به این میگن جواب شسته و رفتهداریم راحت زندگی میکنیم !
البته صد تا دغدغه زندگی مجردی رو داریم ولی عوضش هزار تا دغدغه زندگی متاهلی رو نداریم !
هر دو تاش مشکلات و مسائل خاص خودشو داره ولی در شرایط فعلی همین مجردی بهتره .
به این میگن جواب شسته و رفتهداریم راحت زندگی میکنیم !
البته صد تا دغدغه زندگی مجردی رو داریم ولی عوضش هزار تا دغدغه زندگی متاهلی رو نداریم !
هر دو تاش مشکلات و مسائل خاص خودشو داره ولی در شرایط فعلی همین مجردی بهتره .
ولی من ترجیح میدم با یک ادم مناسب و مسئولیت پذیر ازدواج کنم و هزار تا مشکل داشته باشم که باهاش تقسیم کرده مشکلات رو حل کنم
تا اینکه صد تا مشکل کوچیک پیش پا افتاده داشته باشم که بخوام خودم تنهائی حلش کنم!
درسته اقا حجت ما رفته ولي بازم راعيت كنيدببین دوست خوبم ..منظورم با تاپیک شما نبود ..اگر دیشب ساعت حدود 3 یا 4 نصف شب بودید میدید که تاپیک داشت به سوی سایت مستهجن کشیده میشد و هر چیزی که در شان یک مهندس نبود اینجا بیان میشد .. اگر دقت کنید در اوایل تاپیک خودمم نظر دادم ...پس لطفا احترام همدیگه رو حفظ کنیم
این جمله من با شما و یا کسایی نبود که در این تاپیک پست گذاشتن ..این جمله من با اون فردی بود که باشگاه مهندسان رو با باشگاههای ***** شده اشتباه گرفته بود ..همین دیشب مدیر ارشد لااقل 2-3 صفحه از این تاپیک رو پا کرد به دلیل حرفای که در شان یک دانشجو نبود ...
لطفا اول تمام ماجرا رو بدانید و بعد کسی رو محکوم کنید
در ضمن اصلن بحث رشته مطرح نبود .لااقل من بحث رشته رو نکردم ...
تاپیک شما و خود شخص شما برای ما محترم هستید
چه عجب؟یکی ÷یدا شد باهام هم عقیده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ولی من ترجیح میدم با یک ادم مناسب و مسئولیت پذیر ازدواج کنم و هزار تا مشکل داشته باشم که باهاش تقسیم کرده مشکلات رو حل کنم
تا اینکه صد تا مشکل کوچیک پیش پا افتاده داشته باشم که بخوام خودم تنهائی حلش کنم!
لطفا spm نکنید فقط در مورد موضوع تاپیک حرف زده بشهدرسته اقا حجت ما رفته ولي بازم راعيت كنيد
میشه بپرسم موضوع چیه؟درسته اقا حجت ما رفته ولي بازم راعيت كنيد
واقعا خوب گفتی مشکل همین جاست که فکر میکنیم اگه ازدواج کنیم مشکلاتمون بیشتر میشه ولی به نظر اگه فرد مناسبونو پیدا کنیم به راحتی میشه از کنار مشکلات گذشت.و شاید حتی مشکلات دوران مجردی رو هم نداشته باشیمولی من ترجیح میدم با یک ادم مناسب و مسئولیت پذیر ازدواج کنم و هزار تا مشکل داشته باشم که باهاش تقسیم کرده مشکلات رو حل کنم
افرین.ولی من ترجیح میدم با یک ادم مناسب و مسئولیت پذیر ازدواج کنم و هزار تا مشکل داشته باشم که باهاش تقسیم کرده مشکلات رو حل کنم
اگرم داشته باشیم لا اقل میدونیم یه نفر هست که پا به پای ما بهمون کمک میکنه و تنهامون نمیذاره.واین اوج خوشبختیه.واقعا خوب گفتی مشکل همین جاست که فکر میکنیم اگه ازدواج کنیم مشکلاتمون بیشتر میشه ولی به نظر اگه فرد مناسبونو پیدا کنیم به راحتی میشه از کنار مشکلات گذشت.و شاید حتی مشکلات دوران مجردی رو هم نداشته باشیم
خب باید سعی کرد هزینه هارو متناسب با درامد براورد کرد.توقعات بالاست
پول نداریم کار نیست هزینه ها با درآمدهامون نمی خونه
یه دلیل دیگش ینه که این دخترا رو کی میگیره اخهتوقعات بالاست
پول نداریم کار نیست هزینه ها با درآمدهامون نمی خونه
یه دلیل دیگش ینه که این دخترا رو کی میگیره اخه
چرا علامت تعجب گذاشتید؟انشاالله که پیدا میکنی !
