به نظر شما چجور پسرهایی یا دخترهایی مناسبن واسه ازدواج؟؟؟؟؟؟؟

kimiaye_hasti

عضو جدید
گفتم که. اگه خودم همچین خصوصیاتی رو نداشتم همچین خصوصیاتی هم انتظار نداشتم خوب معلومه تو این 22 سال با هیچ دختری نبودم و نخواهم بود

بعدشم من نمیتونم راجع به قیافم نظر بدم ولی اون طور که تاحالا متوجه شدم نه خیر زشت نیستم:smile:

من نمیگم کار کنه برا من میگم به غیر از خانه داری سرش یه جا دیگه هم گرم باشه حداقل روزی 4 ساعت. بعدشم الحمدوالله نیازی چه پول کسی ندارم خودم مهندسم کار میکنم.ایشون میتونه پولشو بده به خیریه خودش میدونه

شما خیلی اعتماد به سقف هستیدا !!!!! :w20:
بعید میدونم پسری پیدا بشه که با هیچ دختری نبوده!!!
دختر خیلی میشناسم که با هیچ پسری نبوده اما تاحالا چنین پسری ندیدم. مگر اینکه سفارش بدیم چنین پسری به دنیا بیاد!!!
راه دومی هم وجود داره! اینکه تمام عشق های قبلتون, به قول ...
سو تفاهم بوده
:w15:

ALviin

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که شوخی کردم ولی اگه مثلا قدش بلندتر از 190 نباشه چجوری میخواید درستش کنید؟
منظورم از شوخی این بود که صفات اخلاقی اگه بیشتر مد نظرتون باشه بهتر نیست؟
البته عذر میخوام که اینجوری میگم ناراحت نشید.؟؟
درسته،نه ناراحت کدومه؟

90% ملاک هام اخلاقی بودش

راجع به ماشین،خونه،چهره،مایه،تعداد فرزندان خانواده شون و... چیزی نگفتم

قد رو نمیتونم درست کنم،ولی ازش کوتاه نمیام:دی

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر خیلی میشناسم که با هیچ پسری نبوده اما تاحالا چنین پسری ندیدم. مگر اینکه سفارش بدیم چنین پسری به دنیا بیاد!!!
سو تفاهم بوده

توهمت؟

دوست دختر واقعی که هیچ .مجازی(اینترنت) هم ندارم و نخواهم داشت.(البته فکر نکنی نمی تونم داشته باشم,نخیر می تونم و نمی خوام .داستان هایی برام پیش اومده که اگه واست تعریف کنم میمیری از خنده)

هستن همچین پسرهایی ولی کمن و چشم بصیرت می خواد که بتونی ببینی. فقط کافیه خودت بخوای اونوقت میبینی هستن هستن هستن.

arghavantree

عضو جدید
آقایون محترمی که تو تاپیک نظر دادید
ببخشید اینو میگم اما به نظرم دارید شعار میدید
تعریف از خودم نباشه من بیشتر این ویژگیهایی را که گفتید دارم البته اینا تو این دنیا از طرف خداوند یک امانته و امیدوارم که امانت دار خوبی باشم و قدر این نعمتهای خدا را به خودم بدونم
اما اصل حرفم چیه اصل حرفم اینه که ( حالا اگر یک عده پیدا نشوند و توهین را شروع نکنند) من 4 ساله که خواستگار راه میدم و تا حالا با مردای زیادی در این زمینه حرف زدم و صحبت کردم و
واقعیت اینه که به این نتیجه رسیدم که اکثر مردای امروزه لیاقت دخترای خوب و پاک را ندارند بیشتر اینایی که اومدند خواستگاری حالا غیر از اونایی که من خودم ردشون کردم لیاقتشون دختراییه که با پسرا رابطه داشتند و قرتی و جلفند و کلا اخلاقیات درستی ندارند.
اگر بهتون بگم که این خواستگارا و خانواده هاشون چه ایرادهای بیخودی گرفتند و چه حرفایی سر دل من و خانواده ام گذاشتند شاخ در میارید
نه ببخشید خیلی تند رفتم این تکه که بنفش کردم را پس میگیرم
واقعیت اینه که من خیلی عجولانه قضاوت کردم حالا که فکر میکنم میبینم بین مردای امروز مردای خوب زیادی هستند دید من بد بوده و لیاقت دخترای خوب را هم دارند:gol:
حتی این خواستگارهای من هم آدمهای خوبی بودند ولی خوب قسمت هم نبودیم دیگه من تند رفتم
بعضی وقتا من آمپر میچسبونم:redface:

lireza@

عضو جدید
سو تفاهم بوده

چرا همرو به یه چشم نگاه میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا بعید نیست خیلیهارو میشناسم که تا حالا با هیچ دختری نبودن.

lireza@

عضو جدید
درسته،نه ناراحت کدومه؟

90% ملاک هام اخلاقی بودش

راجع به ماشین،خونه،چهره،مایه،تعداد فرزندان خانواده شون و... چیزی نگفتم

قد رو نمیتونم درست کنم،ولی ازش کوتاه نمیام:دی
ایشالله خوشبخت بشید ;)

Ʀ/\/ŏŁĐ₳

عضو جدید
فاکتور های زیادی هست ولی مهمترینش به ترتیب (از نظر من) گذشت و خوش اخلاقی باهوش و فعال(تنبل نباشه) و...

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
فاکتور های زیادی هست ولی مهمترینش به ترتیب (از نظر من) گذشت و خوش اخلاقی باهوش و فعال(تنبل نباشه) و...
and serge nubret is dead now....!
----------------------------------------------------------------------------
من خیلی دوس دارم بلوند باشه (شدیدا اغوا کنندس واسه من....!
)
6الی 7 سال حداقل از خودم کوچکتر باشه
موسیقی که گوش میده واسم شدیدا مهمه ,نوع نگرش به موسیقی بیانگر سطح فکری و تعقل فرده عمق فکری اونو نشون میده
راستگو باشه
به خدا و کتب اسمانی ایمان داشته باشه
جهان بینیش واسم مهمه
ورزش کار باشه
به قران اهمیت ویژه بده
مادی نباشه(فرقی بین نون و ماست و شیشلیک نباشه واسش)
پر خور نباشه (خیلی بدم میاد)
من به ظرافت دستو انگشتاو گردن و.... هم شدیدا حساسم..!
چوم هر انسانی رو میتونم زیبا ببینم زیباییش واسم مهم خیلی نیس
خانوادش از نظر ژنتیکی قوی باشن , بیماری خاص نداشته باشن, ُسرطان. کچلی ....
با کسی هم بوده باشه واسم اهمیت نداره...
عقلش هم به چشش نباشه....!

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
-اول و مهمتر از همه اینکه قبل از من با کسه دیگه ای نبوده باشه یعنی اولین عشقش من باشم

-دوم سطح فرهنگش بهبم بخوره

-سوم اخلاقش جوری باشه که بتونم باهاش کنار بیام که هر کس نظر خودشو داره ( مثلا من دوست دارم راستگو باشه حتی اگه مطمئن باشه دروغ گفتنش هم به نفع منه هم خودش ,همه چیزو خیلی راحت بتونه بهم بگه, خوش برخورد باشه,با ادب باشه, سابقه ی حسادت به کسی رو نداشته باشه چون از آدم های حسود بدم میاد, با گذشت باشه,یه کوچولو قانع باشه,خوش سلیقه باشه,بد دهن نباشه,پرخاشگر نباشه,اهل گردشو تفریح باشه البته نه خیلی زیاد, همیشه گوشی واسه شنیدن حرفای من داشته باشه,خیلی راحت بتونه باهام درد دل کنه, با خانوادم برخورد خوب و صمیمی داشته باشه و ... الان یادم نمیاد:smile:)

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی ,خیلی خوب باشه اگه عالی هم شد دیگه چه بهتر:smile:

-ششم این که پوشش تو اجتماع متوسط باشه نه افراط نه تفریط. تو خونه هم به خودش برسه:smile:.( در مورد پوشش باز زیاد سخت گیری نمی کنم. در جاهای مختلف پوشش میتونه متفاوت باشه در برخورد و همنشینی با آدم های مختلف میتونه فرق کنه .یه جورایی همرنگ جماعت شو) مثلا در جمعی ممکنه حتی 1 تار موت هم دیده بشه مردم چشم غوره برن وممکنه یه جا دیگه حتی بدون روسری هم باشه اطرافیانش حتی نگاه هم بش نکنن. فرهنگ و محیط اطراف میتونه تاثیر داشته باشه

-هفتم اینکه ترجیها تحصیل کرده باشه

-هشتم این که ترجیها خانواده دار باشه

-نهم ترجیها شغلی داشته باشه ( مهم نیست چقدر در میاره . فقط روزی 4-5 ساعت بیشتر یا کمتر کار داشته باشه,اگه مثلا روزی7-8 ساعت کار کنه و حتی ماهی 5ملیون هم بهش بدن دوست ندارم. بیکاری زیاد هم آدم و مسموم میکنه)

-دهم ترجیها از لحاظ سطح اقتصادی متوسط باشه

در کل از خدا یه فرشته می خوام.
شاید باید چندین سال صبر کنم تا با یه همچین دختری آشنا بشم ولی می ارزه. حتی آگه پیدا هم نکردم ازدواج نمیکنمو خودمو بدبخت نمیکنم
به بقیه هم پیشنهاد میکنم خیلی نسبت به ازدواج حساس باشین چون یه عمر درگیرشین و آینده خودتون و بچه هاتون به این انتخواب بستگی داره
نظر بقیه رو خوندم این یکی چشممو خیلی گرفت
ایشالا همونی که میخواین پیدا کنید;)

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
and serge nubret is dead now....!
----------------------------------------------------------------------------
من خیلی دوس دارم بلوند باشه (شدیدا اغوا کنندس واسه من....!
)
6الی 7 سال حداقل از خودم کوچکتر باشه
موسیقی که گوش میده واسم شدیدا مهمه ,نوع نگرش به موسیقی بیانگر سطح فکری و تعقل فرده عمق فکری اونو نشون میده
راستگو باشه
به خدا و کتب اسمانی ایمان داشته باشه
جهان بینیش واسم مهمه
ورزش کار باشه
به قران اهمیت ویژه بده
مادی نباشه(فرقی بین نون و ماست و شیشلیک نباشه واسش)
پر خور نباشه (خیلی بدم میاد)
من به ظرافت دستو انگشتاو گردن و.... هم شدیدا حساسم..!
چوم هر انسانی رو میتونم زیبا ببینم زیباییش واسم مهم خیلی نیس
خانوادش از نظر ژنتیکی قوی باشن , بیماری خاص نداشته باشن, ُسرطان. کچلی ....
با کسی هم بوده باشه واسم اهمیت نداره...
عقلش هم به چشش نباشه....!
زیبایش واستون مهم نیست؟!پس ظرافت دست و انگشت و گردن و .. جز چی حساب میشه؟

navid_sixtysix

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیبایش واستون مهم نیست؟!پس ظرافت دست و انگشت و گردن و .. جز چی حساب میشه؟

زیباییی صورت منظورم بود
چشم درشت و لب درشت و .....
راستیا از دماغ عملی هم بشدت بدم میاد....
از ارایش کردن هم بدم میاد

and i am fan of tylor swift
همین تیلور دست های زمختی داره
اما خوب قدش واقعا بلنده..:cry:

pegah20

عضو جدید
سلام که وارد بحث شدم راستش به نظرمن این دید ادماست که یه چیزی روخوب میبینه یا برعکس بد اما معیارهایی هم هست شاید کمی همه باید بیشترفکنن وبیشتردرک.:smile:

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زیباییی صورت منظورم بود

خوب وقتی اسم زیبایی میاد همه چی رو شامل میشه..دی
دماغ عملی:biggrin:واقعا خداروشکر که زیبایی ملاکتون نبود...یه خورده بیشتر فک کنید فک کنم نظرتون عوض بشه دا:D
قد بلندم که بستگی به خودتون داره دیگه...اگه کوتاه باشین که طرف مقابلتون نباید بلند باشه

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام که وارد بحث شدم راستش به نظرمن این دید ادماست که یه چیزی روخوب میبینه یا برعکس بد اما معیارهایی هم هست شاید کمی همه باید بیشترفکنن وبیشتردرک.:smile:
سلام
خوش اومدین
خوب نظر شما چیه؟

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
همچین یه لیست بلندبالا برای کیس مورد نظرت انتخاب می کنی ، کلی روش فکر می کنی و برای تک تکش هزارتا دلیل میاری .... ، اونوقت یه نفر از راه میرسه و خیلی خوب و آروم همراه با تومانینه میاد و همچین میره تو قلبت که لیستت از یادت میره...
اینه رسم عاشقی
پس زیاد زور نزنید

EHSAN.E

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همچین یه لیست بلندبالا برای کیس مورد نظرت انتخاب می کنی ، کلی روش فکر می کنی و برای تک تکش هزارتا دلیل میاری .... ، اونوقت یه نفر از راه میرسه و خیلی خوب و آروم همراه با تومانینه میاد و همچین میره تو قلبت که لیستت از یادت میره...
اینه رسم عاشقی
پس زیاد زور نزنید

با این خفن موافقم!!!!!
مرسی

anna bagheri

عضو جدید
داداش نظرت درسته ها ولی اینجوری حالا حالاها باید بگردی...
اتفاقا سطح انتظارات این اقا در حد خیلی نرماله و خیلی راحتم پیدا میکنن شخصه مورد نظرشو نو.دختر خوب خیلی زیاده ولی واسه پسر خوب نه واسه یه ادمه سطحه پایین.

arghavantree

عضو جدید
زیباییی صورت منظورم بود

من واقعا نمیفهمم یعنی چی دست زمخت؟:surprised:

بیخود نیست خدا گفته خانوما حجاب داشته باشند ببین این دسته تا مچ که بیرونه چه حرفا براش درنمیارن!!!!!!!!:eek:

havij139

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینه رسم عاشقی
پس زیاد زور نزنید

ینی روزی میشه که شرط اولم که با کسی نبوده باشه و دومم که اخلاقش خوب باشه رو ندید میگیرم؟ بابا بیخیاللل

آدم باید یه دیوار دور قلبش بکشه و هر کسی
رو تو زندگیش راه نده و یه نگهبان بزاره واسه قلبش به اسم عقل که فقط به بهترین ها اجازه بده که وارد قلبت بشن اونایی که هیچ وقت قلبتو نمیشکنن . بعد هر کی از این نگهبان رد بشه تا آخر عمر دیگه عقل باهاشون کاری نداره و با دلت در موردشون تصمیم میگیری و عاشقشون میشی
.از کجا می دونی هر کسی که آروم آروم خودشو وارد زندگیت میکنه لیاقتتو داره؟

خیلیا رو میشناسم که گول این حرفا رو خوردن (مخصوصا دخترا) و بدون تحقیق و فکر با هرکسی که یه شاخه گل بهشون داد دوست شدن بعد چند ماه فهمیدن یارو تظاهر به عاشقی میکرده و با کسای دیگه هم دوست بوده

مخصوصا یک دختر(وضع مالیشونم خوب بوده) رو میشناسم که 2 سالی با یکی دوست بوده طرف اومده خواستگاری بعد تازه رفتن سراغ تحقیق متوجه شدن طرف با چند نفر دیگه هم بوده.. خوب دختره شاخ درآورد و ناراحت یه گوشه افتاده
یکی نمیگه بابا عقلت کجا بود نمی تونستی همون اول عقلتو بکار بندازی و احساساتتو واسه هر کسی خرج نکنی؟ 1% احتمال ندادی یارو بخاطر پول پدرت اومده طرفت؟ یه تحقیقی چیزی بابا عقل هم خوب چیزیه

بعضی ها هم میدونن دوستشون قبلا با یک نفر دیگه بوده و قبلی رو ول کرده ولی بازم براشون مهم نیست یکی نیست بهشون بگه از کجا مطمئنی تو رو ول نمیکنه؟

lireza@

عضو جدید
ینی روزی میشه که شرط اولم که با کسی نبوده باشه و دومم که اخلاقش خوب باشه رو ندید میگیرم؟ بابا بیخیاللل

آدم باید یه دیوار دور قلبش بکشه و هر کسی
رو تو زندگیش راه نده و یه نگهبان بزاره واسه قلبش به اسم عقل که فقط به بهترین ها اجازه بده که وارد قلبت بشن اونایی که هیچ وقت قلبتو نمیشکنن . بعد هر کی از این نگهبان رد بشه تا آخر عمر دیگه عقل باهاشون کاری نداره و با دلت در موردشون تصمیم میگیری و عاشقشون میشی
.از کجا می دونی هر کسی که آروم آروم خودشو وارد زندگیت میکنه لیاقتتو داره؟

خیلیا رو میشناسم که گول این حرفا رو خوردن (مخصوصا دخترا) و بدون تحقیق و فکر با هرکسی که یه شاخه گل بهشون داد دوست شدن بعد چند ماه فهمیدن یارو تظاهر به عاشقی میکرده و با کسای دیگه هم دوست بوده

مخصوصا یک دختر(وضع مالیشونم خوب بوده) رو میشناسم که 2 سالی با یکی دوست بوده طرف اومده خواستگاری بعد تازه رفتن سراغ تحقیق متوجه شدن طرف با چند نفر دیگه هم بوده.. خوب دختره شاخ درآورد و ناراحت یه گوشه افتاده
یکی نمیگه بابا عقلت کجا بود نمی تونستی همون اول عقلتو بکار بندازی و احساساتتو واسه هر کسی خرج نکنی؟ 1% احتمال ندادی یارو بخاطر پول پدرت اومده طرفت؟ یه تحقیقی چیزی بابا عقل هم خوب چیزیه

بعضی ها هم میدونن دوستشون قبلا با یک نفر دیگه بوده و قبلی رو ول کرده ولی بازم براشون مهم نیست یکی نیست بهشون بگه از کجا مطمئنی تو رو ول نمیکنه؟

کاملا موافقمممم..........

lireza@

عضو جدید
اتفاقا سطح انتظارات این اقا در حد خیلی نرماله و خیلی راحتم پیدا میکنن شخصه مورد نظرشو نو.دختر خوب خیلی زیاده ولی واسه پسر خوب نه واسه یه ادمه سطحه پایین.
ما که نگفتیم خیلی بالاست اتفاقا خیلی هم خوبه فقط کسی که همه شرایطارو داشته باشه سخت گیر میاد......

kimiaye_hasti

عضو جدید
توهمت؟

دوست دختر واقعی که هیچ .مجازی(اینترنت) هم ندارم و نخواهم داشت.(البته فکر نکنی نمی تونم داشته باشم,نخیر می تونم و نمی خوام .داستان هایی برام پیش اومده که اگه واست تعریف کنم میمیری از خنده)

هستن همچین پسرهایی ولی کمن و چشم بصیرت می خواد که بتونی ببینی. فقط کافیه خودت بخوای اونوقت میبینی هستن هستن هستن.

نیستن نیستن نیستن
گشتم نبود نگرد نیست :w05:

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
محــــــــــــــــــــاله
گفتم که گشتم نبود نگرد نیست

بد گشتی .........
فقط یه متر دور خودتو نگرد ...................نمی خواد پیدا کنی پیدا هستند.............:smile:

ادما دنیا رو اونطور که دوس دارن می بینن نه اونطور که هست!!!!!!!!!!!!!!

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
-اول و مهمتر از همه اینکه قبل از من با کسه دیگه ای نبوده باشه یعنی اولین عشقش من باشم

-دوم سطح فرهنگش بهبم بخوره

-سوم اخلاقش جوری باشه که بتونم باهاش کنار بیام که هر کس نظر خودشو داره ( مثلا من دوست دارم راستگو باشه حتی اگه مطمئن باشه دروغ گفتنش هم به نفع منه هم خودش ,همه چیزو خیلی راحت بتونه بهم بگه, خوش برخورد باشه,با ادب باشه, سابقه ی حسادت به کسی رو نداشته باشه چون از آدم های حسود بدم میاد, با گذشت باشه,یه کوچولو قانع باشه,خوش سلیقه باشه,بد دهن نباشه,پرخاشگر نباشه,اهل گردشو تفریح باشه البته نه خیلی زیاد, همیشه گوشی واسه شنیدن حرفای من داشته باشه,خیلی راحت بتونه باهام درد دل کنه, با خانوادم برخورد خوب و صمیمی داشته باشه و ... الان یادم نمیاد:smile:)

-چهارم اینکه عاشقم باشه

-پنجم اینکه زیبا باشه از بین متوسط و خوب و خیلی خوب و عالی ,خیلی خوب باشه اگه عالی هم شد دیگه چه بهتر:smile:

-ششم این که پوشش تو اجتماع متوسط باشه نه افراط نه تفریط. تو خونه هم به خودش برسه:smile:.( در مورد پوشش باز زیاد سخت گیری نمی کنم. در جاهای مختلف پوشش میتونه متفاوت باشه در برخورد و همنشینی با آدم های مختلف میتونه فرق کنه .یه جورایی همرنگ جماعت شو) مثلا در جمعی ممکنه حتی 1 تار موت هم دیده بشه مردم چشم غوره برن وممکنه یه جا دیگه حتی بدون روسری هم باشه اطرافیانش حتی نگاه هم بش نکنن. فرهنگ و محیط اطراف میتونه تاثیر داشته باشه

-هفتم اینکه ترجیها تحصیل کرده باشه

-هشتم این که ترجیها خانواده دار باشه

-نهم ترجیها شغلی داشته باشه ( مهم نیست چقدر در میاره . فقط روزی 4-5 ساعت بیشتر یا کمتر کار داشته باشه,اگه مثلا روزی7-8 ساعت کار کنه و حتی ماهی 5ملیون هم بهش بدن دوست ندارم. بیکاری زیاد هم آدم و مسموم میکنه)

-دهم ترجیها از لحاظ سطح اقتصادی متوسط باشه

در کل از خدا یه فرشته می خوام.
شاید باید چندین سال صبر کنم تا با یه همچین دختری آشنا بشم ولی می ارزه. حتی آگه پیدا هم نکردم ازدواج نمیکنمو خودمو بدبخت نمیکنم
به بقیه هم پیشنهاد میکنم خیلی نسبت به ازدواج حساس باشین چون یه عمر درگیرشین و آینده خودتون و بچه هاتون به این انتخواب بستگی داره
همانا خوشمان امد ...........چه خوش اشتها
رو دل نکنی!!!!!!!!!!!