البته اگه آمریکاییش گیرت نیاد بدرد نخوره؟؟؟؟
استادمون میگفت
سلام...
چشم...انشا الله بنده در سفر بعدیم به جزایر خلیج مکزیک... حتما یه دونه میخرم...
هرکی می خواد نام نویسی کنه....
آخه .... ولش اصلا...
با تشکر...
البته اگه آمریکاییش گیرت نیاد بدرد نخوره؟؟؟؟
استادمون میگفت
سلام به نظر من apple واقعا عالیه قیمتش خیلی بالاست ولی فک کنم ارزششو داره.مارک LG چطوره؟چرا توی نظرسنجی نذاشتین؟
سلام دوست عزیز ولی من ال جی دارم و تا الان خداروشکر راضی بودم.بس ملاک نظرسنجی شما فقط نوت بوک خودتون و اطرافیانتون بوده؟بس چرا apple که هممون میدونیم بهترین تو نظرسنجیتون نیس؟بس بهتر نیست دیدمونو جهانیتر کنیمو فقط به اطرافیانمون اکتفا نکنیم.؟؟سلام...
LG که فکر نکنم بتونه تویه مارک های معتبر دوام بیاره...
شاید تویه دنیا معتبر باشه .... ولی شما که نمیای مارک اچ پی و یا دل و یا سونی رو ول کنی و به ال جی بچسبی...
درضمن تویه ایران یواش یواش داره مارک های سامسونگ هم میان....
با تشکر...
سلام..سلام دوست عزیز ولی من ال جی دارم و تا الان خداروشکر راضی بودم.بس ملاک نظرسنجی شما فقط نوت بوک خودتون و اطرافیانتون بوده؟بس چرا apple که هممون میدونیم بهترین تو نظرسنجیتون نیس؟بس بهتر نیست دیدمونو جهانیتر کنیمو فقط به اطرافیانمون اکتفا نکنیم.؟؟
سلام...سلام
ببین همه نوت بوکها از دو نوع مارک cpu استفاده میکنن . یکی اینتل و دیگری آتلون ، اکثر نوت بوکها اینتل رو
استفاده میکنن ، چون آتلون برای کارهای گرافیکی عملکرد خوبی داره ولی عیبش اینه که زود دماش بالا میره و هنوز به پای تکنولوژی multi core اینتل نرسیده. کارت گرافیک هم دو سه نوع مارکه که استفاده میشه ، معمولا قطعات داخلی نوت بوکها از دوسه نوع مارک هستند حالا میخواد دل باشه می خواد سونی یا چیز دیگه باشه ، پس اختلاف اساسی نوت بوک ها توی اسمبل کردن قطعات و استفاده از تکنولوژی جدید برای بالا بردن سرعت و دقته .
از نظر کیفیت قطعات در حال حاضر دل پایین ترینه تکنولوژی رو داره ( البته مدلهای قدیمی دل اینطور نیستند )
خیلی ها به ساخت کشور نگاه میکنن مثلا اینکه ایسر چینیه ، یا بعضی سونی ها روش چین خورده این خیلی مهم نیست چون همونطور که گفتم قطعات اصلی نوت بوک ساخت کارخونه های بزرگه دنیاست .
در حال حاضر ایسوس برترین لپ تاپهای دنیا رو میزنه مثلا قوی ترین لپ تاپ برای بازی ، یا بیشترین کارکرد باطری معمولا اینطور لپ تاپ های تک مربوط به ایسوس میشه . که به نظر من حاکی از هوش و استعداد شرکت ایسوس در نحوه ی به کار گیری قطعاته . پس این میتونه دلیل خوبی برای انتخاب ایسوس باشه .
سلام...سلام
بابا من بعد از مدت ها گشتو گذار توی اینترنت با توجه به بودجه ام (600000-800000)تصمیم گرفته بودم دل بگیرم ولی با خوندن تاپیک های دوستان یه مقدار از کیفیتش ترسیدم یعنی یه مدل خوبش پیدا نمیشه که تا 4-5سال کار منو راه بندازه ... میشه یکی یه مدل مناسب تو این رنج قیمت به من معرفی کنه...برای کارهای دانشگاه وهمین طور استفاده توی خونه میخوام...لطفا یکی راهنمایی کنه....
ممنون....
سلام
میگن توی کشور ما خیلی اچ پیخدمات پس از فروش و گارانتی قوی نداره این مشکلی ایجاد نمی کنه...؟
با تشکراز جوابتون ...
سلام...در حال حاضر سونی ایسوز HP دارای کیفیت بالایی هستند و دو مورد آخر قیمت مناسبی هم دارند
سلام دوستان
من پست های قبلی رو خوندم و تقریبا همه درست گفتند.
مارک خوب وابسته به استفاده و قیمت داره.
من دانشجوی رشته مهندسی عمران هستم. قصد خرید لپ تاپی دارم که بتونه نیازهای طراحی رو برآورده کنه.
من با برنامه های زیادی از جمله AutoCAD , Civil3D , Etabs , Safe , Surfer , ... کار میکنم.
در کل لپ تاپی می خوام که هم قدرتمند باشه و هم هزینه خیلی بالایی نداشته باشه. من تا 1.5 میتونم هزینه کنم.
امکاناتش هم حداقل
رم 8
گرافیک 2
سی پی یو 2.6 به بالا
هارد 500
صفحه کلید عددی معمولی هم داشته باشه ( مثل کیبورد های معمولی )
قیمتش هم حدود 1.5 م
مارک و مدل هایی رو که با شرایط بالا می خوره رو بهم معرفی کنید.
یک دنیا ممنون.
مدل زیادهسلام احترام
لب تابی با ویژگی های زیر
باشه
رم 8
CPU : Core i7
درمورد کارکرد هم مدلی باشه که 24 ساعت روشن بود اخ نگه
ظاهر مهم نیست
گرافیک هم معمولی باشه قابل ارتقا بهتر
سلام احترام
لب تابی با ویژگی های زیر
باشه