بهترین سن ازدواج ؟!

بهترین سن ازدواج ؟!

• زیر 18 برای دختر

رای: 2 4.4%
  • زیر 18 برای پسر

رای: 1 2.2%
  • 18 تا 22 برای دختر

رای: 11 24.4%
  • 18 تا 22 برای پسر

رای: 4 8.9%
  • 22 تا 26 برای دختر

رای: 18 40.0%
  • 22 تا 26 برای پسر

رای: 9 20.0%
  • 26 تا 30 برای دختر

• 26 تا 30 برای پسر

رای: 16 35.6%
  • 30 تا 35 برای دختر

رای: 5 11.1%
  • 30 تا 35 برای پسر

• مجموع رای دهندگان
    45

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول باید طرف رو درک کنی ، بفهمیش ، بشناسیش ، بعد خودتو فدا بکنی یا نکنی ، اینکه بخوای قبل از ازدواج ، به این شرط ازدواج کنی که من خودمو فدای همسرم خواهم کرد :
این جوگیری بیش نیست. نه تنها خودتونو فدا نخواهید کرد بلکه طرف مقابل رو فدا خواهید کرد! در ضمن ممکنه در اینصورت کلاهتون برداشته بشه و سواستفاده بشه از احساساتتون و هزار تا مسئله دیگر.

هرچیزی حدی داره ، فدا کردن و احساس به جای خود ، زندگی و پول و عقل و واقعیت های زندگی هم به جای خود ، اگر تعادل نداشته باشید از یه طرف نشتی میده کارهاتون.

تایید حرف اون عزیز از نظر من بعد از شناخت درست و انتخاب عاقلانه بود،چون در غیر اینصورت انسان با چ تفکری خودشو واسه زندگی فدا میکنه؟!
ضمن اینکه با حرفاتون موافقم بگم که شما موضوعو جور دیگه برداشت کردین.

rahino

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
دختر خانوما19
آقا پسرا 24

XBoy69

عضو جدید
30 تا 35 برای پسر
26 تا 30 برای پسر

ازدواج کلا باید گزینه آخر هر کسی باشه :D

آخرین ویرایش:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
30 تا 35 برای پسر

26 تا 30 برای پسر

ازدواج کلا باید گزینه آخر هر کسی باشه :D

الان پسرا چجوری شد؟30 تا 36
26 تا 30!!
کودومش

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
ویرایش کردم که اینقدر ندونی خخخخخ :D

عرضه اش رو که داریم مشکل اصلی اینه که خانما با هم کنار نمیان :d

ما اگه با هم کنار نمیایم، شماها به خون هم تشنه هستین!
متوجه منظورم که شدی!
:D

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
سن ازدواج هر چی باشه باز این پدر زنا به هیچ خواستگاری رحم نمیکنن ..... اخه چرا./

امان از دست شما پسرا...هیچی بتون نمیگم...فقط امیدوارم همتون حداقل یدونه دختر داشته باشین در آینده...تا معنی انتظارات امروزتون از دخترا و پدراشون رو فردا روز متوجه بشین...

امان از دست شما پسرا...هیچی بتون نمیگم...فقط امیدوارم همتون حداقل یدونه دختر داشته باشین در آینده...تا معنی انتظارات امروزتون از دخترا و پدراشون رو فردا روز متوجه بشین...

اره واقعا هم متوجهیم و هم داریم نتیجه شو تو جامعه میبینیم .......... نفسشون از جای گرم بلند مشه

نه عزیز الان متوجه نیستی ...تا وقتی در مقام یه پسری متوجه نمیشی...باید بابا بشی...پدر دختر دار

نخیر اتفاقا شما هم باید بیایید در منظر ما بشینید ............ بابا چرا درک نمی کنید با این وضعی که تو مملکت راه افتاده چجوری یه جوون میتونه خونه و ماشین و کار و حساب بانکی انچنانی از کجا بیارییییییییییییییییییییم

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر اتفاقا شما هم باید بیایید در منظر ما بشینید ............ بابا چرا درک نمی کنید با این وضعی که تو مملکت راه افتاده چجوری یه جوون میتونه خونه و ماشین و کار و حساب بانکی انچنانی از کجا بیارییییییییییییییییییییم

دوست عزیز من که نگفتم اینا باشه....من شخصا اعتقادی ندارم به اینا...ولی گاهی پسرا هم انتظاراتشون از دخترا و خانواده هاشون غیر منطقیه

دوست عزیز من که نگفتم اینا باشه....من شخصا اعتقادی ندارم به اینا...ولی گاهی پسرا هم انتظاراتشون از دخترا و خانواده هاشون غیر منطقیه

خوب پس چی .. تنها مشکل همه جوننا همینههه .............. نخیر پسرا هیچ توقعی ندارن مظلوممممممن.چجوری؟

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب پس چی .. تنها مشکل همه جوننا همینههه .............. نخیر پسرا هیچ توقعی ندارن مظلوممممممن.چجوری؟

الهیییییییییییییی...الهی واس مظلومیت پسرررررررررررررا

همه مشکلات تین نیست...نمیدونمم چیه
چون من پسرایی میشناسم که همچیشون تکمیله :پول کار سربازی تحصیلات ...تقریبا همه کارش جوره ولی میگه نمیخوام ازدواج کنم...اونم تقصیر دخترا و باباهاشونه؟!

الهیییییییییییییی...الهی واس مظلومیت پسرررررررررررررا

همه مشکلات تین نیست...نمیدونمم چیه
چون من پسرایی میشناسم که همچیشون تکمیله :پول کار سربازی تحصیلات ...تقریبا همه کارش جوره ولی میگه نمیخوام ازدواج کنم...اونم تقصیر دخترا و باباهاشونه؟!

نه همه پسرا . خودمم میدونم .............. دقیقا فقط همیناست ........................... نه دیگه اون تقصیر دختراست .. ببخشید ها ولی دختر سالم خیلی کم گیر میاد .اعتماد کلا از بین رفته ... همش هم تقصیر دختراست

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه همه پسرا . خودمم میدونم .............. دقیقا فقط همیناست ........................... نه دیگه اون تقصیر دختراست .. ببخشید ها ولی دختر سالم خیلی کم گیر میاد .اعتماد کلا از بین رفته ... همش هم تقصیر دختراست

دخترسالم!!!!!
اونوقت چطور سالم بودن پسرا رو باید ثابت کرد؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

دخترسالم!!!!!
اونوقت چطور سالم بودن پسرا رو باید ثابت کرد؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

نمی گم پسرا سالم زیاد دارن .. ولی دخترا سالم باشن پسرا هم مجبورن سالم باشن ........... البته هر کدومشون که نا سالم باشن بعد ازدواج هم 95 درصدشون ناسالم میمونن

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی گم پسرا سالم زیاد دارن .. ولی دخترا سالم باشن پسرا هم مجبورن سالم باشن ........... البته هر کدومشون که نا سالم باشن بعد ازدواج هم 95 درصدشون ناسالم میمونن

اره خب....همه چی تقصیر دختراس...
متاسفم برای دخترای که به هر ساز پسرا میرقصن که بعدشم برن پشت سرشون ....بگن....خودکرده را تدبیر نیست...
بله حق باشماست ...اکثرا ناسالم میمونن و فقط نتیجشون زندگیهای نافرجام و بچه هایی که بدبخت میکنن

اره خب....همه چی تقصیر دختراس...
متاسفم برای دخترای که به هر ساز پسرا میرقصن که بعدشم برن پشت سرشون ....بگن....خودکرده را تدبیر نیست...
بله حق باشماست ...اکثرا ناسالم میمونن و فقط نتیجشون زندگیهای نافرجام و بچه هایی که بدبخت میکنن

خوب معلومه .. دختر همچی دست خودشه هم میتونه سنگین باشه و خانوم خودش و هم میتونه سبک باشه مث پر و هر بار رو شونه یه پسر بشینه و بعد فوتش کنه بره رو شونه بعدی ......................... میبینی دقیقا مشکل کشور ما الان فقط همینه

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
بستگی به آدمش داره.یکی مثه بعضی از مامان باباهای ما انقدر خودساخته و مستقل بار اومده بودن که 16 17 سالگی دخترا و 21 22 سالگی پسرا ازدواج میکردن،با سختیاشون کنار میومدن و همه زندگیشونو خودشون میساختن.بعضیا هم تو سن 30 سالگی با خونه و ماشینو جهیزیه آنچنانی که مامان بابا براشون خریدن، 6 ماهم نمیتونن زندگی کنن و میرن طلاق!بلوغ فکری زیر حد فقر!

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب معلومه .. دختر همچی دست خودشه هم میتونه سنگین باشه و خانوم خودش و هم میتونه سبک باشه مث پر و هر بار رو شونه یه پسر بشینه و بعد فوتش کنه بره رو شونه بعدی ......................... میبینی دقیقا مشکل کشور ما الان فقط همینه
واقعا که!!!

بستگی به آدمش داره.یکی مثه بعضی از مامان باباهای ما انقدر خودساخته و مستقل بار اومده بودن که 16 17 سالگی دخترا و 21 22 سالگی پسرا ازدواج میکردن،با سختیاشون کنار میومدن و همه زندگیشونو خودشون میساختن.بعضیا هم تو سن 30 سالگی با خونه و ماشینو جهیزیه آنچنانی که مامان بابا براشون خریدن، 6 ماهم نمیتونن زندگی کنن و میرن طلاق!بلوغ فکری زیر حد فقر!

مرسی خانم
احسنت;)

دقیقا درسته ... خونواده ها باید برن در مورد این چیزا تحقیق کنن نه حساب بانکی و ماشین