Mehrdad-254
عضو جدید
سلام
تا کی اقا مصطفی اخراج هستش؟
تا کی اقا مصطفی اخراج هستش؟
فکر کردی برای چی این همه پستهام زیاد شده از بس باهاش کل کل کردمو به نتیجه نرسیدیموالا بدون ایشون باشگاه هیچ چیش نشده
ایشون یک ادم از خود راضی مغروری بودند که حرف حساب تو مغزشون فرو نمیرفت
فقط و فقط حرف خودشو میگفت فکر نمیرکد شاید 1% حرف طرف مقابل حساب باشه!!
فکر کردی برای چی این همه پستهام زیاد شده از بس باهاش کل کل کردمو به نتیجه نرسیدیم
حالا چرا اخراج شده؟هر جوری که شده طرف .... میگرفت بالاخره میگفت همتون دارین اشتباه میکنین و من راست و حقیقتو میگم
اون نیست ولی روحش نظاره گر اعمالمونهخوبم مرسی
اونا هم خوبن
حالا که آق مصطفی نیست یه تاپیک بزن دیگه
حالا چرا اخراج شده؟
فکر میکردم افرادی مثل من قانون شکنی میکننچرا یکی اخراج میشه؟
بخاطر نقض وانین سایت و گرفتن اخطار های مختلف از مدیران
با حرفت موافقم. ولی اون با خیلی از ساندیس خورهای دیگه فرق داشت .قبول کن. بحث باهاش حال میداد. مخصوصا وقتی شاکی میشد.والا بدون ایشون باشگاه هیچ چیش نشده
ایشون یک ادم از خود راضی مغروری بودند که حرف حساب تو مغزشون فرو نمیرفت
فقط و فقط حرف خودشو میگفت فکر نمیرکد شاید 1% حرف طرف مقابل حساب باشه!!
اون نیست ولی روحش نظاره گر اعمالمونه![]()
فکر میکردم افرادی مثل من قانون شکنی میکنن
پس آقای نخودیانم قانون شکن بوده
با حرفت موافقم. ولی اون با خیلی از ساندیس خورهای دیگه فرق داشت .قبول کن. بحث باهاش حال میداد. مخصوصا وقتی شاکی میشد.![]()
با حرفت موافقم. ولی اون با خیلی از ساندیس خورهای دیگه فرق داشت .قبول کن. بحث باهاش حال میداد. مخصوصا وقتی شاکی میشد.![]()
فکر میکردم افرادی مثل من قانون شکنی میکنن
پس آقای نخودیانم قانون شکن بوده
سلام پری جونسلام بر ایدا و کیوان عزیز
خوبید.
حذاقل نبودن مصطفی این حسنو داره که ما تو این تاپیک همدیگرو دیدیم.
ولی کیوان خداییش هیشکی مثل بچه های نازداران نرفت رو نرو مصطفی
بااین حرفت موافقم با ادب بودکیوان من عمرا دمش کم میاوردم . همیشه تا اخر باهاش کل کل میکردم . اون هم همینطور کم نمیاورد . ولی نسبت به خیلی از دوستاش رفتار بهتر و مودبانه تر و منطقی تری داشت
خودت که میدونی بچه جنووب شهری تهرون هیچوقت کم نمیاره مخصوصا اگه بچه نازداران باشهسلام بر ایدا و کیوان عزیز
خوبید.
حذاقل نبودن مصطفی این حسنو داره که ما تو این تاپیک همدیگرو دیدیم.
ولی کیوان خداییش هیشکی مثل بچه های نازداران نرفت رو نرو مصطفی
سلام حامدیاد اون روزا بخیر
خدایی مطالبش همیشه بیشتر از 6 خط میشد
سلام پری جون
من که توبه کرده بودم هر جا اون باشه دیگه نرم
سلام حامد
تو هم دلت تنگ شده؟
شدید موافقم.به غیر از کلمه منطق .اون یکم ضعف داشت تو این کلمهکیوان من عمرا دمش کم میاوردم . همیشه تا اخر باهاش کل کل میکردم . اون هم همینطور کم نمیاورد . ولی نسبت به خیلی از دوستاش رفتار بهتر و مودبانه تر و منطقی تری داشت
من اعصاب ندارم پری جون هر چی سند و مدرکم میاوردم بازم حرف خودشو میزدمن هنوز به توبه نرسیده بودم . یک جورایی از کل کل کردن باهاش خوشم میومد. وقتی شروع به کل کل کردن میکردم تا صدای یکی در نمیومد و بهم نمیگفت ماهی بسه تمومش کن من دست بردار نبودم
شدید موافقم.به غیر از کلمه منطق .اون یکم ضعف داشت تو این کلمه
من اعصاب ندارم پری جون هر چی سند و مدرکم میاوردم بازم حرف خودشو میزد
ولی با حال بود. الابته تو یکم اعصابت ضعیفه شاید .اره اما ادمو خیلی عصبی میکرد
من همیشه کم میاوردم
بهش میگفتم اقا تسلیم من کم اوردم
خودت که میدونی بچه جنووب شهری تهرون هیچوقت کم نمیاره مخصوصا اگه بچه نازداران باشه
بااین حرفت موافقم با ادب بود
با همون ذوبش مشکل داشتم دیگهمصطفی نمونه یک ذوب شده در ولایت واقعی بود
ولی خداییش بعدا عزرخواهی هم میکرد نه؟اما قاطی کردنی بد خراب میشدا
بالاخره مدت اخراجش تموم میشه بر میگرده دوباره به همه تون حال میدهولی با حال بود. الابته تو یکم اعصابت ضعیفه شاید .