به یاد مصطفی نخودیان که تا بود نتونستیم همدیگرو بشناسیم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
مصطفی جیگر منه الان هم ور دل ما یه جای دیگس .....کلا مصطفی بحث تو این باشگاه براش یه تفریح بود ..برا خوش گذرونی میومد اینجا ..الان هم همون جاهای اصلی داره بحث میکنه ..
میگم میخواین یه مقدار از ایشون یاد بگیرین؟؟؟!!! :surprised::razz:
عمرا اگه شما اخراج بشین از این خبرا باشه.....:biggrin::biggrin:
ضمنا محض اطلاع بنده همین الان اونجا عضو شدم!!!:cool::)

fatiostad

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
میخواهم جای اقا مصطفی نخودیان رو خالی کنم . وقتی فهمیدم مدتی در بین ما نیستن خیلی ناراحت شدم توسط یکی از دوستانشون سعی کردم براشون پیام بفرستم.

اینجا هم بهش میگم اقا مصطفی جات در بین همه ما خالیست. درسته تا بودی خیلی باهاتون کل کل میکردم و اذیتتون میکردم ولی شما از معدود افرادی هستید که براشون احترام و اهمیت خیلی خاصی قائلم. همون که از بین این همه کاربر همیشه با شما کل کل میکردم نشون میده که کردار و رفتار و پندار شما برام ارزشمند بودن و هستن. قبول دارم بعضی وقتا از دست شما رنجیدم و متقابلا باعث رنجش شما شدم ولی اینو به حساب ذات شلوغ من بذارید و بدل نگیرید.. اگر بگم بیشتر از همه تو این سایت من جای خالی شما رو احساس میکنم دروغ نگفتم. بی صبرانه منتظر بازگشت شما هستم . اینجا با شما لطف بیشتری داره .

امروز دوستتون پیامتونو بهم داد . می بینم که حالا هر دو ما به درک بهتری از بحث و کل کل سیاسی و شناخت هم رسیدیم . این خودش یک قدم بزرگ برای رسیدن به یک نقطه مشترکه .
این تاپیکو به یاد شما میزنم یا منم اخراج میشم و با هم برمیگردیم یا نه این بار هم جون به در میبرم .

هر جا هستید موفق و تندرست باشید

سر کار خانم زئوس،
کار قشنگ شما در ایجاد این تاپیک قابل تقدیر هست...
ایشون موقتاً(1 ماهه) از باشگاه دورند؛
ان شاءالله شما هم مثل آقای نخودیان هر جا هستید، پیروز و سربلند باشید...

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمو مصطفی دوستت داریم

عمو مصطفی دوستت داریم

مصطفـــــــــــــی:cry::w04:

پس مصطفی هم شجاع بود

بله همه قبول دارند اقا مصطفی نمونه یک فرد شجاع بود
مصطفی شجاع ، با اخلاق ، با معلومات و صاحب تمامی فضائل نیک بود و هنوزم هست

متاسفانه تشکراتم تموم شده شرمنده همه

سکولار

عضو جدید
کاربر ممتاز

سایت خوب سراغ دارید .به ما هم اطلاع بدید تو پ خ .
از این فروم های یکنواخت خسته شدیم

آراز ائل سس

اخراجی موقت
عزیزم ااقا مصطفی شجاع بود ولی قوانین سایت نمیشه لغو کرد

اقا مصطفی از نظر بچه ها شجاع بود چون سیاسی بحث میکرد ونمی ترسید

عجب
چه قوانینه خوبی
نکته مهم و اخلاقی
من عزیز شما نیستم
شما یا عزیزتون تو خونتونه یا خونشونه

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اونجا رو نمیگم بابا ..اونجا که بچه بازیه ..جای دیگه ...ضمنا من یه اخطار دیگه بگیرم اخراج میشم میبینی من رو هم اخراج میکنن اونم یه اخراج تپل ..اتفاقا فکر کنم تو این باشگاه ماها رو بهتر اخراج میکنن ..البته راست هم میگی که برا من همچین تاپیکی نمیزنن ..من ادم دوست داشتنی نیستم ..خودم هم قبول دارم ..

آخرین ویرایش:

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونجا رو نمیگم بابا ..اونجا که بچه بازیه ..جای دیگه ...ضمنا من یه اخطار دیگه بگیرم اخراج میشم میبینی من رو هم اخراج میکنن اونم یه اخراج تپل ..اتفاقا فکر کنم تو این باشگاه ماها رو بهتر اخراج میکنن ..

کجا رو نمیگین؟؟!!!! :surprised::surprised::eek::eek:
اون یه جای دیگه کجاست.....دارم میمیرم از فضولی!!!:surprised::redface:
بابا من به این آرومی 2 تا اخطار دارم بعد شما انتظار داری با این اخلاقت اخراج نشی....:):D

Dota_Eng

کاربر فعال
میخواهم جای اقا مصطفی نخودیان رو خالی کنم . وقتی فهمیدم مدتی در بین ما نیستن خیلی ناراحت شدم توسط یکی از دوستانشون سعی کردم براشون پیام بفرستم.

