هیچ می دانی که فرق اشک با لبخند چیست؟
آری ای جان!اشک از لبخند با ارزش تر است
تاجر لبخند در بازار بسیار است لیک
اشک را در نزد اهل دل مقامی دیگر است
هدیه ی لبخند را هرکس به لب آرد، ولی
اشک، تنها حرف عاشق در فراق دلبر است
سلام
من مجيد ياريان هستم. رشته ي فلسفه دانشگاه اصفهان
شعر بالا، يكي از سروده هاي كوتاه من هست كه حدودا سه سال پيش به ياد دوستم سرودم و بهش تقديم كردم.
خيلي كنجكاو شدم بدونم اين شعر از كجا به دست شما رسيده.
ممنونم جواب منو بديد
خدا گفت : مي بيني پسرم ! زيبايي يك زن در لباسهايي كه مي پوشد نيست ، در ظاهر او نيست ، در شيوه آرايش موهايش نيست . بلكه زيبايي يك زن در چشما نش نهفته است . زيرا چشمهاي او دريچه روح اوست و در قلب او ، جايي كه عشق او به ديگران در آن قرار دارد .
يك پسر كوچك از مادرش پرسيد : چرا گريه مي كني ؟
مادرش به او گفت : زيرا من يك زن هستم .
پسر بچه گفت : من نمي فهمم .
بعدها پسر كوچك از پدرش پرسيد چرا مادر بي دليل گريه مي كند ؟
پدرش تنها توانست به او بگويد : تمام زنها براي هيچ چيز گريه مي كنند . پسر كوچك بزرگ شد وبه يك مرد تبديل گشت . ولي هنوز نمي دانست كه چرا زنها بي دليل گريه مي كنند .
بالاخره سوالش را براي خداوند مطرح كرد و مطمئن بود كه خدا جواب را مي داند .
او از خدا پرسيد : خدايا چرا زنها به آساني گريه ميكنند ؟
خدا گفت : زماني كه زن را خلق كردم ، مي خواستم كه او موجودي به خصوصي باشد . بنابراين نشانه هاي او را آنقدر قوي آفريدم تا بار همه دنيا را به دوش بكشد و همچنين شانه هايش آنقدر نرم باشد كه به بقيه آرامش بدهد . من به او يك نيروي دروني قوي دادم تا توانايي تحمل زايمان بچه هايش را داشته باشد و وقتي آنها بزرگ شدند توانايي تحمل بي اعتنايي آنها را نيز داشته باشد .
به او توانايي دادم كه در جايي كه همه از جلو رفتن نا اميد شده اند او تسليم نشود و همچنان پيش برود .
به او توانايي نگهداري از خانواده اش را دادم حتي زماني كه مريض يا پير شده است بدون اينكه شكايتي كند .
به او عشقي دادم كه در هر شرايطي بچه هايش را عاشقانه دوست داشته باشد ، حتي اگر آنها به او آسيبي برسانند . به او توانايي دادم كه شوهرش را دوست داشته باشد و از تقصيرات او بگذرد . هميشه تلاش كند تا جايي در قلب شوهرش داشته باشد . به او شعور را دادم كه درك كند ، يك شوهر خوب هرگز به همسرش آسيب نمي رساند . اما گاهي اوقات توانايي همسرش را مي آزمايد و به او اين توان را دادم كه تمامي اين مشكلات را حل كرده و با وفاداري كامل در كنار شوهرش باقي بماند و در آخر به او اشكهايي دادم كه بريزد . اين اشكها فقط مال اوست و تنها براي استفاده اوست ، در هر زماني كه به آنها نياز داشته باشد ، او به هيچ دليلي نياز ندارد تا توضيح دهد چرا اشك مي ريزد .
خدا گفت : مي بيني پسرم ! زيبايي يك زن در لباسهايي كه مي پوشد نيست ، در ظاهر او نيست ، در شيوه آرايش موهايش نيست . بلكه زيبايي يك زن در چشما نش نهفته است . زيرا چشمهاي او دريچه روح اوست و در قلب او ، جايي كه عشق او به ديگران در آن قرار دارد .
![]()
گلابتون
با کمال احترام به نویسنده محترم می خواستم بپرسم اینایی نوشتین یه داستان تخیلی بود؟چون همچین یه جوری بودا !!!!!!!!!!![]()
دوست خوبم من نويسنده اين مطلب نبودم...فقط جنبه سمبليك داره عزيز....حالا از نظر شما چه اشكال و يا ايرادي داشت؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
🔺️هوای تو... ♡ | ادبیات | 1057 | |
![]() |
♡... مـــادر... ♡ | ادبیات | 154 |