به نظرتون اين دعا برآورده ميشه؟ + عکس

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

Shahram.OTF

عضو جدید
کاربر ممتاز
100% قبوله چون اين بچه هنوز پاکه و تو دنياي ما بزرگترا وارد نشو...هرچی بخواد صادقانه ميگه بدون هيچ رنگ و نیرنگی

parna wanna u

عضو جدید
تو از کوجا میدونی قبول نیمشه؟همه ور مثل خودت نبین...اون یه پسر بچه کوچیکه ها..قلبش پاکه پاکه
.بهنام جان:سکوت.میدونم چون یا دعاش مسخره است.من از این بینمکبازیهای بچه ها هم خوشم نمیاد.چقدم زشته. قلبش پاک باشه که باشه بچگی مهم نی تو بچگی همه قلبشون پاکه و چیز زیادی نمیدونن.

(✿◠‿◠) Darya

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.بهنام جان:سکوت.میدونم چون یا دعاش مسخره است.من از این بینمکبازیهای بچه ها هم خوشم نمیاد.چقدم زشته. قلبش پاک باشه که باشه بچگی مهم نی تو بچگی همه قلبشون پاکه و چیز زیادی نمیدونن.
برا طرز فکرت تنها کلمه ای ک میتونم ب کار ببرم «متأسفم»هست.

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو دعاش رو میگی مسخره...از این کارا ها خوشت نمیاد..میگی قلبش پاک باشه که باشه همه اینجوری هستن.

اما این پسر بچه شاید تو دلش یه دعایی رو کرده که 100 تا بهتر از این دعا هایی ما باشن..تو به خاطر اینکه میگی بچه هستش پس میگی دعاش الکی بابا..نه خیرم.مگه دعا برای آدم بزرگاس.این بچه با اینکه بچه هستش اما دعاش شاید یکی از بهترین دعا ها باشه(تو دل خودش)

parna wanna u

عضو جدید
تو دعاش رو میگی مسخره...از این کارا ها خوشت نمیاد..میگی قلبش پاک باشه که باشه همه اینجوری هستن.

اما این پسر بچه شاید تو دلش یه دعایی رو کرده که 100 تا بهتر از این دعا هایی ما باشن..تو به خاطر اینکه میگی بچه هستش پس میگی دعاش الکی بابا..نه خیرم.مگه دعا برای آدم بزرگاس.این بچه با اینکه بچه هستش اما دعاش شاید یکی از بهترین دعا ها باشه(تو دل خودش)
.رو هم رفته:دعا کردن بچه ها برام اهمیتی نداره و مهم نیست ارزشی برا دعاهاشون قائل نیستم.

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
.رو هم رفته:دعا کردن بچه ها برام اهمیتی نداره و مهم نیست ارزشی برا دعاهاشون قائل نیستم.
آهان پس اینو بگو..مشکل از خوته.اینقدر خوب نیست آدم خودش رو بالا بگیره...

شاید برای تو اهمیت نداشته باشه..اما برای من چرا داره.....

parna wanna u

عضو جدید
آهان پس اینو بگو..مشکل از خوته.اینقدر خوب نیست آدم خودش رو بالا بگیره...

شاید برای تو اهمیت نداشته باشه..اما برای من چرا داره.....
.ربطی به اینکه خودمو بالا میگیرم نداشت برادر بهنام جان .بچه دلش پاک باشه ولی خدا که بیکار نی به حرف بچه ی اینقدری گوش بده خودش میدونه چیکار کنه.