ولي من بر عكس اينو فكر ميكنم
دقـــــــــــــیــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــا
دليلت چيه؟
ولي من بر عكس اينو فكر ميكنم
دقـــــــــــــیــــــــــــــــــــــقــــــــــــــــــــــــــــــــا
بزار 1 سال پیش رو را حدس بزنم
خوب ارمان داره راست میگه دیگهاین از شانسته
وقتی به سن و سال ما برسی میفهمی که حرفهای امروزت چقدر خنده دار بوده گل پسر
نتونستم تمام پستارو بخونم ولي گمان كنم بدونم اون خانم كيه
از همون اول كمابيش تو جريان دل دادنت بودم ولي سكوت كردم چون ميدونستم گوش نميدي الانم سكوت ميكنم چون ميدونم بازم گوش نميدي
الان من به همين نتيجه رسيدم = فقط تو فيلماستبرای اینکه تازه اول راهی و اقلا چند جا رو بیشتر از تو دیدم
نو هنوز دانشگاه نرفتی با این روحیه ات بری قطعا تموم میکنی
ولی یاد میگیری که دوستی و عشق متفاوته
من هنوز به عشق اعتقاد ندارم بنظرم وجود نداره و فقط تو فیلم هاست
اهه؟؟
واقعا میدونی؟
بگو ما هم بدونیم کیه
اصلا عاشق شدن تو این دور و زمونه اشتباههبرای اینکه تازه اول راهی و اقلا چند جا رو بیشتر از تو دیدم
نو هنوز دانشگاه نرفتی با این روحیه ات بری قطعا تموم میکنی
ولی یاد میگیری که دوستی و عشق متفاوته
من هنوز به عشق اعتقاد ندارم بنظرم وجود نداره و فقط تو فیلم هاست
اهه؟؟
واقعا میدونی؟
بگو ما هم بدونیم کیه
دقيقااصلا عاشق شدن تو این دور و زمونه اشتباهه![]()
شايد ...خوب ارمان داره راست میگه دیگه
یه مدت که بگذره به همه این کارات میخندی![]()
1 نگاه به مراحلی که گفتم بندازدقيقا
اين شعار جديد من : فقط خودت رو عشقه....بايد خود خواه باشي
نميدونم....فعلا دارم ديوونه ميشماتفاقی که واست افتاده کاملا" طبیعیه و طبیعی تر از اون حال الانته .فک میکنم اکثر کسایی که اینجا هستن توی سن تو این احساس رو تجربه کردن و وقتی شکست خوردن فک کردن آخر دنیاست.
2و 3 سال دیگه که بگذره و وقتی همسن ماها بشی تازه خدا رو هم شکر میکنی که اون علاقهء خام و بچگانه تمام زندگیت نشد.و اونوقت به کسی علاقمند میشی که هم مناسبته و هم واقعا" ارزششو داره.
اگه یه دختر کسی رو واقعا" دوس داشته باشه به هیچ عنوان حاضر نمیشه با کسه دیگه ای ازدواج کنه .پس مطمئن باش اون آدم10/1 علاقه ای رو که تو بهش داشتی نسبت به تو نداشته .به همین خاطر میگمارزش این همه غصه خوردنو نداره
اينجور كه معلومه تو هم مثل من له شدي .... خيلي بده وقتي شخصيتت خورد ميشه1 نگاه به مراحلی که گفتم بنداز
کمکت میکنه
ماشالا عجب راهنمایی ای!!!فرار کنید !
نه اصن وایسا در خونشون بگو هر کی مرده بیاد خواستگاری(البته یه سلاح سرد هم به همراه داشته باشی بد نیست)
من تقریبا یک ونیم بار به قول تو له شدماينجور كه معلومه تو هم مثل من له شدي .... خيلي بده وقتي شخصيتت خورد ميشه![]()
خيلي خوش خياليماشالا عجب راهنمایی ای!!!
