بووووووق! خدایی دخترا و پسرا چی دارین بگین!؟

mahboobeh

عضو جدید
:| :| پس کجا برم :| :| جام اینجاس :dنکته انتظار دارید بیام کنار شوما بشینم :Ph34r: :|

هوووووووووووووو ... خدامرگم بده... شوما نامرحمید...:eek::eek:
مگه بقیه چندتا مامان دارن؟:biggrin:
بازم خسته نباشی...:D
امسال نه..میخوام ببینم دوستان چه میکنند...پارسال گفتن یادمون رفت..امسال هم مطمئنم یادشون میره..
نگیریاااااا:redface:

بازم مرسییییییییییییی.... زنده باشی
اییی بابا خب من الان میخوام بدونم....:confused:
یه پسرخاله که بیشتر نداریم... خدارو چه دیدی شاید خل شدیمو گرفتیم:biggrin::biggrin:

mahboobeh

عضو جدید
خب بقیه مادر شوهرم دارن....:D

سلامت باشی....
ببین مثلا تعارف میکنه که براش بگیریما .....اصلا محبوبه میاد قائم شهر اونجا میتینگ میذاریم با برو بچ سایت مارو میبری اکبر جوجه برات تولد میگیریم خوبه ؟؟...

عالییییییییییییییییییییییییییه...;);)
قربونه اجییییییییییییی

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب بقیه مادر شوهرم دارن....:D

سلامت باشی....
ببین مثلا تعارف میکنه که براش بگیریما .....اصلا محبوبه میاد قائم شهر اونجا میتینگ میذاریم با برو بچ سایت مارو میبری اکبر جوجه برات تولد میگیریم خوبه ؟؟...
نکته ظریفی بود...افرین ریز جزئیات دقت میکنی...:confused::D
نه بخدا جدی گفتم نگیرین...
ها !؟ چی شده!؟ نه بخدا اصن راضی به زحمت نیستم...مدیونین اگه فکر کنین بخاطر رستوران میگماااا..:biggrin:

هوووووووووووووو ... خدامرگم بده... شوما نامرحمید...:eek::eek:

بازم مرسییییییییییییی.... زنده باشی
اییی بابا خب من الان میخوام بدونم....:confused:
یه پسرخاله که بیشتر نداریم... خدارو چه دیدی شاید خل شدیمو گرفتیم:biggrin:
بعدا بهت میگم..بعدشم چه دخترخاله ایی هستی که نمیدونی؟؟؟؟:cool:
تورو خدا خل نشوووووووو...اصن بذا سال بعد کیک پارتی میگیرم:biggrin:

عالییییییییییییییییییییییییییه...
;);)
قربونه اجییییییییییییی

ب ر ب ب....من پول ندارم.خودت باید بدیاااااااا:D

فدااات ...اسم اکبرجوجه اومد الان آف شد

من مرد روزای سختم..اصلا بیاین...میریم اکبر جوجه....
الان منو جو گرفته.تا ولم نکرده بیاین...:D

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تکبیررررررررها!؟ چی شده؟بچه فامیله..مجازه..رسانه ملی پخشش کرده...:w25:من با پنبه سر میبرم...اول باهاشون هم مسیر میشم...بعد از پشت از بلندا پرتشون میکنم پایین:w07:
پخش زنده س؟؟ :w42: :d اخجون!
حاج یوسف موهاش پوشونده دستاش پیداست .....:Dتسبیحت کجاست ؟//.....:)
ینی من چشام سو نداره عایا :surprised: :cry:نیدونم گم شده تسبیحم :d

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ها !؟ چی شده!؟ نه بخدا اصن راضی به زحمت نیستم...مدیونین اگه فکر کنین بخاطر رستوران میگماااا..:biggrin:

ب ر ب ب....من پول ندارم.خودت باید بدیاااااااا:D

من مرد روزای سختم..اصلا بیاین...میریم اکبر جوجه....
الان منو جو گرفته.تا ولم نکرده بیاین...:D

محبوبه بزن بریم ....من فردا ناهار قائم شهرم ....:D

mahboobeh

عضو جدید

ااااااااوووو بعدا من خوابم.... الانم تو حالت چرت دارم پست میذارم....:biggrin::biggrin:
ای بابا خب باید بگم که حافظم کمه....بگو پسرخاله دیگهههههههههههههههههههههههههههه.......
آدم عاقل نقد و نمیده نسیه رو بگیره..

mahboobeh

عضو جدید
پخش زنده س؟؟ :w42: :d اخجون!ینی من چشام سو نداره عایا :surprised: :cry:نیدونم گم شده تسبیحم :d

نه از منبر بیاین پاییین پیدا میکنید حاج آقا...
راستی چندبار مکه مشرف شدین؟؟؟

هستممممممممممممممممم... برییییییییییییییییییییییییییییم;););)

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پخش زنده س؟؟ :w42: :d اخجون!ینی من چشام سو نداره عایا :cry:نیدونم گم شده تسبیحم :d
زنده که هست..ولی از دور داره پخش میشه...:D
الام فامیا رفته دور پیش دوره:surprised:

ابیاین...من میز رزو میکنم..ولی اگه نیومدین خودتون باید پولشو بدین...:D

ااااااااوووو بعدا من خوابم.... الانم تو حالت چرت دارم پست میذارم....:biggrin::biggrin:
ای بابا خب باید بگم که حافظم کمه....بگو پسرخاله دیگهههههههههههههههههههههههههههه.......
آدم عاقل نقد و نمیده نسیه رو بگیره..

بخدا چند روز دیگه بهت میگم..قول
خب بیاین من که مشکلی ندارم...(الان تپش قلب گرفتم):D

بچه ها خدا رحم کنه.بابام داره میاد اینجا...
من رفتم تمیزکاری
شب خوبی داشته باشین
بهترین هارو براتون ارزو میکنم
..فعلا خدافظی

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه از منبر بیاین پاییین پیدا میکنید حاج آقا...
راستی چندبار مکه مشرف شدین؟؟؟

هستممممممممممممممممم... برییییییییییییییییییییییییییییم;););)

نکنه تام رو منبری... هااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:surprised::surprised:

محبوبه فقط چیزه باید بلیط هواپیما بگیری ناهار قائم شهر باشی.....حاضری هواپیما سوار شی؟؟...:D

نه بابا ....فقط بچه بودیم با دخترخاله پسرخاله هام انقد از منبر بالا پایین میرفتیم آخرش مامانامون با جارو دستی ازمون پذیرایی میکردن:D

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

من رفتم تمیزکاری
شب خوبی داشته باشین
..فعلا خدافظی

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااای ...خونه مجردی داره همینه دیگه شلخته ....
ما میایم ....کاری به تپش قلبت نداریم ....
:D
موفق باشی مهندس
شب بخیر

mahboobeh

عضو جدید

من رفتم تمیزکاری
شب خوبی داشته باشین
..فعلا خدافظی

کجاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو از بابات میترسی پسرخاله؟؟... چندسالته کوشولو؟؟؟؟:biggrin::biggrin:
به صورت انتحاری سریع صفه وردو باز کن ....:biggrin::biggrin:
خداحافظ ... ولی منو تو کفش گذاشتی ناجور...

محبوبه فقط چیزه باید بلیط هواپیما بگیری ناهار قائم شهر باشی.....حاضری هواپیما سوار شی؟؟...:D

نه بابا ....فقط بچه بودیم با دخترخاله پسرخاله هام انقد از منبر بالا پایین میرفتیم آخرش مامانامون با جارو دستی ازمون پذیرایی میکردن:D

:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
الاهی بگردمت...عالی بود..
آره بابا... فقط توپولف نباشه...

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کجاااااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو از بابات میترسی پسرخاله؟؟... چندسالته کوشولو؟؟؟؟:biggrin::biggrin:
به صورت انتحاری سریع صفه وردو باز کن ....:biggrin::biggrin:
خداحافظ ... ولی منو تو کفش گذاشتی ناجور...

:w15::w15::w15::w15::w15::w15:
الاهی بگردمت...عالی بود..
آره بابا... فقط توپولف نباشه...

نه جیگر رفت خونشو تمیز کنه ....باباش میاد خونشو ببینه نه سیستمشو....
بویینگ دوس داری؟؟....:biggrin:

mahboobeh

عضو جدید
نه جیگر رفت خونشو تمیز کنه ....باباش میاد خونشو ببینه نه سیستمشو....
بویینگ دوس داری؟؟....:biggrin:

آهان فک کردم... باباش یه دستی زده ببینه چه میکنه...:biggrin::biggrin:..... میبینی... قشششششششششنگ تابلوع دارم گیج میزنم:confused::confused:
آره ...اف 14 م خوبه...:biggrin:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببین دو دیقه رفتیم خوابیدیم چه گندی به تاپیک زدن. اینجا مگه خاله بازیه اینا چیه دیگه نوشتید؟
چه ربطی داره به موضوع؟
شما ایرانیا باید چوب بالا سرتون باشه ، اگه ولتون کنن همینجوری از خود به در میشین. همین وضعیتی که داریم اصلا شایسته ی من و شماست از سرمونم زیادیه. منو باش که دارم غصه ی کدوم ملتو میخورم. واقعا که:cry:

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی تو خبر نداری و میای توتاپیکم نطق میکنی گلم من خبر دارم و میدونم تو گزارشا رو رد کردی و میام نطق میکنم دسته گل

چون گزارش رد کردم میای نطق میکنی؟ چه خوب. میخواستی فحش ندی منم گزارش نکنم. حالا هم موضوع تاپیک یه چیز دیگس ، میخوای نطق کنی موضوع مشخص داریم.بفرمایید

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین دو دیقه رفتیم خوابیدیم چه گندی به تاپیک زدن. اینجا مگه خاله بازیه اینا چیه دیگه نوشتید؟
چه ربطی داره به موضوع؟
شما ایرانیا باید چوب بالا سرتون باشه ، اگه ولتون کنن همینجوری از خود به در میشین. همین وضعیتی که داریم اصلا شایسته ی من و شماست از سرمونم زیادیه. منو باش که دارم غصه ی کدوم ملتو میخورم. واقعا که:cry:

گند زدین چیه ؟؟.....درست صحبت کن آقای محترم
شما غیر ایرانی هستین که میگین شما ایرانیا ؟؟...با غصه خوردن شما چیزی درست میشه ؟؟......خب نخور کی مجبورتون کرد/؟؟....
ما دیشب خیلی محترمانه گفتیم بحثو فقط رو خانوما متمرکز نکن به آقایونم توجه کن ...خیلیا حرف زدن ولی شما فقط جواب بعضیارو دادین ....به یکی گفتین خل ...این که نمیشه تاپیک و استارتر ....شما باید بتونی مدیریت کنی ...
اتفاقا ما حرف زدیم تاپیکتو در معرض نمایش میذاشتیم
بای

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
گند زدین چیه ؟؟.....درست صحبت کن آقای محترم
شما غیر ایرانی هستین که میگین شما ایرانیا ؟؟...با غصه خوردن شما چیزی درست میشه ؟؟......خب نخور کی مجبورتون کرد/؟؟....
ما دیشب خیلی محترمانه گفتیم بحثو فقط رو خانوما متمرکز نکن به آقایونم توجه کن ...خیلیا حرف زدن ولی شما فقط جواب بعضیارو دادین ....به یکی گفتین خل ...این که نمیشه تاپیک و استارتر ....شما باید بتونی مدیریت کنی ...
اتفاقا ما حرف زدیم تاپیکتو در معرض نمایش میذاشتیم
بای

اوکی ما ایرانیا.قبول.
تاپیکمو در معرض نمایش میذاشتین؟ شما دخترا فقط بلدین همه چیو در معرض نمایش بذارین.
من معرض نمایش میخوام چیکار کنم ، تا صد سال سیاه نمایش میخوام پیدا نکنه ، خب باید استارتر مدیریت کنه؟ افرادی که صحبت میکنن خودشون خودشونو نمیتونن مدیریت کنن؟ یعنی چی 6 صفحه خاله بازی چیدین این وسط؟ این در معرض گذاشتن تاپیکه؟
بعدشم ، به عاقل میگن عاقل ، به غیر عاقل هم میگن غیر عاقل. والا بخدا ما پسرا (یا حداقل خودم) وقتی جلوی آینه میریم یه نیگا به خودمون میکنیم از خودمون خجالت میکشیم واسه برخی کارای بیخودمون ، بعد شما فرض کن یه دختر لاک و نمیدونم از اینجور چیزا زده بعد جلو آینه هی اینور اونور میکنه خودشو نگاه میکنه؟؟؟؟ اه اه حالم به هم خورد. خوبه من خواهر ندارم . چقد شما دخترا یه جوری هستین واقعا.

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشون فقط بلدن گزارش رد کنن در چند تاپیک بنده برایم گزارش رد کردند
گزارش الکی نیست ...اگه واقعا تخلفی در کار باشه رسیدگی میکنن..
الان اگه واسه ما رد کردن اشکالی نداره ما اسپم کردیم کارش درست بود
ولی درست صحبت کردن و مودب بودن خیلی خوبه
ما هم ابزار گزارشو داریم و هم دلیلی برای انجامش:)

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اوکی ما ایرانیا.قبول.
تاپیکمو در معرض نمایش میذاشتین؟ شما دخترا فقط بلدین همه چیو در معرض نمایش بذارین.
من معرض نمایش میخوام چیکار کنم ، تا صد سال سیاه نمایش میخوام پیدا نکنه ، خب باید استارتر مدیریت کنه؟ افرادی که صحبت میکنن خودشون خودشونو نمیتونن مدیریت کنن؟ یعنی چی 6 صفحه خاله بازی چیدین این وسط؟ این در معرض گذاشتن تاپیکه؟
بعدشم ، به عاقل میگن عاقل ، به غیر عاقل هم میگن غیر عاقل. والا بخدا ما پسرا (یا حداقل خودم) وقتی جلوی آینه میریم یه نیگا به خودمون میکنیم از خودمون خجالت میکشیم واسه برخی کارای بیخودمون ، بعد شما فرض کن یه دختر لاک و نمیدونم از اینجور چیزا زده بعد جلو آینه هی اینور اونور میکنه خودشو نگاه میکنه؟؟؟؟ اه اه حالم به هم خورد. خوبه من خواهر ندارم . چقد شما دخترا یه جوری هستین واقعا.

ما دخترا ؟؟....اون وسط پسرم بود ما داشتیم خاله و عمو بازی میکردیم اوکی؟؟....
شما خودتو الگوی دیگران میدونی که انقد خودتو واسه بقیه مثال میزنی ؟؟.....
پسرا نگاه نمیکنن؟؟.....اصلا به شما چه؟؟....آینه درست شده که ملت توش عیب و ایراداشون ببینن .....شما همینجوری میری بیرون ؟؟....بدون اینکه خودتو مرتب کنی؟؟...
ما دخترا هر جوری که هستیم به خودمون مربوطه ....شما هم لیاقت خواهر داشتن نداشتی ...اوکی؟؟...
یکی از دوستان حرف جالبی در موردتون زد بزنین چند صفحه پیش بخونین اگه نه من کپیش میکنم براتون ...

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما دخترا ؟؟....اون وسط پسرم بود ما داشتیم خاله و عمو بازی میکردیم اوکی؟؟....
شما خودتو الگوی دیگران میدونی که انقد خودتو واسه بقیه مثال میزنی ؟؟.....
پسرا نگاه نمیکنن؟؟.....اصلا به شما چه؟؟....آینه درست شده که ملت توش عیب و ایراداشون ببینن .....شما همینجوری میری بیرون ؟؟....بدون اینکه خودتو مرتب کنی؟؟...
ما دخترا هر جوری که هستیم به خودمون مربوطه ....شما هم لیاقت خواهر داشتن نداشتی ...اوکی؟؟...
یکی از دوستان حرف جالبی در موردتون زد بزنین چند صفحه پیش بخونین اگه نه من کپیش میکنم براتون ...

خاله و عمو بازی میکردید اره درسته.
اولا مگه من گفتم آینه رو؟ یه دوستی گفت منم نظرمو گفتم.اول اجازه گرفتم بعد گفتم نظرمو. بعدشم من با یکی دیگه حرف زدم ، اصلا شما این وسط چرا نخود آش میشی؟ اصلا شما چرا هی بای میگی بعد ادامه میدی حرفتونو؟ بعدشم مرتب کردن با بیکاری و ور رفتن فرق داره.
بعدشم لیاقت رو شما تشخیص نمیدی خدا تشخیص میده که چی بده چی نده در کار خدا دخالت نکن.
بعدشم کپی کن من وقت ندارم برم بگردم

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خاله و عمو بازی میکردید اره درسته.
اولا مگه من گفتم آینه رو؟ یه دوستی گفت منم نظرمو گفتم.اول اجازه گرفتم بعد گفتم نظرمو. بعدشم من با یکی دیگه حرف زدم ، اصلا شما این وسط چرا نخود آش میشی؟ اصلا شما چرا هی بای میگی بعد ادامه میدی حرفتونو؟ بعدشم مرتب کردن با بیکاری و ور رفتن فرق داره.
بعدشم لیاقت رو شما تشخیص نمیدی خدا تشخیص میده که چی بده چی نده در کار خدا دخالت نکن.
بعدشم کپی کن من وقت ندارم برم بگردم

از حرف من نقل قول میگیری بعد با یه نفر دیگه حرف میزنی ؟؟...حواست سرجاشه ؟.....پس نخود آش خودتی....با منطق حرف بزن نه با لقب دادن به اینو اون و بی احترامی کردن مهندس عزیز
من یبار بای دادم نه هی ...بعدشم رسمه ادبه وقتی یکی جوابتو میده تو هم جوابشو بدی ...
وقت نداری؟؟!!!!!!!...
ازین تاپیکا زیاد زده شده با نیت بحثو نگرانی برای بقیه ولی ......

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا سریع تر من دارم میرم. بعدشم هرکی حرف مهمی داره و میخواد بگه میتونه در صفحه ام یا خصوصی بگه چون اگه تاپیک به خاطر این هدایت زیبا حذف بشه من دیگه نمیتونم حرفای گهرباری که پشتم زده شده رو بدونم و احیانا اگه نیازی ببینم از خودم دفاع کنم

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
از حرف من نقل قول میگیری بعد با یه نفر دیگه حرف میزنی ؟؟...حواست سرجاشه ؟.....پس نخود آش خودتی....با منطق حرف بزن نه با لقب دادن به اینو اون و بی احترامی کردن مهندس عزیز
من یبار بای دادم نه هی ...بعدشم رسمه ادبه وقتی یکی جوابتو میده تو هم جوابشو بدی ...
وقت نداری؟؟!!!!!!!...
ازین تاپیکا زیاد زده شده با نیت بحثو نگرانی برای بقیه ولی ......

مگه شما بودی که گفتم خل؟ یکی دیگه بودا ، انقد نظر میدن آدم یادش میره به کی چی گفت. خب پس شما بودید؟ من فکر نمیکنم بیراه گفته باشم...
بعدشم چرا تهمت میزنی خانوم؟ یعنی چی که با نیت نگرانی ولی.......... خجالت بکش ، از این ولی ها من بخوام برم دیگه چرا اینجا گلوی خودمو پاره میکنم ، میرم یه جای دیگه مثل کوچه مثل فیلتر شکن از اون ولی ها انجام میدم. خجالتم خوب چیزیه ها. عجب گیری کردیما

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ بی احترامی به هیچ کسی نکردم.

من حقیقت رو گفتم و حقیقت اکثر مواقع تلخه

shakiba.h

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه شما بودی که گفتم خل؟ یکی دیگه بودا ، انقد نظر میدن آدم یادش میره به کی چی گفت. خب پس شما بودید؟ من فکر نمیکنم بیراه گفته باشم...
بعدشم چرا تهمت میزنی خانوم؟ یعنی چی که با نیت نگرانی ولی.......... خجالت بکش ، از این ولی ها من بخوام برم دیگه چرا اینجا گلوی خودمو پاره میکنم ، میرم یه جای دیگه مثل کوچه مثل فیلتر شکن از اون ولی ها انجام میدم. خجالتم خوب چیزیه ها. عجب گیری کردیما

به من نگفتی ....کلی گفتم که تاپیکتو درست مدیریت نکردی...
حیف من یاد نگرفتم بی ادب باشم
موفق باشید :D

"The moon"

عضو جدید
کاربر ممتاز
به من نگفتی ....کلی گفتم که تاپیکتو درست مدیریت نکردی...
حیف من یاد نگرفتم بی ادب باشم
موفق باشید :D

مظلوم نمایی نکنید خانوم. شما فرق بی ادبی و صراحت رو نمی دونید. من از اوناش نیستم که همش لبخند بزنم و کور باشم ، من حقیقت رو میگم گرچه تلخ باشه ، حالا چه شما باشید چه یکی دیگه ، من نظرم همونه که گفتم. بعدشم یه جامعه وقتی موفقه که هر فرد خودشو مدیریت کنه ، من که نمیتونم صبح تا شب اینجا بشینم هرکس خاله بازی کرد تذکر بدم ، همه انسان هستن و باید بدونن که در کجا باید چه حرفی رو بزنن. این اشکال مدیریت من نیست ، این عدم خویشتن داری بعضیاست ، این تمایل به حرف لغو گفتن بعضیاست ، این نشون دهنده ی علاقه ی بعضیای به گفتن حرفای صد من یه غاز و بی مفهوم و بی ثمره. این اشکال من نیست ، اشکال تک تک ماست...
موید باشید