بفرمایید سیب زمینی سرخ کرده....

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز



کوفتتون باشه واقعا:((
 

elono

کاربر فعال
سیب سرخ کرده خواستین درست کنین در حین سرخ شدن یکمی هم بهش زردچوبه (یا اگر شد زعفران) بزنید ..

من الان دستام داره میلرزه اینو دارم مینویسم ... :|
 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
این عکس گریه دارههههههههههه:cry:

زندگی بالا و پایین زیاد داره ...چع میشع کرد...منو تو این غم شریک بدون:D

لیمویی جان اهل شکمی کلن :biggrin:

نع نع اشتبا نکن......حداقل کامل بگو....لیمویی عزیزت تو زندگیش چند تا چیز براش مهمه....اعتقادات...خونواده....و و و و و .ساخیدن غذاهای خوشمزه برای کسایی که دوستشون داره.....
تف به ریا البده:D
سیب سرخ کرده خواستین درست کنین در حین سرخ شدن یکمی هم بهش زردچوبه (یا اگر شد زعفران) بزنید ..

من الان دستام داره میلرزه اینو دارم مینویسم ... :|
موافقم شدیددددددددددددد........
تازه یه کم پودر سیرم بپاشین روش معرکه میشه....
این سیب زمینی رو هم درست کنین فوق العادست.......
سیب زمینی رو بشورین.....با پوست یا بدون پوست.......به صورت حلقه ای برش بدین منتها از انتها جدا نشن......بعد توی یه ظرفی روغن مایع و نمک و زردچوبه و پودر سیر (من جعفری خرد شده هم میزنم) قاطی کنین و کاملا لابه لای لایه ها و روی سیب زمینی بریزین....کف سینی فر فویل بکشین.....چربش کنین اینا رو بزارین توش و بزارین تو فر 45 مین......طبقه وسط.......آخراشم من گریل روشن میکنم.............اگه کرانچی دوست داشتین همون جوری که از فر دراوردین بخورین...اگه نه که توی یه ظرف در دار بزارین نرم میشه.......فوق العادع خوشمزست.....روش یکم هم پنیر پیتزا میتونین بدین...


http://tosterr.persianblog.ir/post/304/
 

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن عامل سرطانه.... .


یه کم فلفل (مایع) هم میریزم روش.من تند دوس دارم.
یا حتی بعد سرخ کردن سس کچاپ هم باهاش میچسبه.


کی گفده؟کلا محققین هر چیز خوشمزه ای رو عامل سرطان میدونن...بعد کلم آبپز رو خوب جلوه میدن:d

اگه سیب زمینی رو درشت خلال کنید و یکم با ضخامت....بعد 3مین تو آب بجوشونین...بعد سرخ کنین معرکه میشه
:d
 

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
براتون سخت متاسفممممممممممممممممم
بابا شاید یکی اینجا گشنه باشه خوووووووو
:cry:
 

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

موافقم شدیددددددددددددد........
تازه یه کم پودر سیرم بپاشین روش معرکه میشه....
این سیب زمینی رو هم درست کنین فوق العادست.......
سیب زمینی رو بشورین.....با پوست یا بدون پوست.......به صورت حلقه ای برش بدین منتها از انتها جدا نشن......بعد توی یه ظرفی روغن مایع و نمک و زردچوبه و پودر سیر (من جعفری خرد شده هم میزنم) قاطی کنین و کاملا لابه لای لایه ها و روی سیب زمینی بریزین....کف سینی فر فویل بکشین.....چربش کنین اینا رو بزارین توش و بزارین تو فر 45 مین......طبقه وسط.......آخراشم من گریل روشن میکنم.............اگه کرانچی دوست داشتین همون جوری که از فر دراوردین بخورین...اگه نه که توی یه ظرف در دار بزارین نرم میشه.......فوق العادع خوشمزست.....روش یکم هم پنیر پیتزا میتونین بدین...


http://tosterr.persianblog.ir/post/304/

من درست کردم در گذشته خیلی خوب بود یه غذای سوئدی
 

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیب زمینی پنیری به چه سبکی درست میکنی؟

خعلی از روش های دیگه راحتتره

یه مقدار آب ؛ یه کم آرد ؛ پنیر رنده شده
(من تبریز میزنم چون مزشو دوز دارم شما میتونی بسته ای بزنی)
باید یه مایع به اندازه سیب زمینیت درس کنی که خعلی هم آبکی نباشه جوری باشه که سیب زمینی ها به خودشون بگیرن

بعد بریز تو روغن تقریبا به سبک سرخ کن

میتونی قبلش سیب زمینی رو نیمه آبپز کنی و یا به مایت چیزای دیگه اضافه کنی مثل زردچوبه یا فلفل و.....
 

orkide69

عضو جدید

خعلی از روش های دیگه راحتتره

یه مقدار آب ؛ یه کم آرد ؛ پنیر رنده شده
(من تبریز میزنم چون مزشو دوز دارم شما میتونی بسته ای بزنی)
باید یه مایع به اندازه سیب زمینیت درس کنی که خعلی هم آبکی نباشه جوری باشه که سیب زمینی ها به خودشون بگیرن

بعد بریز تو روغن تقریبا به سبک سرخ کن

میتونی قبلش سیب زمینی رو نیمه آبپز کنی و یا به مایت چیزای دیگه اضافه کنی مثل زردچوبه یا فلفل و.....

