دوستان چرا این تاپیک سوت و کور شده؟
لطفا یکی بیاد به سوالای ماها جواب بده.
من یه لپ تاپ ایسوس با این کانفیگ میخوام در حد1/200
cpu core i7
vga 1 g
ram 4 ddr3
مانیتورشم 15.6
ضمنا جزو سری های مشکل دارم نباشه
ممنوووون.
دوست عزیز مقایسه برندها اشتباهه شما باید از هر برند مدل های مورد علاقه رو انتخاب کنید و بعد مدل ها رو مقایسه کنید واگرنه کیفیت اچ پی و سونی و ایسوز همه عالیه و دل هم بیشتر تو سری 5010 و 1557 و 1558 مشکل دارند نه تو همه البته چند تا مدل دیگه هم بود که یادم نیست البته بهتره دل فقط وسترو بگیرید بهتره . البته اگر سونی یا اچ پی یا ایسوس بگیرید خب خیالتون راحت ترهسلام به همه
راستش من در مورد مارک لپتاپ هم خیلی سردر گم شدم! تو دوستای خودم که دل دارن میبینم که اصلا راضی نیستن..
واسه همین من بین سونی و اچ پی شک دارم. البته ایسوزم قبول دارم ولی چون واسه من وزن لپتاپ خیلی خیلی مهمه و تو مدلای ایسوز لپتلپ کم وزن ندیدم، اونو رد کردم...
حالا ازتون راهنمایی میخوام که به نظرتون کدوم مارکو بخرم و چه مدلی؟!!!
سلام ازت خواهش میکنم مارک دل نگیر.......من پارسال یک سری انسپاریون 1564گرفتم .
نصف عمرمو تو دفتر نمایندگی خدمات پس از فروش دل بودم.هر روز سیستمم خراب بود.
در کل بگم بیچاره شدم.درست بعد از یکسال درست شد .
به نظر من مدل ایسوز n82jq مدل خیلی خوبیه خودم چند ماهه که خریدم و خیلی راضیم . وزنشم مناسبه (2.4)
مشخصات:
cpu:i7 1.7 to 2.9
vga:gforce gf335 cuda 1gig
ram:4gig ddr3
hdd:500gig
display:14 hd
والبته پورتاش هم که کامله و usb 3 هم داره.مشاهده پیوست 61582مشاهده پیوست 61583
به نظر من مدل ایسوز n82jq مدل خیلی خوبیه خودم چند ماهه که خریدم و خیلی راضیم . وزنشم مناسبه (2.4)
مشخصات:
cpu:i7 1.7 to 2.9
vga:gforce gf335 cuda 1gig
ram:4gig ddr3
hdd:500gig
display:14 hd
والبته پورتاش هم که کامله و usb 3 هم داره.مشاهده پیوست 61582مشاهده پیوست 61583
الان به نظرم به نسبت کیفیت و قیمت ایسوس تو لپ تاپ ها سر تره . من باشم ایسوس رو انتخاب می کنم فقط دو تا مساله این مدلی که شما گفتین 14 اینچ هست اگه برا کار معماری میخواین صفحش کوچیکه ولی خب وزنشم کمه.. بعد کیبوردشم اینایی که استفاده میکنن میگن یه کم بد دسته البته اینم ممکنه عادت کنین .. ولی از بقیه نظرا خوب که نه عالیه .. اگه اون دو تایی گفتم برات مهم نیست همینو بخر مبارکت باشه ...
![]()
من چشم بازارو کور کردم انقد که گشتمسلام به همه
راستش من در مورد مارک لپتاپ هم خیلی سردر گم شدم! تو دوستای خودم که دل دارن میبینم که اصلا راضی نیستن..
واسه همین من بین سونی و اچ پی شک دارم. البته ایسوزم قبول دارم ولی چون واسه من وزن لپتاپ خیلی خیلی مهمه و تو مدلای ایسوز لپتلپ کم وزن ندیدم، اونو رد کردم...
حالا ازتون راهنمایی میخوام که به نظرتون کدوم مارکو بخرم و چه مدلی؟!!!
حالا خودم این سوال و از دوستان دارم
بین دو تا مدل زیر اگر بخواین انتخاب کنین کدوم و انتخاب میکنین؟
ایسوز
cpu core i7
ram4
hard640
gerafic g force 540 1 gig
lcd 14
وزن 2.4
یا
سونی
cpu corei5
ram4
hard 500
gerfaic g force 330 1gig
lcd 14
وزن 2 کیلو
میدونم که مسلما دومی قوی تر هستش ولی بعضیا میگن اینکه با ال سی دی 14 سی پی یوش i7 هستش استاندارد نیست
بعضیای دیگه هم میگن اینکه سونیه خیلی بهتره ....سی پی یو corei5 هم کارای رندر گیری رو خوب انجام میده و مشکلی نداره
همین که سونی هستش به ایسوز سره
سلام.
منظورتون از لحاظ قوی تر بودن اولی بود دیگه؟؟
من فکر میکنم شما مدل ایسوس رو دارید قربانی 400 گرم میکنید. صرف نظر از وزن، اکثر سخت افزار های دیگه ایسوس از سونی سر تره..
البته بستگی به کاری که شما میخواید از لپ تاپتون هم داره شاید اصلا شما نیازی به cpu ci7 نداشته باید چون مصرف باتری این سی پی یو هم بیشتره .. ولی اگه برای کارای معماری مثل سه بعدی و .. میخواین احتمالا ایسوس گزینه بهتری خواهد بود ..ب
حالا خودم این سوال و از دوستان دارم
بین دو تا مدل زیر اگر بخواین انتخاب کنین کدوم و انتخاب میکنین؟
ایسوز
cpu core i7
ram4
hard640
gerafic g force 540 1 gig
lcd 14
وزن 2.4
یا
سونی
cpu corei5
ram4
hard 500
gerfaic g force 330 1gig
lcd 14
وزن 2 کیلو
سلام به شما-سری های مشکل دار زمانش مربوط به قبل از عید بوده و شرکت انها را پس داده و اواسط اردیبهشت سری بدون مشکلش را وارد کردند(من چون خودم میخواستم همین مدل شما را ان زمان بخرم از جریانش خبر دارم)بچه ها یه سوال دارم.چطوری میشه سالم بودن لپ تاپای ایسوس رو چک کرد؟مثلا من میخوام n43slبخرم.از کجا بدونم جزو سری های مشکل دار هست یا نه؟با توجه به اینکه سی پی یوش هم از نوع سندی بریج هست.
سلام به همه
من بعد از تحقیقات بسیار به این نتیجه رسیدم که سونی بخرم( سری اس! اونایی که 13.3 اینچن) ولی با یه چیزش مشکل دارم اونم داغ کردن لپتاپه وقتی که باهاش کد کار میکنی!
دوستم که خودش داره میگه با کول پد خوب میشه ولی خودش امتحان نکرده!!
نظرتون چیه؟! بخرمش؟
آخه وزن لپتاپ واسه من خیلی مهمه!!!