من عقرب میدم بهت.............. واي نه من از عقرب وحشت دارم
tanhatarin_asb-3 عضو جدید Feb 16, 2011 #31 samiraTH گفت: من عقرب میدم بهت.............. کلیک کنید تا باز شود... واي نه من از عقرب وحشت دارم
M Mr.Hyde عضو جدید Feb 16, 2011 #32 ميدونم تكراريه اما من به همه گربه رو هديه ميدم آخه خيليييييييييييييييييييييييييييي نازه
Aghrab Khatoon کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Feb 16, 2011 #35 tanhatarin_asb-3 گفت: واي نه من از عقرب وحشت دارم کلیک کنید تا باز شود... ولی من عقرب رو دوست دارم. پس همینو باید هدیه بدم دیگه!!!!! نظرت راجع به ملخ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
tanhatarin_asb-3 گفت: واي نه من از عقرب وحشت دارم کلیک کنید تا باز شود... ولی من عقرب رو دوست دارم. پس همینو باید هدیه بدم دیگه!!!!! نظرت راجع به ملخ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقره بارون عضو جدید Feb 20, 2011 #47 mina.eror گفت: یه همستر کوشولوی نانازی کلیک کنید تا باز شود... خرگوش
M Mr.Hyde عضو جدید Mar 6, 2011 #54 اي بابا من گفتم حيووني كه دوستش دارين به هم هديه بدين يكي سگ ميده يكي ميمون عجب من به نفر قبليم يه ببر ميدم
اي بابا من گفتم حيووني كه دوستش دارين به هم هديه بدين يكي سگ ميده يكي ميمون عجب من به نفر قبليم يه ببر ميدم
behzaaaaaaad عضو جدید Mar 7, 2011 #55 دمت گرم عاشق ببرم چون تویی یه دونه طوطی سخنگو بت میدم برو حالشو ببر
Anne.70 عضو جدید Sep 12, 2012 #57 navid.orturk گفت: سلام.من هم به نفر قبل از خودم یک فروند الاغ هدیه می دم کلیک کنید تا باز شود... خرگوش
navid.orturk گفت: سلام.من هم به نفر قبل از خودم یک فروند الاغ هدیه می دم کلیک کنید تا باز شود... خرگوش