D

hasan_y

عضو جدید
بابا شماها همتون چقدر جوادین
من کلی به همتون خندیدم
منم یه جریانی دارم ترم یک بودم امتحان شیمی عمومی داشتم
رفتم دانشگاه گفتن خیلی انگار عجله داری امتحان فردا همین موقع هستش
یه روز زود اومدی
منم خوشحال برگشتم خونه و تخت خوابیدم
بعداز ظهر یه کم دیگه خوندم و رفتم امتحان دادم و خیلی هم عالی دادم
چن روز بعد نتایجو زدن استاد نامرد بهم داده بود 10
باورم نمیشد
همین فقط آخرش هندی بود چون خیلی غم انگیز تموم شد

emi.zx2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا که ترمودینامیکه....

آب یخ انگار ریختن روم ... نگو من فردا امتحان دینامیک دارم ... امروز امتحانم ترمو دینامیکه ... من برعکس فکر می کردم...
واسم دعا کنید قبول شم ... هرچی چرت و پرت از قبل یادم بود نوشتم ... ولی چی بگم که فقط چرت و پرت نوشتم:w19:
من ترمودینامیکم خیلی خوب بود فقط نیاز بود یه مرور کنم برم سر جلسه ولی افسوس که باید ترم بعد بخونم...
ایییییییییییییییییییییییی خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...................................:w09:

تا تو باشی ترم سه هم ترمو و هم دینامیکو برنداریییییییییییییییییی
(خوشی کردم ایشا الله قبول میشی،کدوم دانشگاهی؟)

butterfly_سبز

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اینا که ترمودینامیکه....

نگو که حالم از ترمو و دینامیک و ... بد میشه!:confused:
چه جوری اون درسا رو پاسیدم خودم هم نمیدونم!

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینا که ترمودینامیکه....

همچینی گفتی خاک بر سرم شد گفتم نکنه یه وقت عاشق شدی!!!:D:cool:
بابا این که چیزی نیست واسه منم پارسال یه بار پیش اومد :cool:منتها مثه تو انقددددد حالتهای مختلف روانی سر جلسه واسم پیش نیومد.......به خدا گفتم که خدا جون اگه قراره تا آخر عمرم گه گاهی بهم شانس بدی همرو الان بده که فرس ماژوره!!!!:surprised::redface::smile:
خلاصه درسرو پاسیدم ولی نمره شو نپرسید!!!!!!!!!!:D

آخرین ویرایش:

elaheh_

عضو جدید
حس بد ؟؟؟؟؟؟؟؟ فقط 10 دقیقه شکه شده بودم ... بعدشم زدم زیر خنده .. بعدشم زدم تو سرم ... بعدشم خواستم تقلب کنم ... هیچ کدوم از دورو بریام بلد نبودن هیچی ... بعدش دوباره خندیدم و شروع کردم به نوشتن
اوه اوه پس مجبور بودين به اونام برسونين:biggrin: