بنظر شما باحالترین پسر باشگاه چه کسی؟

بنظر شما باحالترین پسر باشگاه چه کسی؟

• alikia

رای: 46 34.3%
  • unknown VII

رای: 2 1.5%
  • ..scream...

رای: 14 10.4%
  • medi2536

رای: 3 2.2%
  • Navid

رای: 2 1.5%
  • behnam.95

رای: 43 32.1%
  • smooth criminal

رای: 10 7.5%
  • BLOOD STONE

رای: 14 10.4%

• مجموع رای دهندگان
    134
  • نظرسنجی بسته .

alikia

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمیدونستم برای ایجاد نظر سنجی خودم باید از بعضی از پسر های باشگاه اجازه میگرفتم...........
برید تو صفحه شخصی من بیبمید با کدوم این پسرا اخه من رابطه درست حسابی دارم.......
بیخیال بابا..........

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
علی ژون تبریک...داری سبقت مگیری ها

دوپینگ کردی کلک؟

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قبول نیست
اسم من جزو کاندیداها نیس
من این رأی گیری رو به منزله یک شوخی مسخره میگیرم که همه دست به دست هم اسمای رفیقاشونو گذاشتن فقط!!!!
تکبیر،تکبیر

آقا من تمام رای هایی که بدست آوردم رو با یه شاخه گل تقدیم ایشون میکنم...

نفر اول فعلا ایشون هستن..باریک

دقیقا .. اصن قانونش باید همین باشه ه اینکه یه نفر پاشه تایپیک بزنه و بعد رفیق و رفقای خودش که از نظر خودش براش جذاب و با حال هستن رو بیاره تو لیست البته تموم دوستانی که تو نظر سنجی هستن محترم و قابل احترام هستن خدایی نکرده سوء تفاهم برای کسی پیش نیاد ولی به نظر من از پایه واساس اشتبا ست ......
کامران؟این حرفا رو خودت تنهایی زدی؟

من موندم این نظر سنجی چرا برای من اینقدر مهم نیست که اینقدر واسه شما ها مهمه ....هوراتا دارن اعتراض میکنن..کامران به خودت نگیری..من با جمع هستم

خدا حفظ کنه این داداشا رو... من موندم چجوری زیر بار مسئولیت این آبجیا کمرشون خم نمیشه...;)
:w09:

hesam02

عضو جدید
تکبیر،تکبیر

آقا من تمام رای هایی که بدست آوردم رو با یه شاخه گل تقدیم ایشون میکنم...

نفر اول فعلا ایشون هستن..باریک

عزیزم نمیخواد بذل و بخشش کنی
حرف من این نظرسنجی نیست. حرف من اینه که هرکاری که میخواد تو این باشگاه کوفتی انجام بشه روی حساب کتاب باشه. مثلا ماها مهندس این مملکتیم ( البته به غیر از شما که حقوق میخونی) . حساب کتاب جزو کار ماست. دو دوتا چهارتا. یا کاری رو از اول نکنید یا وقتی کاری میکنید درست حسابی انجام بدین

hesam02

عضو جدید
من نمیدونستم برای ایجاد نظر سنجی خودم باید از بعضی از پسر های باشگاه اجازه میگرفتم...........
برید تو صفحه شخصی من بیبمید با کدوم این پسرا اخه من رابطه درست حسابی دارم.......
بیخیال بابا..........

ههههه خودت برای کار خودت ارزش قائل نیستی :w15:

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزیزم نمیخواد بذل و بخشش کنی
حرف من این نظرسنجی نیست. حرف من اینه که هرکاری که میخواد تو این باشگاه کوفتی انجام بشه روی حساب کتاب باشه. مثلا ماها مهندس این مملکتیم ( البته به غیر از شما که حقوق میخونی) . حساب کتاب جزو کار ماست. دو دوتا چهارتا. یا کاری رو از اول نکنید یا وقتی کاری میکنید درست حسابی انجام بدین
خوب آقای مهندس میگم بیا دوره بعدی تو وارد میدون شو که کسی حق کسی رو ضایع نکنه....

من عذاب وجدان گرفتم...حق تو رو خوردم...حال باس چی کنم؟