بچه ها سلام. می خوام یه بحث درباره ی نوت بوک شروع کنم. به نظر شما بهترین نوت بوکی که در حال حاضر توی بازار ایران موجوده چیه؟
لطف کنین دلیلشم بگین.
لطف کنین دلیلشم بگین.
کاملا با حرفات موافقم...به نظر من نمی شه به طور اختصاصی یک لپ تاپ رو بهتر از بقیه انتخاب کرد
بسته به نوع نیازی که هر کس داره ممکن هست Dell یا Sony یا ... براش بهتر باشه
مثلا برای کاری ظریف و گرافیکی Sony بهتر هست ولی برای کسایی که کارای صنعتی انجام می دن و کار زیادی با لپ تاپ در طول روز و در جاهای مختلف انجام می دن Dell انتخاب بهتری هست
موفق باشید
ولی من اصلاً با این موافق نیستم. من منظورم بهترین قطعات از هر مارکه. یعنی شما می گین که Dell یا Sony نوت بوکی ندارن که بشه باش همه کار کرد. یا سیستم خونگی وجود نداره که بشه باش همه کار کرد؟؟؟؟؟؟
معلومه که هیچ سیستم یا لپ تاپی وجود نداره که همه قطعاتش در حدی باشه که بشه برای هر کاری مورد استفاده قرار بگیره...
شما بگین برای چه استفاده ای لپ تاپ را نیاز دارین تا بهترین مارک براتون بگم...
من هم می گم که بستگی به کارت داره ولی نه خیلی زیاد. به نظر من برای گفتن بهترین باید چندین فاکتور رو مدنظر داشت که یکی از مهمترین این فاکتورها قیمت جنس هست.
همه می دونیم که Sony برند بسیار شاخی هست و کارهاش حرف نداره ولی آیا واقعا تونسته کل بازار رو قبضه کنه ؟ نه ! می دونید که تو آمریکا Dell پر فروش ترین مارک لپ تاپ هست.
Dell لپ تاپ زدی با پایین ترین کیفیت ظاهری ولی با بالا ترین سطح کیفی داخی (سری Vostro ) اما از اونور Sony لپ تاپمی زنه که از نظر قطعات یه چیز معمولی هست ولی قیمتی داره بسیار بالا !!!!! یا Apple هم همین طور !
به نظر شخصی من به قول psychic عزیز باید دید که شما از لپ تاپت چی می خوای ! اگه زیبایی می خوای خوب Apple , Sony و یا حتی Asus هم برند های خوبی هستند ولی اگه قطعات سخت افزاری بسیار خوب با قیمتپایین می خوای Dell خوب جواب می ده
موفق باشید ...
بچه ها سلام. می خوام یه بحث درباره ی نوت بوک شروع کنم. به نظر شما بهترین نوت بوکی که در حال حاضر توی بازار ایران موجوده چیه؟
لطف کنین دلیلشم بگین.
سلام .
همیشه کاربرد عامل اصلی هستش اما SONY رو نمیشه با سایرین مقایسه کرد.چرا؟
چون SONY همیشه کفیت و ظرافت با هم به بازار آورد من یه مدل SONY سری مهندسی با کانفیگ زیر و قیمت 2700000 تو نمایشگاه کامپیوتر اصفهان دیدم:
CPU:2.4 - centrino 2
RAM:4GB - DDR3
HDD:320 GB
W:1.8 KG
VGA:intel + 256 real radeon
LCD:13 inch
به نظر من تو این قیمت فقط میشه گفت یه شاهکار هستش......![]()
مگه فراسو هم لپتاپ داده بیرون؟؟؟![]()
یه لپ تاپی می خواهم که جوابگوی همه نرم افزارهای مهندسی باشه (برق).همین طور تو مصرف های با لا کم نیاره.قیمتشم تا 5/1 باشه.استفاده ی بازی هم اصلا ندارم.از sony و dell هم خیلی تعریف شنیدم.پیشنهادتون چیه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
S | بهترین محل برای قرار گرفتن دوربین مدار بسته کجاست؟ | سخت افزار | 0 | |
M | سوال بهترین رایانه برای اهنگسازی وخوانندگی | سخت افزار | 0 | |
![]() |
بهترین تبلت های اندرویدی را بشناسید (جولای ۲۰۱۳) | سخت افزار | 1 | |
![]() |
لپ تاپ چه مارک ومدلی بخرم؟؟؟؟ راهنماییم کنید... | سخت افزار | 142 |