دوست عزیز از نظرتون ممنونم، به دو دلیل این تاپیک شلوغ نیست اول اینکه تازه درست شده ، و دوم اینکه من تو این چند ماه که اینجام اینو فهمیدم که کسی اطلاعات درستی از کتابها تخصصی نداره ، یا اینکه کتابهای تخصصی رو اون طور که باید نخونده ، بیشتر به جزوه استاد تکیه شده تا کتاب، بیشتر کتابایی که معرفی میشن رو داوطلبان ارشد معرفی میکنن... و اینم شاهدی بر این ادعاست امیدوارم درست بشهبا سلام و تشکر از تاپیک خوبتون /من برای مگانیک خاک کتاب گاج رو معرفی می کنم و از اون و خلاصه بندی خوبش راضی بودم/ ولی نمی دونم چرا از این تاپیک خیلی استقبال نشده در صورتی که خیلی مفیده به دلیل نزدیک شدن به شروع ترم جدید.....![]()
ارشدم ما اینا رو خوندیم:
ریاضی: کریزیگ
دینامیک: چوپرا
الاستیسیته: سلاجقه
اجزا محدود: ردی
پایداری: تیموشنکو
فولاد پیشرفته: لوو
تئوری صفحات و پوسته ها: کالادین
بقیه ارسدا هم بگن منابع شونو
ممنون
من یه تاپیک درست کرده بودم با نام( بهترین کتابی که تا الان خوندی ) آقا رسول مدیر تالار گفتن ای کاش این تاپیک رو برای کتابای مهندسی درست میکردین منم به این خاطر این تاپیک رو درست کردم اما الان میبینم تالار عمران واقعا ضعیفه بچه ها مثل اینکه تا الان هیچ کتابی تو زمینه تخصصی خودشون مطالعه نکردن همه به جزوه استاد تکیه میکنن، دوستان عزیز مهندسان گرامی بنظرم واقعا این مایه شرمساریه که یه مهندس هیچ کتاب تخصصی تو زمینه رشته تحصیلیش مطالعه نکرده باشه، نمیگم تنها کتاب مقاله های خوب هم میتونه مفید باشه.....
آقا رسول اینم تاپیک ( ولی متاسفانه کسی نیست)
من یه تاپیک درست کرده بودم با نام( بهترین کتابی که تا الان خوندی ) آقا رسول مدیر تالار گفتن ای کاش این تاپیک رو برای کتابای مهندسی درست میکردین منم به این خاطر این تاپیک رو درست کردم اما الان میبینم تالار عمران واقعا ضعیفه بچه ها مثل اینکه تا الان هیچ کتابی تو زمینه تخصصی خودشون مطالعه نکردن همه به جزوه استاد تکیه میکنن، دوستان عزیز مهندسان گرامی بنظرم واقعا این مایه شرمساریه که یه مهندس هیچ کتاب تخصصی تو زمینه رشته تحصیلیش مطالعه نکرده باشه، نمیگم تنها کتاب مقاله های خوب هم میتونه مفید باشه.....
آقا رسول اینم تاپیک ( ولی متاسفانه کسی نیست)
دوست عزیز اگه خاطرت باشه چند وقت پیش تو یه تایپیک چندتا کتاب مفید که از بچه های ارشد امارش گرفته بودم زدم ولی شما شاکی شدی چرا تایپیک تکراری و تالار جستجو نکردم حالا خود شما مهندس عزیز برگشتی سر خونه اول. حداقل میزاشتی چند هفته از اظهارنظرتون بگذره بعد تایپیک تکراری میزدی.اگه میخوای امتیاز و تشکر جمع کنی بیا اینم تشکر!!!!بهترین کتاب از نظر شما برای هر درس تخصصی عمران بین کتابهای معروف کدام را به دوستان خود پیشنهاد میکنید.دوستان خود را راهنمایی کنید
دوست عزیز اگه خاطرت باشه چند وقت پیش تو یه تایپیک چندتا کتاب مفید که از بچه های ارشد امارش گرفته بودم زدم ولی شما شاکی شدی چرا تایپیک تکراری و تالار جستجو نکردم حالا خود شما مهندس عزیز برگشتی سر خونه اول. حداقل میزاشتی چند هفته از اظهارنظرتون بگذره بعد تایپیک تکراری میزدی.اگه میخوای امتیاز و تشکر جمع کنی بیا اینم تشکر!!!!
دوست عزیز اگه خاطرت باشه چند وقت پیش تو یه تایپیک چندتا کتاب مفید که از بچه های ارشد امارش گرفته بودم زدم ولی شما شاکی شدی چرا تایپیک تکراری و تالار جستجو نکردم حالا خود شما مهندس عزیز برگشتی سر خونه اول. حداقل میزاشتی چند هفته از اظهارنظرتون بگذره بعد تایپیک تکراری میزدی.اگه میخوای امتیاز و تشکر جمع کنی بیا اینم تشکر!!!!
خواهش میکنم.امیدوارم همیشه همینطور فعال باشید و ما هم بتونیم از تجربیات دوستان استفاده کنیم.دوست عزیزم اگه منباعث ناراحتیتون شدم ببخشید این تاپیک قبل از تاپیک شما ایجادشده و موضوعش با اونی که شما میگید فرق میکنه این تاپیک طبق نظر آقا رسول ایجاد شد