سلام هم باشگاهیای عسیسم
من دانشجوی شهرستانم(خونمون مشهده،دانشگاه بجنورد)، چون وضعیت خوابگاها خوب نبود خونه گرفتم، خودم تنها، هیچ فامیل و آشنایی هم اینجا ندارم
تو کلاسمون 3 تا دختریم بقیه پسر...
اون 2تا دختر دیگه ، یکیشون ک مث من از ی شهر دیگه اومده،همون اول با یکی از پسرا دوس شد و همیشه با اونه
اون یکی هم اهل همین جاست و حتی کلاسارو خط درمیون میاد
پسرا هم ک هیچکدومشونو مناسب دوستی ندیدم
مشهد ک بودم هرآخر هفته با خونواده میرفتیم خارج شهر،هفته ای حداقل 2 شب پارک ملت بودیم،خواهرم ک ازدواج کرده هرشب ب ما سر میزد(همه تفریحم با خونواده عزیزم بود
) اما الان ک بیشتر از 2 ماهه اومدم اینجا هنوز جز دانشگاه و گاهی خرید از خونه نرفتم بیرون...
خیلی اجساس تنهایی میکنم، حیلی دلم میگیره،یکی 2 تا از پسرا ک ماشین دارن به من گفتن ک باهاشون برم گردش،چندتا پیشنهاد دوستی داشتم اما راستش دوس ندارم واسه اینکه تنهام با کسی ک حتی واسه دوستی مناسب نیس بگردم،تربیت خونوادگیم اجازه نمیده...
خودمو با درس و نقاشی و رقص و باشگاهمونو وبگردی سرگرم کردم اما حس میکنم دارم افسرده میشم...
بنظرتون چیکار کنم؟چطوری تنهایی رو تحمل کنم؟
شما همتون دانشجو بودید یا هستید،بنظرتون چطوری خودمو با این شرایط وفق بدم؟...
من دانشجوی شهرستانم(خونمون مشهده،دانشگاه بجنورد)، چون وضعیت خوابگاها خوب نبود خونه گرفتم، خودم تنها، هیچ فامیل و آشنایی هم اینجا ندارم
تو کلاسمون 3 تا دختریم بقیه پسر...
اون 2تا دختر دیگه ، یکیشون ک مث من از ی شهر دیگه اومده،همون اول با یکی از پسرا دوس شد و همیشه با اونه
اون یکی هم اهل همین جاست و حتی کلاسارو خط درمیون میاد
پسرا هم ک هیچکدومشونو مناسب دوستی ندیدم

مشهد ک بودم هرآخر هفته با خونواده میرفتیم خارج شهر،هفته ای حداقل 2 شب پارک ملت بودیم،خواهرم ک ازدواج کرده هرشب ب ما سر میزد(همه تفریحم با خونواده عزیزم بود
) اما الان ک بیشتر از 2 ماهه اومدم اینجا هنوز جز دانشگاه و گاهی خرید از خونه نرفتم بیرون...خیلی اجساس تنهایی میکنم، حیلی دلم میگیره،یکی 2 تا از پسرا ک ماشین دارن به من گفتن ک باهاشون برم گردش،چندتا پیشنهاد دوستی داشتم اما راستش دوس ندارم واسه اینکه تنهام با کسی ک حتی واسه دوستی مناسب نیس بگردم،تربیت خونوادگیم اجازه نمیده...
خودمو با درس و نقاشی و رقص و باشگاهمونو وبگردی سرگرم کردم اما حس میکنم دارم افسرده میشم...

بنظرتون چیکار کنم؟چطوری تنهایی رو تحمل کنم؟

شما همتون دانشجو بودید یا هستید،بنظرتون چطوری خودمو با این شرایط وفق بدم؟...

confused
اونم بدون کنکور...خخخخخخخخ