بنظرتون چی کار کنم؟؟؟

"just love"

عضو جدید
خیلی طرز فکرت مثه منه
اما راستش دوری از خونواده بخصوص بابام واقعن اذیتم میکنه
راجب خابگاه کاملا باهات موافقم
خونه تنهایی گرفتن هزارمرتبه بهتراز خوابگاهه
جو خابگاها اکثرا واقعن نا امیدکنندس و مخرب
ممنونم از راهنماییت عزیزم:w30:

میخوام با زبان شروع کنم تا زمستون تموم شه
بیشترم میام باشگاه،فک کنم این بهتراز اینه ک بخوام دنبال دوس بگردمو بخاطر فرار از تنهایی اتفاق بدتری بیفته واسم
بازم از همتون ممنونم دوستای گلم:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:
همین ک باهاتون همصحبت شدم حالم واقعن بهتر شد:redface:

آره عزیزم جو خوابگاه خیلی تاثیر گذاره مخصوصا اگه با آدمای خوب هم اتاق نشی
بیشتر با خانوادت در تماس باش بهشون زنگ بزن
آره رو هم خونه ای نمیشه حسابی وا کرد... بودن دوستام که با هم هم خونه شدن چون به نظرشون همو میشناختن اما وسط ترم کارشون به دعواهای ناجور رسید و مجبور بودن تا آخر ترم و تحویل خونه همو تحمل کنن خیلی از دوستام اینطوری شدن اولش واسه هم میمردن آخرش یه سلام هم به هم نمیکنن!
آره بهترین کار رفتن به کلاسایی که دوس داریه اینطوری سرت گرم میشه...
خواهش میکنم عزیزم:gol:

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم دانشجو بودم..
خونه گرفته بودم تنها هم بودم..2 روز در هفته کلاس داشتم بقیش تعطیل بودم..
نه دوستی داشتم نه جایی میرفتم همیشه خونه بودم فقط بضی وقتا میرفتم یه بستنی میخریدم میخوردم...
خوششم نمیومد کسی بیاد پیشم...
تنهایی با خودم حال میکردم...
:D

منم فک میکردم همینجوری بشه:دی
اما نشد:cry:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره عزیزم جو خوابگاه خیلی تاثیر گذاره مخصوصا اگه با آدمای خوب هم اتاق نشی
بیشتر با خانوادت در تماس باش بهشون زنگ بزن
آره رو هم خونه ای نمیشه حسابی وا کرد... بودن دوستام که با هم هم خونه شدن چون به نظرشون همو میشناختن اما وسط ترم کارشون به دعواهای ناجور رسید و مجبور بودن تا آخر ترم و تحویل خونه همو تحمل کنن خیلی از دوستام اینطوری شدن اولش واسه هم میمردن آخرش یه سلام هم به هم نمیکنن!
آره بهترین کار رفتن به کلاسایی که دوس داریه اینطوری سرت گرم میشه...
خواهش میکنم عزیزم:gol:

آره
من دوس داشتم 3 ترم صمیمی بودیم باهم طوری که ساعت 3-4 نصفه شب بهم زنگ میزدیم
(عجب خری بودم:D) ترم آخری باهاش هم خونه شدم وسط ترم گیس و گیس کشی شد :biggrin: دعبامون شد یعنی چه دعبایی:eek:

واقعا راس میگن آدما رو تو سفر یا هم خونگی میشه شناخت ;)

"just love"

عضو جدید

آره
(عجب خری بودم:D) ترم آخری باهاش هم خونه شدم وسط ترم گیس و گیس کشی شد :biggrin: دعبامون شد یعنی چه دعبایی:eek:

دقیقا
آره دوستای منم مرض دارن ساعت 3شب بهم میزنگن که منو از خواب بیدار کنن اما نمیدونن که گوشی من همیشه سایلنته:biggrin:
اون اوایلم که هی منو میخاستن بترسون پسرای همکلاسیم 3شب زنگ میزدن تا اذیتم کنن! فک میکردن من خرم نمیفهمم که اونا هستن:biggrin:

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

آره

دیوونه بودین نصفه شب به هم زنگ میزدینا!!
حالا دوستت دخدر بود یه چیزی قابل قبول بود!
:D

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام هم باشگاهیای عسیسم:gol:
من دانشجوی شهرستانم(خونمون مشهده،دانشگاه بجنورد)، چون وضعیت خوابگاها خوب نبود خونه گرفتم، خودم تنها، هیچ فامیل و آشنایی هم اینجا ندارم
تو کلاسمون 3 تا دختریم بقیه پسر...
اون 2تا دختر دیگه ، یکیشون ک مث من از ی شهر دیگه اومده،همون اول با یکی از پسرا دوس شد و همیشه با اونه
اون یکی هم اهل همین جاست و حتی کلاسارو خط درمیون میاد
پسرا هم ک هیچکدومشونو مناسب دوستی ندیدم:w09:
مشهد ک بودم هرآخر هفته با خونواده میرفتیم خارج شهر،هفته ای حداقل 2 شب پارک ملت بودیم،خواهرم ک ازدواج کرده هرشب ب ما سر میزد(همه تفریحم با خونواده عزیزم بود:cry:) اما الان ک بیشتر از 2 ماهه اومدم اینجا هنوز جز دانشگاه و گاهی خرید از خونه نرفتم بیرون...
خیلی اجساس تنهایی میکنم، حیلی دلم میگیره،یکی 2 تا از پسرا ک ماشین دارن به من گفتن ک باهاشون برم گردش،چندتا پیشنهاد دوستی داشتم اما راستش دوس ندارم واسه اینکه تنهام با کسی ک حتی واسه دوستی مناسب نیس بگردم،تربیت خونوادگیم اجازه نمیده...
خودمو با درس و نقاشی و رقص و باشگاهمونو وبگردی سرگرم کردم اما حس میکنم دارم افسرده میشم...:w05:
بنظرتون چیکار کنم؟چطوری تنهایی رو تحمل کنم؟:w04:
شما همتون دانشجو بودید یا هستید،بنظرتون چطوری خودمو با این شرایط وفق بدم؟...:(

برگرد شهرتون بیخودی خودت رو اذیت نکن

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا
آره دوستای منم مرض دارن ساعت 3شب بهم میزنگن که منو از خواب بیدار کنن اما نمیدونن که گوشی من همیشه سایلنتهاون اوایلم که هی منو میخاستن بترسون پسرای همکلاسیم 3شب زنگ میزدن تا اذیتم کنن! فک میکردن من خرم نمیفهمم که اونا هستن

اتفاقا این عادت اذیت های 3 شب به بعد رو از اون زمان به ارث بردم وگرنه اون موقع به هیشکی نصصف شب زنگ نمیزدم دیگه بعدش گفتم چهنم ناراحت هم شد شد دیگه ولی خعلی حال میداد
:biggrin::biggrin: :biggrin:

"just love"

عضو جدید
اتفاقا این عادت اذیت های 3 شب به بعد رو از اون زمان به ارث بردم وگرنه اون موقع به هیشکی نصصف شب زنگ نمیزدم دیگه بعدش گفتم چهنم ناراحت هم شد شد دیگه ولی خعلی حال میداد
:biggrin::biggrin: :biggrin:

آورهه فک کن زنگ بزنی ساعت 5 صبح! بگی خواستم واسه نماز صبح بیدارت کنم!:w15:

MEHRNOOSH.D

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آجی آخه نمیشه ب هرکی اعتماد کرد ک
راستش من تنهایی رو ب همخونه شدن با کسی ک نمیشناسمش ترجیح میدم
آخه من قبلن ک مشهد دانشجو بودم دوستام ک خونه گرفته بودن ی چیزایی دیدم ک...(نذا بگم...:w09:) گفتم عمرن همخونه ای بگیرم،اونم با کسی ک نشناسمش
بعدش ک اومدم اینجا و جو خوابگاهارو دیدم تنهایی رو با همه سختیاش انتخاب کردم
اما خب تنهایی هم سخته دیگه:w05:...

ب من میشه اعتماد کرد.....
آجی حس میکنم بوی توطئه میاد :cool:

جلو دماغتو بگیر....
چه توته ایه ؟ به ایشون تهمت نزن ! بسیار انسان شریفیست :دی

بهله بهله.....
حتما همینطوره;)

پس من بیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آورهه فک کن زنگ بزنی ساعت 5 صبح! بگی خواستم واسه نماز صبح بیدارت کنم!

باووو 5 خعلی خوبه من تایم کاریم 1 تا 4 هس :w15: یه بار به کی که مث اینکه عادتم نداشت ساعتای 2:30 عنقدر بهش زنگ میس انداختم تا خاموش شد :دی صوب دیدمش گفتم کجا به سلامتی گفت دارم میرم یکی بخرم (البته کلی بهم فحش داد ها) :دی گفتم پس گوشیت ؟ نگو شبش از بس کفرشو در اورده بودم گوشیو کوبیده بود تو دیوار:w15: خلاصه نصف روز وختمونو گرفت رفتیم علادین براش گوشی خوب پیدا کنیم :دی برا منم یه دونه ارزوناشو خرید گوشیم آنتنش خراب شده بود :دی

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جدی گفتم چهار سال خودش رو اذیت کنه! مگه آدم چندسال عمر میکنه؟ چند سال جوونه؟

بابا ناپیوستس! 2 ساله

ای بابا عمر به یک چیزای بیهوده ای تلف میشه که این تلف شدنا میشه حسرت

"just love"

عضو جدید
باووو 5 خعلی خوبه من تایم کاریم 1 تا 4 هس :w15: یه بار به کی که مث اینکه عادتم نداشت ساعتای 2:30 عنقدر بهش زنگ میس انداختم تا خاموش شد :دی صوب دیدمش گفتم کجا به سلامتی گفت دارم میرم یکی بخرم (البته کلی بهم فحش داد ها) :دی گفتم پس گوشیت ؟ نگو شبش از بس کفرشو در اورده بودم گوشیو کوبیده بود تو دیوار:w15: خلاصه نصف روز وختمونو گرفت رفتیم علادین براش گوشی خوب پیدا کنیم :دی برا منم یه دونه ارزوناشو خرید گوشیم آنتنش خراب شده بود :دی

:biggrin:بدبختـــــــ دوستت!!
به به چه دوست خوبی! قدرشو بدون حتمــــــــا ....
به جای اینکه بزنه لهت کنه رفته برات گوشی هم خریده بهت جایزه داده!:surprised:

sea ray

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا ناپیوستس! 2 ساله

ای بابا عمر به یک چیزای بیهوده ای تلف میشه که این تلف شدنا میشه حسرت

مهم اینه که آدم خودش رو اذیت نکنه هم خودش رو اذیت میکنه هم برای دختر تنها خطرناکه

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بدبختـــــــ دوستت!!
به به چه دوست خوبی! قدرشو بدون حتمــــــــا ....
به جای اینکه بزنه لهت کنه رفته برات گوشی هم خریده بهت جایزه داده!:surprised:

آره دوست خوبی بود - هرجا هست موفق باشه

:D البته نصف روز کامل وختمو گرفت دیگه داشتم عصبانی میشدم که .......... بابا گوشیش از این ارزونا بود! از اینا که صرفا جهت تماسن و لاغیر :biggrin:

مهم اینه که آدم خودش رو اذیت نکنه هم خودش رو اذیت میکنه هم برای دختر تنها خطرناکه

خطرناکی که خطر ناکه ولی دیگه انتخابشو کرده فقط باید براش دعا کرد دچار مشکل نشه:cry:

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام بهتر بود این تاپیک رو در تالار مشاوره ایجاد میکردید

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
ی دوست اینجوری خدا قسمت من کنه بزنم لبتاپشو بترکونم واسم ی تبلت بخره...:cry:

"just love"

عضو جدید
آره دوست خوبی بود - هرجا هست موفق باشه

:D البته نصف روز کامل وختمو گرفت دیگه داشتم عصبانی میشدم که .......... بابا گوشیش از این ارزونا بود! از اینا که صرفا جهت تماسن و لاغیر :biggrin:

خطرناکی که خطر ناکه ولی دیگه انتخابشو کرده فقط باید براش دعا کرد دچار مشکل نشه:cry:

چه گوشی خرید آخر واسه خودش؟
مشکل دارم خودتیی:biggrin::razz:

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مارو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینجوری ک تو حرف میزنی خعیلم راضی ای ک..!!!!!!!!!!
آره آجی راضی ام،فقط تنهاییش اذیتم میکنه،و دوری از خونواده...
اما ازین ک دارم ی زندگی مستقلو تجربه مبکنم واقعن راضیم;)