بهتان بر نخورد

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
بسیار دور از هم قد کشیده‌ایم . هر یک بر فراز صخره‌ای بلند و دره‌ای عمیق؛ میانمان که با هیچ خاکستری پر نخواهد شد.
جدایمان کردند؛ از روز اول مهر. با پوشش‌های متفاوت.
مانتو و مقنعه و چادر تیره بر من پوشاندند و تو را با لباس فرم و کله‌ای تراشیده به ساختمانی دیگر فرستادند. من را به مدرسه‌ی دخترانه و تو را پسرانه .
دانشگاه هم که رفتیم جدایمان کردند. با ردیف‌های دور از هم . نیمکت‌های خانم‌ها و آقایان. با درها و راهروها و ورودی‌ها و خروجی‌های خواهران و برادران

جدایمان کردند و ما بسیار دور از هم قد کشیدیم . در اتوبوس با میله‌ها و در حرم و امامزاده با نرده‌ها و در دریا و ساحل با پارچه‌های برزنتی . ..
آنقدر دور و غریب از هم بزرگ شدیم تا تو شدی راز درک ناشدنی‌ای برای من؛ و من شدم عقده‌ی جنسی سرکوب شده‌ای برای تو.
تا هر جا که دیگر نتوانستند جدایمان کنند، در تاکسی و خیابان، از زور ناداني و بیماری و عقده‌های جنسی، من در پي يك نگاه و توجه و متلك از تو باشم ... و تو خود را به من بمالی و برهنگی ساق پایم حالی به حالی‌ات کند و نگاه حریص‌ات مانتو ام را بدرد .
جدا و بسیار دور از هم قد کشیدیم انقدر که تا پایین تنه هایمان معذب مان کرد خیال کردیم عاشق شده‌ایم و چون عاشق هستیم باید ازدواج کنیم و بعد هم با هزاران عقده‌ی بیدار و خفته به زیر یک سقف رفتیم .

بسیار دور از هم قد کشیدیم. انقدر که دیگر نگاه‌مان نیز یکدیگر را خوب و درست ندید و نگاه‌های انسانی جای خود را به نگاه جنسیتی دادند درهمه جا. در محل کار، در محافل فرهنگی و علمی و حتی جلسات سیاسی .
و من باید تقاص همه‌ی این فاصله ها را بپردازم . تقاص دوری از تو و بر صخره‌ای دیگر قدکشیدن را . تقاص تو را ندیدن و نشناختن را .
باید که تنم بلرزد وقتی هوا تاریک می‌شود و من تنها در خیابانم؛ وقتی دنبال کار می‌گردم؛ وقتی تاکسی سوار می شوم .
اینجا یک سرویس بهداشتی عمومی است به وسعت یک کشور.
بهتان بر نخورد...

آخر سالیان سال است که در همه جای دنیا، فقط سرویس‌های بهداشتی(توالت)ها را زنانه و مردانه کرده‌اند

qholi

عضو جدید
بسیار دور از هم قد کشیده‌ایم . هر یک بر فراز صخره‌ای بلند و دره‌ای عمیق؛ میانمان که با هیچ خاکستری پر نخواهد شد.
جدایمان کردند؛ از روز اول مهر. با پوشش‌های متفاوت.
مانتو و مقنعه و چادر تیره بر من پوشاندند و تو را با لباس فرم و کله‌ای تراشیده به ساختمانی دیگر فرستادند. من را به مدرسه‌ی دخترانه و تو را پسرانه .
دانشگاه هم که رفتیم جدایمان کردند. با ردیف‌های دور از هم . نیمکت‌های خانم‌ها و آقایان. با درها و راهروها و ورودی‌ها و خروجی‌های خواهران و برادران

جدایمان کردند و ما بسیار دور از هم قد کشیدیم . در اتوبوس با میله‌ها و در حرم و امامزاده با نرده‌ها و در دریا و ساحل با پارچه‌های برزنتی . ..
آنقدر دور و غریب از هم بزرگ شدیم تا تو شدی راز درک ناشدنی‌ای برای من؛ و من شدم عقده‌ی جنسی سرکوب شده‌ای برای تو.
تا هر جا که دیگر نتوانستند جدایمان کنند، در تاکسی و خیابان، از زور ناداني و بیماری و عقده‌های جنسی، من در پي يك نگاه و توجه و متلك از تو باشم ... و تو خود را به من بمالی و برهنگی ساق پایم حالی به حالی‌ات کند و نگاه حریص‌ات مانتو ام را بدرد .
جدا و بسیار دور از هم قد کشیدیم انقدر که تا پایین تنه هایمان معذب مان کرد خیال کردیم عاشق شده‌ایم و چون عاشق هستیم باید ازدواج کنیم و بعد هم با هزاران عقده‌ی بیدار و خفته به زیر یک سقف رفتیم .

بسیار دور از هم قد کشیدیم. انقدر که دیگر نگاه‌مان نیز یکدیگر را خوب و درست ندید و نگاه‌های انسانی جای خود را به نگاه جنسیتی دادند درهمه جا. در محل کار، در محافل فرهنگی و علمی و حتی جلسات سیاسی .
و من باید تقاص همه‌ی این فاصله ها را بپردازم . تقاص دوری از تو و بر صخره‌ای دیگر قدکشیدن را . تقاص تو را ندیدن و نشناختن را .
باید که تنم بلرزد وقتی هوا تاریک می‌شود و من تنها در خیابانم؛ وقتی دنبال کار می‌گردم؛ وقتی تاکسی سوار می شوم .
اینجا یک سرویس بهداشتی عمومی است به وسعت یک کشور.
بهتان بر نخورد...

آخر سالیان سال است که در همه جای دنیا، فقط سرویس‌های بهداشتی(توالت)ها را زنانه و مردانه کرده‌اند
بهمان برخورد!!!!
اصلا خوشمان نیامد!!!

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع انتقاد جالب بود

اما طرز انتقاد و جمله بندي خوب نبود

در برخي موارد انتقاد بيهوده و نابجا بود

بعضي جاها تفكيك لازمه ، نه از لحاظ ديني ، بلكه از لحاظ رفتار شناسي هم ثابت شده

لوتوسو

عضو جدید
افراط رو قبول دارم ولی اگر جدامونم نکرده بودن،ب جای عقده های جنسی سرکوب شده،خواهش های جنسی بی حد و مرز داشتیم

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی تو طواف حج زن و مرد مختلطند. حالا کعبه تو ایران بود ، حتما خانم ها هیچ وقت کعبه رو از نزدیک نمی دیدند.

black banner

عضو جدید
کاربر ممتاز
حتی تو طواف حج زن و مرد مختلطند. حالا کعبه تو ایران بود ، حتما خانم ها هیچ وقت کعبه رو از نزدیک نمی دیدند.

اونجا ميريم بندگي / زن بودن يا مرد بودن فرق نداره

بنده بودن مهمه

در ضمن ملت ، لخت مادر زاد ( فقط يك پارچه رو شون دارن ) طواف ميكنن

پس هرجا رفتي ، لخت برو

مقايسه جالب نبود

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونجا ميريم بندگي / زن بودن يا مرد بودن فرق نداره

بنده بودن مهمه

در ضمن ملت ، لخت مادر زاد ( فقط يك پارچه رو شون دارن ) طواف ميكنن

پس هرجا رفتي ، لخت برو

مقايسه جالب نبود

اصلا نفهمیدم قیاس شما چه ربطی داشت!!! مگه جا های دیگه مثل دانشگاه ، اداره ، مدرسه... واسه چی می رن؟ وقتی انسان بودن زیر سوال بره همه جا یکیه...در ضمن خانوما حجاب دارن تو حج

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
موضوع انتقاد جالب بود

اما طرز انتقاد و جمله بندي خوب نبود

در برخي موارد انتقاد بيهوده و نابجا بود

بعضي جاها تفكيك لازمه ، نه از لحاظ ديني ، بلكه از لحاظ رفتار شناسي هم ثابت شده

به نظر من جالب بود

" بهتان بر نخورد " رو واسه همین عنوان تاپیک گذشتم

من فقط کپی‌ پیست کردم
در ضمن دوستان هم که میگن تکراریه !

shahruzs

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایشالا دوره بعد ازدواجم تفکیک جنسی میکنند تا روز مرگ هیچ زن و مردی نتونه به هم نزدیک شه :biggrin:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
این تاپیک فکاهیه؟؟؟
کدوم کشور منظورشه؟!!!
بله عقده شده اما نه عدم اختلاط بلکه تفکر ما چرا؟چون درظاهر مسلمانیم یعنی چی؟یعنی در اموری که دیگران میبینند مسلمانیم اما تو فکر و عقیده و در خفا نه یعنی فکرمون مجاز هر جا میخواد بره تو خفا هم جایزیم هرکاری بکنیم!!!
خب معلومه پارادوکس بوجود میاد کسی که فکرش درست نباشه کم کم عملش هم مطابق فکرش میشه گاهی به صورت متلک گاهی دوستیهای خاله زنکی و ...
مراقب افکارت باش که گفتارت می شود
مراقب گفتارت باش که رفتارت می شود
مراقب رفتارت باش که عادتت می شود
مراقب عادتت باش که شخصیتت می شود
مراقب شخصیتت باش که سرنوشتت می شود
حضرت علی (ع):gol:

samira.bas

عضو جدید
کاربر ممتاز

با اینجاش واقعا کیپف کردم ......................یک بار عصر وقتی داشتم برمیگشتم خونه ساعت 8:30 بود زمستون برف میومد و تاکسی حکم کیمیا پیدا کرده بود........تا بالاخره یک تاکسی پیدا شد و سوار شدم.....بعد از چند دقیقه حرکت کرد تنها مسافر خانم تاکسی من بودم.........راننده شروع به نطق کرد میدونین چی گفت ؟ زن هایی که تا این ساعت بیرون از خونه ان سالم نیستن........تنم میلرزد وقتی هوا تاریک می شود و من تنها در خیابانم چون .................حالم از این جامعه ای که برامون ساختن به هم میخوره.............

orchidak

عضو جدید
دوست عزیز جناب senaps
شما که بنظر فرهیخته و موافق فکر و اندیشه آزاد هستید نباید عقاید و نظر دیگران رو با کنایه بگید....
هرکسی اختیار داره هرجوری که دوست داره رفتار کنه...
حتی اگه شما محدود شده باشین و عده ای در رفتارهاشون بدون اینکه محدود شده باشن تازه تشویق هم بشن...
سعی کنیم اینجوری فکر کنیم کمتر دچار عقده های درونی می شیم...جسارتم رو ببخشید

shanim

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز
من با حرف‌های شما موافقم ولی‌ لطفا
از کلمات و جملاتی استفاده نکنید که متاسفانه در ایران
حکم مخالفت با خدا و پیغمبر داره !
چون اونوقت این تاپیک حذف میشه !
نمیدونم اگر این وبسایت یک جامعه کوچک از نسل فرهیخته ایرانی‌ هست
باید بگم واقع متاسفم چون ما هیچ وقت هیچ چیز نخواهیم شد
مذهب دیگه داره رنگ خرافات به خودش میگیره تو ایران
حرف زدن در مورد دختر و پسر کلا شده یه تابو ( البته بر خلاف اون چیزایی که میشنوم )
چند نفر از ما‌ها پدر و مادر هامون انقلاب کردن واسه چادر و روسری ؟
درد اون وقت‌ها این بود ،،،

آخرین ویرایش توسط مدیر:

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که بنظر فرهیخته و موافق فکر و اندیشه آزاد هستید نباید عقاید و نظر دیگران رو با کنایه بگید....

ممنون از تعریفتون...ولی فکر میکنم افکار تا وقتی قابل احترام هستن که برای بقیه مشکل ایجاد نکنن!!
وقتی یه ورزشکار رو مجبور میکنن به جای فک کردن به بازی بعدی،به عذر خواهی برای دست دادن با یه خانوم فکر کنه، یا کلی موارد دیگه،.....

در هر صورت،با حرف شما موافقم...ممنون...

از کلمات و جملاتی استفاده نکنید که متاسفانه در ایران
حتمی....

-------------
اصلا اون پستم رو پاک کردن!! تبریک میگم به دوستانی که طبق معمول همیشه، وقتی جوابی ندارن،میان گزارش میدن که اصل صورت مسئله پاک بشه!!

اعصاب مصاب مدیران رو هم خراب کردم!! اصلا دیگه حرف نمیزنم که تنهایی حال کنین با هم!

آخرین ویرایش:

fatimma

عضو جدید
آواتار خودت و بد چطوری توجیح می کنی؟؟؟
چه ربطی داشت؟اولا که دو تا بازیگرن که به خاطر اینکه فیلمشو دوس دارم گذاشتم وبه کسی ربطی نداره
دوما من گفتم متاسفم واسه کسی که زن و مرد رو فقط دو جسم شهوانی میدونن.ولی منکر وجودش که نشدم