بهترین واکنش در برابر تمسخر؟

alielec

عضو جدید
به نام خــــــــــــــــــــدا

مطمئناً این سوال برای شما هم به وجود اومده!یا حداقل درباره اش فکر کردین
واقعاً به نظر شما بهترین واکنش در برابر فردی که تمسخر می کنه چیه؟شما چه مرزی بین تمسخر و توهین با شوخی قائل هستید؟
به طور مثال شما موقعیتی رو در نظر بگیرید که دوست شما شوخی ای با شما می کنه ولی شما این احساس بهتون دست می ده که این بیشتر شبیه اهانت بوده تا شوخی!عکس العملتون چیه؟سکوت می کنید و اگر دیدید تکرار شد تذکر میدین بهش؟یا همون اول درصدد مقابله به مثل بر می آیید تا مبادا پر رو نشه؟!یا اینکه کلاً ترجیح می دین هیچ عکس العملی نشون ندید؟
اگر کسی از متون دینی یا توصیه ی بزرگان هم مطلبی در این مورد داره پیشاپیش متشکر
(به جان خودم این مطلب هیچ پتانسیلی برای سیاسی شدن نداره!پس سیاسی نشه لطفاً:gol:)

Abolfazl_r

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعاً به نظر شما بهترین واکنش در برابر فردی که تمسخر می کنه چیه؟شما چه مرزی بین تمسخر و توهین با شوخی قائل هستید؟
به طور مثال شما موقعیتی رو در نظر بگیرید که دوست شما شوخی ای با شما می کنه ولی شما این احساس بهتون دست می ده که این بیشتر شبیه اهانت بوده تا شوخی!عکس العملتون چیه؟سکوت می کنید و اگر دیدید تکرار شد تذکر میدین بهش؟یا همون اول درصدد مقابله به مثل بر می آیید تا مبادا پر رو نشه؟!یا اینکه کلاً ترجیح می دین هیچ عکس العملی نشون ندید؟
(به جان خودم این مطلب هیچ پتانسیلی برای سیاسی شدن نداره!پس سیاسی نشه لطفاً:gol:)

:eek::surprised::eek:

تلافی کن! :D

شوخی کردم.
من نظر خاصی ندارم.
بهتر بود تو تالار مشاوره میزدی تاپیکتو.

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا اینکه بفهمی چه کاری بهتره پایه ای این نفر بالایی رو با دیوار یکیش کنیم بعد ببینیم چیکار میکنه؟! میگن کار عملی بهتر جواب میده!

someone-x

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو مسخره می کنه

من محلش نمیذارم

میزنیم تو سر وکله همدیگه

آخرین ویرایش:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بهترین واکنش در لحظه اول همون لبخنده به نظر من، اگر تمسخر تکرار مکرر شد و تبدیل شد به رویه اون فرد، واکنش اول تلافی کردنه یعنی مثل خودش حرف بزنی باهاش و در مرحله آخر دعوا، بزن بزن و چاقو و تیزی و اینا:d
(البته این آخری ها شوخی بود!)
در مرحله آخر بهتره بگذاری و بگذری و آرزو کنی خدا بهش عقل و شعور بده...

گزیزه

عضو جدید
من باشم که اصلا به روی خودم نمیارم شاید واسه چند دقیقه حرف نزنم تا خودش متوجه بشه ..ولی هیچ موقع بهش نمیگم :thumbsup2::w16:

mahan 2

عضو جدید
یه دوست باعث ناراحتی طرف مقابلش نمیشه ....ایف یس پس دوستت نبوده...
ساده س نه؟؟؟؟؟

بهش بگو "ناراحتم کردیا"...
سکوت
سکوت
قطع کامل دوستی

در اخر

هو اوهی ....:mad:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
من بار اول میخندم بهش ! بار دوم رو هم همینطور . اما بار سوم به دلیل اینکه زبون درازی دارم کس و کارشو باشوخی های خرکی میکشم جلو چشش تا خودش عذرخواهی کنه !

majidhosseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mikhandam
:biggrin:
bazam mikhandam
:biggrin:
bporu beshe migam bas kon dge
hadeto hefz kon
akharesham mizanamesh..mikoshamesh...mipazamesh...mikhoramesh ta darse ebrati shavad baraye kahrizak :biggrin:
khastam yejuri siasish konam:biggrin:

سپیـده

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من بهترین راه اینه که با حالتی جدی ازش بپرسی که منظورش از حرفی که زده چی بوده

در اون صورت فرد متوجه می شه که نمی تونه هر شوخی رو با شما بکنه و باید حد و حدود خودش رو رعایت کنه

به نظر من این موضوعات نباید نادیده گرفته بشه (حتی در مورد یک دوست صمیمی ) چون این امر باعث میشه که فرد بی دست و پایی به نظر بیایی و فرد مقابل این اجازه رو به خودش می ده که باز هم کارش رو تکرار کنه

alielec

عضو جدید
بابا رعایت کنید یه سوال پرسیدیم!چت رومش کردن رفت...!
من بار اول میخندم بهش ! بار دوم رو هم همینطور . اما بار سوم به دلیل اینکه زبون درازی دارم کس و کارشو باشوخی های خرکی میکشم جلو چشش تا خودش عذرخواهی کنه !
فکر می کنم تا حدودی با این نظر موافق باشم!البته نه به این شدت!احساس من اینه که اگه خیلی کم محل کنی جالب نیست.یه کم اقتدار هم فک کنم لازم باشه:mad:
ولی مشکل اینجاست که بنده فرد آنچنان حاضر جوابی نیستم که هر کی هر چیزی بگه بلافاصله بتونم جواب بدم!یه جورایی خجالت می کشم:w09:مظلومم:cry:

:eek::surprised::eek:

تلافی کن! :D

شوخی کردم.
من نظر خاصی ندارم.
بهتر بود تو تالار مشاوره میزدی تاپیکتو.

این سایت قانون مانون و مدیر و اینا هم داره مگه؟:que::que::que:
چیزی سر جاش نیست که!بذار اینم اینجا باشه
تو این گفتگوی آزاد راجع به خواستگاری گرفته تا کارشناسی ارشد بحث می کنن با هم!یه تاپیک plc هم فک کنم دیدم یه بار:surprised:

lightseeker62

عضو جدید
ببین ، بستگی داره فردی که داره تمسخر میکنه کیه
اگه مثلا یه کسیه که شما کاری نمیتونید بکنید در موردش، خُب یه نگاه تند بهش بنداز و کار خاصی نکن
اگه دیدی نه، یه بچه پر رویی هست که کارش اینه، تو هم جلوی جمع یه چیزی بهش بگو که نتونه جواب بده، بعدش وقتی که تنها شدید بهش بگو که بهتره دست از این کارش برداره
اگه واقعا عصبانی شدی، خیلی راحت، اصلا جمع مهم نیست، پاشو یکی بزن تو گوشش تا بفهمه دنیا دست کیه (جالبه تو این شرایط مردم بیشتر حق رو به تو میدن تا به اون)

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
فکر می کنم تا حدودی با این نظر موافق باشم!البته نه به این شدت!احساس من اینه که اگه خیلی کم محل کنی جالب نیست.یه کم اقتدار هم فک کنم لازم باشه
اتفاقا با اون شدت لازمه ! چون این دوره زمونه طرف اینقدر پرروئه که حتی بهشم بگی بدتر میکنه و به اصطلاح نکن بدتر کنه !
بهش لبخند ميزنم:gol:
پررو میشه ها ! از ما گفتن بود !
اگه واقعا عصبانی شدی، خیلی راحت، اصلا جمع مهم نیست، پاشو یکی بزن تو گوشش تا بفهمه دنیا دست کیه (جالبه تو این شرایط مردم بیشتر حق رو به تو میدن تا به اون)
اینم راه خوبی بید ! :دی

rommanc

عضو جدید
یه جوری برخورد میکنم که انگار نمیشنوم صداشو وداره دیوارو مسخره میکنه;)
اینجوری خودشم خجالت میکشه...

lady -memar

عضو جدید
حرف مسخره ای که زدرو تکرار میکنم، خودمم باهاش میخندم.البته یه جور دیگه که دوزاریش صاف شه.(خشن شد):D

shahin.20

عضو جدید
شوخی خنده...
توهین سکوت(+1نمه ی کوچولو اخم)...سنگین جواب میده

Next

عضو جدید
[QOUTE] جالبه ولی من بیشتر با بقیه شوخی می کنم . همیشه بیشتر از اینکه از ناراحت شدن طرف نگران باشم. بیشتر نگران ناراحت شدن خودم . از حرفیه که می زنم. یعنی بعد با کلی با خودم کلنجار می رم . که شاید نباید این حرف و می زدم . خیلی کم پیش اومده کسی به شوخیم اعتراض کنه .. یک بار در دو ترم پیش البته شاید اونا صبر شون زیاد بوده ... ولی از اونجایی که همیشه من در موضع تهاجمم .. بقیه برای دفاع سکوت می کنن برای اینکه چیزه جدیدی نشنوند [QOUTE/]

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
توجه کردین رفتار خانوما توی این زمینه چقدر خشن تر از آقایون بوده ؟! ( البته منهای نگین خانوم ):biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: