به نظرتون دلیل اینکه جوانان امروزی میل کمتری برا ازدواج دارن چیه؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم ولش کن اون با قد کوچولوش رو یه فوت کنی باد میبرتش ! عکس خودش رو با کلمات مختلف حجت محکم سنجاق کرده به اواتارش تا باد نبرتش! خودش حساب دستشه! :D

این دفه رو ببخش فوت نکن! بیچاره است هزار تا آرزو داره میخواد زن بگیره مزدوج بشه! :D میلش به ازدواج زیاده که اومده با من و تو کل کل میکنه! بزار زن بگیره به ما چه! :D

قاطی مرغا بشه قد قد کنه! البته از همین الانم داره قد قد میکنه! :D
:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
خودش خودش رو قاطی کرد!!
چقدر هم تعصب داشت!!!!
فک کنم همین نزدیکیا قراره مزدوج بشه!!!:biggrin:

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
تاپیک ازدواج چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من اولش فک میکردم مهندسی شیمی همش شیمیه و ناراحت بودم ازینکه نزدم مکانیک اما چند ترم که پاس کردم دیدم نه انگار ربطی به شیمی نداره و به مکانیک خیلی نزدیکه خلاصه الان راضیم خدارو شکر....

من که از بیخبرم..البته تو چند صفحه اولش بودم ولی با شروع جنگ خیلی تند به صفحاتش اضافه شده

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میگم ولش کن اون با قد کوچولوش رو یه فوت کنی باد میبرتش ! عکس خودش رو با کلمات مختلف حجت محکم سنجاق کرده به اواتارش تا باد نبرتش! خودش حساب دستشه! :D

این دفه رو ببخش فوت نکن! بیچاره است هزار تا آرزو داره میخواد زن بگیره مزدوج بشه! :D میلش به ازدواج زیاده که اومده با من و تو کل کل میکنه! بزار زن بگیره به ما چه! :D

قاطی مرغا بشه قد قد کنه! البته از همین الانم داره قد قد میکنه! :D
آواتارش عوض شد!!!!
فک کنم حرفات اثر کرد:biggrin:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان ما بریم...شب بخیر....
داداش محمد.....دوست مکانیکی آقا بهزاد شبتون قشنگ...

aznavarta

اخراجی موقت
آواتارش عوض شد!!!!
فک کنم حرفات اثر کرد:biggrin:

بیشتر تاکتیکش عوض شد!

کامل اثر نکرد مثل اینکه اختفا کرده! سه تا حجت فارسی انگلیسی ریز و درشت توی اواتارش هست مثل اینکه طرف تاکتیکهای استتار رو بلده! :D
اسمهای میخ مانندش رو توی عکسش استتار کرده :D ولی داره دیده میشه! با تفنگ قناصه بزن لت و پارش کن! :D

behzadk2019

کاربر ممتاز
بعضی موقها برای خودم متاسف میشم که اینجا ثبت نام کردم ..البته تا چند سال پیش اینطوری نبودولی این چند هفته خیلی شورشو در اوردن

aznavarta

اخراجی موقت
شب به خیر ما هم رفتیم لا لا هر کی میخواد ازدواج کنه به ما چه آخه!

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا هر مردی این اواتارت رو ببینه همه دخترا رو ول میکنه هزار سال میره دنبال دختری که مثل این اواتارت باشه!
حد اقل نقابی روسری چادری ! :d
واسه دوستی اگه میره که بیخود میره
چون از قیافه آواتار مشخصه به هرکسی پا نمی ده
اگرم واسه ازدواج می ره
بازم اشتباه می کنه
چون خوشگلی موندنی نیست
با یه تصادف(منظورم از تصادف اتفاقه
مریضی
ضربه
حتی با ناراحتی)
از بین می ره

panjareh_hossein

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرتون دلیل اینکه جوانان امروزی میل کمتری برا ازدواج دارن چیه؟http://www.iran-eng.com/showthread.php/304288-به-نظرتون-دلیل-اینکه-جوانان-امروزی-میل-کمتری-برا-ازدواج-دارن-چیه؟

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
توقعات..
نبود موقعیت ..
خبر نداشتن از دل خسته جونها ..
سردرگمی ..
خیلی هست نمیتونم همشو بگم ..

خدا کنه تموم مشکلات جوانا حل بشه ... دلم خیلی به حال جوانامون میسوزه ... :(

homa123

عضو جدید
سلام

من به عنوان یه کسی که ازدواج کرده دیدم بد نیست نظرم رو بدم .راستش نوشته ها رو کامل همه رو نخوندم ولی دیدم اکثرا یه گاردی به ازدواج دارن .توی ازدواج خودم با همسرم چند تا تجربه بدست آوردم که فکر کنم اگه شما ها هم بدونید بد نیست .شما ها هم جای خواهر برادرام.

اگه روزی تصمیم داشتید ازدواج کنید حتما حتما از حمایت خانوادتون مطمین بشید این به این معنا نیست که خانوداتون همه خرج و مخارج زندگیتون رو بدن نه.معنیش اینه که در حد توانشون بهتون برای اول زندگی کمک کنن .چون متاسفانه خیلی از خانواده های پسر کمکی نمیکنن و پسر رو یه تنه میندازن جلو باوجودیکه همسر من درامد خوبی داره ولی اول زندگی ما خیلی اذیت شدیم .از نظر من این قضیه خیلی مهم که خانواده ها حمایت گر باشن .

بعد از اون فرهنگ خانوادتون رو نگاه کنید و ببینید چقدر نزدیکه به همسرتون خوب تو هر خانواده ایی نوع برخورد فرق میکنه .یکی مهمونی میره کروات میزنه یکی هم نه با لباس ساده مردونه میره یکی زمین میشه غذا میخوره یکی پشت میز غذا میخوره اینا هیچ کدومشون خوب یا بد نیست ولی اگه دو خانواده زیاد به هم شبیه نباشن بعد با هم به مشکل میخورن .حتی طرز فکر 2 تا خانواده شبیه هم باشه خیلی مهمه .مثلا یه خانواده قبول دارن که باید بچه هاشون رو حمایت کنن و یه خانواده این رو اصلا قبول ندارن تازه خانواده این دید رو دارن که پسر باید پول تو جیب ما بزاره اونوقت بعد ها به مشکل میخورید

در مورد بی میلی جوان ها من فکر میکنم جوان ها راحت طلب شدن من خودم 25 سال سن دارم و 22 سالگی ازدواج کردم .خیلی هم به همسرم راحت گرفتم که محالف این راحتی زیادم چون خانواده همسر اگه سطح فکریشون کم باشه قدرت رو نمیدونن .واین تجربه رو بدست آوردم که نه کم بخوام نه زیاد ولی در حد عرف و شان خودم توقع داشته باشم .

دختر و پسر خوب هم کم نیست زیاده ماشاا.. این همه دختر پسر خوب تو همین سایت پس اینقدر بدبین نباشید .همه چی رو بسپرید به خدا و دنبال همسری باشید که به روحیه تون بخوره خدا رو شکر خود همسرم از همه چی عالیه چون وقتی که با هم دوست بودیم خیلی دقت میکردم که خصوصیات اخلاقیش با من مطابق باشه البته 100 در 100 که ممکن نیست ولی در حد قابل قبول که خدا رو شکر بود

از مسیولیت های زندگی فرار نکنید به خوشی های زود گذر با دختر پسر های اطرافتون دل نبندین زندگی فقط این 2 -3 روز نیست نیست هدف داشته باشید تا اگه هزینه کردید در راه درست و برای همسر آیندتون باشه نه اینکه تیغتون بزنن .حتما نامزد کنید تا هم رو بشناسید ولی عقد هرگز .از خدا بخواید .

و در آخر بگم زندگی مشترک با همه ی سختی هاش اگه با هم خوب باشید اینقدر شیرینه که سختی ها در کنارش کمرنگ میشه .چون خدا همیشه بنده هاش رو میبینه و از نیت اون ها آگاهه.

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبلا گفتم بازم میگم:
1)نبودن دختر مناسب
2)بالا بودن توقع دختران
3)شرایط سخت خونواده ی دختران
4)گران شدن سکه و طلا و دیگر لوازمی که دختران آنها را میخواهند
5)خوده دختران
6)دختران
7)...

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
اره ولی من هیچوقت نمیخوام یکی اگه نیمه گمشدمه سختی بکشه.فقط میخوام اگه یکی قرار باشه همراهیم کنه همه چیز براش اسون باشه.!
خوشم میاد عاقلانه ححرف میزنی باریکلا.من که تا حالا هرچی از پستات خوندم موافق باهات

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
با رشته ی مکانیک درست صحبت کنین داداشه خودمونن...
من این تاپیکو نزدم کسی بیاد و حرف های تهدید امیز بزنه و به افراد و رشته های دیگه توهیت بشه و از اولشم گفته بودم تاپیک spm نیست لطفا ادب رعایت بشه .نا سالامتی اینجا همگی دانشجو هستیم و باید برای هم احترام بزاریم.

پس یه بار دیگه میگم spm کردن ممنوع.
یک بحث دوستانه در مورد موضوع تاپیک خواهشا

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من این تاپیکو نزدم کسی بیاد و حرف های تهدید امیز بزنه و به افراد و رشته های دیگه توهیت بشه و از اولشم گفته بودم تاپیک spm نیست لطفا ادب رعایت بشه .نا سالامتی اینجا همگی دانشجو هستیم و باید برای هم احترام بزاریم.

پس یه بار دیگه میگم spm کردن ممنوع.
یک بحث دوستانه در مورد موضوع تاپیک خواهشا
بله منم همینارو گفتم....میتونین بخونین...

