ما هفت سنگ بازی میکردیم یادش بخیر
تک ستاره* عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #32 *setareh66* گفت: ولی من میخواستم بوفون بشم..... کلیک کنید تا باز شود... ای جان......
saeed_pacino عضو جدید Sep 10, 2010 #33 ستاره کیانی گفت: ما هفت سنگ بازی میکردیم یادش بخیر کلیک کنید تا باز شود... راستشو بگو ستاره.با سنگ سر پسرای همسایه رو هم میشکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ستاره کیانی گفت: ما هفت سنگ بازی میکردیم یادش بخیر کلیک کنید تا باز شود... راستشو بگو ستاره.با سنگ سر پسرای همسایه رو هم میشکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تک ستاره* عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #34 saeed_pacino گفت: راستشو بگو ستاره.با سنگ سر پسرای همسایه رو هم میشکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... راستشو بخوای من با پسرای کوچه بازی میکردم.آخه دخترا هفت سنگ بازی نمیکردن.وای نمیدونی چقدر بهشون زور میگفتم..... یادش بخیر
saeed_pacino گفت: راستشو بگو ستاره.با سنگ سر پسرای همسایه رو هم میشکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... راستشو بخوای من با پسرای کوچه بازی میکردم.آخه دخترا هفت سنگ بازی نمیکردن.وای نمیدونی چقدر بهشون زور میگفتم..... یادش بخیر
saeed_pacino عضو جدید Sep 10, 2010 #35 ستاره کیانی گفت: راستشو بخوای من با پسرای کوچه بازی میکردم.آخه دخترا هفت سنگ بازی نمیکردن.وای نمیدونی چقدر بهشون زور میگفتم..... یادش بخیر کلیک کنید تا باز شود... وا؟بلا به دور.پس چرا با دخترا بازی نمیکردی؟
ستاره کیانی گفت: راستشو بخوای من با پسرای کوچه بازی میکردم.آخه دخترا هفت سنگ بازی نمیکردن.وای نمیدونی چقدر بهشون زور میگفتم..... یادش بخیر کلیک کنید تا باز شود... وا؟بلا به دور.پس چرا با دخترا بازی نمیکردی؟
تک ستاره* عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #36 shadmehrbaz گفت: بريد شبكه مجاهدينو نگاه كنيد به مناسبت عيد فطر برنامه هاي طنز گذاشتن آخوندارو مسخره ميكنن خييييييلي باحاله کلیک کنید تا باز شود... ما ماهواره نداریم
shadmehrbaz گفت: بريد شبكه مجاهدينو نگاه كنيد به مناسبت عيد فطر برنامه هاي طنز گذاشتن آخوندارو مسخره ميكنن خييييييلي باحاله کلیک کنید تا باز شود... ما ماهواره نداریم
تک ستاره* عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #37 saeed_pacino گفت: وا؟بلا به دور.پس چرا با دخترا بازی نمیکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... با دخترام بازی میکردم،ولی خوب بازی دخترا خاله بازی بود.بازی پسرا شیطونی کردن بود که من خیلی دوسداشتم.
saeed_pacino گفت: وا؟بلا به دور.پس چرا با دخترا بازی نمیکردی؟ کلیک کنید تا باز شود... با دخترام بازی میکردم،ولی خوب بازی دخترا خاله بازی بود.بازی پسرا شیطونی کردن بود که من خیلی دوسداشتم.
Atishpare_Shahi عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #38 saeed_pacino گفت: راستشو بگو ستاره.با سنگ سر پسرای همسایه رو هم میشکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یادش بخیر من یه بار زدم سر یکی از بچه ها رو شکوندم...
saeed_pacino گفت: راستشو بگو ستاره.با سنگ سر پسرای همسایه رو هم میشکستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... یادش بخیر من یه بار زدم سر یکی از بچه ها رو شکوندم...
shadmehrbaz عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #39 ستاره کیانی گفت: ما ماهواره نداریم کلیک کنید تا باز شود... اشتباه شد ! ميخواستم تو تاپيك بغلي بزنم اين پستو اشتباهي اينجا زدم !
ستاره کیانی گفت: ما ماهواره نداریم کلیک کنید تا باز شود... اشتباه شد ! ميخواستم تو تاپيك بغلي بزنم اين پستو اشتباهي اينجا زدم !
canopus مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Sep 10, 2010 #40 بچه های کوچه... بچه های کوچه... بوی شادی بچه های کوچه می آید... بوی بازی های کودکانه ی بچگی ام... یادش بخیــــر...
بچه های کوچه... بچه های کوچه... بوی شادی بچه های کوچه می آید... بوی بازی های کودکانه ی بچگی ام... یادش بخیــــر...
nirgiya عضو جدید Sep 10, 2010 #41 ياااااااااااااادش به خير ساعت 4مامانم از سركار مي اومد مشقامو كه نگاه ميكرد اجازه ميداد برم بازي بعضي وقتا كه امتحان داشتم نميذاشت چقدر خوش بودييييييم
ياااااااااااااادش به خير ساعت 4مامانم از سركار مي اومد مشقامو كه نگاه ميكرد اجازه ميداد برم بازي بعضي وقتا كه امتحان داشتم نميذاشت چقدر خوش بودييييييم