بله اقا مصطفی این حرفشون بود میگفتن اخراج تبعید برای مرده![]()
میگم میخواین یه مقدار از ایشون یاد بگیرین؟؟؟!!!مصطفی جیگر منه الان هم ور دل ما یه جای دیگس .....کلا مصطفی بحث تو این باشگاه براش یه تفریح بود ..برا خوش گذرونی میومد اینجا ..الان هم همون جاهای اصلی داره بحث میکنه ..
بله همه قبول دارند اقا مصطفی نمونه یک فرد شجاع بودپس مصطفی هم شجاع بود
میخواهم جای اقا مصطفی نخودیان رو خالی کنم . وقتی فهمیدم مدتی در بین ما نیستن خیلی ناراحت شدم توسط یکی از دوستانشون سعی کردم براشون پیام بفرستم.
اینجا هم بهش میگم اقا مصطفی جات در بین همه ما خالیست. درسته تا بودی خیلی باهاتون کل کل میکردم و اذیتتون میکردم ولی شما از معدود افرادی هستید که براشون احترام و اهمیت خیلی خاصی قائلم. همون که از بین این همه کاربر همیشه با شما کل کل میکردم نشون میده که کردار و رفتار و پندار شما برام ارزشمند بودن و هستن. قبول دارم بعضی وقتا از دست شما رنجیدم و متقابلا باعث رنجش شما شدم ولی اینو به حساب ذات شلوغ من بذارید و بدل نگیرید.. اگر بگم بیشتر از همه تو این سایت من جای خالی شما رو احساس میکنم دروغ نگفتم. بی صبرانه منتظر بازگشت شما هستم . اینجا با شما لطف بیشتری داره .
امروز دوستتون پیامتونو بهم داد . می بینم که حالا هر دو ما به درک بهتری از بحث و کل کل سیاسی و شناخت هم رسیدیم . این خودش یک قدم بزرگ برای رسیدن به یک نقطه مشترکه .
این تاپیکو به یاد شما میزنم یا منم اخراج میشم و با هم برمیگردیم یا نه این بار هم جون به در میبرم .
هر جا هستید موفق و تندرست باشید
![]()
![]()
![]()
![]()
بله همه قبول دارند اقا مصطفی نمونه یک فرد شجاع بود
عمو مصطفی دوستت داریم
عمو مصطفی دوستت داریم
مصطفـــــــــــــی
پس مصطفی هم شجاع بود
مصطفی شجاع ، با اخلاق ، با معلومات و صاحب تمامی فضائل نیک بود و هنوزم هستبله همه قبول دارند اقا مصطفی نمونه یک فرد شجاع بود
میگم میخواین یه مقدار از ایشون یاد بگیرین؟؟؟!!!
عمرا اگه شما اخراج بشین از این خبرا باشه.....
ضمنا محض اطلاع بنده همین الان اونجا عضو شدم!!!![]()
عزیزم ااقا مصطفی شجاع بود ولی قوانین سایت نمیشه لغو کردعجب
پس افراد شجاع و منطقی اخراج میشن
عزیزم ااقا مصطفی شجاع بود ولی قوانین سایت نمیشه لغو کرد
اقا مصطفی از نظر بچه ها شجاع بود چون سیاسی بحث میکرد ونمی ترسید
اونجا رو نمیگم بابا ..اونجا که بچه بازیه ..جای دیگه ...ضمنا من یه اخطار دیگه بگیرم اخراج میشم میبینی من رو هم اخراج میکنن اونم یه اخراج تپل ..اتفاقا فکر کنم تو این باشگاه ماها رو بهتر اخراج میکنن ..البته راست هم میگی که برا من همچین تاپیکی نمیزنن ..من ادم دوست داشتنی نیستم ..خودم هم قبول دارم ..میگم میخواین یه مقدار از ایشون یاد بگیرین؟؟؟!!!
عمرا اگه شما اخراج بشین از این خبرا باشه.....
ضمنا محض اطلاع بنده همین الان اونجا عضو شدم!!!![]()
اونجا رو نمیگم بابا ..اونجا که بچه بازیه ..جای دیگه ...ضمنا من یه اخطار دیگه بگیرم اخراج میشم میبینی من رو هم اخراج میکنن اونم یه اخراج تپل ..اتفاقا فکر کنم تو این باشگاه ماها رو بهتر اخراج میکنن ..
کل کل دوست دارم حاضرم جای خالیش رو پر کنممیخواهم جای اقا مصطفی نخودیان رو خالی کنم . وقتی فهمیدم مدتی در بین ما نیستن خیلی ناراحت شدم توسط یکی از دوستانشون سعی کردم براشون پیام بفرستم.
اینجا هم بهش میگم اقا مصطفی جات در بین همه ما خالیست. درسته تا بودی خیلی باهاتون کل کل میکردم و اذیتتون میکردم ولی شما از معدود افرادی هستید که براشون احترام و اهمیت خیلی خاصی قائلم. همون که از بین این همه کاربر همیشه با شما کل کل میکردم نشون میده که کردار و رفتار و پندار شما برام ارزشمند بودن و هستن. قبول دارم بعضی وقتا از دست شما رنجیدم و متقابلا باعث رنجش شما شدم ولی اینو به حساب ذات شلوغ من بذارید و بدل نگیرید.. اگر بگم بیشتر از همه تو این سایت من جای خالی شما رو احساس میکنم دروغ نگفتم. بی صبرانه منتظر بازگشت شما هستم . اینجا با شما لطف بیشتری داره .
امروز دوستتون پیامتونو بهم داد . می بینم که حالا هر دو ما به درک بهتری از بحث و کل کل سیاسی و شناخت هم رسیدیم . این خودش یک قدم بزرگ برای رسیدن به یک نقطه مشترکه .
این تاپیکو به یاد شما میزنم یا منم اخراج میشم و با هم برمیگردیم یا نه این بار هم جون به در میبرم .
هر جا هستید موفق و تندرست باشید
![]()
![]()
![]()
![]()
بابا مگه من چمه ..ناامیدم کردی ..دیگه اینقدر اخلاقم افتضاح هم که نیست ..فقط یکم بده ..یه کوچولو ..کجا رو نمیگین؟؟!!!!
اون یه جای دیگه کجاست.....دارم میمیرم از فضولی!!!
بابا من به این آرومی 2 تا اخطار دارم بعد شما انتظار داری با این اخلاقت اخراج نشی....![]()
بابا مگه من چمه ..ناامیدم کردی ..دیگه اینقدر اخلاقم افتضاح هم که نیست ..فقط یکم بده ..یه کوچولو ..
کدوم پست ..؟؟تو اخلاق منو کجا دیدی که الان داری من بیچاره رو میکوبینه بابا..........همین که همون یه کوچولو رو هم قبول کردین کلی امیدوارم کردین به خدا!!!
![]()
چرا جواب بقیه پستمو نمیدین خوب.............![]()
کل کل دوست دارم حاضرم جای خالیش رو پر کنم![]()
کجا رو نمیگین؟؟!!!!
اون یه جای دیگه کجاست.....دارم میمیرم از فضولی!!!
بابا من به این آرومی 2 تا اخطار دارم بعد شما انتظار داری با این اخلاقت اخراج نشی....![]()
کدوم پست ..؟؟تو اخلاق منو کجا دیدی که الان داری من بیچاره رو میکوبی
اختلاف نطر مایه پیشرفته اگرنباشه پیشرفتی نیست....بعضا جلوی شما هموطنانم شرمنده میشم
در حال حاضر شرمنده ام , چون میبینم در عین اختلاف های سیاسی دلتون برای هم تنگ شده.
دعا کنید مرد باشیم و مردانه سیاست برانیم و مردانه کشور رو توسعه بدیم و با همدیگر بهتر رفتار کنیم.![]()
من خیلی وقته حرف نمیزنم ..سکوت اختیار کرد ..حالا اون جاها هم بماند دیگه ..اینجا ارومه ..حال نمیده ..این پست......
هیچ جا به خدا....
تو همین فروم .....وقتی پست میدادین چندین بار از مصاحبت با شما لذت بردم....![]()
حضرت امام و اقا هم تا حدودی با نظر شما موافقن ..منم موافقم ..اختلاف نطر مایه پیشرفته اگرنباشه پیشرفتی نیست....
من خیلی وقته حرف نمیزنم ..سکوت اختیار کرد ..حالا اون جاها هم بماند دیگه ..اینجا ارومه ..حال نمیده ..
نواندیشان برو میبینیش ..خوبه ..
لطف میفرمایین که شما هم موافقت میکنید.....شد قضییهحضرت امام و اقا هم تا حدودی با نظر شما موافقن ..منم موافقم ..
نواندیشان برو میبینیش ..خوبه ..