به زودی دختران چینی با مهریه کم وارد کشور می شوند

???zendegi

عضو جدید
حالا اگه متولد 1361 باشی که مرده بد بخت شده
اول اینکه با این اوضاع پولدار وگدا توی پرداختش میمونه.دوم اینکه دادگاه مهریه های بالا رو بخشیش قبول داره
سوم این که پسری که کارمند ساده باشه نمیتونه از پس یکیش هم بر بیاد پس کسی که به این جور پسری بله میگه از اول میدونه مهریه ای در کار نیست.پس این مقدار بالا فقط یه کلاس کاذب همین

amin_a405

عضو جدید
اول اینکه با این اوضاع پولدار وگدا توی پرداختش میمونه.دوم اینکه دادگاه مهریه های بالا رو بخشیش قبول داره
سوم این که پسری که کارمند ساده باشه نمیتونه از پس یکیش هم بر بیاد پس کسی که به این جور پسری بله میگه از اول میدونه مهریه ای در کار نیست.پس این مقدار بالا فقط یه کلاس کاذب همین

من تو مرکز مشاوره بودم بیشتر خانم ها میگیرن چه جورم میگیرن

???zendegi

عضو جدید
چون مهریمون بالاست... کلی ناز میکنیم... ادعا داریم... عوض اینکه کمک باشیم ، دلگرمی بدیم، قوز بالا قوزیم... به خوشگلیمون مینازیم... آخریش قافیه شد:D
خوب با این تفاسیر ما هم باید بریم دنبال پسرای چینی:smile:

behnaz J

عضو جدید
وقتی استاد بزرگ زندگیم یعنی احمد شاملوی بزرگ در آخر اون شعرشون گفتند که
..
خدایا خدایا دختران نباید خاموش بمانند

هنگامی که مردان نومید و خسته پیر میشوند
..
من چه طور میتونم در این سکوت مرگبار خاموش بنشینم؟

amin_a405

عضو جدید
وقتی استاد بزرگ زندگیم یعنی احمد شاملوی بزرگ در آخر اون شعرشون گفتند که
..
خدایا خدایا دختران نباید خاموش بمانند

هنگامی که مردان نومید و خسته پیر میشوند
..
من چه طور میتونم در این سکوت مرگبار خاموش بنشینم؟

خوش به حال شوهرت

amin_a405

عضو جدید
منکرش نمیشم همه جوره هست.ولی قبول کنید پسری که دختر مردم و دق مرگ کنه وعذاب بده بهترین تنبیه.

نه بعضی از خانم ها انتظار زیاد داشتن مسافرت های خارجی خرید های انچنانی نمی دونم بعضی چیز هارو هم نمی تونم اینجا بگم اگه بخوای دم گوشت میگم

behnaz J

عضو جدید

خوش به حال شوهرت
:smile: مرسی دوست خوبم... اما ما وظیفه داریم... مسولیم در قبال همدیگه... دادگاهها پر شده از طلاق... زندانها پر شده از فقیر... رابطه ها جز دروغ و دغل بازی نیست و این شرایط رو ما بوجود آوردیم که زندگیهامون به جای اینکه پر باشه از محبت و تلاش تا شب با دوست پسر یا شوهرت یک خواب خوش داشته باشی و دوباره زندگی رو از صبح با امید و نشاط بیشتری شروع کنی... پر شده از تجمل گرایی، ادعا های الکی، مفت خوری و صبحمون ادامه ی شبمون شده ... و ما هرگز این رو نمیبینیم چون میخواهیم از قافله عقب نمانیم و بی تلاش به آرامش برسیم... وای بر ما... وای بر دختری که برای پول ازدواج میکند و این جز فاحشه گی نیست

amin_a405

عضو جدید
:smile: مرسی دوست خوبم... اما ما وظیفه داریم... مسولیم در قبال همدیگه... دادگاهها پر شده از طلاق... زندانها پر شده از فقیر... رابطه ها جز دروغ و دغل بازی نیست و این شرایط رو ما بوجود آوردیم که زندگیهامون به جای اینکه پر باشه از محبت و تلاش تا شب با دوست پسر یا شوهرت یک خواب خوش داشته باشی و دوباره زندگی رو از صبح با امید و نشاط بیشتری شروع کنی... پر شده از تجمل گرایی، ادعا های الکی، مفت خوری و صبحمون ادامه ی شبمون شده ... و ما هرگز این رو نمیبینیم چون میخواهیم از قافله عقب نمانیم و بی تلاش به آرامش برسیم... وای بر ما... وای بر دختری که برای پول ازدواج میکند و این جز فاحشه گی نیست

به خدا حقیقت گفتی

*سهیلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهریه مهم نیست مهر ومحبت مهمه.اگرضامن خوشبختی مهریه بود که الان خیلی خانواده های خوشبخت دور برمون بود

ضامن خوشبختی نیس فقط یه حربه اس که بعضیا فکر میکنن میتونن باهاش زندگیشونو حفظ کنن.

???zendegi

عضو جدید
نه بعضی از خانم ها انتظار زیاد داشتن مسافرت های خارجی خرید های انچنانی نمی دونم بعضی چیز هارو هم نمی تونم اینجا بگم اگه بخوای دم گوشت میگم
اونایی که معیار زندگیشون اینا باشه زندگی نمیکنن تجارت میکنن

???zendegi

عضو جدید
تعداد سکه به اندازه سال تولد
اگر به پست اولم دقت کرده باشید گفتم معیار من طرفم
سال تولد معیار فامیل و اطرافیانم که هم میتونم مطیعش باشم هم نه،بعدش هم گفتم که به نظرمن با این شرایط که میدونی طرفت نمیتونه بده مهریه بالا فقط یه کلاس کاذب

syronz

عضو جدید
من که سه دختر چینی رو به یه دختر ایرانی ترجیح میدم! هر پسری بگه نه یا دروغ میگه یا خودشو نشناخته یا پسر نیست!