raminbabak
اخراجی موقت
راستی شنیدم توی ترکیه مراسم عید نوروز کردها به خاک و خون کشیده شد
خوب اونجا تركيه هست ما هم ايران؟
حالا تفرقه انداز كيه؟
راستی شنیدم توی ترکیه مراسم عید نوروز کردها به خاک و خون کشیده شد
وقتی تهمت میزنی کیف میکنم چون کم میاری میای تهمت میزنی ؛ مسلمان افترا نگو .ای بابا تو واقعا درکت اینقدره؟!!!!!!!! اون بیچاره کنایه به کار برد.مثلا میخوای بگی ترک اصیل با الفبای لاتین هستی و نمفهمی؟!!!!! آخه هموطنهای ترک ما میفهمن 10000% ولی حقوق بگیرها نه.آخه مال ایران نیستن که آرایه های ادبی بلد باشن.اینجا تابلو شد که جاسوسی .البته بهتر بود میگفت دستت رو بگیره.
منم دوستت دارم ایییییییییییییییییییییییییووووووووووووووووووولخیلی دوست دارم شما رو. خوب میگیری مطلبو داداش
آخر و عاقبت همه کسانی که تنها بشن همینه،عربهای آبادان و خرمشهرم اول جنگ گاو و گوسفند قربانی کردن و صدام با ایرانی میجنگید نه با فارس،برای اون شیعه بودن و فارس بودن و ایرانی بودن همش جرم بود و نشان به اون نشون که اون چندتا روستا رو هزیمت کردن به تمام معنا. اینم فقط ما ایرانی ها که جبهه بودیم میدونیم و شما هنوز به دنیا نیومده بودین و این اطلاعات دقیق رو هنوز از بلژیک و ترکیه و آزربایجان نگرفتین احتمالا که چه بلایی سر خوزستانی های عزیز اومد. نگران نباشبد امشب اطلاع بدین حتما بهتون اطلاعات کامل میرسونن فوری این کمونیستهای گشنه.راستی شنیدم توی ترکیه مراسم عید نوروز کردها به خاک و خون کشیده شد
منم دوستت دارم ایییییییییییییییییییییییییووووووووووووووووووول
خوب موقعی اومدیاین سایت با دوستان ترک عزیز خوب سر میکنه ...
هر چی دلشون میخوان میگن ، آواتارهای نژاد پرستی میذارن ، به هر کی که میخوان ناسزا میگن ، از سایتهای تجزیه طلب لینک میدن
نوچ نوچ نوچ اینجاست که میگن وقتی شیر پیر شد ....
درسته خودم فارسم اما چون اصلیتم ترکه با فامیلام ترکی میحرفم همیشه درحالی که میتونستم بگم نمیتونم ترکی حرف بزنم(مثل خیلیا).بابام تعریف میکنه بچه که بوده اون زمان تی وی هم نبوده فارسی2کلمه بشنون مدرسه که میرفتن مکافاتی بوده.اما همه درمورد من 1جور دیگه فکرکردن ناراحت شدم واقعا!
لب کلام
و اینکه سعی کنید تحریف نکنید .......آذربایجان صحیح است .......چه به الفبای عرب چه ایرانی
و هنوز در عجبم از بعضی هامتاسفانه بله درست است
کشوری که ادعای دمکراسی دارد ومیخواهد به اروپای متمدن بپیوندد!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب موقعی اومدی
دوست شفیقت هم اینجاس
دوتایی باهم بترکونید تایپیکو. نه سایتو.
بای
جناب ستارخان باقرخان جان همینی که نوشتی لاتینه.منظورمنم این بود هرکی فارسی دوست نداره مثل شمابنویسه.latin chakimin var senin?
داداش من تعمیر کارم قد سن تو هم شهرک های صنعتی نبریز را چرخ زدم چندتا شرکت برجسته که قبلا پست دادی اونا رو آقای زنوزی تاسیس کرده یه عده هم که چشم ندارن پیشرفت آزربایجان را ببینن اومدن لقب اختلاس گر به ایشون دادن.
تو 13 سال پیش توی تهران لیسانس میگرفتی هنوزم کلاس میری اینبار توی تبریز؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آها کلاس چیز ...... به رفقا و .... آها از اونور اومدن.محل کلاسم تو راه یه ماشین میاد سوارتون میکنه.ماشینه سیاه هست راننده کچلی داره. بفرمایید،وقت مارو گرفتین حالا به کلاس خودتون برسید دیگه.آقا من رفتم كلاس دارم...
مهدي ولشون كن بحث رو كش نداه .... زمان همه چيز رو نشون ميده....
((halalik bizimdi))
میشه اسم دشمن اصلیتون رو بپرسم ؟میگم منو شما چرا با هم دوست نیستیم. هان. تا چشم دشمننان مشترکمون کور شود. دی
الان میام درخواست دوستی رو بدم دادا
تاپیک احتمالا در آستانه قفل شدن هست. من نمی خوام در باره تاپیک بحث کنم چون حداقل با 20 نفر درگیر میشم. مشکلی که هست دوستان (از هر طرف) به قضیه از یه دید بسته نگاه میکنند. مسئله زمان مادری چیز دیگه ای هست، زبان رسمی چیز دیگه ای. ایرانی بودن ملیت هست و ترک بودن قومیت. متاسفانه بعضی ها هم به زور خودشون رو می خوان بچسبونن به ترکیه و آذربایجان که...
دوستانی هم فکر میکنن انقلاب کردن و... مثل کامنت نوشتن راحته، برید و تاریخ 3 انقلاب اخیر رو بخونید.
به هر حال من وارد بحث نمیشم ولی عجیب ترین نظر این بود:
![]()
تاپیک احتمالا در آستانه قفل شدن هست. من نمی خوام در باره تاپیک بحث کنم چون حداقل با 20 نفر درگیر میشم. مشکلی که هست دوستان (از هر طرف) به قضیه از یه دید بسته نگاه میکنند. مسئله زمان مادری چیز دیگه ای هست، زبان رسمی چیز دیگه ای. ایرانی بودن ملیت هست و ترک بودن قومیت. متاسفانه بعضی ها هم به زور خودشون رو می خوان بچسبونن به ترکیه و آذربایجان که...
دوستانی هم فکر میکنن انقلاب کردن و... مثل کامنت نوشتن راحته، برید و تاریخ 3 انقلاب اخیر رو بخونید.
اره اقا جان نمیدونستی بدون من خودم آذری نیستم اما به اصلیتم افتخارمیکنم.جای فارسی زبون بدنیا اومدم درس خوندم بزرگ شدم تو شناسنامه ام صادره از1جای فارسی زبونم.به کوریه چشم خیلیا آذری حرف میزنم مثل بلبل.
احسنت مهدی جان ........تعمیر کاری شغل شریفی است ....البته در قبال سن نظری نمیدم .......چون نمیدونم سن شما چقدره و خیلی هم دوست ندارم وارد این مقوله بشم ......چون اینجا بحث اعتماد هست و خیلی راحت یکی میتونه بگه 9 سالشه ! یکی هم بگه 60 سالشه
بله درسته .........ولی مجوز داده شد به ایشون یا نه .........اختلاس گر بودن ایشون به انقلاب چه ربطی داره که بعضا طوری حرف میزنین که میخواید انقلاب رو زیر سوال ببرین ؟
تمام حرف من همینه ........من نگفتم همه این کارها در دولت فعلی رخ داده بلکه گفتم بعد انقلاب
شرکت فولاد گستر هم تو بعد انقلاب ایجاد شد ........
