بنظرتون چی کار کنم؟؟؟

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
ترولت چی شد داداشی؟ خخخخخخخخخخ
دوست عزیز درکت می کنم شدید چون خودم تو موقعیت تو بودم اما چاره ای نیست ببین یه چیزی بهت میگم ببخشید ولی آویزه ی گوشت کن این که همیشه سعی کن به خیلی چیزها بتونی نه بگی اگه بگی نه یعنی همه چی حله!
اگه خودت رو سرگرم کنی نایز نداری با کسی رابطه دوستی برقرار کنی یا این قدر این مسئله کوچیک فکرت رو مشغول کنه.
تایم هایی که نمی ری دانشگاه بشین کتاب بخون، مقاله بخون، موسیقی گوش کن، چه می دونم کلی کارهای دیگه میشه کرد من نمی دونم تو با این حجم کاری اون هم با این رشته چه جوری بیکاری؟
سعی کن از همین الان مستقل باشی نذار کسی به ضعفت پی ببره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سعی کن از همین الان مستقل باشی نذار کسی به ضعفت پی ببره
ممنون از حضورت
و سپاس واسه این جمله;)
بیکاری ی چیزه،تنهایی ی چیز دیگه...
من بعضی روزا اونقد حس تنهایی میکردم ک حتی غذا نمیخوردم اما این واسه این نبود ک گرسنه نبودم! دیگه چ برسه ب درس و اینا...
حق با توئه، رشته ما میتونه همه وقتمونو بگیره و این واسه من پرفکته!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دوستای گلم شب همتون پراز رویاهای قشنگ!!!

Harvard_eng

کاربر بیش فعال
بببین رشته من عمرانه اما بیشتر معماری خودم درگیر می کنم تا عمران
اگه بخوای می تونم بعضی از تاپیک های رشته ات رو بهت پشنهاد کنم که در حالی که اون قدر جالبه می تونه کل ذهنت رو واسه چند روز درگیر کنه اینکه یادت میره که الان روزه یا شب چون مسئله خیلی ساده است به ظاهر ولی در باطن بسیار پیچیده
بیکار نشین از تجربه ی دیگران استفاده کن ببخشید ولی این حرفای خاله زنکی که من تنهام و .......... رو بریز دور چه معنی داره؟ همه ما تنهاییم و مشکل داریم ولی این که مشکل داشته باشی و بخندی شرطه!

عشقولانه

کاربر بیش فعال
سلام من شش سال اینجوری تنها زندگی کردم.
هیشکی غیر از خودت بهت کمک نمیکنه.
عادت میکنی.....
بهترین دوران همین دورانه.....
سعی کن نهایت لذت و ببری و به هیشکی اعتماد نکنی.......
تو غربت هر اتفاقی ممکنه پس مواظب باش.....

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر بد نکنیدااااااا...من دیشب شوت نشدم...کار پیش اومد رفتم...بعله.....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بببین رشته من عمرانه اما بیشتر معماری خودم درگیر می کنم تا عمران
اگه بخوای می تونم بعضی از تاپیک های رشته ات رو بهت پشنهاد کنم که در حالی که اون قدر جالبه می تونه کل ذهنت رو واسه چند روز درگیر کنه اینکه یادت میره که الان روزه یا شب چون مسئله خیلی ساده است به ظاهر ولی در باطن بسیار پیچیده
ممنون میشم:gol: