بچه ها بیایین از همسایه های فضولتان بگید(فقط سیاسی نباشه)!!!

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
.....................................................................
....................................................
..........................................................................................
........................................

بچه ها شما تو محله تون تو مجتمع آپارتمانیتون همسایه فضول دارین؟
چیکارا می کنن

خب بیایین تعریف کنید:redface:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره ما یه همسایه داریم مذهبین (البته از اون طبل تو خالیاش)
یارو میشینه تو مغازه اش دختر و زنه مردمو دید می زنه بعد میره دم در خونه اشون به بابا یا شوهرشون راپورت میده
خیلی جالبه یه بار داداش کوچیکه ی من با شلوارک دم در رفته بود این مرده هم که دیده بود فرداش به بابام گفته بود که پسرتون این جوری اومده دم در
بابا هم قربونش برم گفته بود حاج آقا شما چرا وقتی درمون بازه حالا برمی گردی نگاه می کنی ببینی کی چه شکلیه :lol:

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما همساده فوضول نداریم!
خیلیم خوبن!
خیلیم فوضول نیستن اصلا!
هیشوقتم که ما مهمون داریم, در خونشون رو باز نمیکنن که ببینن کی میاد و میره!
کلا همساده, خیلی خوب چیزیه!
:whistle:

hosein_t

عضو جدید
.....................................................................
....................................................
..........................................................................................
........................................

بچه ها شما تو محله تون تو مجتمع آپارتمانیتون همسایه فضول دارین؟
چیکارا می کنن

خب بیایین تعریف کنید:redface:

پدر همسایه ی چشم نا پاک و دید زن بسوزه . . !

یه همسایه داریم . . . از خونش راحت به بالکن خونمون دید داره . . . معمولا شبا هوا که خنک شد ، خواهرم و . . . میریم میشینیم تو بالکن چرت و پرت میگیم میخندیم . . . آقا که متوجه حضور ما شد یواشکی از آشپزخونش با برق خاموش میاد شروع میکنه به دید زدن و فک میکنه کسی نمیبینتش . . .!
خلاصه کل همسایه ها از دستش عاصی شدن . . !!!
خلاصه . . . یه بارداشت همین کارو میکرد و من متوجه حضورش نبودم تا اینکه دیدم خواهرم با چشم داره بهم اشاره میزنه که طرف دوباره اومده . . ! منم دیگه قاطی کردم و پا شدم از بالکن خیره شدم به سمت آشپز خونه و گفتم سلام آقای . . ! و بعدش مستقیم گفتم ببخشید : این طرفا خبریه که شما هر شب میای خیره میشی . . ! طرفم منکر شد و منم با یه حالت خیلی جدی گفتم : میشه بگین دو ساعته از پنجره ی آشپزخونتون به چی تو بالکن ما خیره شدین و . . .! طرفم به تته پته افتاد داشت چرت و پرت میگفت . . .! منم یکم از این نگاه های طلبکارانه بش کردم و پا شدیم رفتیم ...!
جالبه با این کارم آدم نشده و هنوز همسایه ها بش اعتراض میکنن. . .!:razz:

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
در زمان طفولیتم (خونه قبلیمون) , یه همسایه پیر داشتیم, هر وقت منو پسر همسایه میرفتیم تو حیاط بازی کنیم, با شلنگ آب دنبالمون میکرد...:cry:

ما هم سرخورده شده بودیم! نزدیک بود بریم در همون طفولیت موتاد شیم, ولی نرفتیم!

خلاصه اینکه همساده ها انسان های فهیمی هستن و کودکان رو دوست دارن!

MEG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ما یه همسایه داریم که همش دم دره اگه میخاهی بری بیرون باید از جلوی خونش رد شی...خلاصه گیرش افتادی سوال پیچت میکنه کجا میری؟کی میایی؟اونی که الان اومد خونتون کیه؟من نمیشناختمش:eek:
فقط بازدید بدنی نمیکنه دیگه:D

آیهان

عضو جدید
یه بار خونواده رفته بودن مسافرت و من پیچوندم...
امان از دست این فضول ها.....:w06:
دوستم اومد خونمون......بی مرام زنگ زد به بابام گفت.......:w29:

دیگه نمیتونم وارد جزییات بشم...:w43:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه بار خونواده رفته بودن مسافرت و من پیچوندم...
امان از دست این فضول ها.....:w06:
دوستم اومد خونمون......بی مرام زنگ زد به بابام گفت.......:w29:

دیگه نمیتونم وارد جزییات بشم...:w43:

حالا اون دوستت واقعا همجنس خودت بود:)

terajedi21

عضو جدید
باید اعتراف کنم من خیلی از این همسایه ها بدبینم علا رغم این که فضول هستن و امار میگیرن ولی من بازم مشکوکم:Dبر میگرده به فرهنگ ما بنده که خیلی بدم میاد من که خیلی حساسم خصوصا والده ما خیلی به شدت با هرگونه فضولی و اعتراضی مقابله میکنه "به شما چه نوه من در رو محکم میکوبونه تو راهپله صدا میکنه اصلا این نیست بچه های دیگن"این نشان از فرهنگ بالای ماست زنا وقتی همدیگه رو میبینن(زدم به سیم اخر:D)هی غیبت میکنن فرقی نداره کجای این مرز و بوم باشن کارشون همینه از دانشگاهیش تا پیر پاتالاش:biggrin::eek:در هر حال این یک تئوری اثبات شده هست که زن مملکت مارو تکه تکه کرد زن بود که باعث فریب ادم شد زن بود که..............:surprised:
هر وقت دیدین دو نفر مونث باهم صحبت میکنن منتظر فتنه جدید باشین خلوصش بیشتر از انگلیس تاثیر گذارتر از امریکا بی رحم تر از خودمونی ها!!!!!!!!!:gol:

fahimeh_r

عضو جدید
همسایه ما یه کم سادیسمه هر تازه واردی که میاد تو محل ازش شکایت میکنه ....سر چیزای بیخود

_arash

عضو جدید
آره ما یه همسایه داریم مذهبین (البته از اون طبل تو خالیاش)
یارو میشینه تو مغازه اش دختر و زنه مردمو دید می زنه بعد میره دم در خونه اشون به بابا یا شوهرشون راپورت میده
خیلی جالبه یه بار داداش کوچیکه ی من با شلوارک دم در رفته بود این مرده هم که دیده بود فرداش به بابام گفته بود که پسرتون این جوری اومده دم در
بابا هم قربونش برم گفته بود حاج آقا شما چرا وقتی درمون بازه حالا برمی گردی نگاه می کنی ببینی کی چه شکلیه :lol:

من که گاهی با شلوارک میرم خرید
مردم زیادی گیر میدن :eek:

سیب سرخ 70

عضو جدید
شکر خدا همه ی همسایه های ما خیلی خیلی خوبن.
فقط تو ساختمونمون یه وروجک داریم که آماره همه رو می گیره.فقط 4-5 سالشه.
:w34:

vahid321

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید اعتراف کنم من خیلی از این همسایه ها بدبینم علا رغم این که فضول هستن و امار میگیرن ولی من بازم مشکوکم:Dبر میگرده به فرهنگ ما بنده که خیلی بدم میاد من که خیلی حساسم خصوصا والده ما خیلی به شدت با هرگونه فضولی و اعتراضی مقابله میکنه "به شما چه نوه من در رو محکم میکوبونه تو راهپله صدا میکنه اصلا این نیست بچه های دیگن"این نشان از فرهنگ بالای ماست زنا وقتی همدیگه رو میبینن(زدم به سیم اخر:D)هی غیبت میکنن فرقی نداره کجای این مرز و بوم باشن کارشون همینه از دانشگاهیش تا پیر پاتالاش:biggrin::eek:در هر حال این یک تئوری اثبات شده هست که زن مملکت مارو تکه تکه کرد زن بود که باعث فریب ادم شد زن بود که..............:surprised:
هر وقت دیدین دو نفر مونث باهم صحبت میکنن منتظر فتنه جدید باشین خلوصش بیشتر از انگلیس تاثیر گذارتر از امریکا بی رحم تر از خودمونی ها!!!!!!!!!:gol:
آفرین دقیقا! وقتی چند زن پیش هم قرار میگیرن تبدیل به موجودات فوق العاده خبیثی میشن!
اینم که گفتی خیلی جالب بود!
:biggrin::biggrin:
هر وقت دیدین دو نفر مونث باهم صحبت میکنن منتظر فتنه جدید باشین خلوصش بیشتر از انگلیس تاثیر گذارتر از امریکا بی رحم تر از خودمونی ها!!!!!!!!

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما یه پیر مرده هست تو کوچمون یه 4 پایه میزاره سر کوچه همه رفت و امد رو میشماره
بنده وقتی بر کیگردم رشت اولین نفر با ایشون سلام احوالپرسی میکنم
من موندم این نهار شام نمیخوره دسشویی نمیره 24 ساعته اونجاست:mad:

بالا