به این میگن خواستگاااری.یاد بگیرین

fact

عضو جدید
عزیزززززززززززم چه دل پری دارن همه:surprised:
............ ولش کن بعضی وقتها سکوت کنه آدم هیچی نگه بهتره:cry:

لیلا مندلیف

عضو جدید
نه ابجی یعنی خیلی باحال گفتی لفظت مث الناز شاکردوست بود تو فیلماش...

اون وقت لفظ الناز شاکردوست چجوریه تو فیلماش؟؟؟؟؟شوخی کردم.حرفامو جدی نگیر.از بس شعرهای حافظ وسعدی و شهریار خوندم با اون توصیفاتشون از عشق یهو میرم تو حس نمیفهمم چی میگم!!!!!!!!!!انتظار شعرهاشونو تو واقعیت دارم.....تو این دوره زمونه به هم دیگه خیانت نکنن.از نظر اخلاقی سالم باشن.عشق اهورایی پیشکش

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون وقت لفظ الناز شاکردوست چجوریه تو فیلماش؟؟؟؟؟شوخی کردم.حرفامو جدی نگیر.از بس شعرهای حافظ وسعدی و شهریار خوندم با اون توصیفاتشون از عشق یهو میرم تو حس نمیفهمم چی میگم!!!!!!!!!!انتظار شعرهاشونو تو واقعیت دارم.....تو این دوره زمونه به هم دیگه خیانت نکنن.از نظر اخلاقی سالم باشن.عشق اهورایی پیشکش

واقعن...

لیلا مندلیف

عضو جدید
نه بابا !حرف دلم بود برای چی باید سنمو بگم.اتفاقا نباید بگم .چون تو این باشگاه همه از من جوون ترن !من جای مادربزرگشونم!!!!!!

آرانوس

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره.منم با تو موافقم که کسی واقعا عاشقم نشده:cry::cry::cry::cry:
کسی نیست که با هم نونمونو بزنیم تو عشق بخوریم!!!!!!!!!:D
بیخیال بابا!نشستیم داریم زندگیمونو میکنیم.............دارم بعد 24 سال مثل دخترای 14 ساله حرف میزنم................نصف شبی خل شدم.

من باز اینجا عاشق شدم:surprised: من میخورم
آدرس بده میخوام یه تریلی 18چرخ بفرستم برات پراز گلای رز قرمز:gol::gol::D
ما کم مونده نوه دار بشیم عشیشم

آخیییییییییی نفهمیدم کی عروسی گرفتین کی بچه دار شدین :surprised:به سلامتی نوه هم که توراه.
اییییی زمان چقد زود میگذره بابا همین دیروز بودا شیته داشت تایتاتی راه میرفت:D

لیلا مندلیف

عضو جدید
که بدش بگین "نه" ؟؟؟؟ جو گیر نشو خانم :d

آی زدی تو خال.اینقدر حال میده این نه گفتن.هی منت بکشه هی بگی نه.اصلا واسه همینه که معمولا دخترا از خواستگاری هیچ کس حتی اگه در سطح خودشون نباشه ناراحت نمیشن و خوشحال میشن.چون بهش میگن ننننننننننننننننننههههههههه.........
شوخی کردم.به قول خودت جو گیر شدم.ناراحت نشی .خواستم بخندیم.مثل شما پسرا که سر به سر ما دخترا میذارین و میخندین:D:D:D

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
آی زدی تو خال.اینقدر حال میده این نه گفتن.هی منت بکشه هی بگی نه.اصلا واسه همینه که معمولا دخترا از خواستگاری هیچ کس حتی اگه در سطح خودشون نباشه ناراحت نمیشن و خوشحال میشن.چون بهش میگن ننننننننننننننننننههههههههه.........
شوخی کردم.به قول خودت جو گیر شدم.ناراحت نشی .خواستم بخندیم.مثل شما پسرا که سر به سر ما دخترا میذارین و میخندین:D:D:D
میخندیم:biggrin::biggrin:

لیلا مندلیف

عضو جدید

واقعن که نه.اگه یکی اینطور که گفتم باشه که خیلی خوبه.ولی منظورم اینه که تو دنیایی که حتی یه زنگی معمولی داره کم رنگ میشه حرف زدن از این نوع عشق شاید بی معنی باشه.وگرنه خودم طرفدار پر وپا قرص این جور بحثهای به قول دوستمون پر از شعارم.چون فکر میکنم حتی اگه از 100 نفر 99 نفر مسخره ام کنن وبهم بخندن ولی یکی به این حرفها فقط فکر کنه باز ارزش گفتن داره

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعن که نه.اگه یکی اینطور که گفتم باشه که خیلی خوبه.ولی منظورم اینه که تو دنیایی که حتی یه زنگی معمولی داره کم رنگ میشه حرف زدن از این نوع عشق شاید بی معنی باشه.وگرنه خودم طرفدار پر وپا قرص این جور بحثهای به قول دوستمون پر از شعارم.چون فکر میکنم حتی اگه از 100 نفر 99 نفر مسخره ام کنن وبهم بخندن ولی یکی به این حرفها فقط فکر کنه باز ارزش گفتن داره
قشنگ حرف میزنی...
خیلی پری منظورم از نظر فهم

لیلا مندلیف

عضو جدید
خوبیت نداره دختر
نباید جلو رو پسره بگی...

مگه پسره اینجاس؟منظورم خوده مایکل بود نه اون که آواتارش مایکله!!!!!!ولی جدا از شوخی این حرف آخرتو که نباید جلو رو پسر بگی قبول داری؟من که تا حالا از کسی خوشم نیومده که بخوام بهش بگم یا نه ولی با این حرف موافقم.ولی خیلیها با من مخالفن.........تا تو یه تاپیکی که این بحث میشه و نظرمو میدم دعوام میکنن:cry::cry:

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه پسره اینجاس؟منظورم خوده مایکل بود نه اون که آواتارش مایکله!!!!!!ولی جدا از شوخی این حرف آخرتو که نباید جلو رو پسر بگی قبول داری؟من که تا حالا از کسی خوشم نیومده که بخوام بهش بگم یا نه ولی با این حرف موافقم.ولی خیلیها با من مخالفن.........تا تو یه تاپیکی که این بحث میشه و نظرمو میدم دعوام میکنن:cry::cry:
اگه ماپسریم خودمون رو بیشتر میشناسیم؟
نباید جبهه گرفت وگرنه دعوا میشه...

fifa

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مگه زبون به اين درازي رو از آدم گرفتن كه بخواد 300 دلار بده حرفشو رو اتوبوس بنويسن.اون 300 دلار رو خرج عروسي ميكنن نه خرج يه حرف.

لیلا مندلیف

عضو جدید
قشنگ حرف میزنی...
خیلی پری منظورم از نظر فهم

ممنونم:gol::gol::gol::gol:.دوست دارم با یه پسرکه اهل بحث باشه و با این حرفها تا حدودی موافق باشه از این بحث ها بکنم .چون دوست دارم نظر پسرا رو بدونم ولی متاسفانه فقط میان شماره میدن!:mad:
از نظر وزن هم چون واسه ارشد میخوندم یه مقدار پر شدم.دارم رزیم میگیرم

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم:gol::gol::gol::gol:.دوست دارم با یه پسرکه اهل بحث باشه و با این حرفها تا حدودی موافق باشه از این بحث ها بکنم .چون دوست دارم نظر پسرا رو بدونم ولی متاسفانه فقط میان شماره میدن!:mad:
از نظر وزن هم چون واسه ارشد میخوندم یه مقدار پر شدم.دارم رزیم میگیرم
پس میخای من شماره بدم؟
شوخی شوخی....
آره منم با بحث موافقم
کل کل فقط واسه شوخی
البته تو کل کل استادم

لیلا مندلیف

عضو جدید
پس میخای من شماره بدم؟
شوخی شوخی....
آره منم با بحث موافقم
کل کل فقط واسه شوخی
البته تو کل کل استادم
نه تو رو خداااااااااا!!!!!!!!!!!راضی به زحمت نیستم خودم شماره میدم!!!!!!!!!!!!فقط منتظر بودم تو OKبدی!!!!
تو استادی؟!!!!!!پس اگه موقعیتی پیش اومد بیا با من کل کل کن تا ببینیم کی بدون اینکه بی احترامی کنه برنده میشه!!منم از کل کل واسه شوخی خوشم میاد ولی بستگی به طرف مقابل داره بعضیها ناراحت میشن.واسه همین فقط با خواهرم کل میندازم

mohammad.ie69

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه تو رو خداااااااااا!!!!!!!!!!!راضی به زحمت نیستم خودم شماره میدم!!!!!!!!!!!!فقط منتظر بودم تو OKبدی!!!!
تو استادی؟!!!!!!پس اگه موقعیتی پیش اومد بیا با من کل کل کن تا ببینیم کی بدون اینکه بی احترامی کنه برنده میشه!!منم از کل کل واسه شوخی خوشم میاد ولی بستگی به طرف مقابل داره بعضیها ناراحت میشن.واسه همین فقط با خواهرم کل میندازم
شما استاد مایی
ولی وقت کردی بیا تاپیک بیاین تو من میزنم بیاد بالا ببینی

hany.69

عضو جدید
یهههههههههههههههههههه کم کلاس بذااااااااااریییییییییییید.