بنظرتون چی کار کنم؟؟؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام هم باشگاهیای عسیسم:gol:
من دانشجوی شهرستانم(خونمون مشهده،دانشگاه بجنورد)، چون وضعیت خوابگاها خوب نبود خونه گرفتم، خودم تنها، هیچ فامیل و آشنایی هم اینجا ندارم
تو کلاسمون 3 تا دختریم بقیه پسر...
اون 2تا دختر دیگه ، یکیشون ک مث من از ی شهر دیگه اومده،همون اول با یکی از پسرا دوس شد و همیشه با اونه
اون یکی هم اهل همین جاست و حتی کلاسارو خط درمیون میاد
پسرا هم ک هیچکدومشونو مناسب دوستی ندیدم:w09:
مشهد ک بودم هرآخر هفته با خونواده میرفتیم خارج شهر،هفته ای حداقل 2 شب پارک ملت بودیم،خواهرم ک ازدواج کرده هرشب ب ما سر میزد(همه تفریحم با خونواده عزیزم بود:cry:) اما الان ک بیشتر از 2 ماهه اومدم اینجا هنوز جز دانشگاه و گاهی خرید از خونه نرفتم بیرون...
خیلی اجساس تنهایی میکنم، حیلی دلم میگیره،یکی 2 تا از پسرا ک ماشین دارن به من گفتن ک باهاشون برم گردش،چندتا پیشنهاد دوستی داشتم اما راستش دوس ندارم واسه اینکه تنهام با کسی ک حتی واسه دوستی مناسب نیس بگردم،تربیت خونوادگیم اجازه نمیده...
خودمو با درس و نقاشی و رقص و باشگاهمونو وبگردی سرگرم کردم اما حس میکنم دارم افسرده میشم...:w05:
بنظرتون چیکار کنم؟چطوری تنهایی رو تحمل کنم؟:w04:
شما همتون دانشجو بودید یا هستید،بنظرتون چطوری خودمو با این شرایط وفق بدم؟...:(

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام هم باشگاهیای عسیسم:gol:
من دانشجوی شهرستانم(خونمون مشهده،دانشگاه بجنورد)، چون وضعیت خوابگاها خوب نبود خونه گرفتم، خودم تنها، هیچ فامیل و آشنایی هم اینجا ندارم
تو کلاسمون 3 تا دختریم بقیه پسر...
اون 2تا دختر دیگه ، یکیشون ک مث من از ی شهر دیگه اومده،همون اول با یکی از پسرا دوس شد و همیشه با اونه
اون یکی هم اهل همین جاست و حتی کلاسارو خط درمیون میاد
پسرا هم ک هیچکدومشونو مناسب دوستی ندیدم:w09:
مشهد ک بودم هرآخر هفته با خونواده میرفتیم خارج شهر،هفته ای حداقل 2 شب پارک ملت بودیم،خواهرم ک ازدواج کرده هرشب ب ما سر میزد(همه تفریحم با خونواده عزیزم بود:cry:) اما الان ک بیشتر از 2 ماهه اومدم اینجا هنوز جز دانشگاه و گاهی خرید از خونه نرفتم بیرون...
خیلی اجساس تنهایی میکنم، حیلی دلم میگیره،یکی 2 تا از پسرا ک ماشین دارن به من گفتن ک باهاشون برم گردش،چندتا پیشنهاد دوستی داشتم اما راستش دوس ندارم واسه اینکه تنهام با کسی ک حتی واسه دوستی مناسب نیس بگردم،تربیت خونوادگیم اجازه نمیده...
خودمو با درس و نقاشی و رقص و باشگاهمونو وبگردی سرگرم کردم اما حس میکنم دارم افسرده میشم...:w05:
بنظرتون چیکار کنم؟چطوری تنهایی رو تحمل کنم؟:w04:
شما همتون دانشجو بودید یا هستید،بنظرتون چطوری خودمو با این شرایط وفق بدم؟...:(

باووو عجب شجاع بودی تکی رفتی خونه گرفتی :| چجوری بهت دادن !! خعلی جالبه

ببین من یونی شهرستان بودم با هیشکی هم دوست نمیشدم چون........ اونایی هم که دوست شدم عین خودم بودن یعنی سن و سال و ...... فقط اینو بهت بگم که با توجه به وضعیتت خعلی مراقب باش ؛ بی گدار به آب نزن---
من با اینکه 1 2 ترم با برخی بیشتر دوس نبودم ولی تاثیرات بدشون هنوزم تو اخلاقم هست ! خلاصه اگه اشتباه کنی یا هرچی تاثیراتش خعلی موندگاره !

بعدشم هنو تازه 2 ماهه یکم صبر میکردی تو خابگاه میموندی تا یکم نگاهت و.... آشنا بشه با جو ! یگه خعلی عجله کردی که مستقل شدی ما خودمون پسر بودیم 2 ترم آخر مستقل شدیم چون هم خونه خوب پیدا نمیشد

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خوابگاه؟؟؟ اصن امکانش نبود
آخه خوابگاها همشون خودگردانن
اون یکی ک گفتم رفته خوابگاه 3هفته پیش لبتاپشو دزدیدن:|
واسه چی منتظر هستی که با یکی دوست بشی از تنهایی در بیای؟:surprised: منتظر نیستم ک! اتفاقا چون نمیخوام این کارو بکنم ازتون راهنمایی خواستم دیگه...
خونه ای ک گرفتم ی طبقس، سمت جنوبی خونه، ی اتاق واسه منه، صاحبخونه هم ساختمون خونش سمت شمالیه خونس،ی خانوم مسن تنهاس...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
باووو عجب شجاع بودی تکی رفتی خونه گرفتی :| چجوری بهت دادن !! خعلی جالبه

ببین من یونی شهرستان بودم با هیشکی هم دوست نمیشدم چون........ اونایی هم که دوست شدم عین خودم بودن یعنی سن و سال و ...... فقط اینو بهت بگم که با توجه به وضعیتت خعلی مراقب باش ؛ بی گدار به آب نزن---
من با اینکه 1 2 ترم با برخی بیشتر دوس نبودم ولی تاثیرات بدشون هنوزم تو اخلاقم هست ! خلاصه اگه اشتباه کنی یا هرچی تاثیراتش خعلی موندگاره !

بعدشم هنو تازه 2 ماهه یکم صبر میکردی تو خابگاه میموندی تا یکم نگاهت و.... آشنا بشه با جو ! یگه خعلی عجله کردی که مستقل شدی ما خودمون پسر بودیم 2 ترم آخر مستقل شدیم چون هم خونه خوب پیدا نمیشد
اگه میرفتم خوابگاه خیلییییییییییییی بدتر بود... 3تا خوابگاهو سر زدم، حتی نتونستم ی ساعت تحمل کنم،آخه خودگردانن،نظارتی ندارن،فقط قانون تایم رفت و آمد!! تازشم همشون اونقد تاریک و کوچیک بود اتاقاش ک دق میکردم:cry:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم به نظرم حداقل یکی 2 ترم خابگاه میموندی ! خوب طرف حواسش به وسایلش نباشه میبرن دیگه ! ماهم خودگردان بودیم این داستانارو داشتیم ولی البته اتاق ما همیشه 6 قفله بود بعدشم با خودمون چیز خاصی نیورده بودیم ! چون هممون هم سن و خدمت رفته بودیم تو خدمت حسابی ازمون دزدی شده بود میدونستیم باید خعلی حواسمون باشه :دی

حتی یکی بود پولش تو جورابش بود:biggrin:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوابگاه؟؟؟ اصن امکانش نبود
آخه خوابگاها همشون خودگردانن
اون یکی ک گفتم رفته خوابگاه 3هفته پیش لبتاپشو دزدیدن:|
واسه چی منتظر هستی که با یکی دوست بشی از تنهایی در بیای؟:surprised: منتظر نیستم ک! اتفاقا چون نمیخوام این کارو بکنم ازتون راهنمایی خواستم دیگه...
خونه ای ک گرفتم ی طبقس، سمت جنوبی خونه، ی اتاق واسه منه، صاحبخونه هم ساختمون خونش سمت شمالیه خونس،ی خانوم مسن تنهاس...

خب البته بسته به فرهنگ و تربیت فرق میکنن ادما ... ولی اگه خانواده راضی هستن و مشکلی نمیبینن حتما ایراد نداره ... ولی اصولا جانب احتیاط رو باید رعایت میکردن ... یه دختر تنها خیلی ریسکه که اذیت نشی ... من البته تجربه نکردم ولی خب میدیدم
میتونستی از امکانات دانشگاه استفاده کنی ...
برای تنهایی ات هم باید خودتو سرگرم کنی ... رشته ات معماریه دیگه ... اینو در نظر داشته باش خودت باید برای کسب تجربه تو رشتت پا پیش بذاری البته اگه میخوای موفق باشی و دنبال یه مدرک نیستی ... پس سعی کن نرم افزاراشو کار کنی مثل کَد... همینطور هر پایه ای که میخواد ... اینا کلی از وقتت رو میگیره ...
اینترنت هم هست ...

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام عزیزدلم....منم 4 سال همدان بودم وخوابگاه...فقط سال آخر بچه ها همش اصرار میکردن بریم خونه بگیریم که قبول نکردم .بابام هم اجاز بهم ندادوخداروشکرمیکنم که بهم اجازه نداد....ایکاش حداقل با دوستات خونه میگرفتین..دلیل نداره م خونه ایت همرشته ایت باشه ....بایکی از یه رشته ای دیگه....نذارتنها بمونی تنهایی بدترین چیزه واست...به نظر من همین الانم دیر نشده ...ایشالا موفق باشی فدات شم....وهمیشه پاک بمونی

اشک دریا

عضو جدید
سلام .نگران نباش کلاترم یک همچین چیزی عادیه منم مثل توبودم.خیلی تنهابودم ترم یک دختراهم همش چسبیده بودن به یه پسری!!ولی ترم دوبه بعدهمکلاسیای جدیدپیدامیکنی دوروبرت پردوست میشه نمیدونی پیش کدومشون باشی

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب دوستم یعنی تو دانشگاهتونم دخدر خوب پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با چند نفر ک تو دانشگاتونن میتونی رفیق شی...و اوقات بیکاریتو با اونا بگذرونی...

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب دوستم یعنی تو دانشگاهتونم دخدر خوب پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با چند نفر ک تو دانشگاتونن میتونی رفیق شی...و اوقات بیکاریتو با اونا بگذرونی...

البته ایشون تازه 2ماهه رفته یونی ! فعلا واسه انتخاب دوست زوده بخصوص انتخاب دوست تو شهر دیگه خعلی سخت تره ! چون باهاش ممکنه شب و روز بگذرونی ازش تاثیر بگیری واسه همین عجله واقعا کار شیطونه

خدایی همین نت کل وخت رو پر میکنه نمیدونم چجوری میگی حوصلم سر میره ! من گاهی آرزو میکنم این نت نابود شه بلکه برم به زندگی و درسم برسم :|

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
البته ایشون تازه 2ماهه رفته یونی ! فعلا واسه انتخاب دوست زوده بخصوص انتخاب دوست تو شهر دیگه خعلی سخت تره ! چون باهاش ممکنه شب و روز بگذرونی ازش تاثیر بگیری واسه همین عجله واقعا کار شیطونه

خدایی همین نت کل وخت رو پر میکنه نمیدونم چجوری میگی حوصلم سر میره ! من گاهی آرزو میکنم این نت نابود شه بلکه برم به زندگی و درسم برسم :|

بابامنم دوماهه میرم یونی....با کل بچه ها دوست شدم...چی بگم...حالا لازم نیس خیلی 6تو6 بشی باهاشون ک...

اره منم این ارزو رو میکنم...زندگی واسم نذاشته.....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

:biggrin: نگوووووووو
ب گوش مسئولین میرسه همین چن کیلوبایتم محدود میکنن،مجبور میشیم بیت ب بیت منتظر آپ شدن پیجامون بشیمااااااا:confused:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
سلام .نگران نباش کلاترم یک همچین چیزی عادیه منم مثل توبودم.خیلی تنهابودم ترم یک دختراهم همش چسبیده بودن به یه پسری!!ولی ترم دوبه بعدهمکلاسیای جدیدپیدامیکنی دوروبرت پردوست میشه نمیدونی پیش کدومشون باشی
منم همینطور فک میکنم اما مشکلی ک هس اینه ک ما اولین ورودی این رشته ایم تو دانشگاه،یعنی احتمالا تا آخر همه کلاسامون با هم مشترکه
چارتمونم ک دیدم درس اختیاری نداشت
دانشگاه علمی کاربردیه دیگه:razz:
نمیدونم......
الانم ک زمستون شروع شده،منم زمستونا دپسرده میشم، وای اگه راها بسته شه و نتونم برم مشهد...

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همینطور فک میکنم اما مشکلی ک هس اینه ک ما اولین ورودی این رشته ایم تو دانشگاه،یعنی احتمالا تا آخر همه کلاسامون با هم مشترکه
نمیدونم......
الانم ک زمستون شروع شده،منم زمستونا دپسرده میشم، وای اگه راها بسته شه و نتونم برم مشهد...

عزیزم مشهدعلمی کاربردی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟

ایشالا همه چی درست میشه....

9356769

عضو جدید
خوووووووب محیط باشگاه مهندسان کلی سرگرمت میکنه..................... پیشنهاد میکنم تو همون شهر تو یه محیط کاری و اموزشی خوب قرار بگیری ..........اونجا هم با افراد جدیدی اشنا میشی که خیلی از بچه های دانشگاه بهترن ...........

خیلی سخت نگیر به این فکر باش که وضعیتت میتونست خیلی سخت تر از وضعیت فعلیت باشه.........

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابامنم دوماهه میرم یونی....با کل بچه ها دوست شدم...چی بگم...حالا لازم نیس خیلی 6تو6 بشی باهاشون ک...

اره منم این ارزو رو میکنم...زندگی واسم نذاشته.....

تو که شاهکاری:biggrin:
نگوووووووو
ب گوش مسئولین میرسه همین چن کیلوبایتم محدود میکنن،مجبور میشیم بیت ب بیت منتظر آپ شدن پیجامون بشیمااااااا:confused:
خخخخخخخخخخخ

نمیدونم......

سوال منم همینه ! مگه مشهد نداشت ؟
البته علمی کاربری یه خوبی داره اکثرا بومین ! مثل دولتی نیس که از کجا اومدن

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بخدا تو دانشگاه ما نصف بچه ها از ناکجا اباد اومدن.....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز

نه عسیسم،من معماری داخلی ام،تو 3تا استان خراسان،فقد بجنورد داشت این رشته رو ک امسال اولین سالیه ک این رشته رو گرفته...

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه عسیسم،من معماری داخلی ام،تو 3تا استان خراسان،فقد بجنورد داشت این رشته رو ک امسال اولین سالیه ک این رشته رو گرفته...

خب براچی داخل میخونییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معماری- معماری میخوندی...معماری داخلی تو ایران دکترا نداره ه ه....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خوووووووب محیط باشگاه مهندسان کلی سرگرمت میکنه..................... پیشنهاد میکنم تو همون شهر تو یه محیط کاری و اموزشی خوب قرار بگیری ..........اونجا هم با افراد جدیدی اشنا میشی که خیلی از بچه های دانشگاه بهترن ...........

خیلی سخت نگیر به این فکر باش که وضعیتت میتونست خیلی سخت تر از وضعیت فعلیت باشه.........

منم دوس دارم وارد محیط کاری بشم،جتی ب عنوان کاراموز
اما هنو 2 ماهه ک وارد این رشته شدم:(

nedashiva

کاربر بیش فعال

دقیقا این نت کله وقته آدمو میگیره... دوست من یه شهری درس میخوند که حتی آدماش همزبونش هم نبودن ینی فارس نبودن وکلن یجوری بودن با غریبا و فارسا خوب تا نمیکردن البته یه چندتایی دوست هم داشت ولی کلی غصه میخورد........ و تمام زمان فراغتشو با من می چتید و یا تلفنی حرف میزدیم یا وب میدادیم دیگه اصلا احساس دوری و تنهایی نمیکرد به نظر من شما هم میتونی با یه دوست نزدیک همینجوری ارتباط داشته باشی

9356769

عضو جدید
منم دوس دارم وارد محیط کاری بشم،جتی ب عنوان کاراموز
اما هنو 2 ماهه ک وارد این رشته شدم:(

محیط کاری که حتما نباید تو رشته ی خودت باشه............ به نظر من شاید بتونی تو اموزشگاه ها فعالیت کنی..........

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
خب براچی داخل میخونییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

معماری- معماری میخوندی...معماری داخلی تو ایران دکترا نداره ه ه....

چون کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی فقد داخلی و مرمت بناهای فرسوده:)confused:) داشت
تازشم من عاااااشششششششششششقققققققققققق رشتمممممممممممممممممممممممم
با بچه های بالا هماهنگ کردم!تا من ب دکترا برسم دکتراشم میاد;) اونم بدون کنکور...خخخخخخخخ

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چون کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی فقد داخلی و مرمت بناهای فرسوده:)confused:) داشت
تازشم من عاااااشششششششششششقققققققققققق رشتمممممممممممممممممممممممم
با بچه های بالا هماهنگ کردم!تا من ب دکترا برسم دکتراشم میاد;) اونم بدون کنکور...خخخخخخخخ

منم اینتریر دوس دارم اما واسه فوق شاید بخونمش.....

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
محیط کاری که حتما نباید تو رشته ی خودت باشه............ به نظر من شاید بتونی تو اموزشگاه ها فعالیت کنی..........
بجز درس اونقد کار دارم ک ب سرکار رفتن نمیرسه دیگه
همین الانشم غذا روز در میون درس میکنم .. خخخخخخخخخخ
راستی عکس آواتارتو خیلی دوسش دارم،البته فقد ی فیلم دیدم ازش:redface:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
دقیقا این نت کله وقته آدمو میگیره... دوست من یه شهری درس میخوند که حتی آدماش همزبونش هم نبودن ینی فارس نبودن وکلن یجوری بودن با غریبا و فارسا خوب تا نمیکردن البته یه چندتایی دوست هم داشت ولی کلی غصه میخورد........ و تمام زمان فراغتشو با من می چتید و یا تلفنی حرف میزدیم یا وب میدادیم دیگه اصلا احساس دوری و تنهایی نمیکرد به نظر من شما هم میتونی با یه دوست نزدیک همینجوری ارتباط داشته باشی
خب بشرطی ک دوستم وقت این کارو داشته باشه
همه دوستام اونقد درگیر درساشون و زندگیشون شدن ک ج اس هم نمیدن چ برسه این ک بخوان تنهاییهامو پر کنن:cry:
دوس جونا تشکر ندارم دیگه...

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
منم اینتریر دوس دارم اما واسه فوق شاید بخونمش.....

انشالله عسیسم
عالیه واقعن اگه هر رشته دیگه ای بود این شرایطو تحمل نمیکردم،اگه اینجا موندم فقط بخاطر عشقم ب این رشتس

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بجز درس اونقد کار دارم ک ب سرکار رفتن نمیرسه دیگه
همین الانشم غذا روز در میون درس میکنم .. خخخخخخخخخخ
راستی عکس آواتارتو خیلی دوسش دارم،البته فقد ی فیلم دیدم ازش:redface:

راستی فیلم و سریال هم هست :خخخخخخخ

سریالای خارجکی رو ببین کلی وختت میره :biggrin: