بکش جلو- اونجا : بکش عقب

tirmah

عضو جدید
اصل را رها کردیم چسبیدیم به زورگویی و تحمیل عقاید چه ترکیه چه ایران در حالی که ما ازاده ایم
مسخره به نظر میرسه

scorpion_tur

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصل را رها کردیم چسبیدیم به زورگویی و تحمیل عقاید چه ترکیه چه ایران در حالی که ما ازاده ایم
مسخره به نظر میرسه
ایران اصلا قابل مقایسه با ترکیه نیست
خیلی آزاد زندگی میکنن

tirmah

عضو جدید
ایران اصلا قابل مقایسه با ترکیه نیست
خیلی آزاد زندگی میکنن
2هفته پیش انجا بودم دیدم خیلی راحت و جالب فقط ایرانی ها اذیتم میکردند که چقدر اینجا رول بازی میکنند
همه اش با خودم فکر میکردم چرا ما برای خودمون زمدگی نمیکنیم ؟خیلی شهر تمیز و نزدیک به ایران بود

scorpion_tur

عضو جدید
کاربر ممتاز
2هفته پیش انجا بودم دیدم خیلی راحت و جالب فقط ایرانی ها اذیتم میکردند که چقدر اینجا رول بازی میکنند
همه اش با خودم فکر میکردم چرا ما برای خودمون زمدگی نمیکنیم ؟خیلی شهر تمیز و نزدیک به ایران بود
دقیقا همینطوره کسی ب کسی کاری نداره
حتما وان بودی

scorpion_tur

عضو جدید
کاربر ممتاز
1سفر کاری برای خانواده هم وان هم ترکیه و دروغ نگم از جمعه بازارشون خوشم امد و میدانی که مجسمه رضاشاه بود
من آنکارا زندگی میکردم. ب نظرم ترکیه یکی از بهترین کشورهای دنیاست.

mrkp

عضو جدید
اعصاب نداریا
چشم

Ћцвгіѕ Ǥіяl

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در همه حال این میکشه اون میکشه ولی درآخر کدوم برنده میشه خدا میدونه

sajjad_mke

عضو جدید
سلام به همه ما حجاب نمي خوايم تو ايران :مگه الكي هستش. بيخود ما حجاب نمي خوايم زوره اره زوره .اهاي خانوما شما ومن داريم تو خون شهدا راه مرويم چشماتونو باز كنين خون تا زانو ها اومده حالا مي گين ما حجاب نمي خواهيم.
لعنت بر امثال بني صدر خائن كه باعث و باني اين كارا و طرز فكر هستن

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام به همه ما حجاب نمي خوايم تو ايران :مگه الكي هستش. بيخود ما حجاب نمي خوايم زوره اره زوره .اهاي خانوما شما ومن داريم تو خون شهدا راه مرويم چشماتونو باز كنين خون تا زانو ها اومده حالا مي گين ما حجاب نمي خواهيم.
لعنت بر امثال بني صدر خائن كه باعث و باني اين كارا و طرز فكر هستن
اوه چه خشن!!!
امضای قشنگی داری!!خوشم اومد!