تازه یه مرکز پرورش اعتیادم زدم..![]()
تو چه سبکی فعالیت کینید ؟ آمادگی ؟ یا فهرمانی

تازه یه مرکز پرورش اعتیادم زدم..![]()
ببین اونجا فقط میتونی ورزش کنی و درس بخونی به هنر بپردازی
من همه عمرم تهران بودم!!! اینجا دختر و پسر همه جوره از درس خون تا خلاف دوست دارم!!!
ولی خوب برم 1 شهر دیگه تنها میشم!!! باید برم سراغ همین فعالیت ها
تو هم که دختری و در ایران محدودیت واسه دخترا خیلی بیشتره
البته تو جامعه کنونی ما سختهپیشنهاد میکنم از ترم های دیگه بطور جدی به فکر انتقالی گرفتن یا مهمان شدن در شهر خودت باشی.
الان این وضعیتی که داری جالب نیست یه دختر بدون هیچ آشنایی دانشجوی شهر دیگه، بیرون از خوابگاه، توی یه کلاس با سه تا دختر n تا پسر. دیگه معلوم نیست آخرش این پسرا فکر سوء استفاده توی کله شون نیاد! یا حتی بعضی از دخترها هم خیلی قابل اعتماد نیستند (مثلا برای هم خونه شدن). کلا دور دوستی رو برای پر کردن اوقات فراغت خط بکش مگه اینکه واقعا از یه دختری شناخت پیدا کنی و بتونی تا حدی بهش اعتماد کنی. روی پیشنهاد اولم بطور جدی فکر کن. اگه هم واقعا واقعا هیچ راهی برای انتقالی گرفتن نیست، تا اونجایی که امکان داره مهمان بشو. واقعا برای پسر هم این شرایط خیلی سخته برای دختر دیگه واقعا فاجعه هست!
پیشنهاد میکنم از ترم های دیگه بطور جدی به فکر انتقالی گرفتن یا مهمان شدن در شهر خودت باشی.
الان این وضعیتی که داری جالب نیست یه دختر بدون هیچ آشنایی دانشجوی شهر دیگه، بیرون از خوابگاه، توی یه کلاس با سه تا دختر n تا پسر. دیگه معلوم نیست آخرش این پسرا فکر سوء استفاده توی کله شون نیاد! یا حتی بعضی از دخترها هم خیلی قابل اعتماد نیستند (مثلا برای هم خونه شدن). کلا دور دوستی رو برای پر کردن اوقات فراغت خط بکش مگه اینکه واقعا از یه دختری شناخت پیدا کنی و بتونی تا حدی بهش اعتماد کنی. روی پیشنهاد اولم بطور جدی فکر کن. اگه هم واقعا واقعا هیچ راهی برای انتقالی گرفتن نیست، تا اونجایی که امکان داره مهمان بشو. واقعا برای پسر هم این شرایط خیلی سخته برای دختر دیگه واقعا فاجعه هست!
کاملا موافقم......اگر هم نشد..هر جوری هست خوابگاه بگیر......توی تشکلهای فرهنگی دانشگاهتون میتونی عضو بشی و با بچه های اونجا هم اتاقی بشی که خیلی خوبه....
البته تو جامعه کنونی ما سخته
جق با توئه اما مشکل من فقط تنهاییه وگرنه از بقیه موارد هم خودم مطمئنم،هم خونوادم
صابخونمم خیلی حواسش ب منه
مث اینه ک خونه مامانبزرگمم واقعا!!
واسه حرف زدن بیای نت بهتره
خطرش کمتره
خب من که علمی کاربردی نبودم نمیدونستم که.....اگر مجبوری بمونی...برو خوابگاه......به هر جهت تحقیق کن اتاق خوب پیدا میکنی.......اینجوری تنها نیستی ..بچه های خوبم درو برت هستن ..اما حتما خوب باشن....وگرنه تنهایی می ارزه!علمی کاربردی تشکل فرهنگیش کجا بود آخه؟؟؟![]()
خب مساله همون تنهاییه، این تنهایی خیلی کارا با آدم میکنه! اینو چند ماه دیگه دقیقا متوجه میشی! الان هنوز تازه اومدی و شاید نتونی منظورمو خوب متوجه شی. برای دختر واقعا شرایطی که شما الان داری خطرناکه (شاید الان بگی که من دارم اغراق میکنم!).
