خیلی ممنون.
صرفا جهت اطلاع دوختر خانم هاااااااااااا!!!
البته دخترای این سایت بچه های خوبین!!
این مردا عجب موجوداتی هستن...........من با بی حجابی افراطی مخالفم ............ولی وقتی همچین کلماتی که مردها رو توصیف میکنه میبینم اعصابم به هم میریزه .........یعنی مردها انقدر بی ظرفیت هستن.....تازه تو خونه مگه آدم پیش شوهرش چادر سرش میکنه هرچی باشه تو خونه لباس های بازتری می پوشن نسبت به بیرون...پس تحریکی وجود نداره تو بیرون ,به جز یه عده مریض
حرفتون درسته ولی استدلالتون اشتباهه!
مرد از طریق چشم تحریک میشه ولی زن نه!(شاید کمتر از مرد) ربطی به بی ظرفیت بودن نداره. بعضیها مزاجشون گرم هست در نتیجه نسبت به بقیه زودتر تحریک میشن.(اینم تقصیر خودشون نیست)
کسی که توی خونه جلوی شوهرش راحت هست، اولا لذتهاشون رو از همدیگه بردن. دوما مردا تنوع طلب و تعدد طلب هستن. (هرچی رنگارنگ تر و مختلف تر،بهتر!) اینم باز دست خودشون نیست.
لطفا خیلی چیزارو تقصیر اقایون نندازید.
ای وای شما که اینا رو گفتین بیشتر ازشون متنفر شدم ...نمی دونستمچه بد!!!!!!!!!!!!
ای وای شما که اینا رو گفتین بیشتر ازشون متنفر شدم ...نمی دونستمچه بد!!!!!!!!!!!!
به خاطر اینکه خدا مردها رو اینگونه آفریده ازشون متنفر شدی ؟ این طبیعت جنس مرد هستش .... برا این میگن تا میتونید شما مردها نگاه خودون و کنترل کنید ...
به گفته ی حاج آقا دانشمند میگفت مرد گوشه ای برهنه از پا رو ببینه تا آخر و میخونه برا خودش تصور میکنه ...
ما تا جایی که میتونیم خودمون و کنترل میکنیم ..
ولی بار کنید بعضی موقع ها واقعا مراعات نمیکنن خانوما
هر موجودی خوب و بد داره!
اینقدر که میگن اقا سرت رو بنداز پایین که نگاهت به بد حجاب نیفته،بخاطر همین هست که بده! و نه تنها شما بلکه همه از هرزگی بدشون میاد. ولی اگه کسی بخاد وارد این هرزگی ها نشه، باید خانما با این وضع عسف بار ،وارد خیابون نشن و به بقیه هم فکر کنن
به خاطر اینکه خدا مردها رو اینگونه آفریده ازشون متنفر شدی ؟ این طبیعت جنس مرد هستش .... برا این میگن تا میتونید شما مردها نگاه خودون و کنترل کنید ...
به گفته ی حاج آقا دانشمند میگفت مرد گوشه ای برهنه از پا رو ببینه تا آخر و میخونه برا خودش تصور میکنه ...
باور کنید از ته دل میگم من مراعات میکنم به خاطر خودم ..فقط همین بعضی اوقات هم واقعن نمیشه ...بعله!!
شما ک راس میگی!!
confidence!!خخخ
میشه فرهنگ سازی بشه آخه اون طوری به خانم ها برمیخوره آزادیشون سلب میشه همش هم تقصیر خانم ها نیست..........باور کنید من کسایی رو میشناسم که حجابشون خوبه ولی باز مزاحم دارن البته نه از نوع بدش ......مثلا طرز نگاهش ...همه چیز هم تقصیر خانم ها نیست
میشه فرهنگ سازی بشه آخه اون طوری به خانم ها برمیخوره آزادیشون سلب میشه همش هم تقصیر خانم ها نیست..........باور کنید من کسایی رو میشناسم که حجابشون خوبه ولی باز مزاحم دارن البته نه از نوع بدش ......مثلا طرز نگاهش ...همه چیز هم تقصیر خانم ها نیست
بعضی اوقات آدم مریض هم پیدا میشه ..............شیرینی سرش باز باشه مگس روش میشینه ...