اینجا هم بهش میگم اقا مصطفی جات در بین همه ما خالیست. درسته تا بودی خیلی باهاتون کل کل میکردم و اذیتتون میکردم ولی شما از معدود افرادی هستید که براشون احترام و اهمیت خیلی خاصی قائلم. همون که از بین این همه کاربر همیشه با شما کل کل میکردم نشون میده که کردار و رفتار و پندار شما برام ارزشمند بودن و هستن. قبول دارم بعضی وقتا از دست شما رنجیدم و متقابلا باعث رنجش شما شدم ولی اینو به حساب ذات شلوغ من بذارید و بدل نگیرید.. اگر بگم بیشتر از همه تو این سایت من جای خالی شما رو احساس میکنم دروغ نگفتم. بی صبرانه منتظر بازگشت شما هستم . اینجا با شما لطف بیشتری داره .

امروز دوستتون پیامتونو بهم داد . می بینم که حالا هر دو ما به درک بهتری از بحث و کل کل سیاسی و شناخت هم رسیدیم . این خودش یک قدم بزرگ برای رسیدن به یک نقطه مشترکه .
این تاپیکو به یاد شما میزنم یا منم اخراج میشم و با هم برمیگردیم یا نه این بار هم جون به در میبرم .

هر جا هستید موفق و تندرست باشید

کل کل دوست دارم حاضرم جای خالیش رو پر کنم :)

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بابا من به این آرومی 2 تا اخطار دارم بعد شما انتظار داری با این اخلاقت اخراج نشی....:):D
بابا مگه من چمه ..ناامیدم کردی ..دیگه اینقدر اخلاقم افتضاح هم که نیست ..فقط یکم بده ..یه کوچولو ..

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا مگه من چمه ..ناامیدم کردی ..دیگه اینقدر اخلاقم افتضاح هم که نیست ..فقط یکم بده ..یه کوچولو ..

نه بابا :eek: ..........همین که همون یه کوچولو رو هم قبول کردین کلی امیدوارم کردین به خدا!!! :surprised: :cool:
چرا جواب بقیه پستمو نمیدین خوب............. :cry:

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضا جلوی شما هموطنانم شرمنده میشم
در حال حاضر شرمنده ام , چون میبینم در عین اختلاف های سیاسی دلتون برای هم تنگ شده.
دعا کنید مرد باشیم و مردانه سیاست برانیم و مردانه کشور رو توسعه بدیم و با همدیگر بهتر رفتار کنیم. :gol:

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
نه بابا :eek: ..........همین که همون یه کوچولو رو هم قبول کردین کلی امیدوارم کردین به خدا!!! :surprised: :cool:
چرا جواب بقیه پستمو نمیدین خوب............. :cry:
کدوم پست ..؟؟تو اخلاق منو کجا دیدی که الان داری من بیچاره رو میکوبی

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
:thumbsdown:این پست......

کدوم پست ..؟؟تو اخلاق منو کجا دیدی که الان داری من بیچاره رو میکوبی
:eek: هیچ جا به خدا....
تو همین فروم .....وقتی پست میدادین چندین بار از مصاحبت با شما لذت بردم....:surprised::razz:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بعضا جلوی شما هموطنانم شرمنده میشم
در حال حاضر شرمنده ام , چون میبینم در عین اختلاف های سیاسی دلتون برای هم تنگ شده.
دعا کنید مرد باشیم و مردانه سیاست برانیم و مردانه کشور رو توسعه بدیم و با همدیگر بهتر رفتار کنیم. :gol:
اختلاف نطر مایه پیشرفته اگرنباشه پیشرفتی نیست....

13654242

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
:thumbsdown:این پست......

:eek: هیچ جا به خدا....
تو همین فروم .....وقتی پست میدادین چندین بار از مصاحبت با شما لذت بردم....:surprised::razz:
من خیلی وقته حرف نمیزنم ..سکوت اختیار کرد ..حالا اون جاها هم بماند دیگه ..اینجا ارومه ..حال نمیده ..

ZEUS83

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز

ببخشید نمیتونم از همه نقل قول بگیرم . ولی همین که اومدید و جای مصطفی رو خالی کردید از همه تون سپاسگزارم. راستش بعضی از دوستان از این کار من رنجیدن و دچار یک اشتباه شدن. من به هیچوجه از مواضع سیاسی و مذهبی خودم یک قدم عقب نکشیدم و این تاپیک هم برای این نیست که بگم جناح و تفکری به پیروزی رسیده . نه اصلا اینطور نیبست. همین الان هم اگر پاش بیفته و یکی مثل اقا مصطفی پیدا بشه برا بحث کردن حاضرم باهاش کل کل کنم .

این کارم فقط برای این بود که نشون بدم حتی دو رقیب و مخالف سیاسی و مذهبی می تونن برای اخراج ( شما بخونید تبعید، زندانی شدن و ..........) طرف مقابلشون نگران باشن و تمام چیزهایی رو که برای خودشون و همفکرانشون میخوانن برای مخالفانشونم بخوان.
ضرب المثلی هست که میگه هر اومدنی رفتنی داره . همه ما بالاخره یک روز میریم چه از نت چه از دنیای واقعی . مهم اینه که سعی کنیم تا هستیم حداقل با خودمون رو راست باشیم . منم بعد از رفتن مصطفی و چند مورد دیگه به این نتیجه رسیدم بر اساس عقاید سیاسی و مذهبی نمیشه در مورد یک نفر دیگه قضاوت عادلانه کرد.

مطمئنا روزی میرسه که همه ما نخواهیم بود چه خوبه کسی باشه گاهی از ما یاد کنه .حتی اگه اون فرد مخالف ما باشه