بمب جنسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بمب جنسي نيز يكي ديگر از سلاح هاي ممنوعه اي است كه گزارش ها و اطلاعاتي درباره تحقيقات پنتاگون در زمينه ساخت آن به بيرون درز كرده است .

بر اساس اين گزارش ها پيشنهاد ساخت اين بمب از سوي پژوهشکده اوهایوی نیروی هوایی آمريكا ارايه شده است . گفته مي شود اين بمب حاوی مواد شیمیایی تحریک‌کننده نیروی جنسی سربازان دشمن می‌باشد.

در صورت استفاده از اين بمب نظم آرايشي نيروهاي دشمن از هم گسيخته شده و سربازان دشمن به دليل تحريك جنسي فوق العاده مشغول رابطه جنسي مي شوند .

در سال ۲۰۰۵ میلادی، شبکه بی‌بی‌سی بريتانيا براي نخستين بار گزارشي از تحقيقات راجع به ساخت اين بمب ارايه داد ، اما همان گونه كه در ديگر سلاح هاي ممنوعه و مخفي نيز وجود دارد ، ساخت اين بمب نيز تا كنون از سوي هيچ مرجع رسمي تاييد نشده است .

... و ای کاش انسان به جای ساخت سلاح های عجیب و غریب ، درخت دوستی می نشاند!

منبع

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمی خوام اولین کسی باشم که در این مورد نظر میده

ولی این جملت " ... و ای کاش انسان به جای ساخت سلاح های عجیب و غریب ، درخت دوستی می نشاند!
" قشنگ بود

mehdipesse

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی خوام اولین کسی باشم که در این مورد نظر میده

ولی این جملت " ... و ای کاش انسان به جای ساخت سلاح های عجیب و غریب ، درخت دوستی می نشاند!
" قشنگ بود
چرا نمیخوای نظر بدی؟؟؟؟؟:redface::redface::redface::gol:
شما هم خجالت؟؟؟؟ یا ترس؟؟؟:confused:

mario22

عضو جدید
البته من برعکس اینو هم شنیده بودم، یعنی نیروهای خودیشون رو به شدت تحریک می کنن تا با حمله به نوامیس شهرها و روستاهای مختلف، یه نسل نامشروع رو ایجاد کنن. همون که تو اصطلاح سیاسی بهش می گن، آلودگی نسلی.
ولی به قول تک ستاره، جنگ هم جنگای قدیم.

ITDeveloper

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه
البته در صورت صحت
البته لازم بذکره که دوست نداریم چنین کارهایی انجام بشه و کار شنیع و کثیفیه

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدایا شر این شیاطینو از زمین برکنار کن

شما به اینا انسان میگین ؟ حیوونم زیادشونه

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالبه
البته در صورت صحت
البته لازم بذکره که دوست نداریم چنین کارهایی انجام بشه و کار شنیع و کثیفیه

اگر این صلاح باعث پیروزی مسلمان باشه و باعث شکست دشمنان اسلام بشه.
اون وقت چی؟؟؟؟
مشکلی داره؟؟

abandoned

عضو جدید
قدرت فکر رو ببین به کجا رسیدن.....
از کجا می خوان ضربه بزنن....

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر این صلاح باعث پیروزی مسلمان باشه و باعث شکست دشمنان اسلام بشه.
اون وقت چی؟؟؟؟
مشکلی داره؟؟
به نظر شما مشکلی نداره؟یعنی از نظر شما هدف وسیله رو توجیه میکنه؟اسلامی که شما شناختین اینه؟واقعا که.این یکی از کثیفترین استفاده هایی که میشه از علم کرد

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ که چه کیفی میده یه دونه از این بمبای جنسی بندازم تو دفتر نگهبانی حراست دانشگاهمون!!! :ی

بچه ها به استفاده های مثبت این بمب فکر کنید!

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخ که چه کیفی میده یه دونه از این بمبای جنسی بندازم تو دفتر نگهبانی حراست دانشگاهمون!!! :ی

بچه ها به استفاده های مثبت این بمب فکر کنید!

اونا نیازی به این بمبا ندارن همین جوریشم .................

software_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
بمب جنسي نيز يكي ديگر از سلاح هاي ممنوعه اي است كه گزارش ها و اطلاعاتي درباره تحقيقات پنتاگون در زمينه ساخت آن به بيرون درز كرده است .

بر اساس اين گزارش ها پيشنهاد ساخت اين بمب از سوي پژوهشکده اوهایوی نیروی هوایی آمريكا ارايه شده است . گفته مي شود اين بمب حاوی مواد شیمیایی تحریک‌کننده نیروی جنسی سربازان دشمن می‌باشد.

