ممنون همشهری، چه میکنید با بنزین؟
حالا چرا سه بار تعجب کردید؟![]()
میسوزم از فراقش...........

یه بارش برا آزادیتون...... .یه بارش برای جو دوستانه و محبت آمیز تایپک ........یه بارشم به خاطر اینکه چه خوب متنبه شدین تا این لحظه بحث سیاسی نکردین!

ممنون همشهری، چه میکنید با بنزین؟
حالا چرا سه بار تعجب کردید؟![]()
میسوزم از فراقش...........
یه بارش برا آزادیتون...... .یه بارش برای جو دوستانه و محبت آمیز تایپک ........یه بارشم به خاطر اینکه چه خوب متنبه شدین تا این لحظه بحث سیاسی نکردین!![]()
بحث سیاسی اینجا دیگه نمیشه، هرچی هست اون طرف بحث میکنم...آخی
چه شود فردا، مثل 25 بهمن، 1 میلیون جمعیت!
توبه مصطفی پست سیاسی است!
چرا اتفاقا اولین پستی که زدم بعد از اومدنم سیاسی بود، تاپیکش رو پاک کردن، ولی راجب فردا بود با این مضمون:
بحث سیاسی اینجا دیگه نمیشه، هرچی هست اون طرف بحث میکنم...
نه اون خنده من واسه خنده شما بود، بنزینو چیزی نگفتم!گریه من خنده داره؟؟؟!!!
همون.....گفتم بعیده......من فقط کشته قوانین بازدارنده سایتم!
اونجا که بداخلاقین.........ترسیدم جواب بقیه پست اونطرفتونو بدم!
یه تعجب جدید اضافه کنید.....واسه امضاتون!!!
نه اون خنده من واسه خنده شما بود، بنزینو چیزی نگفتم!
نه چرا بازدارنده شده، بحث جدی از من اینجا نخواهید دید، البته تاپیکی بزنه کسی استقبال میکنم در حد خودم
عذر میخوام بابت اون طرف، آره یه کم تند رفتم، بلاخره انسان است و جایز الخطا
نه جواب بدید...
این امضا رو دقیقا یه روز قبل از اخراجیم گذاشتم، شعر تیتراژ پایانی فیلم محاکمه در خیابانه، دیدینش؟
یه تاپیک باحالم همون روز گذاشتم، قشنگ از آب دراومد با اتفاقات بعدش:
یک سال گذشت! (بقاء، مختص ذات اوست)
جدی جدی بنزین میخواین؟ خب بگید هماهنگ میکنم باهاتون، کاری نداره که، تازه کاشف به عمل اومد بیش از 200 لیتر با قیمت 100 تومن داشتماصلا جریان بنزین رو به رو خودتون نیارین....درک میکنم.......دم عیده و باید برین مشهد حتما!!!
همون استقبالم خوبه..............
خواهش همشهری.........غریب گیر آوردین اونطرف فک کنم!
چشم دراسرع وقت!
آره دیدم......برا همین تعجب کردم.......شما هم شاکین؟؟!!!
جدی جدی بنزین میخواین؟ خب بگید هماهنگ میکنم باهاتون، کاری نداره که، تازه کاشف به عمل اومد بیش از 200 لیتر با قیمت 100 تومن داشتمبا ماشین مشهد نمیرم، با قطار یا اتوبوس یا هواپیما در مواقع اضطراری...
نه بابا غریب کجا بود من که خودم هواتونو داشتم، الانم کم کم داره شلوغ میشه و تنها نیستید
آدم بی شکایت مرده است، بلاخره شکایت هست ولی شکایت من به شعار سرنگونی حکومت منتهی نخواهد شد![]()
جمع شده از قبل دیگه، آخه زیاد جایی باهاش نمیریم، حدود 600 لیتر بود اون اول، ولی الآن کمتر شده، پدربزرگم که حدود 1200 لیتر داره!!!!!!!!!واقعا؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نزدیک عید خوبه؟
شما تو باک ماشینتون هوا میریزین؟؟؟؟؟؟؟
200 لیتر 100 تومنی داشتین!!!!!
از من میشنوین هواپیما رو تو پرواز داخلی بی خیال بشین.........اتوبوسم که آدم داغون میشه تا برسه مشهد.......با همون قطار برین!
شوخی کردم...........ممنون از لطفتون اونطرف...میدونم که تو یه تایپکها اذیت شدین از جانب همفکرانتون!
کاملا قبول دارم......اما اگر حق شکایت رو واسه بقیه هم در نظر بگیریم فک کنم خیلی از مشکلات خود به خود حل میشه!![]()
جمع شده از قبل دیگه، آخه زیاد جایی باهاش نمیریم، حدود 600 لیتر بود اون اول، ولی الآن کمتر شده، پدربزرگم که حدود 1200 لیتر داره!!!!!!!!!
هروقت خواستید، ولی دم عید نمیدونم باشم اصفهان یا نه....
4 ساله دارم با بچه های دانشگاه با اتوبوس میرم میام، اونم اتوبوس از این بنزا:دی
خوشبحالتون...اگه در زمینه مصرفش مشکل داشتین کل خاندان ما در خدمتن!
آدرس خونه پدربزرگتون بانضمام رمز کارتشونو لطف میکنین؟
باشه......مرسی!
خوب مگه کجا میرفتین......خمینی شهر که راهی نیست که........![]()
دلتو به این چیزا خوش نکن، ما به حول و قوه الهی هستیم
تاپيكو ديدم گفتم پس مصطفي نخودي مرده دلم خوش بود يه حلوا ميخوريم! اومدم ديدم شونصدتا پست زده تو همين تاپيك با اون قيافه ش !...خوبي مصطفي كجا بودي ؟
![]()
زئوس خانم، این شتریه که در خونه همه میخوابه.
قیافه شما هم وقتی از یکی خوشتون بیاد دیدنی خواهد بود:دی
همسر بنده نیز مثل شما بود تقریباً ولی الآن ....:دی
معمولاً دخترهایی که اینطوری اند (مثل زئوس خانم) اگر همسرشون رو دوست داشته باشن از ته قلب، همسران بسیار فداکار و مهربونی برای شوهرانشون میشن که حاضرن جونشون رو بدن واسش...
دیدم که میگم:دی
همینجایی که ما هستیم پدربزرگم اینام هستن...
خمینی شهرم آخه باهاش نمیرفتم! کلاً ماهیانه حدود 60 لیتر مصرف میکنیم، من و پدرم با هم!