.سیاوش.
عضو جدید
بابا دو درش میکردی و می رفتی سر پولا!مثل پینوکیو.بچه که بودم به پسرخالم گفتم اگه پولای قلکت رو بکاری درخت پول در میاد و پولدار میشی اونم کاشت و همش خراب شد .. هنوزم منو اذیت میکنه به خاطر پولای قلکش![]()
بابا دو درش میکردی و می رفتی سر پولا!مثل پینوکیو.بچه که بودم به پسرخالم گفتم اگه پولای قلکت رو بکاری درخت پول در میاد و پولدار میشی اونم کاشت و همش خراب شد .. هنوزم منو اذیت میکنه به خاطر پولای قلکش![]()
عجب جان دوستی بودیابابام ميخواست بهم رانندگي ياد بده 10 سالم بود بابم داد زد روم ماشين رو زدم دنده 1 داشت سلو ميرفت درو باز كردم و فرار كردم(چون بد دنده عوض ميكردم داد زد)![]()
منم دركت ميكنمخوب خودم هم باور کرده بودم .. میخاستم اون بکاره اگه خوب بود منم بکارم .... توهم زده بودم![]()
اصلا يادم نميرهعجب جان دوستی بودیا![]()
بهتره من برم تا بلایی سرم نیومدبچه بودم یه دوست داشتم چشماش سبز بود .. از این تیله اییها .. میخواستم ببینم چرا این چشاش اینجوریه .. دست کردم تو چشش... شانس اوردم مربی مهد دید ... وگرنه کور شده بود ... ولی خب نمیدونم چی چی چشش پاره شد ...
منم کلی دعوا شدم(
آمپول هم میزدی؟؟؟بالاخره من جایی رو پیدا کردم از دکتر بازیام بگم .
یادش بخیر دخترای همسایه همشون مریضای خودم بودن . یا تو کوچه چادر میزدیم میرفتیم زیرش لحاف بازی میکردیم![]()
با منی؟؟؟بچه ها یه کم مراعات حرفاتونو بکنید.حریما شکسته نشه.
بابا الان هم همونطوری هستی یا نه؟بستنی میدی به ملت؟![]()
یاد بچگی بخیر![]()
این جاده برات خیلی قشنگه...کودکی هام مثل این عابره زیر بارونه و داره ازم دور میشه و فقط خاطره های رنگیش برام مونده نه هوای سردش.....
واقعا؟بابا خسیسسسسسسسسسسسسس
نه...الان خیلی مراعات میکنم...البته سعی میکنم به دوستام کمک کنم...معمولا هم خرج میکنم
اما کلا فرق کردم.......شاید اینقدر جامعه و آدماش رو دیدم که چطور بودن بدم اومده پشاید مجبور بودم شبیه اونا باشم تا سوء استفاده نشه....و خیلی چیزایی که میدونی خودت
بابا به چی بگم من بچه هارو بزرگ کردم.اومدن دانشگاه نصف بودن..الان بیا ببین چه قدو بالایی دارنواقعا؟بابا خسیسسسسسسسسسسسسس![]()
یعنی اینقدر سیاه بودی فکر میکردی سفید میشی؟یادش به خیر.....
بچه که بودم،فکر می کردم سفید کننده های لباس رو صورت هم تاثیر داره،یه بار صورتمو با آب ژاول شستشو دادم.......................![]()
من سیاهم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یعنی اینقدر سیاه بودی فکر میکردی سفید میشی؟تو چطور بوشو تحمل کردی
![]()
![]()
بچگی هام یادش بخیر...
بیاین از بچگی هامون بگیم.چیکار می کردیم.چه آرزوهایی داشتیم...