به عقیده من توهین نکنید... !
من یک وهابی هستم .
مذهبم به من می گوید اگر هفت شیعه را بکشم ، به بهشت می روم!
پس به مذهب و اعتقادات من توهین نکنید!
من یک مسلمان سلفی هستم .
در گروه القاعده فعالیت می کنم.
در راه اعتقاداتی که دارم به خودم بمب می بندم و اهداف مورد نظرم را منفجر می کنم.
عقیده من برایم مقدس است پس به اعتقادات من توهین نکنید!
زمانیکه در فضای درونی یک آئين چنین تضادهای هولناکی بین گرایش های گوناگون در آن نهفته است و فرقه های مختلف همین دین یعنی اسلام، عقاید همدیگر را نه تنها نمی پذیرند بلکه حکم کشتن پیروان فرقه های دیگر از همین دین خود را هم صادر میکنند! چه انتظاری درستی باید از خود آئین و پیروانش داشت؟ چگونه ممکن است که پیروان چنین دینی که به عقاید دیگران بر طبق گفتارهای بالاخودشان باورمند نبوده و بی احترامی میکنند، خواستار آن باشند که به عقاید دینی آنان که حتی فردی و شخصی هم نیست بلکه فرا فردی بوده و خواستار حکومت بر همه انسانهاست ، با احترام رفتار کرد؟ آیا چنین تقاضايي با معیار های منطقی هیج انسان خردمندی قابل قبول و پذیرفتن است؟
قضاوت با شماست.
من یک وهابی هستم .
مذهبم به من می گوید اگر هفت شیعه را بکشم ، به بهشت می روم!
پس به مذهب و اعتقادات من توهین نکنید!
من یک مسلمان سلفی هستم .
در گروه القاعده فعالیت می کنم.
در راه اعتقاداتی که دارم به خودم بمب می بندم و اهداف مورد نظرم را منفجر می کنم.
عقیده من برایم مقدس است پس به اعتقادات من توهین نکنید!
زمانیکه در فضای درونی یک آئين چنین تضادهای هولناکی بین گرایش های گوناگون در آن نهفته است و فرقه های مختلف همین دین یعنی اسلام، عقاید همدیگر را نه تنها نمی پذیرند بلکه حکم کشتن پیروان فرقه های دیگر از همین دین خود را هم صادر میکنند! چه انتظاری درستی باید از خود آئین و پیروانش داشت؟ چگونه ممکن است که پیروان چنین دینی که به عقاید دیگران بر طبق گفتارهای بالاخودشان باورمند نبوده و بی احترامی میکنند، خواستار آن باشند که به عقاید دینی آنان که حتی فردی و شخصی هم نیست بلکه فرا فردی بوده و خواستار حکومت بر همه انسانهاست ، با احترام رفتار کرد؟ آیا چنین تقاضايي با معیار های منطقی هیج انسان خردمندی قابل قبول و پذیرفتن است؟
قضاوت با شماست.