متاسفانه شما طوری حرف زدی که انگار هیچ کاری نشده .......بعد انقلاب دولت هیچ کاری نکرده
خداییش این یه دروغ محضه ........ولی اینکه بگین با توجه به ظرفیت آذربایجان با توجه به استعدادهایی که داره کاری به اون صورت شکل نگرفته صحیح است
.....البته بازم میگم شما فکر کنم اگر یه سر بری آمل ( شایدم رفته باشی) اشک تو چشات جم میشه
مردم شمال واقعا اذیت شدن ......جز شالیزارها و شرکتهای خدماتی خیلی کاری نیست اونجا .....شالیزارها هم که به خاطر واردات نادرست خیلی وضعشون بد شد ........البته بازم خدا رو شکر که خیل عظیم استان های ما گاز کشی شده
شما باورت میشه تو بوشهر همین یچندین روستا گاز نداشتن
واقعا شهرهای محروم ایران چه شهرهایی هستن .......چرا این طور شدیم که فقط شهر خودمون رو میبینیم و به جاهای دیگه توجه نمیکنیم
شما نبودی شاید بدونی ولی
یک نفر یک جدول من در اوردی آورده بود و اونو نسبت میداد به دروغ به وزارتخانه ها
داخل اون نوشته بود شهرهای به ظاهر محروم
شهرهای به ظاهر محروم یعنی چی ؟
کی رفته شهرستان های جنوبی کرمان ببینه چه خبره ؟ ...کی رفته سیستان بلوچستان ببینه چه خبره ؟
این ها به ظاهر محرومن !؟.....اون وقت آذربایجانفقط محروم حساب میشه
کی میدونه از اردوهای جهادی و کارهایی که سازمان هلال احمر و جهاد سازندگی میکنه .........واقعا کی میدونه ؟
میشه اسم دشمن اصلیتون رو بپرسم ؟
ببین حواست باشه من خودم یه رگم کرده خوب هم میدونم دوست و دشمنم کیه
کلاهی واسه سرتون دوختن یه کمی گشاده قربان
تابلویی به خدا تابلومیگم منو شما چرا با هم دوست نیستیم. هان. تا چشم دشمننان مشترکمون کور شود. دی
مشکل اینه که اگه یه فارس/کرد/لر/عرب و.... در تبریز به دنیا بیاد و شناسنامه اون صادره از تبریز باشه این به معنی ترک بودن اون نیست! عکس این هم صادقه، اگه شما تو یه شهر دیگه به دنیا بیاین، شناسنامه تون صادره از اونجا باشه حتی اول زبون اونجا رو یاد بگیرید این به اصلیت ربطی نداره!اره اقا جان نمیدونستی بدون من خودم آذری نیستم اما به اصلیتم افتخارمیکنم.جای فارسی زبون بدنیا اومدم درس خوندم بزرگ شدم تو شناسنامه ام صادره از1جای فارسی زبونم.به کوریه چشم خیلیا آذری حرف میزنم مثل بلبل.
میگم منو شما چرا با هم دوست نیستیم. هان. تا چشم دشمننان مشترکمون کور شود. دی
تابلویی به خدا تابلو
چشم دشمنان ایران کوررررررررررررررر، blind
شما که نسل کشی کردها و ارمنی ها و دشمنی با فارسها(زورتون نمیرسه وگرنه....) در کارنامه شما هست بهتره با عوام فریبی خودتون رو خسته نکنید. توی وزارت اطلاعاتم بس که نفوذ دارید نمیان شما رو بگیرن ولی همه فارسهای بدبخت رو میبرن اوین و کهریزک. ولی اگر من بودم همه شما رو گاز انبری از دم تیغ میگذروندم تا درس عبرتی بشه برای کسایی که اغفال شدن.
جدایی طلبی بزرگترین خیانته و سزای مرگ داره فقط اونم در همه کشورها نه ایران.
من انقلاب اسلامی را زیر سوال نمیبرم بلکه طرفدارش هم هستم
جانم فدای اسلام
مرگ بر نژاد پرست
شما بیاید تبریز را با شهرهای هم سطح خودش مقایسه کنید ( مثل اصفهان ) - خوب ما هم اینو میگیم که تبعیض نباشه .
شرکت فولاد را هم آقای زونوزی راش انداخته اما چون کور دلان نمتونن پیشرفت آزربایجان را ببینن بهش اتهام میزنن
اگه اختلاس میکرد چرا خودشو الاف میکرد مثل اون یارو فرار میکرد دیگه؟
کلاه من رو که باد برد هیچی خاک سرزمین مادریم رو هم گذاشتم و رفتم ....نه نمیشه.
من کاری به دوست و دشمن شما ندارم.
شما به فکر کلاه خودتون باشید تا باد نبره.