بي سوادي كه حافظ قرآن شد

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
................................بنام خداي مهربون ،خداي رنگين كمون

سلام دوستان عزيز ، اين تاپيك رو بيشتر براي اوناي زدم كه تو دين شك دارن

ماجرا از اينجا شروع ميشه:

در نزديكي اراك يك روستا به نام ساروق است..... داخل اين روستا امام زاده اي بنام هفتاد و دوتن واقع است.
محمد كاظم كريمي معروف به كربلاي كاظم ساروقي از كشاورزان اين منطقه بود متولد 1300ه.ق يعني تقريبا 130 سال پيش يكي از روزها كه از مزرعه اش به خانه مي رفت براي استراحت جلوي سكوي امام زاده توقف كرد دو مرد را مشاهده ميكند آن دو مرد خطاب به كربلايي ميگويندنميايي به داخل امام زاده براي زيارت برويم كربلاي ميگوييد من زيارت كرده ام و الان راهي خانه هستم ولي به اصرار آن دو مرد دوباره به زيارت ميرود زماني كه وارد ميشوند كربلايي خيره به نوشته هاي دور سقف ميشود يكي از آن دو نفر به كربلايي گفت چرا چيزي نميخواني كربلايي گفت من كه مكتب نرفتم
مرد دستش را بر روي سينه كربلايي ميگزارد و ميگويد اينگونه بخوان(سوره اعراف آيه53تا59)آيه كه تمام ميشود كربلاي نگاهي به اطراف مياندازد وميبيند كه كسي پيش او نيست و خودش تنهاست و نگاهي به سقف ميكند و ميبيند هيچ نوشته اي وجود ندارد در همين لحظه كربلايي بيهوش ميشود زماني كه به هوش ميايد ميبيند با خود كلماتي را از حفظ ميخواند
به نزد حاج آقا صابر پيش نماز مسجد ميرود وبعد متوجه ميشود كه اين همان قران است.........................(اين خلاصه بود و ادامه داشت)

خوب اين نشان دهنده اين است كه اسلام دين بر حق است وبعد از 1400 سال قران به دور از تحريف مانده آيا اين نشانه اي براي تفكر نيست

پسر تنها

عضو جدید

در نزديكي اراك يك روستا به نام ساروق است..... داخل اين روستا امام زاده اي بنام هفتاد و دوتن واقع است.
محمد كاظم كريمي معروف به كربلاي كاظم ساروقي از كشاورزان اين منطقه بود متولد 1300ه.ق يعني تقريبا 130 سال پيش يكي از روزها كه از مزرعه اش به خانه مي رفت براي استراحت جلوي سكوي امام زاده توقف كرد دو مرد را مشاهده ميكند آن دو مرد خطاب به كربلايي ميگويندنميايي به داخل امام زاده براي زيارت برويم كربلاي ميگوييد من زيارت كرده ام و الان راهي خانه هستم ولي به اصرار آن دو مرد دوباره به زيارت ميرود زماني كه وارد ميشوند كربلايي خيره به نوشته هاي دور سقف ميشود يكي از آن دو نفر به كربلايي گفت چرا چيزي نميخواني كربلايي گفت من كه مكتب نرفتم
مرد دستش را بر روي سينه كربلايي ميگزارد و ميگويد اينگونه بخوان(سوره اعراف آيه53تا59)آيه كه تمام ميشود كربلاي نگاهي به اطراف مياندازد وميبيند كه كسي پيش او نيست و خودش تنهاست و نگاهي به سقف ميكند و ميبيند هيچ نوشته اي وجود ندارد در همين لحظه كربلايي بيهوش ميشود زماني كه به هوش ميايد ميبيند با خود كلماتي را از حفظ ميخواند
به نزد حاج آقا صابر پيش نماز مسجد ميرود وبعد متوجه ميشود كه اين همان قران است.........................(اين خلاصه بود و ادامه داشت)

خوب اين نشان دهنده اين است كه اسلام دين بر حق است وبعد از 1400 سال قران به دور از تحريف مانده آيا اين نشانه اي براي تفكر نيست

قربونت خدا ........................ شكر

اين هم يك معجزه ديگه

غزل99

عضو جدید
الهم عجل الوليك الفرج

الحمدالله

حتما بايد يك سفر به اين روستا برم

حالا كسي هم از فاميل ها شون زنده هست

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز

من نمیدونم شما از کجا مطمئنید که این داستان واقعیت داره
متاسفم
تو این زمونه...

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم
تو این زمونه...
من خودم بچه اراكم

بعدش هم ميتونيد تويي اين روستا بيايد ببينيد مردم با چه شوقي از اين ماجرا ياد ميكنند

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم
تو این زمونه...
تازه من يك كتاب هم دارم:

نام:معجزه قران-كربلايي كاظم

مولف:استاد سيد ابوالفتح دعوتي

ناشر:نشر ايام

مركز پخش: تهران تلفن 367400

اين كتاب من چاپ ده سال پيشه ولي خوب شايد چاپ جديد داشته باشه ميتونيد تهيه كنيد و بخونيد

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
اين هم يك عكس از كربلايي كاظم

كنگره بين المللي كربلايي كاظم كريمي در اراك بكار خود پايان داد
خبرگزاري فارس: با تجليل از فرزند ارشد مرحوم كربلايي كاظم ساروقي و 13 نفر از نويسندگان ، دست‌اندركاران ثبت و ضبط واقعه حافظ قرآن شدن كربلايي كاظم،كنگره بزرگداشت حافظ كل قرآن كريم شب گذشته در اراك بكار خود پايان داد.

به گزارش خبرنگار فارس از اراك، در اين مراسم ضمن تجليل از فرزند ارشد مرحوم كربلايي كاظم كريمي ساروقي از مستند‌سازان اين وقايع عظيم نيز تجليل شد.
بر اساس اين گزارش، رونمايي از تمبر يادبود معجزه قرن حافظ قرآن كريم، پرده‌برداري از يادبود كربلايي كاظم در محل امام‌زادگان 72 تن ساروق، خاطره‌گويي فرزند ارشد كربلايي، پخش كليپ درباره حافظ قرآن، برپايي نمايشگاه در خصوص اين واقعه، رونمايي از سايت كربلايي كاظم و برگزاري محفل انس با قرآن از ديگر برنامه‌هاي اجرا شده در روز اول كنگره بزرگداشت محمد كربلايي كاظم ساروقي بود.
سعيد طوسي قاري ممتاز كشوري شب گذشته در حاشيه بزرگداشت معجزه بزرگ قرن و حافظ كل قرآن كريم به خبرنگار فارس در اراك گفت: مرحوم كربلايي كاظم كريمي ساروقي از اعجاز ظاهري و باطني قرآن كريم است.
وي افزود: معرفي چهره‌هاي قرآني همچون مرحوم كربلايي كاظم بدون شك در گسترش فرهنگ قرآني در جامعه تاثير بسزايي خواهد داشت.
طوسي با تاكيد بر ضرورت معرفي شخصيت كربلايي كاظم به جهان اسلام تصريح كرد: مرحوم محمد كريمي به واسطه اينكه سينه‌اش را محل اسرار معارف الهي قرار داده بود مورد عنايت پروردگار قرار گرفت به طوري كه نور قرآن تمام وجودش را احاطه كرده و چنان بر قلبش تابيد كه او را به معجزه بزرگ قرن مبدل ساخت.
قاري ممتاز كشوري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به غريب بودن قرآن در ميان كشورهاي عربي اسلامي گفت: هرچه بيشتر در زمينه فرهنگ سازي قرآني فعاليت شود به همان اندازه معرفت قرآني نيز افزايش خواهد يافت.
طوسي افزود: قرآن تنها وسيله نجات انسانها از گرداب جهل و ظلمت است وانسانها را از ظلمت بسوي نور و سعادت هدايت خواهد كرد.
برپايه اين گزارش، بخش ديگري از مراسم اين كنگره امروز در جوار بارگاه ملكوتي حضرت معصومه (س) و آرامگاه حافظ كل قرآن كريم مرحوم كربلايي كاظم در شهر قم در حال برگزاري است.

البته نميدونم اين كنگره تو چه تاريخي برگزار شده

• Like
واکنش ها: A&S

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم بچه اراكم

بعدش هم ميتونيد تويي اين روستا بيايد ببينيد مردم با چه شوقي از اين ماجرا ياد ميكنند

تازه من يك كتاب هم دارم:

نام:معجزه قران-كربلايي كاظم

مولف:استاد سيد ابوالفتح دعوتي

ناشر:نشر ايام

مركز پخش: تهران تلفن 367400

اين كتاب من چاپ ده سال پيشه ولي خوب شايد چاپ جديد داشته باشه ميتونيد تهيه كنيد و بخونيد
همش میتونه دروغ و ساختگی و عوام فریب باشه
اینروزا خیلی رایج شده...

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
همش میتونه دروغ و ساختگی و عوام فریب باشه
اینروزا خیلی رایج شده...
حالا فرض كنيم دروغ چه سودي به حال اينا داره.......

بعدش اگر دروغ بود كه كنگره براش نميزاشتند

تاز اين مرد چندين بار از لحاظ ديني آزمايش كردند .................... خواريش رو انداختن بعد گفتن اين حافظ شده

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا فرض كنيم دروغ چه سودي به حال اينا داره.......

بعدش اگر دروغ بود كه كنگره براش نميزاشتند

تاز اين مرد چندين بار از لحاظ ديني آزمايش كردند .................... خواريش رو انداختن بعد گفتن اين حافظ شده
نمیدونم چی بگم
چون من در این موارد اطلاعاتی ندارم
و هیچوقت هم باور نکردم و نمیکنم
البته به معجزات خدا کاملا ایمان دارم
ولی اینکه میگن قرآن اصلا تحریف نشده رو قبول ندارم

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم چی بگم
چون من در این موارد اطلاعاتی ندارم
و هیچوقت هم باور نکردم و نمیکنم
البته به معجزات خدا کاملا ایمان دارم
ولی اینکه میگن قرآن اصلا تحریف نشده رو قبول ندارم
نظر شما كاملا محترم

خوب با استناد به اين ماجرا مشكل تحريف هم حله

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
نظر شما كاملا محترم

خوب با استناد به اين ماجرا مشكل تحريف هم حله
نمیشه گفت...
راستی عکس آواتار شما چقدر دل آدم رو به درد میاره
اگه به معجزات خدا ایمان دارین نباید اینطور غمگین و ناامید باشین...;)

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه گفت...
راستی عکس آواتار شما چقدر دل آدم رو به درد میاره
اگه به معجزات خدا ایمان دارین نباید اینطور غمگین و ناامید باشین...;)
من از اين مردم ناميد شدم.......:)

تا اين حد كه تحقيقات ناقص من بهم كمك ميكنه دليل براي ساختگي بودن اين ماجرا نمي بينم
اگر ميخواستند دروغ بگن خوب رسانه و تلويزيون و همه جا رو ميزاشتند رو سرشون ............ديگه پدر اين
بيچاره هم با آزمايش هاي عجيب غريب در نمياوردند

• Like

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اين مردم ناميد شدم.......:)

تا اين حد كه تحقيقات ناقص من بهم كمك ميكنه دليل براي ساختگي بودن اين ماجرا نمي بينم
اگر ميخواستند دروغ بگن خوب رسانه و تلويزيون و همه جا رو ميزاشتند رو سرشون ............ديگه پدر اين
بيچاره هم با آزمايش هاي عجيب غريب در نمياوردند
از بنده هاش هم نباید ناامید شد:smile:
اما در اون مورد نمیتونم چیزی بگم...

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدا کم از این معجرات نداره :gol:

ممنون مطلبتون خیلی تاثیر گذار و زیبا بود ... :gol:

Mohsen_1111

عضو جدید

خیلی ممنون از مطالبی که عنوان کردید
ایشون از اقوام ما هستند
یکی از مهمترین مواردی که باعث شد این عنایت به ایشون بشه اینکه به گفته خودشون هرگز مال حرام نخوردن

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ممنون از مطالبی که عنوان کردید
ایشون از اقوام ما هستند
یکی از مهمترین مواردی که باعث شد این عنایت به ایشون بشه اینکه به گفته خودشون هرگز مال حرام نخوردن
پس شما هم اراكي هستيد

بابا دمت گرم.................................. قناري

من بچه شازندم...................خيلي با حالي:)