به نظرتون فاصله ها سریال خوبیه؟

like_moon_66

عضو جدید
به نظر شما فاصله ها سریال خوبیه؟

به نظرتون سعید و بیتا تهش به هم میرسن؟

مسخره اس اگه بیتا عاقبت بخیر بشه با این کارایی که کرده!!!

نظر شما چیه؟

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر شما فاصله ها سریال خوبیه؟

به نظرتون سعید و بیتا تهش به هم میرسن؟

مسخره اس اگه بیتا عاقبت بخیر بشه با این کارایی که کرده!!!

نظر شما چیه؟

فیلمای ایرانی همشون اولو آخرش معلومه،
اونم از فیلمای خارجیشون،جومونگ،امپراطور بادها،نوه ی امپراطور بادها،نتیجه ی امپراطور بادها:wallbash::wallbash::wallbash::wallbash:

A&S

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 2-3 قسمتشو دیدم
ارزش نگاه کردن هم نداره
ببینین آخرش چه مسخره تموم میشه...

Mr.Pouyan

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم دو سه قسمت اول و دیدم. مسخره بود

اولش اینجوری وای به حاله آخرش.. :razz:

بعد همه میگن .. نــــه .. خوبه.. واسه جوونا خوب گفته.. :razz::confused:

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سریال های ایرانی ارزش وقت گذاشتن رو هم ندارن. مخصوصا این یکی.
به همین دلیل من اصلا تلویزیون نگاه نمیکنم.;)

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی من می تونم یه چیزایی ازش یاد بگیرم... چرت ترین سریال ها هم اگه بتونی در حده خودت ازش نتیجه بگیری خوبن... البته در کل از نظره کیفیت زیاد جالب نیست و سوتی زیاد دادن :lol: اما جای پسرا باشم حرفاشونو جدی می گیرم... از این دخترا کم نداریم تو جامعه... البته یه طرفه قضاوت کردنم کار خوبی نیست...

starone312

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ولی من می تونم یه چیزایی ازش یاد بگیرم... چرت ترین سریال ها هم اگه بتونی در حده خودت ازش نتیجه بگیری خوبن... البته در کل از نظره کیفیت زیاد جالب نیست و سوتی زیاد دادن :lol: اما جای پسرا باشم حرفاشونو جدی می گیرم... از این دخترا کم نداریم تو جامعه... البته یه طرفه قضاوت کردنم کار خوبی نیست...

باریکلللااا;)

sahar karimi

عضو جدید
همه سریالای ایرانی خوب شروع میشن اما این آخرشونو نمیتونن هم بیارن اینم مثه بقیس من اولا نگا می کردم ولی الان نه

Roya.r

عضو جدید
اصولا سریال ایرانی مبارزه خیرو شر محور اصلیه فیلم و همیشه خوبه اخر خوبی و بده ته ادم بداست!
ولی من طرفداره بیتام خیری از زندگیش ندیده که بخواد ارزشایه وجودیشو کشف کنه که ازشون حفاظت کنه!

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اونجایی که سعید بیتا رو برد خونشون بهتر و بیشتر نشون میداد وقتش رو هم بیشتر میکردن بهتر بود

TINA ARCHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
داغون تر از این سریال وجود نداره الان مثلا همه فیلماشون بیتا دختر خوبی میشه با سعید عروسی میکنن و بچه دار میشن و سالها با خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن .این مسخره بازیا چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

m_janitabar

عضو جدید
هی!
به قول اتفاق نو پدر پسند ترین فیلم فاصله ها
مادر پسندترین فیلم زیر هشت...!

whiterose

عضو جدید
به نظرم دارن تلاش مي كنن يه چيزايي رو به زوورر!! تو ذهن مردم و خونواده ها جا بندازن...
مثل اينكه امثال ريحانه و علي خوشبت ترين! زوجن و حرفها و برخي حركات تهوع آور و كاملا شعارگونه حاج محسن يا احضارش به خاطر شركت نكردن وحيد تو نماز جماعت و اينكه اصرار دارن بيتا هرزه س و شرافتش! رو از دست داده و....
ما كه خونوادگي به عنوان يه فيلم طنز! نگاش ميكنيم....:surprised:

اما زير هشت خيلي خوبه...اميدوارم آخرش هم خوب باشه نه يه سرهم بندي آبكي...!!:smile:

atiii-68

عضو جدید
افتضاح

افتضاح

مسخره و مزخرفترین فیلمی که دیدم....
راستی یکی فرق شال قرمز و آبی رو بم میگه؟؟!!!؟!
کی میگه تا 1 دختر کنار خیابون وای میسه...1ماشین (ماشالا همه هم ماشینای خفن)براش نگه میدارن؟؟؟؟
انقدر این فیلم مشکل داره که اگه که بخوایم مگیم 1 دفتر 100 برگ میشه......:biggrin::biggrin::biggrin:

shahin.20

عضو جدید
ماشالله هیشکی اعصاب نداره هاااااااااا...
میگم این سریالرو ما بزور میشینیم نیگاه میکنیم من به امید اینکه شاید باباهه یهچی یاد گرفت دست از سر کچل ما ورداشت لونم به امید اینکه من یه چی یاد بگیرم...
هیچ تاثیری ام نکرد کلا الان جفتمون ناامیدیم[آیکون یه شخص بیکار در حال سماغ مکیدن]

whiterose

عضو جدید
به يه نكته اين فيلم دقت كردين....؟
جوونايي از نوع ريحانه،علي و ..كه نمونه ان در نوع خودشون! بيرون كه ميرن لباس ها تيره ولي ساسان،شيداو...رنگي ميپوشن..بيتا هم كه همش قرمز ميپوشه!!!:cool::cool:

pedram_irani

عضو جدید
این سریال ضعف های زیادی داره مثل شعارهای گل درشت موجود در آن ، تقسیم بندی آدم ها به سیاه و سفید ، به گمراه و رستاگار و ... یازی های سریال هم تصنعی هستند بخصوص جوان اول فیل یعنی سعید که بسیار خشک بازی میکند.

اما اما نکته ای که باید به آن توجه کرد نمایش روابط دختر و پسر، اشاره به برخورد بسیار غلط پدر و مادر ها ، اشاره به پس زمینه زندگی یک دختر خیابانی و طرد نکردن آن از همه جا از مضامینی است که بسیار کمتر در صدا و سیما به آن اشاره شده است و برای این واقع گرایی باید به این سریال امتیاز مثبت داد.

eli1989

عضو جدید
من که اخر سر نفهمیدم این دختره این پسره رو دوست داره یا نه؟ولی خوب بلده اشک تمساح بریزه!!!!!!!!!!

ولی اگه بخوان بعد این همه دزدی و ولگردی دختره با هم عروسی کنن که خیلی ملتو مسخره کردن!!!!!!!!!!!

log.sanam

عضو جدید
بچه ها ببخشید من یه پیام بازرگانی بیااااااااام این وسط؟؟؟؟؟؟؟ :biggrin:آقا این قضیه سریال فاصله ها چیه؟؟:razz: من اصلا نمی بینم:redface::surprised: کسی اینجا میتونه خلاصه ی سریال رو واسم تعریف کنه؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin: البته اگه هنوز تموم نشده هااااا:redface:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه اونجایی که سعید بیتا رو برد خونشون بهتر و بیشتر نشون میداد وقتش رو هم بیشتر میکردن بهتر بود
:surprised:
به نظرم دارن تلاش مي كنن يه چيزايي رو به زوورر!! تو ذهن مردم و خونواده ها جا بندازن...
مثل اينكه امثال ريحانه و علي خوشبت ترين! زوجن و حرفها و برخي حركات تهوع آور و كاملا شعارگونه حاج محسن يا احضارش به خاطر شركت نكردن وحيد تو نماز جماعت و اينكه اصرار دارن بيتا هرزه س و شرافتش! رو از دست داده و....
ما كه خونوادگي به عنوان يه فيلم طنز! نگاش ميكنيم....:surprised:

اما زير هشت خيلي خوبه...اميدوارم آخرش هم خوب باشه نه يه سرهم بندي آبكي...!!:smile:
من که علیو میبینم حالت تهوع بهم دس میده...یه پسر چلمنگ دست و پا چلفتی لوس

چه الگوی فوق العاده ای!!
من که اخر سر نفهمیدم این دختره این پسره رو دوست داره یا نه؟ولی خوب بلده اشک تمساح بریزه!!!!!!!!!!

ولی اگه بخوان بعد این همه دزدی و ولگردی دختره با هم عروسی کنن که خیلی ملتو مسخره کردن!!!!!!!!!!!
:w16:

sacred

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی مسخراس!!!!!!!! به اینم میگن فیلم!!! چرا فکر میکنن ما بینندها نمی فهمیم که دختر سن مادر سعید و داره..................!!!!!وای وای این دانیال حکیمی رو بگو..........!!!:biggrin: با اون گردن و طرز صحبتش!!!!!!!!!!!
گریمور فاطمه گودرزی چه علاقه‌ی زیادی به سایه سبز دارهاااااااااااااااااااااااااا!!!!!!:D
سعید کوره ایا؟؟؟؟ اگه نیست چرا همش درو دیوارو نگاه میکنه..................!!!!
ساسانم که هیچییییییییییی!!!!

آخرین ویرایش: