جنبه تفریح داره!!! ما اینجا فقط بو میدیم دیگه؟؟ خب اگه جبنه تفریح داره اسم منم بذارین![]()
خوب منم توي دخملا نبودم ولي اصلا ناراحت نشدم اعتراض كردم بي فايده بود

جنبه تفریح داره!!! ما اینجا فقط بو میدیم دیگه؟؟ خب اگه جبنه تفریح داره اسم منم بذارین![]()
خوب منم توي دخملا نبودم ولي اصلا ناراحت نشدم اعتراض كردم بي فايده بود![]()
خب دیگه
اعتراض نکردن نتیجه اش این میشه که حقتو میخورن ( کلا میگم )
پس من کوشم؟![]()
نه بابا شوخي ميكنم حال ميده اعتراض كني كسي بهت اهميت نده![]()
واااااااااي جيگرم له له به خدااااااااااا![]()
واسه ما هم نظر سنجی بذارید خب
گذاشتند گلمممممممممممممممممممم
جدا ؟ کجاست؟
تکبیر،تکبیرقبول نیست
اسم من جزو کاندیداها نیس
من این رأی گیری رو به منزله یک شوخی مسخره میگیرم که همه دست به دست هم اسمای رفیقاشونو گذاشتن فقط!!!!
کامران؟این حرفا رو خودت تنهایی زدی؟دقیقا .. اصن قانونش باید همین باشه ه اینکه یه نفر پاشه تایپیک بزنه و بعد رفیق و رفقای خودش که از نظر خودش براش جذاب و با حال هستن رو بیاره تو لیست البته تموم دوستانی که تو نظر سنجی هستن محترم و قابل احترام هستن خدایی نکرده سوء تفاهم برای کسی پیش نیاد ولی به نظر من از پایه واساس اشتبا ست ......
خدا حفظ کنه این داداشا رو... من موندم چجوری زیر بار مسئولیت این آبجیا کمرشون خم نمیشه...![]()
تکبیر،تکبیر
آقا من تمام رای هایی که بدست آوردم رو با یه شاخه گل تقدیم ایشون میکنم...
نفر اول فعلا ایشون هستن..باریک
من نمیدونستم برای ایجاد نظر سنجی خودم باید از بعضی از پسر های باشگاه اجازه میگرفتم...........
برید تو صفحه شخصی من بیبمید با کدوم این پسرا اخه من رابطه درست حسابی دارم.......
بیخیال بابا..........
خوب آقای مهندس میگم بیا دوره بعدی تو وارد میدون شو که کسی حق کسی رو ضایع نکنه....عزیزم نمیخواد بذل و بخشش کنی
حرف من این نظرسنجی نیست. حرف من اینه که هرکاری که میخواد تو این باشگاه کوفتی انجام بشه روی حساب کتاب باشه. مثلا ماها مهندس این مملکتیم ( البته به غیر از شما که حقوق میخونی) . حساب کتاب جزو کار ماست. دو دوتا چهارتا. یا کاری رو از اول نکنید یا وقتی کاری میکنید درست حسابی انجام بدین
خوب آقای مهندس میگم بیا دوره بعدی تو وارد میدون شو که کسی حق کسی رو ضایع نکنه....
من عذاب وجدان گرفتم...حق تو رو خوردم...حال باس چی کنم؟
اگه منو یادته بهنام من به تو رای دادمخوب آقای مهندس میگم بیا دوره بعدی تو وارد میدون شو که کسی حق کسی رو ضایع نکنه....
من عذاب وجدان گرفتم...حق تو رو خوردم...حال باس چی کنم؟
پس داداش ناصر کو؟؟؟؟؟؟؟just mechanic
آففففففرین![]()
تو زبون بهنامی کوچولو
جدی خوش به حال بهناماین چه حرفیه خانوم محترم!!!! واقعا از شما بعیده
آقا بهنام عزیز سرور ما هستن. من کی باشم![]()
يني بهنام 95 باحاله؟![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
باحالترین | مسابقات تفریحی | 404 |