من اعصاب ندارم پری جون هر چی سند و مدرکم میاوردم بازم حرف خودشو میزد
ایدا منم اعصاب ندارم ولی کیوان میدونه عمرا یک بچه نازداران از حرفش برگرده. تو محله ما کوتاه اومدن و پا پس کشیدن رسم نیست .
ولی مطمئنم مصطفی از بعضی ها خیلی اقاتر و انسانتر بود
من اعصاب ندارم پری جون هر چی سند و مدرکم میاوردم بازم حرف خودشو میزد
من که فقط یکبار درست و حسابی باهاش شاخ ب شاخ شدمولی خداییش بعدا عزرخواهی هم میکرد نه؟
ناراحت نشو آبجی عزیزم. این خصلت اصلی ذوب شدگان در ولایته. یکم هم اثرات ساندیس خوردن زیادیه.من اعصاب ندارم پری جون هر چی سند و مدرکم میاوردم بازم حرف خودشو میزد
ولی خداییش بعدا عزرخواهی هم میکرد نه؟
یادش گرامی راهش پر رهروایدا منم اعصاب ندارم ولی کیوان میدونه عمرا یک بچه نازداران از حرفش برگرده. تو محله ما کوتاه اومدن و پا پس کشیدن رسم نیست .
من که فقط یکبار درست و حسابی باهاش شاخ ب شاخ شدم
اما خدایییش چیز بدی به من نگفت
من از دوست اون رفیق جوالقش قاطی بودم.اون همت نامرد
این دفعه دیدیش چند تا ازون ساندیسا بگیرناراحت نشو آبجی عزیزم. این خصلت اصلی ذوب شدگان در ولایته. یکم هم اثرات ساندیس خوردن زیادیه.
دختر همسایه .دمت جیز. برا محله سنگ تموم گذاشتیایدا منم اعصاب ندارم ولی کیوان میدونه عمرا یک بچه نازداران از حرفش برگرده. تو محله ما کوتاه اومدن و پا پس کشیدن رسم نیست .
حامد تو الان عصبانی هستی ؟؟؟؟؟
فکر کنم عصبی هستی. نه؟من که فقط یکبار درست و حسابی باهاش شاخ ب شاخ شدم
اما خدایییش چیز بدی به من نگفت
من از دوست اون رفیق جوالقش قاطی بودم.اون همت نامرد
تعریف کردید منم این به نظرم اومدراهش؟ تورو خدا بیخال![]()
این دفعه دیدیش چند تا ازون ساندیسا بگیر
شاید ماهم ذوب شیم
پری یه چند درصدم اثر کنه کفایت میکنهایدا این خصایص زنتیکیه . ما ذوب که نمی شیم هیچ . می ترسم منجمد شیم و از دست بریم
خداییش اسمش میاد من فشارم میره بالا
ایشالا خدا قسمت کنه از خجالتش در بیام
دختر همسایه .دمت جیز. برا محله سنگ تموم گذاشتی
پری یه چند درصدم اثر کنه کفایت میکنه
خیله خب این بار دوستش امد منو کیوانو صدا کن و تو برو . ما خودمون به خدمتش می زسیم
اره . کلی تبلیغ کردیم برا محلمون.
گمونم بشم شهردار محله .
هر چند رفتم تو کار گروه تخصصی بحران و ایمن سازی محله
پس بریم بستنی بخوریم پری خوبه؟به قول امیر ازدها ( وزیر کشور دامت برکاته
این از افعال معکوسه . نتیجه عکس میده . همین یک نمه منطق و اخلاص و بصیرت هم بخار میشه و میره
خونسرد باش حامد حالا که نیومدهمگه خودم زبون ندارم
من فقط میخواستم فحش ندم که ایندفعه اونم خیالی نیست
مگه خودم زبون ندارم
پس بریم بستنی بخوریم پری خوبه؟
تو سرما هم میچسبه هابریم من پایه هر نوع عمل تفریحی هستم جا همه غایبینم خالی می کنیم
پری راست میگه ایندفعه اومد ما رو صدا کن. خدمتش برسیم. ولی خداییش اون هم بدجوری بوی ساندیس میده نه؟مگه خودم زبون ندارم
تو سرما هم میچسبه ها
من که امروز کلی پرخوری کردم بستنی تکمیلش میکنه
پری راست میگه ایندفعه اومد ما رو صدا کن. خدمتش برسیم. ولی خداییش اون هم بدجوری بوی ساندیس میده نه؟![]()
پایه ام بریمخیلی هم می چسبه . من امروز کلی هله هوله خوردم ولی برای بستنی جا دارم .
شرمنده .من تیکه باز خوبی هستم.. ولی فحش کار من نیستکیوان گویا موضوع فحش و فحش کاریه . اگه اینطوری بود تو برو . من برا بخث منطقی و مودبانه هستم .
شرمنده .من تیکه باز خوبی هستم.. ولی فحش کار من نیست
اومد کدوم تاپیکه؟بفرما تا حامد اسمشو اورد اونم اومد . وای شروع شد . کیوان برو بچه محلا زو صدا کن یکی حامدو بگیره