بهترین سن ازدواج ؟!

بهترین سن ازدواج ؟!

• زیر 18 برای دختر

رای: 2 4.4%
  • زیر 18 برای پسر

رای: 1 2.2%
  • 18 تا 22 برای دختر

رای: 11 24.4%
  • 18 تا 22 برای پسر

رای: 4 8.9%
  • 22 تا 26 برای دختر

رای: 18 40.0%
  • 22 تا 26 برای پسر

رای: 9 20.0%
  • 26 تا 30 برای دختر

• 26 تا 30 برای پسر

رای: 16 35.6%
  • 30 تا 35 برای دختر

رای: 5 11.1%
  • 30 تا 35 برای پسر

• مجموع رای دهندگان
    45
دروغ نمیگی...اغراق میکنی..جانبدارانه قضاوت میکنی...همه کاسه کوزه هارو سر دخترا میشکنی

اغراق نیست و اصل واقعیته ..دیدم و شنیدم که میگم ............... نخیر گفتم پسرا هم خیلی مقصررن ولی تا دخترا نخوان پسرا هیچ کاری نمیتونن بکنن

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیر اتفاقا شما هم باید بیایید در منظر ما بشینید ............ بابا چرا درک نمی کنید با این وضعی که تو مملکت راه افتاده چجوری یه جوون میتونه خونه و ماشین و کار و حساب بانکی انچنانی از کجا بیارییییییییییییییییییییم

کاملا درسته
همه پدرا دنبال سالم بودن پسر هستن ولی اولین و مهم ترین معیارشون مادیاته...نمی گن که پسر 28 سال فقط درس خونده دو سالم رفته بردگی (سربازی) خب معلومه که تو سی سالگی مالی نداره و تا بخواد پولی بهم بزنه دست کم سه چهار سالی طول میکشه ... خب کدوم پسره که سی سال زحمت کشیده حاضره بره یه دردسر تازه واسه خودش بسازه و از صفر شرو کنه ؟..نه شرو کردن اینجوری اصلا خوب نیست؛ طرف زن می گیره که یه پشتوانه برا حل مشکلاتش داشته باشه وقتی خودش همه رو حل کرد چه نیازی به پشتوانه داره ؟؟اگه به زندگی کردن و حل مشکلات اینده باشه که مجردی خیلی بهتر پیش میره .....در کل تا وقتی توقعات بالا باشه این بازار تو رکوده :D... بیخیال... به به فردا هم تعطیله

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
کاملا درسته
همه پدرا دنبال سالم بودن پسر هستن ولی اولین و مهم ترین معیارشون مادیاته...نمی گن که پسر 28 سال فقط درس خونده دو سالم رفته بردگی (سربازی) خب معلومه که تو سی سالگی مالی نداره و تا بخواد پولی بهم بزنه دست کم سه چهار سالی طول میکشه ... خب کدوم پسره که سی سال زحمت کشیده حاضره بره یه دردسر تازه واسه خودش بسازه و از صفر شرو کنه ؟..نه شرو کردن اینجوری اصلا خوب نیست؛ طرف زن می گیره که یه پشتوانه برا حل مشکلاتش داشته باشه وقتی خودش همه رو حل کرد چه نیازی به پشتوانه داره ؟؟اگه به زندگی کردن و حل مشکلات اینده باشه که مجردی خیلی بهتر پیش میره .....در کل تا وقتی توقعات بالا باشه این بازار تو رکوده :D... بیخیال... به به فردا هم تعطیله

جالب اینه که بعضی از پدرا یا مادرا اون چیزایی که از پسر توقع دارن،خودشون شروع زندگیشون نداشتن!بعدم کی گفته که ازدواج فقط یعنی عروسی و خونه و ماشین!این همه دخترو پسری که ارتباط نا مشروع دارن،اگه واقعا همدیگرو میخوان و به هم میخورن،چرا نباید ازدواج کنن؟همین 4 5 سالی که میخوان دوستی کنن آخرم هیچی به هیچی،حداقل زنو شوهر باشن،باهم درس بخونن،با هم بیرون برن و ...وضع جامعه و جوونا بهتر نمیشه؟

جالب اینه که بعضی از پدرا یا مادرا اون چیزایی که از پسر توقع دارن،خودشون شروع زندگیشون نداشتن!بعدم کی گفته که ازدواج فقط یعنی عروسی و خونه و ماشین!این همه دخترو پسری که ارتباط نا مشروع دارن،اگه واقعا همدیگرو میخوان و به هم میخورن،چرا نباید ازدواج کنن؟همین 4 5 سالی که میخوان دوستی کنن آخرم هیچی به هیچی،حداقل زنو شوهر باشن،باهم درس بخونن،با هم بیرون برن و ...وضع جامعه و جوونا بهتر نمیشه؟

پدرو مادرا به جای اینکه بیان ببین پسره از نظر جسمی و اخلاقی سالمه و خونوادش چجوریه فقط میگن مادیات .. البته مادیات هم مهمه ولی نه اینکه همه چیز باشه...

اون ک صد در صد
من برا داداشم ک کارمنده ماشین داره از نظر خونه هم مشکل نداره رفته بودیم خاستگاری دختره نمیخاستی نگاش کنیا میگه پول کارمندی کفاف زندگی نمیده باید یه شغل دیگه هم داشته باشه

حیف از آشنا ها معرفی کرده بود و نمی شد چیزی گفت

واقعا که ... من بودم حتی اگه فامیل هم بودم قشنگ میشستمشون مینداختمشون رو طناب

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا کاش فامیل بود یکی اینو معرفی کرده بودو باهاشون بابام رو دربایستی داشتن

شادی تو بودی؟ :surprised:
اوه شادی کوجا میری ؟ دلیم برات تنگ میشه :(

آخرین ویرایش: