به عنوان فشن رفته برنزه شده. که چی بشه؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میره کنار دریا و حمام آفتاب میگیره که مثلا برنژه بشه. من نمیدونم این انسان حتی تو قرن 21 هم که اینهمه مثلا رشد ژنتیکی و ذهنی و شایدم عقلی پیدا کرده , چرا دست از این خل بازی هاش ور نمیداره؟ یعنی کی نوبت برنزه کردن ذهن فرا میرسه؟
اینهمه فجایع ک تو دنیا اتفاق می افته فقط 5 درصدش سهم حوادث طبیعیه و 95 درصدش سهم انسان امروزی . خل بازی چه مزه ای داره که اینهمه رایج شده؟

zohre_1371

عضو جدید
میره کنار دریا و حمام آفتاب میگیره که مثلا برنژه بشه. من نمیدونم این انسان حتی تو قرن 21 هم که اینهمه مثلا رشد ژنتیکی و ذهنی و شایدم عقلی پیدا کرده , چرا دست از این خل بازی هاش ور نمیداره؟ یعنی کی نوبت برنزه کردن ذهن فرا میرسه؟
اینهمه فجایع ک تو دنیا اتفاق می افته فقط 5 درصدش سهم حوادث طبیعیه و 95 درصدش سهم انسان امروزی . خل بازی چه مزه ای داره که اینهمه رایج شده؟

شاید .واسه من و تو معنی نداشته باشه ، ولی واسه اون حتما کلی معنی داره.دلیل داره ...
هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه..
حمام افتاب بد نیس .. کلی ویتامین d میگیری !!:)

آخرین ویرایش:

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض پوزش آیجای عزیز
ولی کلمه ی "به تو چه" کاملن مناسب تیتر تاپیک و متتش هست

به قول دوستمون ما از خودمون شروع کنیم

من والا هیچ عیب و ایرادی در این قضیه نمیبینم

قضایا رو بهتره دسته بندی کنیم اونیکه بیشترین صدمه رو میرسونه،در موردش بحث کنیم
نه افتاب گیری یه انسان زیر نور خورشید که نه مال منه نه تو!

شرمنده من رُک مینویسم ;)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با عرض پوزش آیجای عزیز
ولی کلمه ی "به تو چه" کاملن مناسب تیتر تاپیک و متتش هست

به قول دوستمون ما از خودمون شروع کنیم

من والا هیچ عیب و ایرادی در این قضیه نمیبینم

قضایا رو بهتره دسته بندی کنیم اونیکه بیشترین صدمه رو میرسونه،در موردش بحث کنیم
نه افتاب گیری یه انسان زیر نور خورشید که نه مال منه نه تو!

شرمنده من رُک مینویسم ;)

برات متاسف میشم وقتی میبینم علت سقوط فکری انسان برات بی معنیه. تو همه زوایاش.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالا چرا انقد ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟
به ماچه........والا.......ت
و رشد کن از خودت شروع کن تا به من و ما برسه.......
صفحه چرندیات رو اشتباهی اومدی. عشقولانه ها محله شون دو تا کوچه بالاتره.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شاید .واسه من و تو معنی نداشته باشه ، ولی واسه اون حتما کلی معنی داره.دلیل داره ...
هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه..
حمام افتاب بد نیس .. کلی ویتامین d میگیری !!:)
برای من معنی داره . ظاهرا برای تو نداشته. معنیشم به ذهن مربوط میشه نه اندام.

zohre_1371

عضو جدید
برای من معنی داره . ظاهرا برای تو نداشته. معنیشم به ذهن مربوط میشه نه اندام.
به نظرم ادم باید انتقاد پذیر باشه ..
خیلی با خشونت صبحت میکنید ..
خوب واسه شما معنی داشته باشه، واسه اون طرف هم لابد معنی داره ...
ما که قصد بی احترامی به شما رو نداشتیم بخدا
ببخشید ...
ولی هر کس دوس داره یه جور زندگی کنه ...
یکی دوس داره سفید یکی سیاه ...
ادم ها مختارند وازاد !!! باشد که رستگار شوند ...
درست بودن یا نبودنش اینجا مهم نیس !!
مهم اینکه بهمدیگه و انتخاب های هم توهین نکنیم .

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
برات متاسف میشم وقتی میبینم علت سقوط فکری انسان برات بی معنیه. تو همه زوایاش.
سقوط فکری رو میتونی معنی کنی؟
افکار انسان مثل اعداد طبیعی از یک شروع و به سمت بینهایت میرن
یکی با سرعت این راه رو طی میکنه یکی کند،ولی همه در حال طی کردنش هستن

چیزی به اسم سقوط افکار وجود نداره (در دیکشنری مغز من:| )

از طرفی اونها خودشون خدا دارند و خداشون کمکشون میکنه ما لازم نیست خدای دیگران باشیم.خودمون باشیم کافیست ;)

و من یه زمانی دقیقا همین شکلی بودم،ولی به خودم رسیدم و اونقدر ایراد در خودم دیدم که از الآن تا آخر عُمر رو خودم کار کنم، هنوز به درجه کمال نمیرسم

پس پیشنهاد میکنم وقت رو تلف نکنی و به خودت برسی.منظورم این نیست الآن بد هستی،منظورم اینه اگر دوست داری کمال رو ببینی،به خودت برس،نه به دیگران.
پیامبر با اون عظمتش اگر قبولش داری،40سال تلاش کرد،تا به کمال رسید،ما چی هستیم؟کجا هستیم؟

ببخشید نمیخوام بهت پند و اندرز بدم، فقط گفت و گوی دوستانست :gol:
ولی هر نوع بحث فلفسی راجع به این قضایا داشتی من در خدمتتم اتفاقا خیلی هم دوست دارم ;)

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.......یک عده در ظاهر گرایی و مد گرایی ماندند........به جای اینکه توجه اصلی بایستی در خلقیات باشه ........چقدر وقت میزاره باطن خودشو بشناسه و خودشو؟.....چقدر وقت میذاره درباره خلق و خوی خودش......

البته این مسئله اشکال دیگر هم دارد........عده ای که در تشریفات غرق شده اند......همه این ها برای چیه؟.....برای خودنمایی و اعلام وجود.......اعلام وجودی که ظاهرا این ها باور پیدا کرده اند با ظاهر عادی و زندگی طبیعی امکان بروزش نیست.........

آخرین ویرایش:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سقوط فکری رو میتونی معنی کنی؟
افکار انسان مثل اعداد طبیعی از یک شروع و به سمت بینهایت میرن
یکی با سرعت این راه رو طی میکنه یکی کند،ولی همه در حال طی کردنش هستن

چیزی به اسم سقوط افکار وجود نداره (در دیکشنری مغز من:| )

از طرفی اونها خودشون خدا دارند و خداشون کمکشون میکنه ما لازم نیست خدای دیگران باشیم.خودمون باشیم کافیست ;)

و من یه زمانی دقیقا همین شکلی بودم،ولی به خودم رسیدم و اونقدر ایراد در خودم دیدم که از الآن تا آخر عُمر رو خودم کار کنم، هنوز به درجه کمال نمیرسم

پس پیشنهاد میکنم وقت رو تلف نکنی و به خودت برسی.منظورم این نیست الآن بد هستی،منظورم اینه اگر دوست داری کمال رو ببینی،به خودت برس،نه به دیگران.
پیامبر با اون عظمتش اگر قبولش داری،40سال تلاش کرد،تا به کمال رسید،ما چی هستیم؟کجا هستیم؟

ببخشید نمیخوام بهت پند و اندرز بدم، فقط گفت و گوی دوستانست :gol:
ولی هر نوع بحث فلفسی راجع به این قضایا داشتی من در خدمتتم اتفاقا خیلی هم دوست دارم ;)
یعنی اینهمه نظراتی که نو تاپیک ها میدی , درواقع داری به خودت میرسی؟
از خدای اونا و از پیامبر و اعداد ریاضی هم کمک گرفتی که چیزی بگی ولی نشد. مباحث فلسفی منطق خودش رو داره که فک کنم با این قیاس مع الفارق هایی که کردی , راه بحث فلسفی رو بستی عزیز. حالا طوری نیست . من این صحبت های شما رو میذارم بحساب جوگیرشدن. حرف منطقی داشته باشی منم هستم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هر کسی مختار هست راه زندگی خودش رو انتخاب کنه، مادامی که به دیگران آسیبی نرسونه. قرار نیست همه مثل شما فکر کنند و مثل شما رفتار کنند. از نظر شما خل بازی هست، از نظر من و ظاهراً حداقل دو نفر دیگه توو این تاپیک خل بازی نیست. شما سعی دارید از نظر خودتون آدم فرهیخته‌ای بشید، بعضی‌ها هم دنیا رو 2 روزه می‌بینند و سعی‎شون این هست همین 2 روز رو خوش باشند. ضمناً نمیشه گفت همه‌ی کسایی که این کار رو انجام میدند آدم‌های الکی خوش و لاابالی هستند؛ قرار که نیست 24 ساعته کتاب بخونیم و در راستای حقوق بشر فعالیت کنیم، تعادل باید رعایت بشه.
در کل از نظر من هیچ موجود حقیقی یا موهومی حق نداره برای دیگران تعیین تکلیف کنه.
ربطش به فجایع دنیا رو متوجه نمی‌شم. یعنی کسایی که میرن برنزه می‌کنند عامل این فجایا هستند؟
برنزه شدن یه مثال برای میزان توجه انسان به اندام در برابر اندیشه سالم و ذهن هست. خط آخر شما نشون میده که بجای درک ماهیت موضوع فقط به جوابهای احساسی پرداخته ای.

M.A777

عضو جدید
کاربر ممتاز
از خدای اونا و از پیامبر و اعداد ریاضی هم کمک گرفتی که چیزی بگی ولی نشد. مباحث فلسفی منطق خودش رو داره که فک کنم با این قیاس مع الفارق هایی که کردی , راه بحث فلسفی رو بستی عزیز. حالا طوری نیست . من این صحبت های شما رو میذارم بحساب جوگیرشدن. حرف منطقی داشته باشی منم هستم.

دقیقا درسته ;)
برای خودم هست،اشتباهات و نوع طرز فکر دیگران در مورد خودم رو چک میکنم.هدف من در اصل خودسازی هست،سپس اگر شد و تونستم در سطح کوچیک،به دیگران کمک کنم.چون خودم رو اصلا در حدی نمیبینم که بخوام به دیگران راه نشون بدم و کمکشون کنم.چون میدونم اگر ذره ای سیاهی و ایراد در من باشه،راهی که برای دیگران ترسیم میکنم همون سیاهی رو در خودش گنجونده

قیاس مع الفارق نیست،پیامبر مثل من و شما، یه انسان و بنده ی خدا هستیم.هیچ تفاوتی هم با هم نداریم.میشه به عنوان یه الگو بهش نگاه کرد،من اینطور تصور میکنم که میشه به عنوان الگو بهش نگاه کرد و خودمو مستقیما با بهترین مقایسه میکنم و کاملا این پتانسیل رو در خودم و تمام انسان ها میبینم که به 99.99% بهترین،رسید. شما هر جور صلاح میدونی عمل کن.

قیاس بی منطق کردم،جو گیر شدم و تلاش کردم حرفی بزنم و نتونستم.
اینها جملاتی بود که از پست قبلیم،از شما دریافت کردم درسته؟ من در مورد اینها فکر میکنم تو تک تک پست هایی که دیگران واسم مینویسن،تو تک تک سایتهایی که بودم.و در تمام لحظات زندگیم.
من دنبال همینا هستم.شما دنبال چه هستی؟برای خودت میگم اگر دوست داشتی در موردش فکر کن ;)

• Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا درسته ;)
برای خودم هست،اشتباهات و نوع طرز فکر دیگران در مورد خودم رو چک میکنم.هدف من در اصل خودسازی هست،سپس اگر شد و تونستم در سطح کوچیک،به دیگران کمک کنم.چون خودم رو اصلا در حدی نمیبینم که بخوام به دیگران راه نشون بدم و کمکشون کنم.چون میدونم اگر ذره ای سیاهی و ایراد در من باشه،راهی که برای دیگران ترسیم میکنم همون سیاهی رو در خودش گنجونده

قیاس مع الفارق نیست،پیامبر مثل من و شما، یه انسان و بنده ی خدا هستیم.هیچ تفاوتی هم با هم نداریم.میشه به عنوان یه الگو بهش نگاه کرد،من اینطور تصور میکنم که میشه به عنوان الگو بهش نگاه کرد و خودمو مستقیما با بهترین مقایسه میکنم و کاملا این پتانسیل رو در خودم و تمام انسان ها میبینم که به 99.99% بهترین،رسید. شما هر جور صلاح میدونی عمل کن.

قیاس بی منطق کردم،جو گیر شدم و تلاش کردم حرفی بزنم و نتونستم.
اینها جملاتی بود که از پست قبلیم،از شما دریافت کردم درسته؟ من در مورد اینها فکر میکنم تو تک تک پست هایی که دیگران واسم مینویسن،تو تک تک سایتهایی که بودم.و در تمام لحظات زندگیم.
من دنبال همینا هستم.شما دنبال چه هستی؟برای خودت میگم اگر دوست داشتی در موردش فکر کن ;)
طرح یک رفتار انسان دخالت در کار او محسوب نمیشه. چون اسمی از کسی برده نشده و موضوع کلی هست. اینهمه حرف زدی , یه جاش از طرح برنزه کردن ذهن که تو موضوع بود , حرف نزدی.
این جوابهای ( تو برو خود را باش , دیگه کهنه شده ) موضوعی که مطرح شده , زاویه دید انسان امروز و نوع و جنس گرایشات اونو نشانه رفته که یه بحث جامع شناسی رفتار انسان امروزی است. اگه از این زاویه به تاپیک نگاه کنی , کار درستی کردی . در غیر اینصورت راه به جائی نمیبریم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما اندیشمند و فهمیده و روشن‌فکر، ما امّی و هر دم بیل و احساسی، لطف می‌کنید ما رو ملتفت کنید شما که خودتون (به عنوان مثال) برنزه نکردید و به اندیشه‌ی سالم و ذهن اهمیت دادید چه قدمی در جهت پیشرفت جامعه کردید که برنزه‌ها نکردند؟ نحوه‌ی شروع، استدلال و لحن هجومی شما توو این تاپیک خودش گویای این هست کی احساسی و "جوگیر" شده. من با این مدل حرفا ککم نمیگزه ولی جوری به بقیه از بالا نگاه می‌کنید که انگار توو فلسفه نیچه و راسل رو فیتیله‌پیچ کردید؛ حالا دو کلمه حرف حساب زده بودید باز یه چیزی. بهتره اول "ادب" که اصل اول مدنّیت هست رو یاد بگیرید بعد به فکر ذهن سالم و نصیحت بقیه باشید.
برنزه شدن یه مثال برای میزان توجه انسان به اندام در برابر اندیشه سالم و ذهن هست. خط آخر شما نشون میده که بجای درک ماهیت موضوع فقط به جوابهای احساسی پرداخته ای.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این یه عقیده و خلق و خوی شخصیه نمیشه چیزی گفت..
برنزه نکن لباس شیک نپوش ماشین مدل بالا سوار نشو... یهویی بیاد بمیره دیگه!
مد گرایی در کنار اخلاق و فرهنگ خوب هیچ ایرادی نداره بالا خره زندگی از یکنواختی باید خارج بشه.

• Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب این یه عقیده و خلق و خوی شخصیه نمیشه چیزی گفت..
برنزه نکن لباس شیک نپوش ماشین مدل بالا سوار نشو... یهویی بیاد بمیره دیگه!
مد گرایی در کنار اخلاق و فرهنگ خوب هیچ ایرادی نداره بالا خره زندگی از یکنواختی باید خارج بشه.
خانم ماری کوری هم با برنزه شدن به اون مقام رسید؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه ربطی داره؟
مگه شما هم هوش ماری کوری رو داری؟
یادت باشه ( همیشه بجای مخاطب قرار دادن کاربر , موضوع مطرح شده را مخاطب قرار بدی) نقد موضوع با روش خودش منطقی تر هست. نقد موضوع نه کسی که نظر میده.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یادت باشه ( همیشه بجای مخاطب قرار دادن کاربر , موضوع مطرح شده را مخاطب قرار بدی) نقد موضوع با روش خودش منطقی تر هست. نقد موضوع نه کسی که نظر میده.
خوب ببخشین ...من یجور دیگه مطرح می کنم:
از حقوق بشر چه ربطی به فتح خرمشهر داشت !! مادام کوری چه ربطی به این بحث داشت؟

zohre_1371

عضو جدید
خانم ماری کوری هم با برنزه شدن به اون مقام رسید؟

ببیین تا زشتی نباشه زیبایی دیده نمیشه !!
تا بدی نباشه خوبی هم نیست ...

الان میشه دقیقا بگید منظور شما از تاپیک چیه ؟؟
ینی هر کی اینجوری بود دیگه هیچ نمیفهمه ؟؟خره ؟؟
کودنه ؟؟ بی مصرفه ؟؟؟
من خودم شخصا دوس ندارم بیش از حد مد گرایی و این چیزارو
ولی بنظرم شم دیگه بیش از حد دارید به شعور مردم توهین میکنید ....

اگه میخای کسیو نصیحت کنی خب بفرما ..ولی توهین درست نیس ...
دوس دارم بدونم شما چه گلی زدید به سر جامعه ...

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کودنه ؟؟ بی مصرفه ؟؟؟

ایشون یه مشکلی حتما دارند نمی تونند برنزه کنند فکر می کنند بقیه هم این کار رو بکنند یه جورایی جو زده بی فرهنگ و ... هستند....
واقعا راسته که: کافر همه رو به کیش خود می پندارد

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب ببخشین ...من یجور دیگه مطرح می کنم:
از حقوق بشر چه ربطی به فتح خرمشهر داشت !! مادام کوری چه ربطی به این بحث داشت؟
برای مادام کوری شدن لازمه , دانش و علم کاربردی را پاس بداریم نه اینکه همه فکر و ذکرمان مد و مانکن شدن و تظاهرات جسمی باشه. فرزند صالح که دنیای امروز نیازمندشه, از بطن مادر ناصالح متولد نمیشه.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

کودنه ؟؟ بی مصرفه ؟؟؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشون یه مشکلی حتما دارند نمی تونند برنزه کنند فکر می کنند بقیه هم این کار رو بکنند یه جورایی جو زده بی فرهنگ و ... هستند....
واقعا راسته که: کافر همه رو به کیش خود می پندارد

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای مادام کوری شدن لازمه , دانش و علم کاربردی را پاس بداریم نه اینکه همه فکر و ذکرمان مد و مانکن شدن و تظاهرات جسمی باشه. فرزند صالح که دنیای امروز نیازمندشه, از بطن مادر ناصالح متولد نمیشه.
اصلا من نمی تونم ربط حرف های تو رو بدونم !
یکی دوست داره مد داشته باشه... برنزه کنه .. به کسی ربطی نداره.
ببخشین ایران که برنزه کمه کجای دنیا رو فتح کردن این فرزندان صالح!!!!
مادام کوری حتما برنزه نمی کرد ((چون برنزه نبود اون موقع)) نمی رقصید مد نداشت!!
یجوری میگی مثل اینکه همسایه شون بودی؟

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این در به اون در!!
من هنوز نقش مادام کوری موندم شما شخصی ایش می کنی....
شما یه ملت که برنزه می کنند رو بی فرهنگ و ... می دونی من هم به نمایندگی از خیلی هاشون تنها شما رو مخاطب قرار دادم..

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اصلا من نمی تونم ربط حرف های تو رو بدونم !
اینو خیلی وقته متوجه شدم. وقتی بقول خودت ربطشو نمیدونی , بهتره مطالعه ات رو بیشتر کنی. باسوادی یه نعمتیه که حد نداره.

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینو خیلی وقته متوجه شدم. وقتی بقول خودت ربطشو نمیدونی , بهتره مطالعه ات رو بیشتر کنی. باسوادی یه نعمتیه که حد نداره.

منطق ات منو کشته!!
از بس حرف بی ربط میز نی خودت جوابی منطقی و عقلاتی برای سوال های خودت هم نداری...

بالا