شما بفرما برآورد کن !!1 اصلا جور در نمی یاد.خب باید سعی کرد هزینه هارو متناسب با درامد براورد کرد.
ما بدبخت ها کی می خایی بگیرشون..یه دلیل دیگش ینه که این دخترا رو کی میگیره اخه
پسرا دیگه!!!!!!!!اینم سوال بود پرسیدید؟یه دلیل دیگش ینه که این دخترا رو کی میگیره اخه
چرا در میاد اگه پاتونو بیشتر از گلیمتون دراز نکنید جور در میاد.شما بفرما برآورد کن !!1 اصلا جور در نمی یاد.
ما بدبخت ها کی می خایی بگیرشون..
اینجا واسه ما کلاس دارند پاشون رو بزارن بیرون ایران نگاهشون هم نمی کنند
شما بفرما برآورد کن !!1 اصلا جور در نمی یاد.
ما بدبخت ها کی می خایی بگیرشون..
اینجا واسه ما کلاس دارند پاشون رو بزارن بیرون ایران نگاهشون هم نمی کنند
ما دراز نمی کنیم این شما خانومها هستین که در رویا ها هستین..چرا در میاد اگه پاتونو بیشتر از گلیمتون دراز نکنید جور در میاد.
اگه این دخترا نباشن جیب پسرا رو کی خالی کنه پس؟ما دراز نمی کنیم این شما خانومها هستین که در رویا ها هستین..
می بینی طرف با 10000 تا زحمت تو سالگی 10 میلیون جور کرده خانومه میگه واسم باید عروسی اینجوری بگیری و ... سرویس می خااام... درسته حق با شماست یه بار عروسی می کنی اونم باید درست حسابی باشه اما باید حساب جیب عشقت رو هم داشته باشی..
اره دیگه!!!اسیاست؟![]()
من که اینطوری نیستم.بعدشم اگه ادم یه خورده درک داشته باشه این چیزا رو از کسی که زیاد پول نداره نمیخواد.ما دراز نمی کنیم این شما خانومها هستین که در رویا ها هستین..
می بینی طرف با 10000 تا زحمت تو سالگی 10 میلیون جور کرده خانومه میگه واسم باید عروسی اینجوری بگیری و ... سرویس می خااام... درسته حق با شماست یه بار عروسی می کنی اونم باید درست حسابی باشه اما باید حساب جیب عشقت رو هم داشته باشی..
منتظرم چین دختر هم وارد کنه یکی بگیرم کم خرج پرمصرف زیبا پرانرژیاگه این دخترا نباشن جیب پسرا رو کی خالی کنه پس؟
شما جنسیت خودتون رو مشخص کنید دختر یا پسر اواتای دخترا رو گذاشتی؟منتظرم چین دختر هم وارد کنه یکی بگیرم کم خرج پرمصرف زیبا پرانرژی
تو اینجوری هستی ولی 99 درصد دخترا اینجوری نیستند من خودم سن ازدواجم هم هست ولی بی خیالشم میرم اونور یکی رو میگیرم ..الکی خودمو اینجا دیگه عاشق نمی کنم ..من که اینطوری نیستم.بعدشم اگه ادم یه خورده درک داشته باشه این چیزا رو از کسی که زیاد پول نداره نمیخواد.
خودشون تو این کار خبرن.اینم سوال بود؟اگه این دخترا نباشن جیب پسرا رو کی خالی کنه پس؟