اوه اوه اوه . متدولوژی از همه امتحانا سخت تر بود با این ماهی بدبخت 3 روز نشستیم تو یک اتاق و هوارتا کتاب و جزوه حفظیدیم
ماهی حتی موهاشم شونه نمیکرد زلفاشوگره زده بود اونقده مامانش عدسی و کندر به خوردمون داد باهوش بشیم مریض شدیم
منظورت از ماهی ماهپری خودمونه؟
چه باحال!تو همکلاسیش بودی؟
بههههههههههههههله
ماهپری خودمونو میگم
ما هم دوستیم و هم همسایه و هم همکلاس مادوقلو به هم نچسبیدهیم
بعد اراکیم هستی؟
چه جاالب!
اصلا ماهپری کلا خوش سلیقه است![]()
بعد اراکیم هستی؟
چه جاالب!
اصلا ماهپری کلا خوش سلیقه است![]()
امتحان زندگی به نظر من هم خیلی سخته اما خود این امتحان شامل امتحان دیگه می شه مثل امتحان :صبر - پشتکار - وفاداری - مقاومت در برابر مشکلات - تحمل شکست - استفاده از زمان - مقابله با غرور و-دوستی و.......
منتهااین امتحان همیشگیه و تا آخر عمر وقت داری نمرت رو بهتر کنی برخلاف امتحان های دیگه نمره بالا و پایین اون هم هیچ مرزی نداره و جوابش هم آخر کار اعلام میشه وبرای همه این امتحان ها یک نمره میگیری
وای رشته شیمی"شيمي فيزيك آلي" اونم با دكتر فلاح![]()
اسمبلی؟سخت ترین درس برای من اسمبلی بود.
البته اگر استادی باشه که گیر باشه و جدی دنبالش کنه .
وای چقدر این کدهایش سخته.
درسی بود که 2 بار حذفش کردم
چون تا جایی که می شد نمی رفتم سر کلاس و در نتیجه چیزی ازش یاد نمی گرفتم که امتحان بدم.آخی
پس چرا؟
اسمبلی؟
چرا؟
اون که خیلی راحته
واقعا؟مقاومت(رشته مکانیک)
راست میگیبستگی به استادش.
فکر کن یک سوال میداد 7 صفحه فقط کد داشت.
ولی یک استاد دیگه بود که اصلا از این سوال ها نمیداد.
اوه اوه اوه . متدولوژی از همه امتحانا سخت تر بود با این ماهی بدبخت 3 روز نشستیم تو یک اتاق و هوارتا کتاب و جزوه حفظیدیم
ماهی حتی موهاشم شونه نمیکرد زلفاشوگره زده بود اونقده مامانش عدسی و کندر به خوردمون داد باهوش بشیم مریض شدیم
کی حموم نرفته؟یادته مامان اونقدر به ما از این چیزا داد هر دو مریض شدیم . وای 3 روز حموم نرفتیم بو گرفته بودیم سر یک امتحان![]()
کی حموم نرفته؟
واقعامن و نازی سه روز نشستیم تو یک اتاق درس خوندیم حموم نرفتیم موهامونم شونه نکردیم . مامانم هم مارو بسته بود به عدسی و کندر و اب میوه یک مریضی ابرو بری گرفتیم چشمت روز بد نبینه
واقعا
وای
منم گاهی اینجوری میشم
عب نداره
حالا چند شدین امتحانو
اوکیمن شدم 16 بالاترین نمره رو گرفتم . نازی هم شد 14 . کلا هشت نه نفر بیشتر اون درسو پاس نکردن
اوکی
آفرین نازم
چه درسی بود که این نمره بالاترین بود؟
مندولوژی ( روش تدریس زبان انگلیسی )