اگه نفر قبليت رو گروگان بگيرن چي كار ميكني؟؟؟؟؟
MARIA RED عضو جدید کاربر ممتاز Oct 15, 2011 #3 میرم میکشمش بعدش تیکه تیکه اش میکنم میندازمش تو دریاچه کیو
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 15, 2011 #7 یه کاری باهاش میکنم که دیگه نزدیکت نشه....همچین میزنمش که نگو
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 15, 2011 #9 rmoradi7 گفت: کسی تو رو گروگان نمیگیره چون میدونه دوست منی کلیک کنید تا باز شود... مگه تو کی ای؟؟؟؟؟؟
rmoradi7 گفت: کسی تو رو گروگان نمیگیره چون میدونه دوست منی کلیک کنید تا باز شود... مگه تو کی ای؟؟؟؟؟؟
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2011 #11 تنهاامید گفت: ی پولیم میدم بهش تا بکوشتت کلیک کنید تا باز شود... از بزرگواریته عزیزم.....
Ћцвгіѕ Ǥіяl کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Oct 16, 2011 #13 تنهاامید گفت: حالا گریه نکن اینکارو نمیکنم کلیک کنید تا باز شود... تو چقدر مهربونی
MARIA RED عضو جدید کاربر ممتاز Oct 16, 2011 #14 sahar secret گفت: تو چقدر مهربونی کلیک کنید تا باز شود... مهربونی از خودته
سروش7 مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Oct 18, 2011 #18 لاله69 گفت: کدوم قابلمه **** هر کاری میکنم تا آزادش کنن کلیک کنید تا باز شود... با دوستای من کسی کاری نداره
لاله69 گفت: کدوم قابلمه **** هر کاری میکنم تا آزادش کنن کلیک کنید تا باز شود... با دوستای من کسی کاری نداره
parsa.abadan عضو جدید Oct 18, 2011 #19 فکر نمیکنم کاری از دستم بر بیاد اما تمام تلاشم رو میکنم تا آزاد شه مطمئناً با گروگان گیرها درگیر نخواهم شد
فکر نمیکنم کاری از دستم بر بیاد اما تمام تلاشم رو میکنم تا آزاد شه مطمئناً با گروگان گیرها درگیر نخواهم شد