بهترين کتابي‌ که به تازگي خوانده‌ايد؟

russell

مدیر بازنشسته
راسل جان اطلاعات کامل این کتابو بهم میگی؟(نشر-قیمت و ...)
حتما :smile:

اول بگم که این کتاب شامل 7 تا داستان هست که دیوار اولین داستانش هست و کتاب هم به همین نام هست
جلو قانون و شغال و عرب از کافکا که قبلا خونده بودم
کلاغ پیر از الکساندر لانژکیلاند و تمشک تیغ دار از آنتوان چخوف و کور و برادرش از دکتر آرتور شینستلر ........ که اینها رو از صبح تا همین یه ساعت پیش داشتم می خوندم :redface:

اطلاعات کتاب :
دیوار ، انتشارات آزاد مهر ، 1382، 900 تومان
عکس روی جلدش هم عکس صادق هدایت و یک نقشی از یک جغد
:gol:

ebbi

عضو جدید
ژاك قضا و قدري و اربابش
نويسنده: دني ديدرو
مترجم: مينو مشيري
انتشارات: فرهنگ نشر نو
قيمت: 6500 تومان

نوشته پشت كتاب:
ژاك قضا و قدري را بحق در كنار رمان هاي دن كيشوت و تام جونز و اوليس جاي داده اند. در اين نوشتار چند لايه ديدرو هشيارانه با زبان طنز به تقليد معيارها و شگرد هاي معمول آثار تخيلي مي پردازد تا آنها را به تمسخر بگيرد و نفي كند. مي توان ادعا كرد كه سنت گريزي، ساختار پيچيده، بي نظمي استادانه، آوردن داستان در داستان، پارادوكسها و تضادهاي گستاخانه، آميزه طنز و تخيل براي مبارزه با جهل و خرافات و كوته بيني و عدم تساهل در ژاك قضا و قدري، نمونه اي از داستان نويسي مدرن است.
نثر زنده و پوياي ديدرو با ضرب آهنگي تند، خواندن رمان را لذت بخش و امروزي مي كند. او بزرگاني چون: گوته، شيلر، هگل، ماركس، فرويد، استندال، بالزاك، بودلر و ژيد را از جمله شيفتگان خود كرد، و در ميان نويسندگان معاصر ميلان كوندرا رمان ژاك قضا و قدري را «مسحور كننده» مي داند.

ديدرو اين رمان را بين سالهاي 1765 تا 1784 نوشته است. اميدوارم بخونيد و لذت ببريد و بنده رو هم از دعاي خيرتون محروم نفرماييد.
يا رب نظر تو برنگردد

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام کتاب : چهره ی عریان زن عرب
نام نویسنده: دکتر نوال السعداوی

این کتاب یه پرده برداری خیلی رک و راست راجع به زندگی زنان در کشورهای عربی هستش...
با خوندن این کتاب نمی دونم باید بگم احساس تاسف دارم یا نفرت....
مخصوصا خوندنش لازمه برای کسانی که فکر می کنن کشورای عربی و حتی کشورای مسلمانی مثل مصر یا لبنان و... که اینطوری هنر پیشه و خواننده بیرون می دن و طوری کشوراشون رو نشون می دن که انگار بهشته چه بهره کشی از زن می کنن.........

seeemesooo

عضو جدید
فعلا دارم جهان واژگون شد امانوئل ويلوفسكي رو ميخونم تحقيقي اساطيري در مورد جابجائي قطبين زمين كه اين روزا حرفش زياد زده ميشه

russell

مدیر بازنشسته
تو این چند روز که نبودم ...
تنها کاری که می تونستم انجام بدم کتاب خوندن بود ...

کتابهایی که خوندم :
گزیده اشعار قیصر امین پور ، مجموعه اشعار احمد شاملو ، هشت کتاب سهراب ، کیمیاگر پائولو کوئیلو

و کتابهایی که در حال خوندنش هستم :
کوری از ژوزه ساراماگو و سقوط آلبر کامو ( فکر کنم سقوط رو بهتره بعدا بخونم ... هنوز برای خوندنش آماده نیستم :()

ghisoo_tala

عضو جدید
من بیشتر کتاب هایی که عزیزان گفتن دوست دارم و امیدوارم بتونم همشونو مطالعه کنم ، از اینکه این همه دوستان به کتاب و علم و دانش علاقه دارن خیلی خوشحالم و به همه آفرین میگم
من کتاب بزرگترین درسهای زندگی رو از نویسنده ی خوب (هال اربان ) خیلی دوست دارم و به نظر من بهترین کتابی هست که تا به حال خوندم.:gol:

russell

مدیر بازنشسته
کتابی که خوندم:
گنجینه پند و حکمت ایرانی که کتابی است که سخنان دل نشین و حکمت آموز شاعران بلند پایه ایرانی رو در یک جا گرد آوری کرده ... عباراتی که پند وحکمتی یا موعظه و نصیحتی سودمند در آن نهفته است . شاعرانی که نام اونها در سراسر کتاب دیده می شه : خیام ، سعدی ، مولانا ، فردوسی ، حافظ و ......

این کتاب دو زبانه فارسی - فرانسه است

مولف کتاب : دکتر ابراهیم شکور زاده ، استاد دانشگاه فردوسی
ناشر : انتشارات دانشگاه فردوسی

ebbi

عضو جدید
درباره دارن شان از ويكي پديا:​

نام حقیقی او Darren O'Shaughnessy است. با این که او ایرلندی است اما در دوم ژوئیه ۱۹۷۲ در بیمارستانی در لندن بدنیا آمد و مدرسه را در ۳ سالگی آغاز کرد، او بسیار وحشی (ببخشید ولی خودش این را گفته!) بود به همین دلیل هیچ مهد کودکی او را قبول نمی‌کرد! در ۶ سالگی با خانواده خود به ایرلند مهاجرت کرد. او پس از گذراندن دوره کالج، دو سال در یک شبکه تلویزیونی به کار پرداخت و پس از آن برای همیشه فقط نوشت. ظهور دارن شان با کتاب Ayuamarca آغاز شد که در سال ۱۹۹۹ به فروش رفت. او در ژانویه ۲۰۰۰ کتابی برای کودکان با نام Cirque Du Freak نوشت. او این کتاب را بیشتر برای سرگرمی نوشت و با دو کتاب دیگر که برای بزرگ سالان نوشته بود، روانه بازار کرد اما این کتاب بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا، وقتی که کمپانی وارنر بروز پیشنهاد ساخت این کتاب را داد. او که پیش بینی این فروش را نمی‌کرد نویسندگی را ادامه داد ولی برای کودکان ! در طول ۵ سال او ۱۱ کتاب دیگر این مجموعه را نوشت. این کتاب‌ها در ۲۸ کشور(که البته صد در صد کشورهایی هم کپی‌هایی از آن‌ها را استفاده می‌کنند!) و در ۲۰ زبان ترجمه شد و حدود ۸٫۹ میلیون فروش رفت. وارنر بروز هیچ وقت فیلم هیچ کدام از کتاب‌ها را نساخت و اجازهٔ ساخت فیلم دوباره به دارن شان بازگشت ! در سال ۲۰۰۵ دارن شان اجازه ساخت فیلم‌ها را به کمپانی Universal Studios فروخت. فیلم نامهٔ ۳ کتاب اول توسط (Brian Helgeland برنده اسکار) در حال نوشتن است تا توسط کارگردان فیلم X-MAN به روی پرده برود.
دارن شان علاقه شدیدی به کتاب‌های کمیک، فوتبال، شنا، موزیک پاپ و راک و پیاده روی دارد. مسافرت به نقاط مختلف جهان و دیدن خواب‌هایی که راه‌های جدیدی برای خشکاندن خوانندگان در پیش روی دارن قرار می‌دهد هم از علاقه‌های اوست.

كتاب:

نخست قصه‌های سرزمین اشباح. این مجموعه شامل ۱۲ جلد می‌باشد و همانطور که خودش گفته قصه اش در واقع، شرح یک کابوس است، یک کابوس دنباله دار و از ۴ سه‌گانه تشکیل شده‌است.
  1. سیرک عجایب، دستیار یک شبح و دخمهٔ خونین را میخوانید.
  2. کوهستان شبح، آزمون‌های مرگ و شاهزاده اشباح را میخوانید.
  3. شکارچیان غروب، همدستان شب و قاتلان سحر را میخوانید.
  4. دریاچه ارواح، ارباب سایه‌ها و پسران سرنوشت را میخوانید.
دوستان عزيز اين مجموعه فوق العاده است. از اون دسته كتابهايي‌يه كه يه لحظه بر مي داري نگاش كني؛ اما يهو به خودت مي ياي مي بيني جلد اول داره تموم مي شه .
دوستان واقعن شاهكاره . مي تونم بگم چند هفته اي مي شه كه زندگيمو به هم ريخته اين كتاب، خواب و خوراك و ازم گرفته.
كلن يه دنياي ديگه اي رو بهتون معرفي مي كنه كه داخل همين دنياي خودمون وجود داره و ما از اون بي خبريم :twisted:
و اينم بگم كه يه مقداري هم ترسناكه و خيلي هم خشنه. يعني خشونت توش غوغا مي كنه. اما هرگز باعث نمي شه كه شما كتاب رو حتي يك لحظه از خودتون دور كنين.

آخرین ویرایش:

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
درباره دارن شان از ويكي پديا:​

نام حقیقی او Darren O'Shaughnessy است. با این که او ایرلندی است اما در دوم ژوئیه ۱۹۷۲ در بیمارستانی در لندن بدنیا آمد و مدرسه را در ۳ سالگی آغاز کرد، او بسیار وحشی (ببخشید ولی خودش این را گفته!) بود به همین دلیل هیچ مهد کودکی او را قبول نمی‌کرد! در ۶ سالگی با خانواده خود به ایرلند مهاجرت کرد. او پس از گذراندن دوره کالج، دو سال در یک شبکه تلویزیونی به کار پرداخت و پس از آن برای همیشه فقط نوشت. ظهور دارن شان با کتاب Ayuamarca آغاز شد که در سال ۱۹۹۹ به فروش رفت. او در ژانویه ۲۰۰۰ کتابی برای کودکان با نام Cirque Du Freak نوشت. او این کتاب را بیشتر برای سرگرمی نوشت و با دو کتاب دیگر که برای بزرگ سالان نوشته بود، روانه بازار کرد اما این کتاب بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا، وقتی که کمپانی وارنر بروز پیشنهاد ساخت این کتاب را داد. او که پیش بینی این فروش را نمی‌کرد نویسندگی را ادامه داد ولی برای کودکان ! در طول ۵ سال او ۱۱ کتاب دیگر این مجموعه را نوشت. این کتاب‌ها در ۲۸ کشور(که البته صد در صد کشورهایی هم کپی‌هایی از آن‌ها را استفاده می‌کنند!) و در ۲۰ زبان ترجمه شد و حدود ۸٫۹ میلیون فروش رفت. وارنر بروز هیچ وقت فیلم هیچ کدام از کتاب‌ها را نساخت و اجازهٔ ساخت فیلم دوباره به دارن شان بازگشت ! در سال ۲۰۰۵ دارن شان اجازه ساخت فیلم‌ها را به کمپانی Universal Studios فروخت. فیلم نامهٔ ۳ کتاب اول توسط (Brian Helgeland برنده اسکار) در حال نوشتن است تا توسط کارگردان فیلم X-MAN به روی پرده برود.
دارن شان علاقه شدیدی به کتاب‌های کمیک، فوتبال، شنا، موزیک پاپ و راک و پیاده روی دارد. مسافرت به نقاط مختلف جهان و دیدن خواب‌هایی که راه‌های جدیدی برای خشکاندن خوانندگان در پیش روی دارن قرار می‌دهد هم از علاقه‌های اوست.

كتاب:

نخست قصه‌های سرزمین اشباح. این مجموعه شامل ۱۲ جلد می‌باشد و همانطور که خودش گفته قصه اش در واقع، شرح یک کابوس است، یک کابوس دنباله دار و از ۴ سه‌گانه تشکیل شده‌است.
  1. سیرک عجایب، دستیار یک شبح و دخمهٔ خونین را میخوانید.
  2. کوهستان شبح، آزمون‌های مرگ و شاهزاده اشباح را میخوانید.
  3. شکارچیان غروب، همدستان شب و قاتلان سحر را میخوانید.
  4. دریاچه ارواح، ارباب سایه‌ها و پسران سرنوشت را میخوانید.
دوستان عزيز اين مجموعه فوق العاده است. از اون دسته كتابهايي‌يه كه يه لحظه بر مي داري نگاش كني؛ اما يهو به خودت مي ياي مي بيني جلد اول داره تموم مي شه .
دوستان واقعن شاهكاره . مي تونم بگم چند هفته اي مي شه كه زندگيمو به هم ريخته اين كتاب، خواب و خوراك و ازم گرفته.
كلن يه دنياي ديگه اي رو بهتون معرفي مي كنه كه داخل همين دنياي خودمون وجود داره و ما از اون بي خبريم :twisted:
و اينم بگم كه يه مقداري هم ترسناكه و خيلي هم خشنه. يعني خشونت توش غوغا مي كنه. اما هرگز باعث نمي شه كه شما كتاب رو حتي يك لحظه از خودتون دور كنين.
ebbi جان اگه اونا رو دوست داشتي نبرد با شياطين تا جلد 7 اومده.آرتميس فاول تا جلد 6.مخصوصا آرتميس فاول!!

peiman_eng

عضو جدید
7عادت مردمان موثر اثر استیون کاوی . بهترین کتابی که تو این چند سال خوندم . البته چاپ جدیدش زیاد خوب نیست قدیمیش بهتر و مفصل تره .

russell

مدیر بازنشسته
رباعيات ابوسعيد ابوالخير ، خيام و بابا طاهر در كتابي به همين عنوان البته تا الان بيشتر شعرهاي ابوسعيد رو خوندم

كتابي به نام نامه هاي خط خطي از عرفان نظر آهاري
:gol:

اما ديگه بايد شروع به خوندن درسهاي خودم كنم :w10::)

ebbi

عضو جدید
ebbi جان اگه اونا رو دوست داشتي نبرد با شياطين تا جلد 7 اومده.آرتميس فاول تا جلد 6.مخصوصا آرتميس فاول!!

ممنون از پيشنهادتون. :gol:
اتفاقن آرتميس فاول رو چند روز پيش گرفتم. شايد هفته آينده جلد يکش رو شروع کنم.
در مورد نبرد با شياطين هم در صدد خريد هستم . چون همونطوري که مطلع هستين متاسفانه کتاب در کشور ما داره به يک کالاي تجملي و اشرافي تبديل مي شه. (منظورم اينه که ايشالاه پول برسه مي خرمش)
بعد علاقمندم بدونم که شما کلن به کارهاي فانتزي علاقمندين يا فقط درن شان؟
و مطلب بعدي اينکه اصل حالتون چطوره؟
;)

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
ممنون از پيشنهادتون. :gol:
اتفاقن آرتميس فاول رو چند روز پيش گرفتم. شايد هفته آينده جلد يکش رو شروع کنم.
در مورد نبرد با شياطين هم در صدد خريد هستم . چون همونطوري که مطلع هستين متاسفانه کتاب در کشور ما داره به يک کالاي تجملي و اشرافي تبديل مي شه. (منظورم اينه که ايشالاه پول برسه مي خرمش)
بعد علاقمندم بدونم که شما کلن به کارهاي فانتزي علاقمندين يا فقط درن شان؟
و مطلب بعدي اينکه اصل حالتون چطوره؟
;)
اول از اصل حال شروع كنم كه خوبم!!ممنون!الان كافر مياد گير ميده اسپم نكنيد!!:mad::biggrin:
بعدشم بله!!من از اين كتابا ميخونم!!فانتزي كه چه عرض كنم!!من بهش ميگم كتاب نوجوانان!!:biggrin:
ولي به جون شما من يه روزه هرجلد 300 صفحه اي رو تموم ميكنم!!شما چه صبري داري!!چندروز پيش گرفتي نخوندي!!تو خونه ما امروز ميخري فردا بايد به نفر بعد تحويل بدي!!شايد به اين خاطره كه من شعر نمي تونم بخونم!!بايد بشينم رو هر كدوم فكر كنم بعد برم بعدي!!به مذاقم خوش نمياد:lol:
كافر اومد در رو!!:w25:

آخرین ویرایش:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
نام کتاب : زنان امروز کمی جسورتر از دیروز
نویسنده : خانم دکتر اوته ارهارت
مترجم : علی اصغر شجاعی

در باره ی کتاب : این کتاب در پاسخ به سوال زنانی که می خواهند بدانند چگونه می توان ایده ی جسور بودن را وارد زندگی کرد نوشته شده است...تا مشلاتشان را حل کنند و از زندگی خود لذت ببرند....
اوته ارهارت در این کتاب راه دستیابی به عزت نفس استقلال فردی و کامیابی را به تک تک خانم ها نشان می دهد!

............................................................

این کتاب در حوزه روانشناسی نوشته شده...
فقط دقت کنید که نویسنده کتاب یه خانم غیر ایرانی هست و خیلی از راه حل هایی که ارائه می ده رو باید با کمی تغییرات بکار ببرید...
کتاب دارای تست های روانشناسی هم هست....که در کل برای شناخت بیشتر خانم ها درباره خودشون خیلی موثره!

tanha990

عضو جدید
نقد و بررسی کتاب های سال ( هر هفته یک کتاب )( این هفته صد سال تنهایی گابریل گارسیا ماکر )

نقد و بررسی کتاب های سال ( هر هفته یک کتاب )( این هفته صد سال تنهایی گابریل گارسیا ماکر )

با دورد فراوان
نمیدانم این تاپیک در این تالار موجود میباشد یا خیر ..
هر هفته کتابی از نویسنده ای ... نقدی برای شناختن اثار و سبکهای متفاوت از نویسندگان چهار گوشه زمین ...
چرا که این ادبیات است که زندگی را میسازد ...

tanha990

عضو جدید
صد سال تنهایی داستان زنان و مردانی که سرزمینی دور از امکانات میسازند و از طریق کولیها از پیشرفتهای جهان با خبر میشود ... داستان شهوت زنان و مردانی است که چیزی جز ارضای نفسیات خویش ندارند ...

کافر خداپرست

-
کاربر ممتاز
با سپاس از تلاش شما!:gol:
بنا به مشابهت موضوع، با تاپيک "بهترين کتابي که به تازگي خوانده‌ايد؟" ادغام مي‌شود...

بالا