قربون داداش................تشكردادا با من کاری نداری !!!! من برم تاپیکایه دیگه هم سر بزنم !!!! با اجازت !!!![]()
http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12&p={5FF038A7-5FEF-4CD1-B8DF-258532C242E7}
آره
نوکرتمقربون داداش................تشكر
چقدر شكلك هاي شما با مزه است
آره
فقط خودم
البته اين كمك شما دوستي خوب بود كه من نجات يافتم
تشكر
چقدر شكلك هاي شما با مزه است
از كجا مياريد اين شكلك ها رو ؟
هچنين
امضات خیلی قشنگه
بخند تا دنیا به روت بخنده
موفق و پیروز باشی
ما آماده ایم مامانشو بزنیمسلام
ميدونيد قضيه چيه؟....... من عاشقم يا عاشق دل شكسته
دختر مورد علاقم داره نامزد ميكنه .............. يعني مامانش بزور شوهرش داره ميده
دارم ديوونه ميشم.......... تا الان 2 بار خواستم خودكشي كنم به دليلي نشد
تو رو خدا مسخرم نكنيد.............. كمكم كنيد
اي خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
![]()
فک کنم خیلی زوده واست. بزرگ بشی یادت میرهبچه ها
ميدونيد چيه ؟
من الان موقعيت خواستگاري ندارم............. همش 17-18 ساله هستم
دليل شوهر دادنش رو ميدونم ......... اما خب ...
دارم ميميرم
فک کنم خیلی زوده واست. بزرگ بشی یادت میره
دل داریاولش كنيد بابا صاب تايپيك نيست رفته ددر
بياييد يه ذره اسپم كنيم روحيمون شاد شه![]()
دل داریا
خوب چیکار کنیم میخوای بزنم فرق سرت خون بیاد بهت بخندیم دلت وا شه؟يه دل دارم درياست
خو سر رفت حوصلمون
اصن ولش كن نخواستيم
يه دل دارم درياست
خو سر رفت حوصلمون
اصن ولش كن نخواستيم
خوب چیکار کنیم میخوای بزنم فرق سرت خون بیاد بهت بخندیم دلت وا شه؟
منم هستمولش كنيد بابا صاب تايپيك نيست رفته ددر
بياييد يه ذره اسپم كنيم روحيمون شاد شه![]()
چی میگی هان توهم کتک میخوای؟بیا یه متن دارم خوراک خودته تخصصیه شدید:
Tehran leuchtet -durch die Lichter der unzähligen Häuser und Straßen- und ist wach in der Tiefe der Nacht. Über Dich zu schreiben ist schwer, da es dich gar nicht gibt, da es dich nicht mehr gibt, und ob es dich jemals gegeben hat oder du bloß ein Gefühl oder eine Ahnung von all dem warst, was einem Leben eine Bedeutung, ein Ziel, eine Atwort auf all die Fragen gibt: du hast dich aus der Möglichkeit des Seins entfernt, da es mehr Leere gab als jede andere Deutung des Traums, der geräuschlos explodierende Traum eines Frühlings
Und ich habe schon wieder meine Sprache verloren
Dank an Maryam "scorpi" Rezai für das Korrektur-lesen
دسته چاقو که تویی
امضا:دسته چاقو
بیا یه متن دارم خوراک خودته تخصصیه شدید:
Tehran leuchtet -durch die Lichter der unzähligen Häuser und Straßen- und ist wach in der Tiefe der Nacht. Über Dich zu schreiben ist schwer, da es dich gar nicht gibt, da es dich nicht mehr gibt, und ob es dich jemals gegeben hat oder du bloß ein Gefühl oder eine Ahnung von all dem warst, was einem Leben eine Bedeutung, ein Ziel, eine Atwort auf all die Fragen gibt: du hast dich aus der Möglichkeit des Seins entfernt, da es mehr Leere gab als jede andere Deutung des Traums, der geräuschlos explodierende Traum eines Frühlings
Und ich habe schon wieder meine Sprache verloren
Dank an Maryam "scorpi" Rezai für das Korrektur-lesen
خوب چیکار کنیم میخوای بزنم فرق سرت خون بیاد بهت بخندیم دلت وا شه؟
ههه امیر اعتماد به نفس کاذب پیدا کردی تو فقط تو عددا یه 10 بلدیو بسژخوف من بلدم تا 10 بشمرم
من تا پنج بلدم:ژخوف من بلدم تا 10 بشمرم
آهان میخوای بعدش ار سقفم آویزونت کنم؟