برا رسیدن بهش تمام تلاشت رو بکن . نگو چون سنم کمه نمیشه! چون بعدها حسرتش رو میخوری که چرا پا پیش نذاشتی . اگه خدا بخواد به هم میرسید . پس تلاشتو بکن .
شاید نه حتماشايد ...
من كلا له شدم ............... يكجور له شدم كه نگومن تقریبا یک ونیم بار به قول تو له شدم![]()
اميدوارمشاید نه حتما![]()
میدونم راحت نیست که آدم همهء خاطراتشو فراموش کنه.اما زمان که بگذره به همه چیز عادت میکنی.اما امسال سال سرنوشت سازی توی زندگیته .اگه کنکور قبول نشی سال دیگه همین موقع باید غصهء کنکورتو بخوری.نميدونم....فعلا دارم ديوونه ميشم
آخه الان سر مرز زندگسم هستم .......... سر يك چند راهي بزرگ يعني كنكور اينجور با اين حال من بد بخت ميشم
اخه بدبختي اينجاست كه من تنهام ................ نوشته هام رو بخون من تنهاممیدونم راحت نیست که آدم همهء خاطراتشو فراموش کنه.اما زمان که بگذره به همه چیز عادت میکنی.اما امسال سال سرنوشت سازی توی زندگیته .اگه کنکور قبول نشی سال دیگه همین موقع باید غصهء کنکورتو بخوری.
شاید بد نباشه با یه مشاور حرف بزنی. با دوستات زیاد بیرون برو سعی کن زیاد تنها نمونی که همش به اون آدم فک کنی
دقيقاحال بچه ها دور هم هستیم می گم به کسی بر نخوره من خودم هم اینجا پست دادم اما اینجا برای خودش خانه ی spam شده ها!
نه اون دوستمون کاری می کنه نه با این وضعیتش به حرف کسی گوش میده اگر برادر کوچیک من بودی می زدم زیر گوشت و پس کله ات!!! تا حواست به زندگی بر گرده
بیخیال شوخی کردم
![]()
غرور؟؟!!!!!!!!!!اخه بدبختي اينجاست كه من تنهام ................ نوشته هام رو بخون من تنهام
هيچ دوستي ندارم............. اون همه چيز من بود
ميخوام برم پيش يك روان پزشك اما غرورم اجازه نميده
من خيلي سريع رابطه بر قرار ميكنمغرور؟؟!!!!!!!!!!
اگه دندونت درد بگیره غرورت اجازه نمیده بری پیش دندون پزشک؟؟
اینم مثل همونه دیگه.چه فرقی میکنه.بهتر از اینه که جوونی و بهترین روزای زندگیت رو با غصه خوردن تلف کنی
لزومی نداره به کسی از اطرافیانت بگی میری دکتر. یه جور برو که کسی نفهمه.چند تا کلاس کنکورم ثبت نام کن.این جوری هم از درست عقب نمی افتی هم دوست پیدا میکنی هم سرت گرم میشه
به همین زودی؟؟؟خيلي خوش خيالي
مثل شيشه منو شكست ........ رفت ديگه تموم شد
نميدونمبه همین زودی؟؟؟
مطمئنی که عاشقت بود؟
نترسمن خيلي سريع رابطه بر قرار ميكنم
الان با همه بچه هاي كلاس كنكور با استاد ها با همه دوستم .....اما فقط يك دوست لفظي
با هيچكدوم اونقدر صميمي نشدم كه باهاشون برم بيرون
ميترسم به كسي اعتماد كنم
يهو رفتبه همین زودی؟؟؟
مطمئنی که عاشقت بود؟
اميدوارمنترس
.دوستی با هم جنس(یا حتی غیر هم جنس تا وقتی که به یه رابطهء عاطفی تبدیل نشه)مشکلی واست ایجاد نمیکنه.لازم نیست سریع تمام مسائل شخصیتو به همه بگی که بعدش نگران بشی.
اگه پیش یه مشاور بری و خودت به خودت کمک کنی خیلی زود میتونی به شرایط عادی برگردی