به نظرتون خانواده ها تو همچین شرایطی چقد میتونن تو زندگی 2 نفر تاثیر بذارن

*بانو*

عضو جدید
سلام به همه
میخواستم تو این تاپیک درباره نقش خانواده ها توی ازدواج یه کم راهنماییم کنید
من یه دختر 21 سالم و دانشجو هستم تو دانشگاه با پسری آشنا شدم و دلبسته هم شدیم
من و اون یه جورایی خیلی با هم تفاهم داریم ولی مشکل اصلی خانواده هامونه
چرا که خانواده اون خانواده مذهبی و خانواده من آدمای ریلکس و آزاد
ولی من با اینکه تو همچین خانواده ای بودم حد و مرزم رو تو همه چیز رعایت کردم و پامو از گلیمم دراز تر نکردم و میشه گفت دختر ساده ای هستم{ از نظر ظاهری}
و کسی هم که دوسش دارم با اینکه خانواده مذهبی داره مث خیلی دیگه از پسرا خوب میپوشه و میگرده و خوش برخورده و توی دین و مذهبش هم آدم نرمالیه و به قول بعضی ها خشک مذهب نیس که یقه آخوندی بپوشه
حالا این آقا میخواد پا پیش بذاره ولی هر دومون از برخورد خانواده هامون میترسیم
به نظرتون خانواده ها تو همچین شرایطی توی زندگیمون چقد میتونن تاثیر بذارن
ممنون میشم نظرتونو بگید

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاثیر زیاد میذارن..اما همون اول شرایطه همو واسه خودتونو خونواده هاتون روشن کنین که مشکل پیش نیاد..

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
والا خونواده ها که بد ادم نمیخوان
خونواده نقش خیلی مهمی داره اگه اینجوری که میگید جفتتون خوبین و مشکلی نیست مطمئن باش خونواده ها باهم کنار میان اونام خیر بچه هاشون میخوان

*بانو*

عضو جدید
تاثیر زیاد میذارن..اما همون اول شرایطه همو واسه خودتونو خونواده هاتون روشن کنین که مشکل پیش نیاد..

والا خونواده ها که بد ادم نمیخوان
خونواده نقش خیلی مهمی داره اگه اینجوری که میگید جفتتون خوبین و مشکلی نیست مطمئن باش خونواده ها باهم کنار میان اونام خیر بچه هاشون میخوان

مرسی از نظرتون
اینکه تاثیر میذارن درست
ولی سوال من اینه که وقتی 2نفر با هم تفاهم دارن نه اینکه عشق چشماشونو کور کرده باشه ها نه
اینکه با عقل تصمیم گرفته باشن به نظرتون ممکنه تو زندگی آینده بخاطر خانوده ها و تفاوت اونها به مشکل بربخورن؟

shabnam...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از نظرتون
اینکه تاثیر میذارن درست
ولی سوال من اینه که وقتی 2نفر با هم تفاهم دارن نه اینکه عشق چشماشونو کور کرده باشه ها نه
اینکه با عقل تصمیم گرفته باشن به نظرتون ممکنه تو زندگی آینده بخاطر خانوده ها و تفاوت اونها به مشکل بربخورن؟

اگه مطمینی که یه روز پسر بخاطره خونوادش تورو سرزنش نمیکنه یا کنارت نمیذاره پس موفق باشی:smile:

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
مرسی از نظرتون
اینکه تاثیر میذارن درست
نه عزیزم
اگه دونفر عاقل و بالغ باشن از خونوادهاشون کمک میگیرن ولی تصمیمشون خودشون میگیرن
اگه هنوز به ادمی که روبروت اینقدر اعتماد نداری و میترسی خودش عوض کنه بهتر بازم صبر کنی جون هنوز سنیم نداری که بخواهی عجله کنید بهتر خونواده ها باهم اشنا بشن و یه مدت نامزد باشین تا نسبت به هم شناخت پیدا کنید

*بانو*

عضو جدید
نه عزیزم
اگه دونفر عاقل و بالغ باشن از خونوادهاشون کمک میگیرن ولی تصمیمشون خودشون میگیرن
اگه هنوز به ادمی که روبروت اینقدر اعتماد نداری و میترسی خودش عوض کنه بهتر بازم صبر کنی جون هنوز سنیم نداری که بخواهی عجله کنید بهتر خونواده ها باهم اشنا بشن و یه مدت نامزد باشین تا نسبت به هم شناخت پیدا کنید
نه برای ازدواج که زوده
حتما یه دوره نامزد میمونیم که بهتر بتونیم با وحیات هم آشنا شیم
فک نکنم همچین آدمی باشه
با اینکه خیلی سخت حرف دلشو میزنه ولی بازم همون روزای اول چیزی رو که ازم برای زندگی مشترک خواست رو گفت
ممنون بابت راهنماییت سونیا جون

smooth criminal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا به پای هم پیر بشید...:surprised:

تاثیر که مطمئنا" خواهند گذاشت.....
ولی خدارو شکر که شرایط خونوادتون برعکس نیست وگرنه اونجوری بیشتر به مشکل میخوردی......
ولی مهم اینه که خودتون همدیگرو قبول داشته باشید....
ولی بترس از مادر شوهر......:biggrin:

meysam_ie

عضو جدید
سلام به نظر من توی ازدواج باید همه جوانب رو با هم نگاه کرد
مسئله وصلت 2تا خونوادس
ما نمیتونیم بعد از ازدواج از خونواده هامون جدا باشیم و تنها زندگی کنیم
به خاطر اختلاف سلیقه و نگاهی که دارن سوءتفاهم پیش میاد
خونواده خودمو مثال بزنم که اگه مجلس عروسی مختلط نگیرن رو توهین میدونن عروسی پسرخالم یه تعداد فامیلامون بهشون برخورد گفتن یعنی به مردای ما اعتماد نداشتن عروسی رو جدا کردن؟
یا دست دادن به دخترای فامیل وقتی دستشونو دراز میکنن نشانه احترام و شخصیته اما یه فرد از خونواده متفاوت فک میکنه با اون دختر رابطه داریم بددلی پیش میاد...هر چن واقعا میدونیم هیچ احساسی نداریم
منم یه مدت عاشق یه دختر خیلی مذهبی شدم اما وقتی منطقی با هم صحبت کردیم و جوانبو سنجیدم به خاطر اختلاف خونوادگی انصراف دادیم
به نظرم منطقی تر به این مسائل فک کنین

*بانو*

عضو جدید
ایشالا به پای هم پیر بشید...:surprised:

تاثیر که مطمئنا" خواهند گذاشت.....
ولی خدارو شکر که شرایط خونوادتون برعکس نیست وگرنه اونجوری بیشتر به مشکل میخوردی......
ولی مهم اینه که خودتون همدیگرو قبول داشته باشید....
ولی بترس از مادر شوهر......:biggrin:
ممنون
ولی با این چیزایی که من از مادرش شنیدم زن خیلی ماهیه

*بانو*

عضو جدید
سلام به نظر من توی ازدواج باید همه جوانب رو با هم نگاه کرد
مسئله وصلت 2تا خونوادس
ما نمیتونیم بعد از ازدواج از خونواده هامون جدا باشیم و تنها زندگی کنیم
به خاطر اختلاف سلیقه و نگاهی که دارن سوءتفاهم پیش میاد
خونواده خودمو مثال بزنم که اگه مجلس عروسی مختلط نگیرن رو توهین میدونن عروسی پسرخالم یه تعداد فامیلامون بهشون برخورد گفتن یعنی به مردای ما اعتماد نداشتن عروسی رو جدا کردن؟
یا دست دادن به دخترای فامیل وقتی دستشونو دراز میکنن نشانه احترام و شخصیته اما یه فرد از خونواده متفاوت فک میکنه با اون دختر رابطه داریم بددلی پیش میاد...هر چن واقعا میدونیم هیچ احساسی نداریم
منم یه مدت عاشق یه دختر خیلی مذهبی شدم اما وقتی منطقی با هم صحبت کردیم و جوانبو سنجیدم به خاطر اختلاف خونوادگی انصراف دادیم
به نظرم منطقی تر به این مسائل فک کنین

دقیقا مشکل ما هم همینه
ولی من خودم به شخصه مشکلی با خانواده طرفم ندارم هیچ خیلی هم دوس دارم کاری کنم که هم خودم و هم خدام ازم راضی باشه اتفاقا بعضی وقتا سر این عقیده هام یه کم با خانودم حرفم میشده که الان وقتی دیدن من عقیدم همینه منو به حال خودم گذاشتن که هر جور راحتم برخورد کنن
برای مراسم هم میتونم بگم خودم دوس ندارم مختلط باشه و یه جورایی این موضوع حله البته این فقط یه نمونست
و اینم بگم که قبلا خواهرم هم تو همچین شرایطی بود و با یه خانوده مذهبی البته با یه سری کشمکش ازدواج کرده و خدارو شکر الان خوشبختن

onia$

دستیار مدیر تالار مدیریت
نه برای ازدواج که زوده
حتما یه دوره نامزد میمونیم که بهتر بتونیم با وحیات هم آشنا شیم
فک نکنم همچین آدمی باشه
با اینکه خیلی سخت حرف دلشو میزنه ولی بازم همون روزای اول چیزی رو که ازم برای زندگی مشترک خواست رو گفت
ممنون بابت راهنماییت سونیا جون
امیدوارم خوشبخت بشین
ارزو میکنم هرچی خیر پیش بیاد

بالا