در صورت استفاده از اين بمب نظم آرايشي نيروهاي دشمن از هم گسيخته شده و سربازان دشمن به دليل تحريك جنسي فوق العاده مشغول رابطه جنسي مي شوند .

در سال ۲۰۰۵ میلادی، شبکه بی‌بی‌سی بريتانيا براي نخستين بار گزارشي از تحقيقات راجع به ساخت اين بمب ارايه داد ، اما همان گونه كه در ديگر سلاح هاي ممنوعه و مخفي نيز وجود دارد ، ساخت اين بمب نيز تا كنون از سوي هيچ مرجع رسمي تاييد نشده است .

... و ای کاش انسان به جای ساخت سلاح های عجیب و غریب ، درخت دوستی می نشاند!

منبع

بنده در حیرتم از هوش و ذکاوت این آمریکایی ها. یه بار یه جانور اختراع میکنن به نام سگشیر که اونجوریه. یه بار یه ربات می سازن که از بدن سربازان مرده دشمن تغذیه میکنه و کارهای پشتیبانی نظامی رو در جنگ انجام میده و حالا هم که دیگه رفتن سراغ مسائل جنسی و اینو ساختن. کاش ما هم یه کمی هوش و ذکاوت اینا رو داشتیم و جای کارهایی چون دروغگویی در رده های بالا و دزدی و کلاه سر هم گذاشتن و تقلب (در اشکال مختلف مخصوصا انتخاباتی) یه کم ذهن رو به کار مینداختیم!

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما مشکلی نداره؟یعنی از نظر شما هدف وسیله رو توجیه میکنه؟اسلامی که شما شناختین اینه؟واقعا که.این یکی از کثیفترین استفاده هایی که میشه از علم کرد

اولا من نگفتم که قبولش دارم.
فقط سوال کردم.چون من اصلا مسلمان نیستم.
در ضمن همه ما میدونیم که خودکشی بزرگترین گناه در نزد مسلمانان هست.
ولی به موقعش در نزد مسلمانان خودکشی و عملیات استشهادی برای پیروزی مسلمانان امری بسیار مقدس هست .غیر از اینه؟؟؟

safa13

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا من نگفتم که قبولش دارم.
فقط سوال کردم.چون من اصلا مسلمان نیستم.
در ضمن همه ما میدونیم که خودکشی بزرگترین گناه در نزد مسلمانان هست.
ولی به موقعش در نزد مسلمانان خودکشی و عملیات استشهادی برای پیروزی مسلمانان امری بسیار مقدس هست .غیر از اینه؟؟؟
اها.من فکر کردم شما نظرتون مثبته.نمیدونم والا.منم گیج شدم اسلام واقعی چی میگه

marrym

عضو جدید
همه غلطی میکنن اونوقت اگه یه جا خون از دماغ یکی بیاد اولین نفری هستند که ادعای حقوق بشر دارن

DDDIQ

مدیر ارشد
ولی من این نسل از سلاح ها رو تایید میکنم ! فقط این سلاح نیست که بخوایم کل این نسل سلاحها رو زیر سوال ببریم و این تحقیق رو که از درستیش هم مطمئن نیسیتیم!
خیلی از سلاح های جدید برای از کار انداختن تجهیزات دشمن طراحی میشن مثل موتور وسایل نقلیه و یا مختل کردن نیروی انسانی به طور موقت
بارها و بارها بهتر از جنگها و خونریزی هایی هست که جان انسان ها رو بر سر هیچ میگیرن !!
و حتی جان غیر نظامی ها رو !

نسل سلاح های غیر مرگبار رو اگر با تامل بیشتر نگاه کنین فکر میکنم شما هم با نظر من موافق باشین
و باز هم حالا همین سلاح جنسی هم در صورت واقعیت داشتن!! خیلی شرافتمندانه تر از بمب اتمی هست! ولی خود همین سلاح هم تاثیراتی که میذاره جای بحث داره ! که چه عکس العملی روی فرد ایجاد میکنه ممکنه با تحریک شدید جنسی فرد مختل بشه نه که به عمل جنسی روی بیاره!

Sarp

مدیر بازنشسته
خوبه یه سلاحی نمیسزان که حس تخلیه رو تحریک کنه :D

میخوان بذارنش تو یه قبر یه وجبی هااا
ولی واسه قدرت میخواد چه چیزها که نسازه و چه کارهایی که نکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.