به نظرتون علتش چیه؟

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعصاب ندارم.از وسط نصفت میکنم.

نه خیر امروز عجب اشتبی کردم اومدی باشگاه:surprised:
همه به من گیر دادن:cry:

تازه روز اول ماه رمضونه مردم اینقد انرژی دارن
وای به روزه سیم و سیو یکمش!!!!!!!!!!!:w01:

sinuhe

عضو جدید
به احتمال زیاد این زن و شوهر فامیل دور هستن و در شجره اجدادشون هم ازدواج سفید با سیاهو داشتن هر بچه ای که متولد میشه نیمی از صفاتشو از مادرش میگیره و نیمی دیگه رو از پدرش صفات هم دو دسته اند مغلوب و غالب صفات غالب برای بروز پیدا کردن یک لنگشون که از یکی از والدین به ارث ببرن کافیه اما برای بروز صفات مغلوب حتما باید هردو والد صفت مغلوبشو داشته باشن به خاطر همینه که میگم احتمالا این دو تا فامیل دور بودن و در هرنسلشون این صفت مغلوب منتقل میشده اما چون شخص بعدی(عروس یا داماد)صفتو نداشته فدرت بروز پیدا نمیکرده تا اینکه این دوتا که هردوشون صفت مغلوب رو داشتن با هم ازدواج کردندو تو بچشون صفت بروز کرده در ضمن صفاتی مثل موی بلوند پوست سفید و چشم آبی صفات مغلوب هستن و تو نژاد ایرانی که اصل نژادش چشم مشکیه ما بچه های چشم آبی رو بیشتر تو خانواده هایی داریم که ازدواجشون فامیلیه

mehdisato66

عضو جدید
اين بچه كه اينجوري نبوده وقتي به دنيا اومد سياه بود اما تا چشمش به ننه بابا افتاد از ترس سكته زد رنگش پريد اينجوري شد:D

sara kanum

عضو جدید
خوب مشکل این دو زوج تداخل ژنیتکی بوده و به احتمال زیاد این کودک در اینده بیماری های بدی میگیره

hiva13

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
متاسفانه علتش اینکه ما همه چیزو با علم ناقص خودمون میسنجیم وعادت داریم در مورد هرچیزی که بهش علم داریم یا نه نظر بدیم .
بهتره در این مواقع سکوت کنیم واین سوال رو از باشگاه پزشکان بپرسیم نه مهندسان عزیزان
:que:

zhila210

عضو جدید
اگر اجداد بچه هارو بررسی کنند به یکی از پدر یا مادران بلند میرسند

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه علتش اینکه ما همه چیزو با علم ناقص خودمون میسنجیم وعادت داریم در مورد هرچیزی که بهش علم داریم یا نه نظر بدیم .
بهتره در این مواقع سکوت کنیم واین سوال رو از باشگاه پزشکان بپرسیم نه مهندسان عزیزان
:que:

به چه نقطه ضریفی اشاره فرمودین

حتما..................