بنظرتون چی کار کنم؟؟؟

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
افرین
خوشمان امد!!!
شهریاری از این حرفای صدر اسلام نزن
همچین میگی عجبا انگار طرف میخواد چیکار کنه
1 دوست خوب!!! 1 دوست خوبه همین

حالا درسته بایکی خودمونی شدن اشکال نداره ولی .....
نمیدونم والا.. شاید من زیاد آشنا نیستم با این اصطلاحات.

ولی یه چیزی؛ اسلام برای انسان اومده.. صدر اسلام ،احکام برای انسان بود ،الانم همون انسان ها هستن که دارن زندگی میکنن.(ادامه نده خواهشن)

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
باشگاه سرگیجه گرفته نمیتونه نقل قول بگیره

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ولی یه چیزی؛ اسلام برای انسان اومده.. صدر اسلام ،احکام برای انسان بود ،الانم همون انسان ها هستن که دارن زندگی میکنن.(ادامه نده خواهشن)
بی انصافیه حرفتو بزنی و بعدش بگی ادامه ندید!!!

ورای نصایح اسلام اگه نگاهاتونو عوض کنید دیگه تا اسم دوستی بین دختر و پسر اومد تعجب نمیکنید(و فکرای منفی!!؛))

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه مممنون راضی ب زحمت شوما نمیباشم
خودم پیدا میکنم جوابامو

:w10:

دخدر برو بخواااااااااااااااااااااااااااااااااب...مامان نیست بالاسرت ک....داد بزنه(((نقد پای اون بی صاحاب نشیییییییییییییییییییییین!!!!!!!!)))))))))

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
بی انصافیه حرفتو بزنی و بعدش بگی ادامه ندید!!!

ورای نصایح اسلام اگه نگاهاتونو عوض کنید دیگه تا اسم دوستی بین دختر و پسر اومد تعجب نمیکنید(و فکرای منفی!!؛))

راس میگید ببخشید. ولی ببینید دوستی رو من کاری با اسلام ندارم. از عقل و منطق میگم؛ اگر شما با یه پسری دوست بشید، اگر محبتی بین شما دونفر توی دلتون ایجاد بشه، و بدرد هم نخورید و به هر دلیلی نتونید باهم ازدواج کنید، اون موقع برای ازدواجتون مشکل بوجود میاد خواهرم.

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
راس میگید ببخشید. ولی ببینید دوستی رو من کاری با اسلام ندارم. از عقل و منطق میگم؛ اگر شما با یه پسری دوست بشید، اگر محبتی بین شما دونفر توی دلتون ایجاد بشه، و بدرد هم نخورید و به هر دلیلی نتونید باهم ازدواج کنید، اون موقع برای ازدواجتون مشکل بوجود میاد خواهرم.

موافقم:)
این بستگی ب رشد اجتماعی طرفین داره
از امضای فوق العادتونم ممنونم:gol:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:biggrin:

ولی من اگه جای این بودم اول پیرزنه رو اغفال میکردم یه وکالت نومه میگرفتم ازش بهد هم ترم آخر خفش میکردم و اموالش رو تصاحب میکردم تا بعد از تحصیلات دقدغه کار و .... نداشته باشم

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ولی من اگه جای این بودم اول پیرزنه رو اغفال میکردم یه وکالت نومه میگرفتم ازش بهد هم ترم آخر خفش میکردم و اموالش رو تصاحب میکردم تا بعد از تحصیلات دقدغه کار و .... نداشته باشم

پلیییییییییییییییییییییییییید!!!!!!!!!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

:eek::surprised::question::huh::thumbsup2:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
عاقا ی سوال!!
چجوری دعوتتون کنم ب ی تاپیک؟!