باریکلا به شما. میدونی خیلی خجالتی هستی ها. سعی کن همینجوری بمونی. اگه خیلی هم دوست داری دوست دختر داشته باشی نگران نباش هنوز وقت داری....سلام
ماکه 18 سالمونه هنوز دوست دختر نداریم
از خیلی خوشم اومده اما به خاطر خجالتی بودنم نتونستم برم و باهاشون حرف بزنم و شماره بدم و .....
یه چیز هم هست
3مدرسه دخترونه شهرستانمون (دبیرستان ، هنرستان ،کاردانش ) تو خیابون ما هست ولی حیف که ......
پس اونايي كه ادمهاي متعهدي هستند درازدواج بايد به كي اعتماد كنن
قربون آدم چیز فهم.تکذیب میشه شدیدا 80 در صد دخترا 80 درصد ÷سرا رو شامل نمیشه چون عده کثیری از پسران مذکور بیش از یک دوست دختر دارن
جالب اینجاست که پسرا همیشه فکر میکنن این اونا هستن که دخترها را سر کار میزارن ولی مطمئن باش اگه بخوای دختری را سر کار بزاری دختره رو هوا میزنه و از لحظه ای که این فکر به ذهنت خطور کرده به بعد این پسرس که سرکاره وخودش نمیدونه.70درصدشون دوست پسر دارند 170درصدشون سر کارن!!!!!!
خودشون هم می دونن
مدارکش هم موجوده!!!
اینقدر الان گرفتاری و مشکلات زیاده که هر به فکر دوست دختر و این چرندیاته واقعا تو خوابه.خوابی که امیدوارم زمانی ازش بیدار نشه که کار از کار گذشته باشه.
به نظر من 90درصد دخترا دوست پسر دارن و البته این آمار شامل پسراهم میشه و 60درصد اونا با هم رابطه .... دارن.
این رو بر اساس تجربیات شخصیم در 6سال دوران تحصیلات دانشگاهیم میگم و مطمئن هستم...
عزیزم پسرا کلا سرکارن...جالب اینجاست که پسرا همیشه فکر میکنن این اونا هستن که دخترها را سر کار میزارن ولی مطمئن باش اگه بخوای دختری را سر کار بزاری دختره رو هوا میزنه و از لحظه ای که این فکر به ذهنت خطور کرده به بعد این پسرس که سرکاره وخودش نمیدونه.
بنظر میرسه دلت از پسرا پره ها
چقدر سر کار رفتی؟
در دوره جاهلیت داشتیم
ولی الان سنمون رفته بالا، بیشتر از یکی نمیشه
چون اسماشونو قاطی میکنم
فکر کنم الزایمره. نه؟
شیما عزیزم؟ چی تو سارایی؟ میدونی عزیزم من کلا به کسی که دوسش دارم میگم شیوا
من گفتم شیما؟ نه بخدا من از اول گفته بودم سیما
اره دیگه
خوش میگذشت جوونیامون
یکی دانشگاه
3تا بیرون
بعدش دلمونم دنباله یکی دیگه بود
منم نمیتونم
همین که یکی میرفت رو مخم، میزفتم سراغ بعدی، تا یکم ذهنم اروم شه
در واقع یه لوپ بود
البته تاج سر من، خانومیه من تو این سایت عضوه
در نتیجه اعلام میدارم:
این موضوعی که من گفتم همش کذب محض بود
انکار میکنم
زیر شکنجه این حرفارو زدم
البته تاج سر من، خانومیه من تو این سایت عضوه
در نتیجه اعلام میدارم:
این موضوعی که من گفتم همش کذب محض بود
انکار میکنم
زیر شکنجه این حرفارو زدم
ولی خوب خیلی ها هم برای اینکه تحمل این مشکلاتی که میگی براشون راحت تر بشه میرن سراغش.
عزیزم پسرا کلا سرکارن...
صداقت یعنی این.در دوره جاهلیت داشتیم
ولی الان سنمون رفته بالا، بیشتر از یکی نمیشه
چون اسماشونو قاطی میکنم
فکر کنم الزایمره. نه؟
شیما عزیزم؟ چی تو سارایی؟ میدونی عزیزم من کلا به کسی که دوسش دارم میگم شیوا
من گفتم شیما؟ نه بخدا من از اول گفته بودم سیما
ایول بابا تو دیگه کارت خیلی درست بوده من که الان بیشتر از نیم ساعت نمی تونم یه خانومو تحمل کنم!
مطمئن باش اون خانوم هم بیشتر از1رب تحملت را نداره
شما هم که مثل مستر قانع میخندین خوبه خودتون تو تاپیک بنده از خنده ایشون ایراد گرفتین اونوقت ...1 رب هم تحملش کنه خیلی خانومه خوبیه . یوهاهاها نه این خنده هیولایی بود هه هه هه این با کلاس تره
جدی که نمیگی؟دقیقا دیشب حساب کردم شد98.0135890035درصد از دختران دوست پسردارن بعد 99.3647000201058درصد از پسرا دوست دختر دارن البته اینها به درجه است که باید تبدیل به گرادیان بشه...دیگه همین...
چرا ایشون کاملا جدی هم هستن.جدی که نمیگی؟