شما هم خوشین بابا ها , دانشگاه آزاد تاکستان دیگه کجاست؟؟!!!![]()
لطفا" برید ببینید تنها جایی که دو گرایش در کارشناسی ارشد داره و اولین دانشکده مکانیک دانشگاه آزاد کجاست بعدشم یکم جغرافی سوم ابتدایی رو مرور کنید

شما هم خوشین بابا ها , دانشگاه آزاد تاکستان دیگه کجاست؟؟!!!![]()
هستش تو گلوت گیر نکرددرسته ارشد مکانیک تاکستان راحت پاس میکنن؟
کارشناسی که هلو بود 2ترم 36 واحد پاس کردم
سلام رفیق چطوریسلام بر همه بچه های مکانیک مخصوصا بچه های مکانیک تاکستان.شما ما رو هم از تنهایی در آوردین.
درسته ارشد مکانیک تاکستان راحت پاس میکنن؟
کارشناسی که هلو بود 2ترم 36 واحد پاس کردم
خوشحالمون کردی ولی مگه دانشگاه فقط این دوتا استاد رو داهخبر جدید از دانشگاه تاکستان و مر بوط به رشته مکانیک.
7/8/1388 جلسه ای با حضور مدیران گروه و هئیت علمی مکا نیک تشکیل شد. که موضوع آن
در مورد یکسان سازی جزوات تدریس اساتید بوده. نتیجه جلسه فعلا معلوم نیست.
هدف جلسه بالا بردن ارزش علمی جزوات اساتید بوده همینطور سطح علمی امتحانات.
به احتمال زیاد جزوات دکتر علوی نیا و دکتر ایزدی به عنوان جزوات مرجع قرار گیرد.
به محض مطلع شدن از نتیجه جلسه به اطلاعتون می رسونم.
قابل توجه دانشجویانی که در ترم 881 با من درس محاسبات عددی و/یا برنامهنویسی کامپیوتر داشتهاند:
نمرههای غیرواقعی این درسها (درس محاسبات عددی و برنامهنویسی کامپیوتر) در ترم 881 را به اداره امتحانات تحویل دادهام؛ میتوانید از سایت دانشگاه پیگیری کنید. نمرههای واقعی را هم میتوانید در وبلاگ من ببینید.
مهدی مسافر
پ.ن. با توجه به اينكه چند روزي است كه دسترسي براي ارسال پست در وبلاگم غيرممكن شده، اين را در اينجا نوشتم.
.
تعداد کل دانشجويان: 85 نفرتعداد حاضران در جلسه: 41 نفرتعداد غايبان: 44 نفر
پديدههاي جالب اين آزمون:تعداد کساني که مسأله 1 را درست حل کردهاند: 1 نفر کامل، و 1 نفر کپي بخشي از آنتوضيح: مسأله 1 مشابه يکي از مسائل ميانترم بوده و چندين نمونه همانند آن در کلاس حل شده است.تعداد کساني که مسأله 2 را درست حل کردهاند: 0 نفر، 1 نفر تا حدودي درست، و 1 نفر هم کپي بخشي از آنتوضيح: مسأله 2 نمونهاي حلشده است که در کلاس به آن اشاره کردهام و از دانشجويان خواسته بودم که آنرا از کتاب بخوانند.توضيح بيشتر: نمرههاي مشترك دو دانشجويي كه در اين پديدههاي جالب نقش داشتهاند، به طور برابر بين دو نفر تقسيم شد.
شما بگید اشکال از دانشجو هست یا از استاد؟
من توی این دانشگاه درس نخوندم همین جوری اتفاقی داشتم دو صفحه قبل رو می خوندم به نظر من جناب استاد کار خوبی نکردند که اسم دانشجو رو منتشر کردند در حالیکه این بنده خدا به ایشون pm زده بودند. همه میدونیم ازاین داستان نویسی ها و خواهش و التماس ها پایان ترم رو برگه های امتحانی وجود داره ولی استاد که نمیاد ابروی دانشجو رو بریزه و اسمش رو منتشر کنه!!![]()
چرا تو یک کلاس 85 نفری باید 44 دانشجو یک درس رو حذف کنن
چرا باید بین 41 دانشجو فقط یک نفر نمره 10 بگیره
همه کسانی که اینجا هستند خودشون یا دانشجو هستند یا زمانی دانشجو بودند
شما قضاوت کنید؟
متاسفم از این بابت که بدون اینکه منو بشناسید در مورد تحصیلات من هم نظر دادید... اما همین موضوع روشن میکنه که چقدر اهل احترام گذاشتن به دانشجو و رعایت حقوق ایشان هستید. اینکه نوشتم دانشجوی خارج از کشور هستم از این بابت بود که بعدا نگویید "ما در هیچ دانشگاهی اینهمه پروفسور نداریم که شما ادعا کردید" واگر نه به قول خودتان علم علم است و اینجا و آنجا ندارد. البته مساله آموزش بسیار وابسته به استاد و امکانات کمک آموزشی نیز میباشد که ظاهراً دانشجویان دانشگاه شما از هردویش زیاد شانس نداشته اند.يك بار ديگه توضيح بدم كه استنتاج ايشون در صورتي درسته كه جامعه آماري مورد مطالعه يك جامعه آماري نرمال باشه و جامعه آماري مورد مطالعه ما يك جامعه آماري نرمال نيست. اين نوع استنتاج هم از يك تحصيلكرده انتظار نميره. مهم هم نيست كه توي كدوم دانشگاه درس بخونيد، يا توي ايران باشيد يا خارج از كشور؛ علم مستقل از اين حرفهاست.
متاسفم از این بابت که بدون اینکه منو بشناسید در مورد تحصیلات من هم نظر دادید... اما همین موضوع روشن میکنه که چقدر اهل احترام گذاشتن به دانشجو و رعایت حقوق ایشان هستید. اینکه نوشتم دانشجوی خارج از کشور هستم از این بابت بود که بعدا نگویید "ما در هیچ دانشگاهی اینهمه پروفسور نداریم که شما ادعا کردید" واگر نه به قول خودتان علم علم است و اینجا و آنجا ندارد. البته مساله آموزش بسیار وابسته به استاد و امکانات کمک آموزشی نیز میباشد که ظاهراً دانشجویان دانشگاه شما از هردویش زیاد شانس نداشته اند.
در مورد جامعه آماریتان هم که غیر نرمال است بیشتر این موضوع به سفسطه میماند، طوری حرف میزنید انگار خدای نکرده همه ۱۲۶ نفر عقب مانده ذهنی هستند. بیشتر به نظر میرسد به هر دلیلی شما نسبت به این دانشجویان حساسیت و یک نوع حالت دفاعی پیدا کردید. این استنتاج که "۱۲۶ نفر دانشجو در ۳ کلاس مختلف با یک استاد نتیجه بد میگیرند پس باید به استاد شک کرد" منطقی به نظر میرسد به تحصیلات بالا هم احتیاج نیست! مال شما به نظر مقداری احساسی میرسد !
جدا از این بحثها یک مساله دیگر هم به نام حریم خصوصی است که ظاهراً آن هم برای شما اهمیتی ندارد و اطلاعات شخصی دانشجو و پیامهای خصوصیشان را عمومی میکنید. و این دیگر مسئلهای نیست که بشود سر آن مجادله کرد چون که از لحاظ حقوق شهروندی یک جرم محسوب میشود.
بختیار باشید
علی
[FONT="][FONT="]پيغام جديد[/FONT][FONT="] ehsan welder تحت عنوان "مي دونستم":[/FONT]
از یک استاد بعید بود
من اگه می خواستم با آبروی شما بازی کنم کاری نداشت
اما پست خصوصی براتون زدم
شما خیلی مغرور هستید و من هم از شما راضی نیستم.
بعد از این مواظب باشید هیچ کلمه اشتباهی ننویسید چون به حراست دانشگاه باید پاسخگو باشید
من تا الان به شما احترام گذاشتم اما شما با این کارتون نشون دادید که اصلا احترامی برای یک دانشجو قائل نیستی
اين رو گذاشتم جهت اطلاع.[/FONT]
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها خواهشا نظرتون رو بگین؟؟ کمکم کنید | دانشگاه آزاد | 4 | |
![]() |
رقابت بین بچه های دانشگاه ازاد(کل کل) | دانشگاه آزاد | 2 | |
M | بچه هاي صنايع | دانشگاه آزاد | 2 | |
![]() |
برو بچه های دانشگاه ازاد اسلامشهر بفرماییییینننن........ | دانشگاه آزاد | 956 | |
![]() |
بچه های دانشگاه آزاد دولت آباد اصفهان | دانشگاه آزاد | 1 |