چه پنیری ؟پنیر پیتزا ؟
ببخشید قرمه سبزی هم بلدین ییاد بدین؟ٍ!!!!!!!:biggrin:
 

baran 2012

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

خعلی از روش های دیگه راحتتره

یه مقدار آب ؛ یه کم آرد ؛ پنیر رنده شده
(من تبریز میزنم چون مزشو دوز دارم شما میتونی بسته ای بزنی)
باید یه مایع به اندازه سیب زمینیت درس کنی که خعلی هم آبکی نباشه جوری باشه که سیب زمینی ها به خودشون بگیرن


بعد بریز تو روغن تقریبا به سبک سرخ کن

میتونی قبلش سیب زمینی رو نیمه آبپز کنی و یا به مایت چیزای دیگه اضافه کنی مثل زردچوبه یا فلفل و.....

مرسی از راهنمایت
درست میکنم امیدوارم خوب شه
بازم ممنون
 

آشنا....

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیب زمینی میدونید چه وقت خوردنش کیف داره؟؟ اگه گفتید؟
وقتی مامان جونا دارن سرخش میکنن با یه حمله ی گاز انبری دستبرد بزنی یا قیافه ی مظلومانه بگیری یواشکی چندتا کش بری:d فقط همون موقع میچسبه( امتحان کنید اگه نکردید+18)
 

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه پنیری ؟پنیر پیتزا ؟
ببخشید قرمه سبزی هم بلدین ییاد بدین؟ٍ!!!!!!!:biggrin:

خو آیکیو پنیر تبریز مگه پنیر پیتزاست ! پنیر روزانه رو میگم دیگه

نه بلد نیستم ! غذاهایی که همه بلدن رو دوس ندارم یاد بگیرم :دی
 

emperatoretanhai

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچ وقت به خاطر این ظلمی که به من کردی نمیبخشمت!!!:w04:
ای شکمووووووو

به به لیمویی جون شکمو هم اومد ....بو غذا شنیدی؟؟؟
به هر حال اونایی که عمه دارن، نباید این کارارو بکنن :D
خخخخخخخخخخخخخخخ:biggrin:;)
کی گفده؟کلا محققین هر چیز خوشمزه ای رو عامل سرطان میدونن...بعد کلم آبپز رو خوب جلوه میدن:d

اگه سیب زمینی رو درشت خلال کنید و یکم با ضخامت....بعد 3مین تو آب بجوشونین...بعد سرخ کنین معرکه میشه
:d
ایول
براتون سخت متاسفممممممممممممممممم
بابا شاید یکی اینجا گشنه باشه خوووووووو
:cry:
خودمم گشنمه خو
سیب زمینی پنیری به چه سبکی درست میکنی؟
ایول اشپزا رو

خعلی از روش های دیگه راحتتره

یه مقدار آب ؛ یه کم آرد ؛ پنیر رنده شده
(من تبریز میزنم چون مزشو دوز دارم شما میتونی بسته ای بزنی)
باید یه مایع به اندازه سیب زمینیت درس کنی که خعلی هم آبکی نباشه جوری باشه که سیب زمینی ها به خودشون بگیرن

بعد بریز تو روغن تقریبا به سبک سرخ کن

میتونی قبلش سیب زمینی رو نیمه آبپز کنی و یا به مایت چیزای دیگه اضافه کنی مثل زردچوبه یا فلفل و.....
برم امتحانش کنم حتما...
سیب زمینی میدونید چه وقت خوردنش کیف داره؟؟ اگه گفتید؟
وقتی مامان جونا دارن سرخش میکنن با یه حمله ی گاز انبری دستبرد بزنی یا قیافه ی مظلومانه بگیری یواشکی چندتا کش بری:d فقط همون موقع میچسبه( امتحان کنید اگه نکردید+18)
ایول انقد حال میده
دادا فقط سیب زمینی آب پز;)
سرخ کرده تو برنامه ورزشی من چایی نداره.....
دمت گرم دادا
خدا ازتون نگذره که با زندگیه یه جوون مثه من اینجوری بازی کردین ...
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
 

Similar threads

بالا