ترم اول کارشناسی هستی؟ انتقالی نمی تونی بگیری؟ تو فکر مهمان شدن نیستی؟ اگه می تونی یه بار دیگه هم کنکور بده.
باشه حواسم هسنترس
اتفاقی نمیوفته
فقط زیاد به مردم اعتماد نکن
آره ترم اولم
داری منو میترسونیا........
قراره تنهایی چه بلایی سرم بیاره آخه؟!
من نمیذارم!
تو 3تا استان خراسان فقط اینجا رشته منو داره
کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
باشه حواسم هس
عاقا نترسونیدم تروخداااااااااااااا:|
یخچالم 2هفته پیش موتورش سوخت،از لحظه ای ک تعمیرکار اومد تو خونه تا وقتی ک یخچالمو تعمیر کرد و رفت تمام مدت صابخونمون مث مرد کنارم وایساده بود
بله
همجین صابخونه ای دارم من
واسه همین از بابت چیزایی ک شمارو نگران کرده،نگران نیستم
وافعن مث اینه ک خونه مامانبزرگمم
واسم ترشی هم میاره تازه... خخخخخخخخخخ
از نگهبان خابگاه بدتر...یعنی بهتره!!!
دوست اصلا به درد نمیخوره
ظررش بیشتر از منفعتشه
فقط در حد همکلاس باش تو دانشگاه .همکلاسی های پسر قابل اعتماد ترن ولی فقط باهاشون درحد همکلاس باش نه بیشتر
اتفاقا واسه دخدرا پسرا براشون دلسوز ترن تا جنس موافق ! اینو جدی میگم ....... خعلی از دخدرا از همجنساشو بزرگترین ضربه ها رو خوردن !
متوجه منظور و نگرانیت هستم،خب کاملا حق باتوئه اما در شرایط کلیببین تنهایی به خودی خود بلایی سرت نمیاره! . شاید دقیق نتونم توضیح بدم یا اینکه بعضی از حرفای منو قبول نکنی ولی به عنوان کسی که حداقل 7، 8 سال ازت بزرگتره و تجربه خیلی از شرایط رو داره بهت میگم. اولا تنهایی رو به مدت طولانی نمی تونی تحمل کنی و مثلا فقط برای صحبت بیای نت! پس بالاخره مجبوری با یکی دوست شی حالا اون دوست کی باشه دختر باشه پسر باشه هدفش چی باشه دیگه معلوم نیست. آشنایی هم نداشته باشی که ازت بخواد پشتیابانی کنه که دیگه واقعا خوب نیست. سن ت هم کمه و هنوز تجربه در مورد خیلی از شرایط و خیلی از افراد رو نداری. حداقل اگه یکی دو ترم خوابگاه بودی با چندنفر کم کم آشنا میشدی می تونستی یکی دو تا دوست نسبتا خوب پیدا کنی.
متوجه منظور و نگرانیت هستم،خب کاملا حق باتوئه اما در شرایط کلی
ب نظر من ب فرد هم خیلی بستگی داره
من ایمان دارم ک ازون لحاظ هیچ مشکلی واسم پیش نمیاد
درسته تا الان تجربه این زندگی رو نداشتم،اما وقتی مشهد دانشجو بودم خیلی از دوستام درگیر مشکلاتی ک منظورته بودن،منم همیشه با بزرگتر از خودم راحتتر کنار میام،واسه همین تو اون دوره خیلی چیزا یاد گرفتم،خیلی وقتا هم خونه اونا بودم
خب اونجا ی چیزایی دیدم ک تصمیم گرفتم با هرکسی همخونه نشم
تنهایی بهرحال سخت و آزاردهندس،اما اونقد صعیف نیستم ک بخاطر فرار از تنهایی تو ی چاه بزرگتر بیفتم
جواسمو بیشترتر جم میکنم ک ب نصیحت داداش بزرگم گوش کنم
اگه همخونه خوب پدا کنم یا بتونم انتقالی یا مهمان بگیرم جوری ک ب درسم لطمه نخوره و عقب نیفتم،حتما این کارو میکنم
ما دانشجو بودیم هیچی نمیخوردیم این چه از خودش پذیرایی میکنه .......بفرمائید لبو داغخخخخخخخخ
آره ناپیوسته. معماری داخلیآفرین آبجی. با اینکه نمیشناسمت جداً یخورده نگرانت شدم. امیدوارم بتونی این دوران رو به سلامت بگذرونی. آره واقعا باید نباید برای فرار از تنهایی به یه چیز دیگه پناه برد. یه مسئله دیگه هم بگم اینکه در مورد شرایطت و اینکه مثلا تنها زندگی میکنی یا آشنایی توی اون شهر نداری به کسی نگو (حتی به دختر ها اگه میتونی). کارشناسی ناپیوسته هست؟
متوجه این حرفا نشدم ؟ چه ربطی به موضوع داشتن و چرا اینارو به من میگی؟ار الان دنبال 1 شوهر پولدار باش
بهتره 1 جوری خودت منتقل کنی تهران
شوهر پولدار بزرگترین نعمت خدا رو زمین
مخصوصا اگر از این بچه مامانیا باشه!!! همچین مثل چی تو دستته
1 دختره بود همکار من!!! دقیقا همکار میز بغلی!!!
کلا صبح تا شب فقط با تلفن صجبت میکرد!!! اما کسی جرات نداشت بهش بگه بالا چشمت ابرو!!!
جز من که رفیق جیک تو حیکش بودم
من یا صبا؟!!ار الان دنبال 1 شوهر پولدار باش
بهتره 1 جوری خودت منتقل کنی تهران
شوهر پولدار بزرگترین نعمت خدا رو زمین
مخصوصا اگر از این بچه مامانیا باشه!!! همچین مثل چی تو دستته
1 دختره بود همکار من!!! دقیقا همکار میز بغلی!!!
کلا صبح تا شب فقط با تلفن صجبت میکرد!!! اما کسی جرات نداشت بهش بگه بالا چشمت ابرو!!!
جز من که رفیق جیک تو حیکش بودم
ما دانشجو بودیم هیچی نمیخوردیم این چه از خودش پذیرایی میکنه .......
دوست عزیز به عنوان کسی که 7سال پیش راهی که شما توش قدم گذاشتی و رفته بهت توصیه میکنم اول از همه از لحظاتت لذت ببر که بعدا حسرت این روزا رو میخوری دوم درستو جدی بخون مخصوصا واحدهای عملی رو سوم از الان دنبال کار پاره وقت یا دانشجویی باش که وقتی فارغ تحصیل شدی حداقل یه تجربه ای داشته باشی چهارم مواظب خودت و خوبیهات باش ......موفق باشی
مهم نیست همونجا یاد میگیری اینجوری زیادم تو خونه نیستی و تنهایی کم تر حس میکنی.....خواهش میکنماتفاقا یکی از اساتیدم دفتر مهندسی داره،حتما میرم پیشش کارآموزی،جتی اگه حقوقم نده میارزه ب وقتی ک اونجا میذارم
اما باید حداقل 2ترم بگذره ی چی از معماری بفهمم
آخه رشته قبلیم معماری نبوده
ممنون از راهنمایی هات آجی جونم![]()
بابا دوستی چیه؟!!!!!!!!!
ای بابا!
یعنی هیچ کدوم از پسرارو به عنوان دوستی مناسب ندیدم؟ یعنی اگر میدیدی، باهاش دوست میشدی؟! عجلا!
/QUOTE]
حتما باهاش دوس میشدم
اگه خوب بود...![]()
شما اول تکلیف اون حرفی که زدی مشخص کنافرین
خوشمان امد!!!
شهریاری از این حرفای صدر اسلام نزن
همچین میگی عجبا انگار طرف میخواد چیکار کنه
1 دوست خوب!!! 1 دوست خوبه همین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
C | بنظرتون | گفتگوی آزاد | 2 | |
![]() |