یه سوال الان تو خارج کشور آزادی حجاب هست و خیلی هم افتضاح هست درست ... درصد چشم چرانی ها کم شده ؟ درصد فساد کم شده ؟ انتخاب شما به چی میگین ؟چرا شما میگین خلقتشون این طوریه ؟؟؟همه مردهای دنیا که این طوری نیستن پس میتونن خودشون رو کنترل کنن .چون قدرت انتخاب دارن .......اینی که شما میگین یک رفتار حیوانی هست که تو وجود همه آدم ها هست ......اگه این طور باشه پس انسان و حیوان چه تفاوتی باهم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیشه گفت خلقتشون این طوریه درسته شاید این طور باشن ولی قدرت انتخاب هم خدا بهشون داده
قرار نیست بچگانه فکر کنم و به تمسخر حرف بزنیم .... مثاله ....چرا این طور میگین .گفتم شیرینی سرش باز نیست......منظورتون از مگس مردهاست؟؟؟؟؟؟؟.دی
ببخشید قدرت انتخاب چیو دارن؟چرا شما میگین خلقتشون این طوریه ؟؟؟همه مردهای دنیا که این طوری نیستن پس میتونن خودشون رو کنترل کنن .چون قدرت انتخاب دارن .......اینی که شما میگین یک رفتار حیوانی هست که تو وجود همه آدم ها هست ......اگه این طور باشه پس انسان و حیوان چه تفاوتی باهم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیشه گفت خلقتشون این طوریه درسته شاید این طور باشن ولی قدرت انتخاب هم خدا بهشون داده
مثلا چه فرهنگی جا بیفته؟
فرهنگ بدحجابی؟!
اینکه میگید خانما باید آزاد باشن، آیا یه مرد حق نداره توی خیابون ،راحت سرش رو بگیره بالا و راه بره؟! آیا حق نداره بتونه توی دانشگاه راحت با همکلاسی خانمش سوال درسی بپرسه؟ آیا حق نداره بتونه راحت بره مهمونی و سرشو مثل مرد بگیره بالا؟؟
اینقدر بد حجابی زیاد شده که چادری ها رو هم مزاحمت ایجاد میکنن.
آیا من حق ندارم فقط از زنم لذت ببرم؟ چرا باید اینقدر توی خیابون و محل کار خوشگل ببینم که وقتی میام خونه ، دیگه همسرم برام هیچ جلوه ای نداشته باشه؟
فرهنگ سازی که مردها واقعا مرد باشن.......منم با بد حجابی مخالفم
تشکر نداشتم ... جالب بود ...
درستشم همینه که هر کسی نتیجه ی کارشو میبینه و خیلی چیزا به هم ربط داره ... ولی خب میشه بهترم اینارو گفتاااا ... تا حداقل لج و لجبازی پیش نیاد![]()
ما دیگه از بس مودبانه گفتیم خسته شدیم....
:|
اوکی ! سری بعدی با فوش میریم جلوو من الله توفیق
منظورم این بود که اگه قانع کننده صحبت بشه و دلیل اورده بشه بهتر از اینه که بگیم هرکاری کنیم سرمون میاد :|
یادمه جناب اسماعیل پور یه تاپیک خیلی خوبی راجع به حجاب زدن توی تالار آزاد که پیرجو زد پروندش :/
من کسیو نمیشناسم که با منطقی حرف زدن بتونه تا آخر بحث تحمل کنه به حرفامون گوش بده!
بعدم اصلا گوش بده، کی هست که بخاد دنبال حقیقت باشه؟؟!!