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
میتونین نیاین و تو بجثا شرکت نکنین.اینجا گفتگوی ازاده.و هر کس حرف خودشو میرنه.برای بحثای مربوط به رشتتون به تالار خودتون سر بزنین
بعضی موقها برای خودم متاسف میشم که اینجا ثبت نام کردم ..البته تا چند سال پیش اینطوری نبودولی این چند هفته خیلی شورشو در اوردن

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس لطفا دیگه کسی رو و رشته کسی رو مسخره نکنین هررشته برای خودش قابل احترامه.
لطفا صفحات قبل رو بخونین و حرفای خودمو به خودم تحویل ندین...
البته دیشب یکی از دوستان رشته ی مهماری اومدن اینجا و کلی فحش دادن و من گفتم زشته،اونم گوش نکرد و اخراجش کردن و تمومه اون صفحات پاک شد....

behzadk2019

کاربر ممتاز
میتونین نیاین و تو بجثا شرکت نکنین.اینجا گفتگوی ازاده.و هر کس حرف خودشو میرنه.برای بحثای مربوط به رشتتون به تالار خودتون سر بزنین

ببین دوست خوبم ..منظورم با تاپیک شما نبود ..اگر دیشب ساعت حدود 3 یا 4 نصف شب بودید میدید که تاپیک داشت به سوی سایت مستهجن کشیده میشد و هر چیزی که در شان یک مهندس نبود اینجا بیان میشد .. اگر دقت کنید در اوایل تاپیک خودمم نظر دادم ...پس لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنیم
این جمله من با شما و یا کسایی نبود که در این تاپیک پست گذاشتن ..این جمله من با اون فردی بود که باشگاه مهندسان رو با باشگاههای ***** شده اشتباه گرفته بود ..همین دیشب مدیر ارشد لااقل 2-3 صفحه از این تاپیک رو پا کرد به دلیل حرفای که در شان یک دانشجو نبود ...
لطفا اول تمام ماجرا رو بدانید و بعد کسی رو محکوم کنید
در ضمن اصلن بحث رشته مطرح نبود .لااقل من بحث رشته رو نکردم ...
تاپیک شما و خود شخص شما برای ما محترم هستید

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید خیلی بی شرم باشید
که از چنین موضوع شرم آوری
اینقدر راحت و بی پروا صحبت می کنید و اون رو به همه دخترا تعمیم می دید
مطمئنم اگه مادرتون می دونست یه روز همچین موجودی رو به وجود خواهد آورد
هرگز شما رو به دنیا نمی آورد(تا زن بودن و پاک بودن خودش و دیگر هم جنس هاش اینطور زیر سوال بره)
هرکسی یه قیمتی داره
گاهی یه دختر فقط در حد یه کالا برای خودش ارزش قائله
که بالاخره یکی هست که بتونه بخردش
و گاهی یه مرد خودش رو تا حد یه خریدار جنس(نه عاطفه)پایین میآره و حاضره برای اون نیاز متعالی که خدا قرارش داد تا بنیان خانواده محکم بشه(نه متزلزل) دست به هرکار شنیع و مستهجنی بزنه
آدم های پاک و با خدا خیلی بیشتر از این حیوانات انسان نما(بیچاره حیوانات
این موجودات حتی از حیوان هم پست ترن)روی زمین وجود دارن
چشم هامون رو باز کنیم
و البته
با حرف هامون سعی کنیم خوبی ها رو نشر بدیم
نه مثل ایشون
بدی ها رو
حرفاتون تا حدودی درسته اما به نظر من بدی ها خیلی بیشتر شده و اینقد کمرنگ شدن که دیگه قابل رویت نیستن...
در ضمن دوسته ما فقط داشت یه سری از واقعیت هارو میگفت و شما خیلی بد جواب دادین!!!

ArChitect _90

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی تو این قضیه فقط شما دارین دخترارو بد جلو میدین تو جامعه و همه ی مشکلاتو گردن دخترا میندازین.مشکل فقط مربوط به دخترا نمیشه.پسرا هم تو اوضاع جامعه و مشکلاتش نقش دارن و مشکلات جامعه و عدم تمایل جونا برا ازدواج 50% مربوط به پسرا و %50 مربوط به دختراس
ولی با خیلی از حرفای شما موافقم .ولی بهتر نیست نقش پسرارو هم تو این مشکلات بگین.
اگه پسرا به این جور دخترا رو ندن باز این اتفاقا میوفته؟
ایا اگه پسرا به جای ارتباط نادرست با یه دختر تو زمان مناسب ازدواج کنن و نیازشون برطرف کنن باز این دخترا رویه امدن به جامعه رو خواهند داشت؟
ایا اگه پسرا به جای حرف زدن با چند دختر به طور همزمان و سر کار گذاشتن اونا رسیدن به اهداف و نیازهای خود کمی از مشکلات حل نمیشه؟
اگه پسرا پول برا این کارا خرج نکنن باز دخترا میان به سمتشون؟
پس قبول کنین این مشکل یک طرفه نیست.

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
داریم راحت زندگی میکنیم !

البته صد تا دغدغه زندگی مجردی رو داریم ولی عوضش هزار تا دغدغه زندگی متاهلی رو نداریم ! :surprised:

هر دو تاش مشکلات و مسائل خاص خودشو داره ولی در شرایط فعلی همین مجردی بهتره .